Βγαίνεις με έναν τύπο. Σου αρέσει και φαίνεται να του αρέσεις. Το vibe είναι καλό, τα λέτε ωραία, γελάτε, υπάρχει χημεία και ερωτική έλξη! Όμως κάτι σε τσιμπάει μέσα σου και για κάτι δεν είσαι σίγουρη! Πιστεύεις πως κάτι συμβαίνει, κάτι τρέχει και δεν ξέρεις τι είναι αυτό. Φοβάσαι πως μάλλον είναι σε κάποια σχέση και στο κρύβει.

Είναι μερικά πράγματα που φαίνονται εξ’ αρχής! Υπάρχουν όμως και εκείνοι που είναι καλοί στο να κρύβονται και να ξεγλιστρούν καθώς το έχουν μελετήσει το σχέδιο καλά! Εμείς σου παραθέτουμε 7 σημάδια που θα σου δείξουν πως μάλλον δεν είσαι η μόνη!

Είναι πολύ busy!

Πολύ busy δεν είναι κανείς. Εκτός αν είναι φτασμένος επιχειρηματίας, τότε τι να σου πω! Αλλά ποιες είναι οι πιθανότητες να είναι συνεχώς απασχολημένος και να έχει συνεχώς δουλειά τους μήνες που βγαίνετε; Ελάχιστες! Αν βλέπεις πως ενώ κανονίζετε ξαφνικά χρησιμοποιεί δικαιολογίες τότε μάλλον κάτι άλλο παίζει από πίσω

Πάτε σε μέρη που δεν θα σας δουν

Αράζετε στο αμάξι συνέχεια; Κάθεστε στο σπίτι του ή στο δικό σου κι αρνείται πεισματικά να κάνει το οτιδήποτε άλλο; Όταν βγαίνετε πάτε σε κάτι άκυρα μέρη κρυμμένα κι από τον θεό που δεν έχουν καμία σχέση ούτε με τα μέρη που βγαίνεις εσύ ούτε με τα μέρη που βγαίνει αυτός; Αν σε αυτά απάντησες ναι τότε ντιν- ντον η καμπάνα χτυπά για εσένα!

σχέση

Δεν σου έχει γνωρίσει κανέναν φίλο του

Όταν περνάνε οι μέρες και οι πρώτοι μήνες και δεν έχεις γνωρίσει κανέναν τότε κάτι ύποπτο συμβαίνει εδώ! Μην μασάς στις δικαιολογίες «οι φίλοι μου είναι κάφροι», «δεν θα τους συμπαθήσεις», «θα σε πειράζουν συνέχεια» κλπ, γιατί δεν ισχύουν! Οι φίλοι του προφανώς ξέρουν για τη σχέση του την κανονική και δεν ξέρει πως θα συστήσει εσένα!

Μιλάτε πολύ συγκεκριμένες ώρες

Είπαμε κανείς δεν είναι τόσο απασχολημένος ώστε να μην μπορεί να στείλει ένα μήνυμα στη διάρκεια της ημέρας και μπορεί μόνο συγκεκριμένες ώρες. Αυτά είναι μυστήρια τα πράγματα σου λέω! Επίσης αν μιλάτε μόνο από ένα μέσω π.χ. στο Instagram πάλι είναι περίεργο γιατί μπορεί να μη θέλει να μπει στη διαδικασία να σε κάνει σίγαση σε όλα τα υπόλοιπα!

σχέση

Πρόσεξε τις κολλητές και τις ξαδέρφες με τις οποίες συχνάζει υπερβολικά

Όταν ειδικά σου λέει ότι δεν μπορεί να μιλήσει γιατί θα είναι με την κολλητή του ή την ξαδέρφη του ή τη θεία του τότε είναι red flag! Αφού είναι φίλη του ή σόι του γιατί να μην μπορεί να μιλήσει; Μην παρεξηγηθώ υπάρχουν όντως μια χαρά φιλίες μεταξύ αντρών και γυναικών που είναι αληθινές όμως αν δεν την έχεις γνωρίσει ποτέ την κολλητή και δεν σου απαντάει όταν είναι μαζί είναι παραπάνω κολλητοί από αυτό που πιστεύεις!

Αν βγείτε θα είναι μόνο για sex

Περνάει ο καιρός κι εσείς όποτε δεήσει να βρεθείτε, κάνετε sex ή sexting. Ναι μια χαρά είναι κι αυτό πολύ απολαυστικό όμως δεν είναι το παν και σίγουρα αν εσύ τον θες για παραπάνω δεν θα σε γεμίσει! Οπότε άρχισε να σκέφτεσαι μήπως οι άλλες του ανάγκες εκπληρώνονται από αλλού!

Με πήρε ο ύπνος!

Κλασικά εικονογραφημένα φίλη μου! Κανέναν μας δεν τον παίρνει ο ύπνος ξαφνικά εκεί που κάθεται ή αράζει. Σημείωση: αυτό ισχύει εάν έχετε μια συνομιλία που ρέει κανονικά και ξαφνικά αυτός εξαφανίζεται στο άκυρο και εμφανίζεται την άλλη μέρα το απόγευμα! Αν έχεις κάνει καμιά ώρα να απαντήσεις και τον πήρε ο ύπνος είναι οκ!

σχέση

Διάβασε επίσης: 5 tips για δροσερό sex τώρα το καλοκαίρι!

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet