Αν είσαι από τις λίγες τυχερές που μπορεί να βιώσει και κυρίως να απολαύσει πολλαπλούς οργασμούς, συγχαρητήρια! Άλλες παλεύουν για να απολαύσουν μόνο έναν και οι πολλαπλοί οργασμοί παραμένουν στη σφαίρα του μύθου… Ωστόσο υπάρχουν!

Η γυναικολόγος Rachel Carlton Abrams αναφέρει πως «Η μέση γυναίκα είναι έτσι φτιαγμένη ώστε να πετυχαίνει πολλαπλούς οργασμούς». Αυτό σημαίνει πως εάν πειραματιστείς και με τον εαυτό σου και φτάσεις την πρώτη κορύφωση οι επόμενες είναι θέμα τρόπου!

Τι είναι λοιπόν οι πολλαπλοί οργασμοί;

Οι πολλαπλοί οργασμοί είναι ουσιαστικά οι διαδοχικοί οργασμοί! Μετά τον πρώτο οργασμό εάν επιμείνεις στο σημείο έρχεται ο δεύτερος και μετά από εκεί είναι σα να βιώνεις Rolling orgasms!

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ πολλαπλών οργασμών και ταντρικών;

Μερικοί άνθρωποι που κάνουν ταντρικό σεξ, ισχυρίζονται ότι βιώνουν οργασμούς που διαρκούν σημαντικό χρονικό διάστημα, μερικές φορές έως και μισή ώρα!  Αν και αυτοί οι ισχυρισμοί δεν έχουν αποδειχθεί επιστημονικά, υπάρχουν πολλοί που ισχυρίζονται ότι τους έχουν βιώσει. Όσο κι αν διαρκέσει ένας οργασμός, ωστόσο, δεν παύει να είναι μόνο ένας οργασμός. Οι πολλαπλοί οργασμοί είναι κάτι εντελώς άλλο.

 Όπως αναφέραμε και παραπάνω, ο πρώτος οργασμός τελειώνει και μετά για ένα διάστημα το άτομο δεν βιώνει οργασμό. Στη συνέχεια λόγω της συνεχούς διέγερσης του σημείου, έρχεται ο δεύτερος οργασμός κι από εκεί και πέρα είναι σαν να ξεκλειδώνεις τους οργασμούς σου.

Πως να εξερευνήσεις μόνη σου ή με σύντροφο τους πολλαπλούς οργασμούς

Εάν θέλετε να ζήσετε πολλαπλούς οργασμούς, μπορείτε να προσπαθήσετε να τους πετύχετε μόνοι σας ή με έναν σύντροφο. Μερικοί άνθρωποι βρίσκουν ότι είναι πιο εύκολο να επιτύχουν πολλαπλούς οργασμούς με τη βοήθεια κάποιου άλλου, επειδή δυσκολεύονται να συνεχίσουν τη διέγερση μόνοι τους μετά από τον πρώτο οργασμό.

Εάν το δοκιμάσετε μόνες σας, ένας δονητής πιθανά να βοηθήσει καθώς κρατάει υψηλά τα επίπεδα της διέγερσης.

Εξαρτήματα φυσικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και με τον σύντροφό σας, αλλά πολύ σημαντική είναι η επικοινωνία μεταξύ σας. Φτιάξτε του έναν χάρτη απόλαυσης και οδηγείστε τον!

οργασμοί

Πως αισθάνεται κάποιος που βιώνει πολλαπλούς οργασμούς;

Κάθε σώμα είναι διαφορετικό, έτσι και κάθε οργασμός. Αν μπορούσαμε να το περιγράψουμε ίσως λέγαμε πως θυμίζει επαναλαμβανόμενα κύματα απόλαυσης. Είναι σαν σταδιακά να κορυφώνεται ο οργασμός. Ο πρώτος συνήθως είναι ο πιο έντονος. Σε γενικές γραμμές όμως κάθε γυναίκα το βιώνει διαφορετικά με μερικά κοινά στοιχεία.

Οι πολλαπλοί οργασμοί πονάνε;

Όχι, δεν θα λέγαμε ότι πονάνε, αλλά μπορεί λόγω της ευαισθησίας που έχει η περιοχή, να δημιουργηθεί ένας έντονος ερεθισμός – ειδικά αν ο οργασμός είναι κλειτοριδικός.

Διαβάστε επίσης: Ποια είναι η καλύτερη ώρα της ημέρας για υπέροχο σεξ; Η επιστήμη μίλησε!

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet