Σίγουρα έχεις περάσει άπειρες ώρες στο τηλέφωνο αναλύοντας- κλαίγοντας- βρίζοντας και απορώντας. Συνήθως λέμε τα ίδια και τα ίδια, και συνήθως χαϊδεύουμε τα αυτιά η μία της άλλης, αδυνατώντας να γίνουμε σκληρές ή απλά ειλικρινείς. Πότε λοιπόν σε θέλει για σεξ και πότε θέλει κάτι παραπάνω; Η ωμή αλήθεια και πως θα την καταλάβεις!

σεξ

Σεξ ή σχέση; Ιδού η απορία – Πως θα το καταλάβεις

  1. Αν σε θέλει μόνο για σεξ το πιθανό είναι να βγείτε ένα ραντεβού να σπάσει ο πάγος (μπορεί να μην βγείτε και κανένα) και μετά σπίτι. Κι από τότε μόνο σπίτι ή χειρότερα αμάξι! Εάν είναι έξω με τους φίλους του και γενικά έχει κάνει το πρόγραμμά του και σου στέλνει αξημέρωτα ότι θέλει να σε δει ε, είναι booty call! Θέλει προφανώς να κάνετε σεξ και όχι να σε δει!
  2. Eάν σου μιλάει κάπως απότομα ή δεν σου απαντάει δεν το κάνει επειδή έχει δουλειά ή επειδή είναι μυστήριο τρένο- το κάνει γιατί έχει καταλάβει πως τον γουστάρεις και θέλει να σου κόψει τον αέρα!
  3. Πρόσεξε τα κοπλιμέντα που σου κάνει! Ναι, σε κάποιον που αρέσεις σοβαρά μπορεί σε μια προσωπική στιγμή να σου πει κάτι για το στήθος σου για παράδειγμα αλλά θα σου κάνει κομπλιμέντα και για το χαμόγελό, τα μάτια σου, την προσωπικότητά σου! Εκείνος που σε θέλει μόνο για σεξ θα καταφέρει να σου γυρίσει τα πάντα στο σεξουαλικό!
  4. Του είναι εντελώς αδιάφορο αν τελικά θα σε δει το βράδυ ή όχι. Μη νομίζεις ότι επειδή σου έστειλε εκείνος μήνυμα να βρεθείτε, ότι λιώνει για σένα και δεν αντέχει μακριά σου. Πολύ απλά ήθελε να κάνει σεξ! Δεν έχει νόημα να του κάνεις τη δύσκολη για να τον «πικάρεις»! Αν τον θες για κάτι σοβαρό πες του όχι για να τον ξεκόψεις γιατί αν πας θα είναι απλά για να «πάρεις κι εσύ τη σεξουαλική σου δόση». Μην περιμένεις συναισθηματισμούς. Ξεκάθαρα πράγματα.
  5. Σχεδόν πάντα σε πιέζει να δοκιμάσετε πράγματα τα οποία εσύ δεν θέλεις. Και ενώ έχεις ξεκαθαρίσει τι δε θέλεις, εκείνος παίρνει πρωτοβουλία και κάνει τα δικά του. Προφανώς και δεν τον ενδιαφέρει αν εσύ νιώθεις άσχημα ή περίεργα, εκείνος τη δουλίτσα του θα την κάνει.
  6. Κι ένα τελευταίο bonus! Κανένας μα κανένας άντρας δεν σου κάνει τσαλίμια για να σε παιδέψει, ειδικά αν δεν του έχεις κάνει κάτι! Ειδικά αν θα έβλεπε τον εαυτό του μαζί σου. Οπότε, όταν η φίλη σου πει: «Έλα μωρέ, σε παίζει για να σε… σκαλώσει», λέει βλακείες, γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να διακινδυνεύσει να σε χάσει, ούτε γι’ αστείο. Οπότε να ξέρεις ότι απλά του αρέσει το σεξ μαζί σου, αλλά όχι η σχέση.
σεξ

Διάβασε ακόμη: Τι συμβαίνει στο σώμα (και στο μυαλό) αν δεν κάνεις σεξ για πολύ καιρό;

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet