Δουλειά, λίγος ελεύθερος χρόνος και ρουτίνα. Είναι το τρίπτυχο που μπορεί να σκοτώσει τη λίμπιντο και κατ’ επέκταση την ερωτική σου ζωή. Με την κούραση και τη ρουτίνα πολλές φορές η σεξουαλική διάθεση πέφτει. Υπάρχει, όμως, τρόπος να ανεβάσετε τη διάθεσή σας και μάλιστα ενώ είστε στη δουλειά. Κι αυτός δεν είναι άλλος από το sexting.

Μην το φοβάσαι καθόλου. Με αυτόν τον τρόπο, θα ανέβει η διάθεσή σου αλλά και του συντρόφου σου, θα σπάσεις τον κύκλο της ρουτίνας και θα έχεις να ανυπομονείς και για κάτι άλλο όταν πας σπίτι εκτός από το να χωθείς κάτω από την κουβέρτα και να δεις τηλεόραση.

Sexting δεν σημαίνει απαραίτητα να στείλεις φωτογραφίες, ένας απλός διάλογος μπορεί να κάνει τη δουλειά.

Εμείς σου «ρίχνουμε» μερικές ιδέες έτσι ώστε να δημιουργήσεις ένα πλαίσιο στο οποίο θα αισθάνεσαι ασφαλής και ταυτόχρονα sexy!

sexting

Ξεκίνα σιγά σιγά. Δεν χρειάζεται να μπεις κατευθείαν στο ψητό. Πιάσου από κάτι που μπορεί να λέτε εκείνη τη στιγμή ή ανάφερε κάτι φαινομενικά αθώο του τύπου «ωραία ήταν το πρωί που είμασταν στο κρεβάτι…» τα υπόλοιπα τα συμπληρώνεις εσύ! Ή κάνε τη σύνδεση γραφείο (το έπιπλο)- sex, δεν ξέρω… λέω απλά!

Αν σου βγαίνει και έχεις φυσικά απόλυτη εμπιστοσύνη στον άλλο, μπορείς να στείλεις κάποιο sexy στιγμιότυπο (υπάρχει στο Instagram η επιλογή να εμφανιστεί μία φορά η φωτογραφία χωρίς τη δυνατότητα για screenshot).

sexting

Το sexting μπορεί να θεωρηθεί προκαταρτικά. Εξάπτει τη φαντασία σου και χτίζει τη σεξουαλική ένταση. Προσπάθησε να αφήσεις τον εαυτό σου ελεύθερο να εκφραστεί όπως θέλει! Για παράδειγμα μπορείς να θυμίσεις στο σύντροφό σου τότε που σε φίλησε στον λαιμό (ή ό,τι αρέσει σε σένα) και να το συνεχίσετε από εκεί.

Το sexting είναι μια ευκαιρία να μοιραστείς και «να περάσεις» στο σύντροφό σου τι σου αρέσει. Για παράδειγμα περιέγραψέ του κάτι που θα ήθελες να σου κάνει και πως όταν γυρίσετε από τη δουλειά. Για παράδειγμα « όταν γυρίσουμε θέλω να κάνουμε μαζί μπάνιο…»  

Μπορείς να παίξεις με GIF και φωτογραφίες γεμάτες υπονοούμενα κι έχουμε την τεχνολογία να ευχαριστήσουμε γι’ αυτό. Θυμήσου πως μια μικρή δόση χιούμορ είναι πάντα sexy.

Ένα πολύ σημαντικό tip: Πάντα να διπλοτσεκάρεις ότι στέλνεις το μήνυμα στο σωστό άτομο. Άσχετο αλλά βασικότατο, όσοι το έχετε πάθει καταλαβαίνετε!

Κανόνισε ένα πλάνο για το βράδυ κάνοντας μια sexy περιγραφή στο σύντροφό σου. Έτσι θα ανυπομονεί γι’ αυτό που τον περιμένει όταν γυρίσει σπίτι. Μπορείς να του περιγράψεις τι θα φοράς… ή τι όχι.

Μπορείς να ξεκινήσεις έναν sexy διάλογο στέλνοντας μια σειρά emoji όλο υπονοούμενο…

sexting

Πάντα να τονίζεις κάποια χαρακτηριστικά που σε φτιάχνουν στον άλλο. Να τα μοιράζεσαι μαζί του καθώς έτσι του ανεβάζει το ηθικό και τη λίμπιντο. Επίσης ανεβάζει την αυτοπεποίθησή σου και παίρνεις το boost που χρειάζεσαι στο γραφείο!

Το πιο βασικό απ’ όλα. Προχωράς μέχρι εκεί που εσύ αισθάνεσαι άνετα.

sexting

Διάβασε επίσης: Send Nudes: Ρισκάρεις αν στείλεις γυμνή φωτογραφία;

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet