Είσαι σε σχέση. Είστε αρκετό καιρό μαζί, τόσο ώστε να πεις πως έχετε αποκτήσει την ρουτίνα σας. Σίγουρα σου έχει περάσει από το μυαλό σου η σκέψη “Πώς θα κρατήσω περισσότερο τη μαγεία στη σχέση μου” και το ξέρουμε πως δεν είναι πολύ εύκολο! Για αρχή η μαγεία διατηρείτε καλύτερα με το κρεβάτι. Τι να κάνουμε; Αυτή είναι η πραγματικότητα. Όσο περισσότερο καταφέρεις να κρατήσεις τα πράγματα ενδιαφέροντα, τόσο το καλύτερο. Πολλές φορές πρέπει να παραδεχτείς ότι “ξεχνιέσαι” και κάνεις κάποια μικρά λαθάκια που μπορεί να σου κοστίσουν στο μέλλον.

σχέση

Δεν δείχνεις πια το ενδιαφέρον σου

Δεν εννοούμε μόνο μηνύματα, τηλέφωνα κλπ, εννοούμε όταν είστε οι δυο σας, είτε έξω είτε στο σπίτι να του δείχνεις με πράξεις ότι τον θες. Είτε τράβα τον στο άκυρο και φίλα τον, είτε με τυχαία τριψίματα, είτε ξεκίνα να του στέλνεις ενώ είστε μαζί πονηρά μηνύματα!

Τον έχεις ταράξει στην οδηγία!

Εντάξει! να του λες τι σου αρέσει και τι όχι. Εννοείται αυτό! Αλλά μια δυο οδηγίες τη φορά όχι ολόκληρη λίστα που θυμίζει τα ψώνια του super market. Δεν είσαι τροχονόμος του ή κοπέλα του είσαι!

Δεν έχεις αυτοπεποίθηση

Είσαι πολύ ντροπαλή, δεν τον αφήνεις να σε αγγίζει, το βγάζεις το χέρι συνέχεια, δεν φοράς σέξυ ρούχα ή εσώρουχα και κρύβεις το σώμα σου. Να θυμάσαι ότι στους άντρες αρέσουν οι γυναίκες που είναι σίγουρες για τον εαυτό τους. Που δείχνουν περήφανες για το σώμα τους ειδικά όταν τα ρούχα απουσιάζουν και δε δίνουν καμία σημασία σε τυχόν ατέλειες που νομίζουν πως έχουν. Και μη ξεχνάς κάτι πολύ σημαντικό, οι καμπύλες είναι ίσως το σημαντικότερο στοιχείο στο σώμα μιας γυναίκας όταν πρόκειται να περάσεις μια καυτή νύχτα. Αμαρτία να τις κρύβετε…

Κάνεις τον “αστερία”

Τι σημαίνει αυτό; Κάθεσαι και περιμένεις όλα να τα κάνει εκείνος. Δεν αρκεί μόνο η ύπαρξή σου σε αυτή τη γη για να τον κάνεις να σε θέλει αλλά πρέπει να συμμετέχεις στο σεξ, να το αισθάνεται ότι τον θες. Άλλο είναι να σου αρέσει να έχει ο άλλος το πάνω χέρι κι άλλο είναι να κάθεσαι σαν άψυχη κούκλα!

σχέση

Προσποιείσαι παραπάνω από το κανονικό

Εντάξει όλες μα έχουμε προσποιηθεί ουκ ολίγες φορές. Το να το κάνεις συνέχεια δεν κάνει καλό σε κανέναν και υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να το καταλάβει αμέσως. Μπορείς να του δώσεις μερικές παιχνιδιάρικες ενδείξεις για το πως μπορεί να σε βοηθήσει να τελειώσεις κανονικά και με τον νόμο.

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!