Αφού αυτές οι έρευνες σας ενδιαφέρουν, άσχετα αν ποστάρετε ανά δύο μέρες διάφορες εκθέσεις για την κλιματική κρίση και τις επιπτώσεις της. Για το λόγο αυτό, θα μοιραστούμε μαζί σας μια έρευνα του Shopfix που κυκλοφορεί ελεύθερη στο διαδίκτυο εδώ και λίγες ώρες η οποία έχει να κάνει με τα ερωτικά βοηθήματα, τα sex toys που λέτε και εσείς οι ψαγμένοι και απελευθερωμένοι από τον πουριτανισμό της Ελλάδας.

Μην σας κουράζουμε, ας περάσουμε στα αποτελέσματα όσο εσείς κάνετε τους ανήξερους. Την πρωτιά στις προτιμήσεις του ελληνικού λαού έχουν οι δονητές (31,5%) και μάλιστα με μεγάλη διαφορά από τη δεύτερη θέση που πάει στα φετιχιστικά 11,2%). Την πεντάδα συμπληρώνουν οι sex-dolls, τα anal toys και τα dildos. Μην κοκκινίζετε. 

Περίπου 1 στους 5 χρήστες έχει αναζητήσει ή αγοράσει ερωτικό βοήθημα τουλάχιστον 1 φορά τους τελευταίους 12 μήνες, διαβάζουμε ενώ το ποσοστό είναι λίγο μεγαλύτερο στους 18-24 (23%) και κατεβαίνει σταδιακά ανά ηλικιακή ομάδα μέχρι το 17% και 18% στους 45-54 και 55-64 αντίστοιχα. Πειραματίζεται η νέα γενιά και μπράβο της.

Διάβασε τη συνέχεια στο Provocateur.gr

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet