Μιλάς με κάποιον. Σταματάει να σου στέλνει μηνύματα και δεν μπορείς να καταλάβεις το λόγο. Προφανώς σε ενοχλεί, αναρωτιέσαι, το αναλύεις με τις φίλες σου. Ε! το ίδιο συμβαίνει και με εκείνον που δεν σου αρέσει τελικά και αποφασίζεις να εξαφανιστείς για να τον αποφύγεις. Κορίτσια δεν κάνουμε αυτά που κοροϊδεύουμε! Δεν τον θες; Γούστο σου καπέλο σου, όμως καλό θα ήταν να τον απορρίψεις ευγενικά!

Το να απορρίψεις κάποιον δεν είναι το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο. Και γενικά στους περισσότερους από εμάς δεν μας αρέσει να γινόμαστε δυσάρεστοι ή να ερχόμαστε αντιμέτωποι με τη δυσαρέσκεια του άλλου. Αν όμως, ο άνθρωπος με τον οποίο μιλάτε ήταν αξιοπρεπής στο ραντεβού σας και δεν έκανε κάτι που να σε προσβάλλει, τότε χρωστάς μια εξήγηση για την επικείμενη εξαφάνισή σου! Τώρα, αν θα το δεχτεί ωραία ή όχι, αυτό δεν είναι στο χέρι σου και δεν σε αφορά!

Κι επειδή είμαι εξπέρ στο πως να απορρίψεις κάποιον ευγενικά σου έχω 6 κατάλληλα μηνύματα που θα τους βγάλουν όλους από τη δύσκολη θέση!

μηνύματα

Δεν εξαφανίζεσαι- εξηγείς!

«Σε ευχαριστώ πολύ για χτες! Πέρασα όμορφα απλά δεν μου βγαίνει τόσο το μεταξύ μας. Καλύτερα να το αφήσουμε εδώ».

«Επειδή, αν ήμουν στη θέση σου θα ήθελα ο άλλος να είναι ειλικρινής μαζί μου, πιστεύω πως δεν υπάρχει χημεία μεταξύ μας και θα ήθελα να το αφήσουμε εδώ».

«Πέρασα πολύ όμορφα στο ραντεβού μας και σε συμπαθώ απλά όχι με ερωτικό τρόπο. Εάν αισθάνεσαι το ίδιο μπορούμε να το αφήσουμε σε φιλικό επίπεδο αλλιώς χάρηκα πολύ που σε γνώρισα!».

«Πέρασα πολύ ευχάριστα μαζί σου και είσαι πολύ ενδιαφέρον άτομο. Όμως, αισθάνομαι πως δεν έχουμε τόσα κοινά μεταξύ μας ώστε να σκεφτώ το ενδεχόμενο να υπάρξει κάτι παραπάνω! Ευχαριστώ για την έξοδο».

«Νομίζω ότι είμαστε σε δύο διαφορετικές φάσεις στη ζωή μας και δε ζητάμε τα ίδια πράγματα».

«Αυτό που θα πω είναι awkward αλλά, όπως θα ήθελα κι εγώ εξήγηση σε μια αντίστοιχη περίπτωση, έτσι νομίζω πως είναι το σωστό να κάνω κι εγώ. Ήθελα να σου πω πως δεν αισθάνομαι ίσως την ίδια έλξη ή χημεία- όπως θες πες το- που αισθάνεσαι εσύ και θα ήθελα να σταματήσει η επαφή μας. Καλή συνέχεια».

μηνύματα

Δεν χρειάζεται να σου τονίσω πως πρέπει να είσαι σίγουρη ότι του αρέσεις για να στείλεις αυτά τα μηνύματα, αλλιώς μπορεί και να σε περάσει ή για ψωνάρα ή για την τρελή του χωριού!

Διάβασε ακόμα: Σούζη, τον δικαιολογείς! Ποιες είναι οι πιο συχνές δικαιολογίες που λέμε για τους άντρες;

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet