Αρέσει σε πολλούς- λίγοι το τολμούν. Έχουμε πει όμως: στο sex όλα επιτρέπονται αρκεί να είναι συναινετικά! Έχουμε και λέμε λοιπόν: το dirty talking είναι κάτι που φτιάχνει πολύ κόσμο αλλά δεν μπορούν όλοι να το κάνουν σωστά έτσι ώστε να μην είναι awkward! Εμείς σου δίνουμε κάποιες συμβουλές έτσι ώστε να γίνεις master σε αυτόν τον τομέα.

Γιατί είναι τόσο ωραίο να μιλάς βρώμικα; Πέρα από το ότι σε κάνει super hot, η βρώμικη συζήτηση μπορεί να σε βοηθήσει να νιώσεις περισσότερο “συνδεδεμένος” με τον σύντροφό σου ή με τις δικές σου σεξουαλικές επιθυμίες—ή και με τα δύο! Η χρήση του μπορεί επίσης να βοηθήσει στη βελτίωση της εμπιστοσύνης μέσα στην κρεβατοκάμαρα, κάτι που είναι πάντα καλό.

Αν λοιπόν σ’ αρέσει να φέρεις μια πιο kinky κουβέντα στο κρεβάτι σου δίνουμε τις συμβουλές που χρειάζεσαι!

1. Ψιθύρισέ του στο αυτί τι θες να σου κάνει

Αν είσαι καινούρια σε αυτό και κάπως ντροπαλή ακόμα ξεκίνα με τα απλά: απλά πες τι θα ήθελες να σου κάνει ή να του κάνεις! Αν δεν μπορείς ακόμα να το κάνεις face to face μπορείς να δοκιμάσεις να τα πεις στο τηλέφωνο ή ακόμα και με μηνύματα κάνοντας sexting! Σιγά- σιγά θα καταφέρεις και το από κοντά!

dirty talking
Close up of woman sensual lips, studio shot.

2. Σκέψου από πριν τις ατάκες σου

Από τη στιγμή που είσαι καινούργια σε αυτό ετοίμασε στο μυαλό σου κάποιες ατάκες οι οποίες «σε φτιάχνουν». Δες το να μιλάς βρώμικα σαν μια καινούργια δεξιότητα που πρέπει να κατακτήσεις. Κι όπως κάθε καινούργια δεξιότητα θέλει εξάσκηση και προετοιμασία. Χρειάζεσαι ιδέες; Ένα σενάριο; Υπάρχουν άπειρα βιβλία erotica που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες σου.

3. Κινήσου σιγά σιγά στη «σκάλα» του dirty talking

Οι ερωτική κουβέντα χωρίζεται σε 4 κατηγορίες αν με ρωτάτε: την ρομαντική (Κάνουμε έρωτα), την κλινική (συνουσία), τη slang (το κάνουμε) και την βρώμικη (δε λέω ξέρεις!). όσιο πιο καινούργια είσαι είναι καλύτερο να ξεκινήσεις με κάτι πιο απλό και σταδιακά να ανεβαίνεις στην κλίμακα του dirty talking.

dirty talking

4. Αποφάσισε τι είναι εκτός των ορίων σου

Όπως είπαμε και πριν τα πράγματα για να είναι ωραία πρέπει κυρίως να είναι συναινετικά. Οι σεξουαλικές φαντασιώσεις δεν είναι πάντα (και δεν πρέπει να είναι κι όλας) politicly correct. Στο κρεβάτι μπορεί ο άλλος να χρησιμοποιήσει μια «προσβλητική» λέξη ή έκφραση κι αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι το εννοεί.  Εάν κάτι σε πειράζει ή σε ρίχνει πες το στον άλλο και καλό θα ήταν να κάνει το ίδιο κι εκείνος!

5. Διάβασε ερωτική λογοτεχνία

dirty talking

Ένας άλλος τρόπος για να εισαγάγεις τη σεξουαλικό σου λεξιλόγιο είναι να διαβάσετε ερωτικά μυθιστορήματα. Η ανάγνωση αυτού του είδους των βιβλίων μπορεί να σας βοηθήσει να μάθετε τι σας αρέσει και να ξεμπλοκάρετε σε αυτόν τον τομέα.

+1 Μάθε για το Role Play

Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα. Μπες σε ρόλο! Το παιχνίδι ρόλων μπορεί να είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος για να μην χρειαστεί να αναλάβετε την πλήρη ευθύνη για την επιλογή των λέξεων σας επειδή τις επιλέγει ο «χαρακτήρας» σας. Αν κάποιος από εσάς προσποιείται ότι είναι ο κύριος του μπουντρούμι, μπορεί να αισθανθείτε πιο ελεύθεροι να χρησιμοποιήσετε λέξεις που δεν θα μπορούσατε διαφορετικά. Άλλωστε έπρεπε να μην «σπάσεις» τον χαρακτήρα σου! Το παιχνίδι ρόλων μας ελευθερώνει συχνά να βγούμε έξω από το safe zone μας και να δοκιμάσουμε πράγματα που δεν θα κάναμε διαφορετικά.

Διαβάστε επίσης: Send Nudes: Ρισκάρεις αν στείλεις γυμνή φωτογραφία;

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!