Όλα ξεκίνησαν το 2012, όταν γνωρίστηκαν στο σετ του The Rum Diary. Μέχρι το 2015 είχαν παντρευτεί με μια κλειστή τελετή στο Λος Άντζελες και ελάχιστους  καλεσμένους. Έπειτα, γιόρτασαν τον γάμο τους στο ιδιωτικό νησί του Johnny Depp.

Οι χοροί και οι χαρές έλαβαν τέλος μόλις 15 μήνες μετά, με την Heard να καταθέτει αίτηση διαζυγίου λόγω οικιακής βίας. Όπως υποστήριξε, ο κατά 23 χρόνια μεγαλύτερός της Depp, της επιτέθηκε βιαίως πετώντας της μάλιστα ένα κινητό στο πρόσωπο με μεγάλη δύναμη. Υπήρξαν και άλλες υποτιθέμενες περιπτώσεις παρενόχλησης – «υπερβολική συναισθηματική, λεκτική και σωματική κακοποίηση», ήταν οι λέξεις που κυριάρχησαν στα δικαστικά αρχεία, «θυμωμένες, εχθρικές, ταπεινωτικές και απειλητικές επιθέσεις».

Φυσικά, ο μεγάλος σταρ αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες περί κακοποίησης. Ένας δικαστής δέχτηκε τους ισχυρισμούς της Heard και διέταξε περιοριστικά μέτρα για να εκδώσει το ζευγάρι λίγες ώρες μετά κοινή δήλωση πως αφήνουν στην άκρη τις διαφορές τους και θα πάρουν συναινετικό διαζύγιο.

“Η σχέση μας ήταν έντονη, παθιασμένη και κατά καιρούς ασταθής, αλλά πάντα δεσμευμένη από αγάπη. Κανένα από τα δύο εμπλεκόμενα μέρη δεν έχει κατηγορήσει το άλλο ψευδώς με σκοπό το οικονομικό όφελος. Δεν υπήρξε ποτέ πρόθεση σωματικής ή συναισθηματικής βλάβης.”

Ο Depp έδωσε στην Heard 7 εκατομμύρια δολάρια ως μέρος της διευθέτησης του διαζυγίου τους, τα οποία εκείνη δεσμεύτηκε να δωρίσει στην Αμερικανική Ένωση Πολιτικών Ελευθεριών – κάτι που η νομική ομάδα του Depp αμφισβητεί τώρα!

Johnny Depp
Amber Heard στη δίκη του Λονδίνου (Photo by Yui Mok/PA Images via Getty Images)

Όλα έμοιαζαν να έχουν διευθετηθεί καθώς ο καθένας πήρε τον δρόμο του. Όμως τον Δεκέμβριο του 2018, η Heard έγραψε ένα άρθρο γνώμης στην Washington Post, περιγράφοντας την εμπειρία της ως δημόσιο πρόσωπο που κακοποιείτο στο σπίτι.

«Ένιωσα όλη την δύναμη της πολιτισμικής οργής που προκαλούσα σαν γυναίκα που εξέφραζε τη γνώμη της», έγραψε.  «Είχα τη σπάνια πλεονεκτική θέση να δω, σε πραγματικό χρόνο, πως όλα τα ιδρύματα προστατεύουν τους άνδρες που κατηγορούνται για κακοποίηση». Σε ολόκληρο το άρθρο δεν έκανε καμία αναφορά στον πρώην σύζυγό της αλλά ούτε υπονόησε και το όνομά του.

Όμως, σύμφωνα με την μήνυση που κατέθεσε τώρα ο Depp, αυτές οι τρεις προτάσεις ισοδυναμούν ούτως ή άλλως σε συκοφαντική δυσφήμιση, εκτροχιάζοντας την καριέρα του και βλάπτοντας «ανυπολόγιστα» τη φήμη του.

«H καθαρή σχεδόν αναφορά στο ότι ο κύριος Depp υπήρξε κακοποιητικός είναι κατηγορηματικά ψευδής», έγραψε μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή της η δικηγορική ομάδα του Depp. «Οι ισχυρισμοί της… είναι μέρος μιας περίτεχνης φάρσας για να δημιουργήσει θετική δημοσιότητα για το όνομά της και να προωθήσει την καριέρα της».

Johnny Depp
Johnny Depp στη δίκη του Λονδίνου (Photo by Mike Marsland/WireImage)

Στους 120 μάρτυρες συνολικά περιλαμβάνονται και πολλοί Α- listers όπως οι Elon Musk, Ellen Barkin, Paul Bettany και James Franco. Ο CEO της Τesla αναμένεται να καταθέσει υπέρ της Amber Heart. Ο Musk που φέρεται να ήταν ζευγάρι με την ηθοποιό το διάστημα 2016-2018 προσφέρθηκε να της παρέχει 24ωρη προστασία 7 μέρες την εβδομάδα, για να την προστατέψει απ΄τον Johnny Depp σύμφωνα με μηνύματα που διαβάστηκαν στη δίκη του Λονδίνου. Το ίδιο και ο James Franco. Η ηθοποιός υποστηρίζει πως είχε δείξει στον Franco μελανιές που της είχε κάνει ο Depp, όπως υποστηρίζει.

Όποια πάντως και αν είναι η έκβαση αυτού του δικαστικού δράματος, το σίγουρο είναι πως έχει τραβήξει την  προσοχή πάνω στην προσωπική ζωή του Depp με τους Fan του να τον υποστηρίζουν όσο ποτέ!

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet