Πόσα «συμβούλια» έχεις κάνει με τις φίλες σου να καταλάβετε τι θέλει να πει στα μηνύματα που σου έστειλε. Θέλει να σε δει; Δε θέλει να σε δει; Θα βγει; Δε θα βγει; Και παίρνεις τις κολλητές σου και μιλάτε για ώρες «μου είπε αυτό και έβαλε κι εκείνο το emoji», λες και ο τύπος που μιλάς και γνώρισες στο Γκάζι είναι ο Σαρτρ και τα μηνύματά του κρύβουν ένα βαθυστόχαστο νόημα από πίσω.  

Όσο κι αν το αναλύεις με τις ώρες με τις φίλες σου, όσο κι αν τριβελίζεις το νόημα στο κεφάλι σου μερικές φορές η απάντηση είναι πιο απλή από αυτή που νομίζεις.

μηνύματα

«Sorry ρε συ πνίγομαι αυτές τις μέρες. Θα σου στείλω από βδομάδα»

Δεν είναι ο πρωθυπουργός. Όντως μπορεί να έχει δουλειά αλλά κυρίως αυτό που πρέπει να αντιληφθείς εσύ είναι πως δεν είσαι προτεραιότητά του και it’s ok! Ούτε εσύ έχεις προτεραιότητα όλους όσους μιλάς. Πρέπει να αποδεχτείς πως έτσι μπορεί να σε βλέπει και αυτός.

«Δεν ξέρω τι θα κάνω/ Βαριέμαι να βγω, θα δω αργότερα»

Περιμένει μια καλύτερη πρόταση από το να βγει μαζί σου κι εάν αυτή δεν έρθει θα το σκεφτεί αν προτιμά να κάτσει σπίτι ή να βγείτε. Αν εσύ είσαι οκ με αυτό μια χαρά αλλά ακόμα και σε casual καταστάσεις είναι άσχημο να είναι ο άλλος τόσο αδιάφορος απέναντί σου.

μηνύματα

«Έλα, sorry που δεν απάντησα στα μηνύματα σου»

Σε άφησε στο διαβάστηκε κι εκτός από τη σπάνια περίπτωση όντως να νόμιζε ότι απάντησε ή να ξεχάστηκε για λίγο, τότε να ξέρεις πως σε άφησε στο διαβάστηκε επίτηδες και πως τώρα σου στέλνει γιατί δεν έχει κάτι καλύτερο να κάνει και θέλει να περάσει την ώρα του.

Σου απαντάει μονολεκτικά

Μη πασχίζεις να πιάσεις κουβέντα καλή μου κοπέλα, δεν θέλει ο χριστιανός! Άστον και πάμε παρακάτω. Τόσο απλά!

μηνύματα

Μιλάτε ανά 5 ώρες

Στέλνεις στις 12, απαντάει στις 5, το βλέπεις στις 6, του απαντάς, και απαντάει στις 9 και η επικοινωνία σας κρατάει ώρες έχοντας ανταλλάξει 3-4 μηνύματα συνολικά. Έχεις δύο επιλογές: είτε το επικοινωνείς μαζί του ότι σε ενοχλεί και εάν τέλος πάντων βαριέται ας το πει να τελειώνουμε είτε σταματάς να του απαντάς.

Διάβασε ακόμα: Τα 3 πιο κοινά προβλήματα που έχουν τα ζευγάρια. Θα τα αναγνωρίσεις!

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet