Η εβδομάδα φέρνει κάποιες ξαφνικές αναταραχές, ιδιαίτερα κοντά στην Τέταρτη. Καθώς προχωράμε όμως, θα μπορέσουμε να βελτιώσουμε κατά πολύ την καθημερινότητά μας και θα έρθουμε κοντά στα αγαπημένα μας πρόσωπα. Στις 28 Φεβρουαρίου μια σημαντική ευκαιρία σε θέματα ερωτικών σχέσεων μπορεί να αναστατώσει την καθημερινότητα πολλών.

ΚΡΙΟΣ

ΚΡΙΟΣ

Μία εβδομάδα που μπορεί να προκαλέσει κάποιες οικονομικές ανασφάλειες, αλλά από την άλλη το θερμόμετρο στα ερωτικά σας θα είναι τρομερά ανεβασμένο και προβλέπεται να έχετε σημαντικές κατακτήσεις και επιτυχίες που θα σας αναστατώσουν θετικά. Προσοχή σε βεβιασμένες κινήσεις γιατί μπορεί να προκληθούν παρεξηγήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

ΤΑΥΡΟΣ

Μεγάλες προοπτικές σε θέματα σχέσεων θα υπάρξουν αυτό το διάστημα με ξαφνικές γνωριμίες που θα σας αναστατώσουν θετικά. Ετοιμαστείτε και για μια πάρα πολύ ευχάριστη διάθεση, η οποία περιμένετε καιρό να έρθει για να μπορέσετε να νιώσετε καλύτερα. Προσοχή, σε οικονομικές επιλογές, καθότι μπορεί να υπάρξουν προβλήματα και ταραχές, όπως επίσης και δυσκολίες στην καριέρα σας.

ΔΙΔΙΜΟΙ

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σημαντικές και θετικές εξελίξεις αναμένονται στα επαγγελματικά σας, οπότε και φαίνεται ότι το επόμενο χρονικό διάστημα θα καταφέρετε να οργανώσετε τη ζωή σας και να ξεπεράσετε πάρα πολλά από τα εμπόδια τα οποία είχατε στο παρελθόν. Προσοχή στα μυστικά σας γιατί μπορεί να υπάρξουν προβλήματα κυρίως από άτομα που νομίζατε ότι μπορούσατε να εμπιστευτείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μεγάλες ανατροπές αναμένονται σε θέματα που αφορούν την επαγγελματική σας ζωή, οπότε και θα πρέπει να περιμένετε τη σταδιακή αποκλιμάκωση δυσκολιών και επιτέλους την άνοδο της καριέρας σας. Με σημαντικές λοιπόν εξελίξεις στα επαγγελματικά σας, μπορείτε να λάμψετε αυτή την εβδομάδα. Στις αισθηματικές σας σχέσεις μπορεί να υπάρξουν κάποιες δυσκολίες.

ΛΕΩΝ

ΛΕΩΝ

Θα υπάρξουν σημαντικές ευκαιρίες για ένα ταξίδι που θα σας δώσει τη δυνατότητα να μπορέσετε να επιλύσετε κάποια σημαντικά επαγγελματικά σας προβλήματα. Ταυτόχρονα και η διάθεσή σας θα φτιάξει ιδιαίτερα. Θεωρείται ένα διάστημα τρομερά δημιουργικό για τις επαγγελματικές σας προοπτικές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ριζικές αλλαγές θα υπάρξουν στα εργασιακά σας ζητήματα, ενώ θα προκύψουν ξαφνικές ευκαιρίες που θα σας αναστατώσουν θετικά. Η εβδομάδα αυτή όμως, χαρακτηρίζεται κυρίως για τον έντονο ερωτικό της χαρακτήρα, οπότε και αρκετοί από εσάς θα μπορούσατε να περιμένετε μια νέα σχέση πολλά υποσχόμενη. Ευνοούνται και οι επανασυνδέσεις.

ΖΥΓΟΣ

ΖΥΓΟΣ

Στην καθημερινότητά σας θα περάσετε πάρα πολύ όμορφα, ενώ και στην εργασία σας κάποια πολύ όμορφα γεγονότα θα σας κάνουν να νιώσετε υπέροχα και να ξεπεράσετε πάρα πολλά από τα προβλήματα τα οποία είχατε εδώ και καιρό. Είναι ένα διάστημα που μπορείτε επιτέλους να διαμορφώσετε τη ζωή σας με πολλαπλούς θετικούς τρόπους. Θα γνωρίσετε και ένα καινούργιο πρόσωπο που θα σας συναρπάσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μπορείτε να περιμένετε μια σημαντική ανανέωση αυτή την εβδομάδα με τον έρωτα να σας χτυπάει την πόρτα. Κι εσείς όμως, θα είστε τρομερά δημιουργικοί και μέσω αυτής της δημιουργικότητας μπορείτε να περιμένετε σημαντικές επιτεύξεις και αναγνώρισης στο χώρο της εργασίας σας. Νέοι φίλοι έρχονται στο προσκήνιο και αναμένεται να σας αναστατώσουν, αλλά και να βελτιώσουν τη διάθεση σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μια σημαντική είδηση για θέματα σπιτιού θα σας βοηθήσει να πάρετε λίγο τα πάνω σας. Ίσως μια αγοραπωλησία επιτέλους να γίνει πραγματικότητα, ενώ και θέματα μετακομίσεων μπορεί να έρθουν ξαφνικά στην επιφάνεια. Συνεχίζει και αυτή η εβδομάδα να έχει ένα έντονο φλερτ και μια ιδιαίτερα ευχάριστη διάθεση στα αισθηματικά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με σημαντικές συμφωνίες και επιχειρηματικές προοπτικές ξεκινάει αυτή η εβδομάδα, η οποία σας δίνει τη δύναμη και την αποφασιστικότητα να προχωρήσετε επιτέλους στα σχέδιά σας και να τα κάνετε πραγματικότητα. Προσοχή όμως, σε βιαστικές κινήσεις, καθότι μπορεί να κουραστείτε αρκετά και να μην έχετε την ενέργεια να ολοκληρώσετε κάποια πράγματα. Αυτή η εβδομάδα σας φέρει γνωριμίες με περίεργους συντρόφους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σημαντικές ευκαιρίες στα οικονομικά σας θέματα. Είναι μια περίοδος σημαντικής οικονομικής ανάπτυξης και επιτυχίας, ενώ θα πρέπει να κινηθείτε προς νέες επενδύσεις, οι οποίες και θα οδηγήσουν σε μια σημαντική κερδοφορία. Πάθη και νέες σχέσεις μπορεί να υπάρξουν, αλλά δυστυχώς φαίνεται ότι θα έχουν ένα βραχυπρόθεσμο χαρακτήρα.

ΙΧΘΕΙΣ

ΙΧΘΕΙΣ

Θα είστε οι πρωταγωνιστές αυτής της εβδομάδας και μπορείτε να περιμένετε σημαντικές νέες γνωριμίες αλλά και σημαντικές επανασυνδέσεις στην ερωτική σας ζωή. Επαγγελματικά είναι μια περίοδος τρομερά δημιουργική, καθότι το επόμενο διάστημα θα μπορέσει να σας βοηθήσει στο να βγάλετε επιτέλους χρήματα καθώς οι όποιες οικονομικές σας κινήσεις θα έχουν ένα ιδιαίτερα θετικό αποτέλεσμα.

Πηγή: 7 ΜΕΡΕΣ TV

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet