Υπάρχει αυτό το στερεότυπο ότι το λιπαντικό το χρησιμοποιούν οι γυναίκες που βρίσκονται στην εμμηνόπαυση και δεν μπορούν να έχουν λίπανση με φυσικό τρόπο. Λάθος. Η ξηρότητα του κόλπου είναι μια συνηθισμένη κατάσταση σε όλες τις ηλικίες.

Το άγχος, η έλλειψη ύπνου, τα ορμονικά θέματα αλλά και πολλοί ακόμα λόγοι μπορούν να προκαλέσουν ξηρότητα ανεξάρτητα από το πόσο χρονών είσαι. Αν κάποια στιγμή αντιμετωπίσεις αυτή τη συνθήκη, το λιπαντικό είναι το πρώτο πράγμα που πρέπει να δοκιμάσεις.

Είναι πιο ευχάριστο για εμάς αλλά ΚΑΙ τους άνδρες

Μεγάλο ποσοστό γυναικών αναφέρει ότι το σεξ με λιπαντικό είναι καλύτερο από το σεξ χωρίς. Επιπλέον το λιπαντικό προλαμβάνει πολλούς ερεθισμούς που οφείλονται στη χρήση προφυλακτικού.

Για τους άνδρες, το λιπαντικό δημιουργεί περισσότερη τριβή. Έρευνες μάλιστα επιβεβαιώνουν ότι με τη χρήση λιπαντικού είναι 50% πιο εύκολο να έχεις οργασμό απ’ ότι αν δεν χρησιμοποιήσεις. Στην πραγματικότητα, η χρήση λιπαντικού δεν έχει καμία αρνητική συνέπεια κατά τη σεξουαλική πράξη οπότε δεν έχεις λόγο να μη του δώσεις μια ευκαιρία. Θα κερδίσεις χρόνο και από τα προκαταρκτικά.

Προλαμβάνει ερεθισμούς και πόνο!

Η τριβή κατά τη διάρκεια του σεξ μπορεί να προκαλέσει γδάρσιμο, τραυματισμό ή ερεθισμό στα γεννητικά όργανα (και στις γυναίκες και στους άνδρες) και προφανώς δεν είναι καθόλου ευχάριστο! Το λιπαντικό δημιουργεί ένα φράγμα ανάμεσα στα δύο ενώ μειώνει όποιο πόνο ή πρήξιμο μπορεί να προσκληθεί κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης. Μπορεί να σκέφτεσαι ότι το σώμα σου είναι σωστά εφοδιασμένο για να κάνει μόνο του τη δουλειά αλλά οι επαναλαμβανόμενες κινήσεις στο σεξ μπορεί να προκαλέσουν και ξηρότητα. Δεν χρειάζεται να το χρησιμοποιήσεις από την αρχή αλλά μπορεί να είναι εξίσου χρήσιμο και από τη μέση της σεξουαλικής πράξης καθώς θα προλάβει οποιοδήποτε δυσάρεστο αποτέλεσμα.

sex

Τα sex toys γίνονται παιχνιδάκι!

Η χρήση λιπαντικού είναι κάποιες φορές απαραίτητη με τα sex toys! Εάν χρησιμοποιείς τα παιχνίδια σου ως μέρος τον προκαταρκτικών θα βοηθήσουν το σώμα σου να προετοιμαστεί κατάλληλα! Το να βάλεις το λιπαντικό και στην φάση του αυνανισμού είναι ένας τρόπος να αλλάξεις την αίσθηση. Ο λόγος είναι γιατί βοηθάει στη μεγαλύτερη τριβή και μπορεί να αλλάξει το πως νιώθεις ειδικά αν χρησιμοποιείς κάποιο sex toy. Ξεκίνα με λίγο όσο χρησιμοποιείς με τον σύντροφό σου το Sex toy, συνέχισε χωρίς και κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης βάλε κι άλλο για τους λόγους που είπαμε παραπάνω!

Καλή απόλαυση.  

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet