Αχ,  αυτό το πρώτο ραντεβού! Η αγωνία του «τι να βάλω; Τι θα συζητήσουμε; Θα του αρέσω; Πως να βαφτώ;», και άλλες τέτοιες ερωτήσεις που βασανίζουν το μυαλό μας. Ποια είναι όμως αυτά που βάζουν stop στο φλερτ και μια πιθανή συνέχεια; Ρωτήσαμε 10 άντρες και σου απαντάμε!

1)      Μην βάφεσαι πολύ!

Σχεδόν ομόφωνα η πρώτη απάντηση ήταν «Κορίτσια μη βάφεστε πολύ». Πολλοί είπαν ότι τους έχει τύχει να ξυπνάνε με σχεδόν άλλη κοπέλα. Δεν ξέρουμε εμείς! Τι μας είπανε σας λέμε!

2)      Μην μας πεις για πρώην!

Ό,τι φύλο και να είσαι απλά ΜΗΝ! Όταν βγαίνεις πρώτο, δεύτερο, τρίτο ραντεβού ο πρώην σου δεν χωράει στην κουβέντα! Είναι από τα βασικά πράγματα που μπορεί να ξενερώσουν κάποιον! Είναι πρώην κι ανήκει στο παρελθόν.

3)      Μη μιλήσεις για… στέφανα!

Ναι, κι όμως υπάρχει κόσμος που μιλάει για γάμο στο πρώτο ραντεβού! Δεν το πιστεύαμε στην αρχή…  Είπαμε «έλα, υπερβολές»! Κι όμως υποψήφιες νύφες και γαμπροί κυκλοφορούν ανάμεσά μας. Αν είναι αυτοσκοπός σου ο γάμος, κανένα πρόβλημα! Απλά δεν ισχύει για όλους και μάλιστα στο πρώτο ραντεβού δεν είναι απλά νωρίς να μιλήσεις για γάμο αλλά είναι αστείο. Με κόκκινα γράμματα το τοποθετούμε στο dont’s λοιπόν!

ραντεβού

4)        Μη  μιλάς για τις επιτυχίες σου!

Εντάξει! Μπορεί να είσαι μεγάλη και τρανή! Δεν το αμφισβητεί κανείς! Δεν χρειάζεται όμως να τονίζεις τις επιτυχίες σου (κι όχι μόνο στο πρώτο ραντεβού). Αυτές λάμπουν από μόνες τους. Όταν περιαυτολογείς, δεν εκπέμπεις αυτοπεποίθηση όπως μπορεί να νομίζεις αλλά ουσιαστικά διατρανώνεις τις αμφιβολίες σου για τον εαυτό σου!

5)      Ρούχα;

Μπορείς να βάλεις ό,τι θες κι αγαπάς! Όμως για παράδειγμα αν το ραντεβού είναι πρωινό και βάλεις ασημί παγιέτα, δεν είναι και το ιδανικό! Γενικά, φρόντισε να διαλέξεις ρούχα που σε αντιπροσωπεύουν και θα σε κάνουν να νιώθεις άνετα στο ραντεβού σου.

6)      Δεν κάνεις προσωπικές ερωτήσεις!

Μην το ντρέπεσαι και μην το φοβάσαι! 4 στους 10 μας είπαν ότι τους έχει τύχει να πάνε σε πρώτο ραντεβού και να μην τους κάνουν καμία προσωπική ερώτηση. Αν λοιπόν δείξεις ανακριτικό ενδιαφέρον για την προσωπική ζωή του άλλου- τους φίλους του, το σκύλο του, τις προτιμήσεις του και ότι άλλο σου έρθει- τότε δεν έχεις βγει ραντεβού αλλά κάνεις συνέντευξη για το αν πληροί τις προϋποθέσεις για τη θέση που άδειασε στο γραφείο!

7)      Μην κάνεις  πολλές αποκαλύψεις για τον εαυτό σου!

Δεν είπαμε να μην μιλήσεις για τα προσωπικά σου, όμως πολλές φορές στον ενθουσιασμό μιας νέας γνωριμίας ή και εξαιτίας του άγχους του πρώτου ραντεβού, μοιραζόμαστε περισσότερα από αυτά που θα έπρεπε με αποτέλεσμα να κάνουμε τον άλλο να αισθανθεί άβολα- το αντίθετο από αυτό που επιδιώκαμε δηλαδή!

8)      Μη δείχνεις απόγνωση!

Εντάξει, όλοι το έχουμε περάσει κάποια στιγμή στη ζωή μας. Είναι η φάση «Ελένη Βλαχάκη»: «Και τί μου λείπει εμένα; Όχι, πέστε μου, τι μου λείπει! Γιατί και κοινωνική μόρφωση έχω, και να μιλήσω ξέρω και να φερθώ ξέρω!». Το μεγαλύτερο λάθος που μπορείς να κάνεις είναι να δείξεις στο «ραντεβού» σου ότι έχεις την ανάγκη του!

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet