Αυτές τις μέρες πρωταγωνιστεί η Αφροδίτη που κινείται ανάδρομα στον Αιγόκερω καθώς οι όψεις που σχηματίζει, είναι οι καθοριστικές και επηρεάζουν την ψυχολογία μας. Μέχρι τις 29 Ιανουαρίου που θα είναι ανάδρομη, μας εξωθεί στο να κάνουμε την ενδοσκόπησή μας, να αποδεχθούμε τις ανάγκες μας, να επαναξιολογήσουμε τη θέση μας έναντι των ερωτικών και των αξιών μας. Σε αυτή τη φάση μας καταδεικνύει τα λάθη μας, ακόμη κι αν αυτά έχουν γίνει από καλές προθέσεις. Απογυμνώνει τις επιλογές μας και μας βάζει σε διαδικασία αναθεώρησής τους, στην περίπτωση που επιβάλλονται. Μας εξωθεί στο να κάνουμε παραδοχές και να μετατρέψουμε τα παθήματα του παρελθόντος σε μαθήματα για το μέλλον. Παράλληλα, αυξάνει τις πιθανότητες επανασύνδεσης με έρωτες και, γενικότερα, πρόσωπα του παρελθόντος. 

Αυτές τις μέρες σχηματίζει το εξάγωνό της με τον Ποσειδώνα και τη σύνοδό της με τον Ήλιο. Οι όψεις της ενισχύουν την επανασύνδεσή μας με το παρελθόν, τη νοητή και την ουσιαστική. Σε κάθε περίπτωση, οι αναπολήσεις μας εγείρουν τον συναισθηματισμό και τις ευαισθησίες μας. Προσπαθήστε να γυρίσετε σε μέρη που είναι φορτισμένα από καλές αναμνήσεις, να ξεφυλλίσετε τα άλμπουμ των φωτογραφιών σας, να συντονιστείτε με το συναίσθημα που σας προκαλούν οι ευχάριστες αναμνήσεις. 

Ας δούμε ποιες αναμνήσεις είναι καλό να φέρουμε στο εδώ και τώρα, ανάλογα με το ζώδιο και τον ωροσκόπο μας. Αξίζει να σημειωθεί ότι αν μπορούμε, δεν έχουμε παρά να μπούμε στη δράση, επαναλαμβάνοντας αυτά που μας είχαν γεμίσει στο παρελθόν. 

ΚΡΙΟΣ: Καριέρα και κοινωνική ζωή με το ταίρι σου στο πλευρό σου.

ΤΑΥΡΟΣ: Ωραίες παρέες με ενδιαφέροντες φίλους και συγγενείς. Διασκέδαση και ανταλλαγή απόψεων. (Ευτυχώς υπάρχει και το διαδίκτυο).

ΔΙΔΥΜΟΙ: Στιγμές για δύο! Πάθος, ένταση, ποτάκι, συντροφιά και πάλι πάθος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Παρέα με το ταίρι ή το πρώην ταίρι. Συνάντηση να θυμηθείτε τα παλιά εδώ και τώρα!

ΛΕΩΝ: Μια καθημερινή ενασχόληση περπάτημα, γυμναστική ή χορός για παράδειγμα, πρέπει να ξαναμπούν στη ζωή σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αναβιώνεις στιγμές ερωτικές με περασμένες ή τωρινές αγάπες.

ΖΥΓΟΣ: Επιστροφή στο πατρικό, στη μητρική αγκαλιά, στο χωριό…

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Reunion με παλιούς συμμαθητές και φίλους. Αν είναι πολλοί, ας είναι καλά το διαδίκτυο.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Επαφή με άτομα που σε γεμίζουν, που τα έχεις ανάγκη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Επανασυνδέσεις με άτομα που έχουν παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή σου. Ταξίδια ή ταξίδια μυαλού με το ταίρι σου σε μέρη που έχεις περάσει όμορφα στο παρελθόν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα φορτιστείς συναισθηματικά λόγω νόστου και έντονων αναμνήσεων. Φρόντισε να αναβιώσεις αυτά που σου λείπουν.

ΙΧΘΥΕΣ: Οι επανασυνδέσεις με φιλίες του παρελθόντος θα φέρουν χαρά στη ζωή σου.  

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet