ΚΡΙΟΣ

ΚΡΙΟΣ

Υποδέχεστε την καινούργια χρονιά με αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν θα απολαύσετε στιγμές διασκέδασης με το φιλικό περιβάλλον. Η Αφροδίτη στον Υδροχόο για το μεγαλύτερο μέρος του μήνα σας δίνει την ευκαιρία να απολαύσετε τις παρέες, τις κοινές δράσεις, την σύμπλευση με το ταίρι σας. Πρόσωπα από το φιλικό περιβάλλον θα εκφράσουν έντονα συναισθήματα για εσάς. Η Πανσέληνος του μήνα σας καλεί να αξιοποιήσετε ευκαιρίες που θα έχουν άμεσο αντίκτυπο σε οικογενειακό και επαγγελματικό επίπεδο. Μείνετε μακριά από υποκειμενικές και συντηρητικές αντιλήψεις δεν θα σας βοηθήσουν να εξελιχθείτε. Ο Άρης επιστρέφει σε ορθή πορεία στους Διδύμους, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να προχωρήσετε σε εμπορικές συνεργασίες, ξεπερνώντας εμπόδια και δυσκολίες. Η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω διευκολύνει την επικοινωνία στο χώρο της καριέρας. Επαγγελματικές συζητήσεις και σχέδια εξελίσσονται με μεγαλύτερη ευκολία καθώς ξεπερνιούνται καθυστερήσεις και παρερμηνείες. Ο Ήλιος στον Υδροχόο στρέφει την προσοχή σας στους προσωπικούς και επαγγελματικούς στόχους που έχετε θέσει. Η Νέα Σελήνη απογειώνει την φιλοδοξία, την αισιοδοξία και χαρίζει ορμητικότητα και δυναμισμό σε πιθανές νέες επιδιώξεις και σχεδιασμούς. 

TIP

Πιθανές παρεξηγήσεις και παρερμηνείες στον επαγγελματικό χώρο μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα. Οφείλετε να είστε σαφείς και ξεκάθαροι στον τρόπο που εκφράζεστε ώστε να αποφευχθούν εντάσεις με πρόσωπα εξουσίας και ανωτέρους. 

ΤΑΥΡΟΣ

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ιανουάριος σας επιφυλάσσει στιγμές αισιοδοξίας και κεφιού καθώς ο Ήλιος μέχρι τις 21/1 κινείται στον Αιγόκερω. Η Αφροδίτη από τον Υδροχόο σας δίνει την ευκαιρία να λάμψετε στο επαγγελματικό περιβάλλον και να κατακτήσετε τον κοινωνικό σας περίγυρο με την αυτοπεποίθηση για την επιμονή σας. Η Πανσέληνος του μήνα σας καλεί να ξεκαθαρίσετε σχέσεις με το κοντινό και ευρύτερο περιβάλλον καθώς αντιλαμβάνεστε πως δεν χωρούν στη ζωή σας κόλακες και τοξικά πρόσωπα. Η επιστροφή του Άρη σε ορθή πορεία στους Διδύμους λειτουργεί βοηθητικά για οικονομικούς σχεδιασμούς που μπορεί να είχαν κολλήσει το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Σημαντικό είναι να προχωρήσετε με αργούς και σταθερούς ρυθμούς, αποφεύγοντας συντηρητικές συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν. Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω, διευκολύνοντάς σας να ταξιδέψετε και να επικοινωνήσετε με το ευρύτερο περιβάλλον σας. Επαφές με πρόσωπα από το εξωτερικό είναι πιθανόν να δρομολογήσουν επαγγελματικές εξελίξεις, διευρύνοντας τους ορίζοντές σας.Η μετακίνηση του Ήλιου στον Υδροχόο σας αναγκάζει να αυξήσετε τους ρυθμούς στον επαγγελματικό χώρο καθώς οι απαιτήσεις πολλαπλασιάζονται. Η Νέα Σελήνη του μήνα σας βοηθά να αξιοποιήσετε επαγγελματικές προτάσεις και επιλογές με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, κλείνοντας κεφάλαια του παρελθόντος που μπορεί να επιβαρύνουν την ψυχολογία σας. Στο τέλος του μήνα η Αφροδίτη μετακινείται στους Ιχθύς βοηθώντας σας να απολαύσετε μοναδικές στιγμές διασκεδάσεις με το ταίρι και τους φίλους σας.

TIP

Οι υποχρεώσεις αυξάνονται στον επαγγελματικό χώρο, όμως απαιτείται ψυχραιμία και διαλλακτικότητα για να κατακτήσετε την πολυπόθητη αναγνώριση.

 

ΔΙΔΙΜΟΙ

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ευχάριστα μπαίνει η καινούργια χρονιά, με αισιοδοξία καθώς η Αφροδίτη μετακινείται στον Υδροχόο. Ο ερωτισμός και το πάθος στην προσωπική σας ζωή εναρμονίζονται με την ανάγκη για περιπέτεια και δημιουργούν ένα άκρως αισθησιακό σκηνικό για εσάς και το ταίρι σας. Νέα πρόσωπα έρχονται στη ζωή σας που σας φέρνουν σε επαφή με διαφορετικές κουλτούρες και πολιτισμούς. Η Πανσέληνος του μήνα σας δίνει την ευκαιρία να τακτοποιήσετε οικονομικά ζητήματα που έρχονται αιφνιδιαστικά και αρχικά προκαλούν ανασφάλεια. Διορατικότητα και διαίσθηση θα σας βοηθήσουν να βγείτε από πιθανά αδιέξοδα. Η επιστροφή του Άρη σε ορθή πορεία στο ζώδιό σας διευκολύνει τις κινήσεις σας και επαναφέρει την ζωτικότητα σας. Μη διστάσετε να πάρετε πρωτοβουλίες σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο, καλό είναι όμως να μετριάσετε την ορμητικότητα και την απερισκεψία που μπορεί να οδηγήσουν σε λάθη. Η επιστροφή του κυβερνήτη σας Ερμή σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω διευκολύνει οικονομικές συζητήσεις και επιχειρηματικές δράσεις. Παράλληλα, πιθανό είναι να εκφράσετε βαθύτερα συναισθήματα και φόβους στο ταίρι σας που σας ταλαιπώρησαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Ο Ήλιος από τον Υδροχόο ενισχύει την θετική σας διάθεση και την ανάγκη να ασχοληθείτε με ότι εμπλουτίζει τις γνώσεις σας. Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο δεν αποκλείεται να σημάνει νέες επαγγελματικές και προσωπικές επιλογές που σας βοηθούν να ανοίξετε τα φτερά σας και να έρθετε πιο κοντά στους στόχους σας.

TIP

Εσωστρέφεια και καχυποψία μπορεί να σας ταλαιπωρήσουν, καλό είναι να μην παρασυρθείτε από εμμονές και σενάρια επιστημονικής φαντασίας που θα επηρεάσουν τις σχέσεις σας. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο πρώτος μήνας του 2023 σας δίνει την ευκαιρία να αφοσιωθείτε στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας καθώς επιδιώκετε να λειτουργήσετε αρμονικά με τους σημαντικούς άλλους στη ζωή σας. Αρχικά η Αφροδίτη περνάει στον Υδροχόο απογειώνοντας τη λίμπιντο σας. Ο ερωτισμός και το πάθος κυριαρχούν σε προσωπικό επίπεδο. Μείνετε όμως μακριά από ζήλια και ανασφάλειες που μπορεί να προκαλέσουν εκρηκτικές καταστάσεις με το ταίρι σας. Η Πανσέληνος του μήνα στο ζώδιό σας, εξωθεί στο να προχωρήσετε σε επόμενο επίπεδο στην επαγγελματική και προσωπική σας ζωή, ακόμη κι αν χρειαστεί να δώσετε ένα τέλος σε σχέσεις που έχουν φθαρεί. Η επιστροφή του Άρη σε ορθή πορεία στους Διδύμους σας βοηθά να αντιληφθείτε το παρασκήνιο που υπάρχει στον χώρο της δουλειάς. Αποφύγετε να εγκλωβιστείτε στην κυκλοθυμία που επιβαρύνει την ψυχολογία σας. Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω διευκολύνοντας την επικοινωνία με συνεργάτες και σύντροφο. Συνεργασίες που είχαν μπλοκάρει το προηγούμενο χρονικό διάστημα οδηγούνται προς τη σωστή κατεύθυνση. Η μετακίνηση του Ήλιου στον Υδροχόο φωτίζει τις σκοτεινές πτυχές του εαυτού σας. Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο δημιουργεί ευκαιρίες σε οικονομικό επίπεδο που μπορείτε να αξιοποιήσετε. Διεκδικήστε καλύτερους οικονομικούς όρους στον επαγγελματικό χώρο γιατί η τύχη είναι με το μέρος σας. Η μετακίνηση της Αφροδίτης στους Ιχθύς στο τέλος του μήνα ανοίγει τα φτερά σας. Απογειώνει την αισιοδοξία και την ανάγκη να βιώσετε τον έρωτα σαν περιπέτεια.

TIP

Αμφιβολίες και βαθύτερες ανασφάλειες μπορεί να δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα στη σχέση σας. Προστατεύστε την προσωπική σας ζωή από σφοδρές κόντρες που θα τραυματίσουν τόσο εσάς όσο και το ταίρι σας. 

ΛΕΩΝ

ΛΕΩΝ

Ο Ιανουάριος σας καλεί να αφιερώσετε χρόνο και προσπάθεια στον χώρο της δουλειάς τη στιγμή που καθυστερήσεις και εμπόδια θα σας ταλαιπωρήσουν. Όμως η μετακίνηση της Αφροδίτης στον Υδροχόο σας βοηθά να δώσετε χώρο στη ζωή σας για το ερωτικό παιχνίδι που θα απογειώσει τη λάμψη και τη γοητεία σας. Νέες σχέσεις μπορεί να υπάρξουν καθώς εντυπωσιάζετε με το επικοινωνιακό σας ταπεραμέντο. Η Πανσέληνος του μήνα αναδεικνύει καταστάσεις του παρελθόντος που οφείλετε να τακτοποιήσετε. Σημαντικές ευκαιρίες στον επαγγελματικό χώρο επανέρχονται στο προσκήνιο και αλλάζουν τα δεδομένα στην καριέρα σας. Η επιστροφή του Άρη σε ορθή πορεία στους Διδύμους διευκολύνει την εξέλιξη στόχων και φιλοδοξιών. Παραμερίζετε εμπόδια και ξεπερνάτε δυσκολίες που μπορεί να σας προβλημάτισαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Με τον Ερμή να επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω έχετε την δυνατότητα να τακτοποιήσετε ζητήματα που σας απασχολούν στον εργασιακό χώρο. Η επικοινωνία με το συναδελφικό περιβάλλον αποκαθίσταται.

Ο Ήλιος μετακινείται στον Υδροχόο και σας βοηθά να κοινωνικοποιηθείτε. Η Νέα Σελήνη του μήνα δεν αποκλείεται να σημάνει σημαντικές εξελίξεις στην προσωπική και επαγγελματική σας ζωή. Νέα πρόσωπα σας βοηθούν να ανοίξετε τους ορίζοντές σας και οδηγούν σε σημαντικές συνεργασίες ή ερωτικές σχέσεις που θα αφήσουν το στίγμα τους στη ζωή σας.

TIP

Υποχωρητικές διαθέσεις σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο θα σας αφήσουν ανικανοποίητους για αυτό μη διστάζετε να διεκδικήσετε αυτά που καλύπτουν τις ανάγκες σας και αναλογούν στις δεξιότητές σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο ερωτισμός εκτοξεύεται στα ύψη τον Ιανουάριο καθώς ο Ήλιος κινείται στον Αιγόκερω για το μεγαλύτερο μέρος του μήνα. Έχετε τη δυνατότητα να περάσετε μοναδικά, να αισθανθείτε αυτοπεποίθηση και σιγουριά για τον εαυτό σας. Η Αφροδίτη από τον Υδροχόο βοηθά να βρείτε πρακτικές λύσεις σε ζητήματα που απασχολούν την σχέση σας. Μεμψιμοιρία και γκρίνια, όμως, μπορεί να προκαλέσουν δυσαρέσκεια στο ταίρι σας. Φροντίστε να ελέγξετε κάθε αρνητικό συναίσθημα. Η Πανσέληνος του μήνα αναδεικνύει την ανάγκη να προχωρήσετε αποφασιστικά σε στόχους και φιλοδοξίες που σας βοηθούν να εξελιχθείτε σαν προσωπικότητες. Επιστροφές προσώπων του παρελθόντος κεραυνοβολούν τη ζωή σας και δεν αποκλείεται να οδηγήσουν σε μία επανασύνδεση. Ο Άρης επιστρέφει σε ορθή πορεία στους Διδύμους βοηθώντας σας να προχωρήσετε σε επαγγελματικές επιλογές με μεγαλύτερη ευκολία. Άγχος και κούραση μπορεί να επηρεάσουν τις σχέσεις με τους ανωτέρους σας. Η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω βοηθά να εκφράσετε προβληματισμούς και σκέψεις στον άνθρωπό σας. Η μετακίνηση του Ήλιου στον Υδροχόο στρέφει την προσοχή σας στον χώρο της δουλειάς και σε καθημερινές υποχρεώσεις που απαιτούν συντονισμό και καλό προγραμματισμό. Η Νέα Σελήνη δεν αποκλείεται να σηματοδοτήσει μία νέα επαγγελματική επιλογή που θα σας ενθουσιάσει και θα αποφέρει το ανάλογο οικονομικό όφελος. Στο τέλος του μήνα η Αφροδίτη περνάει στους Ιχθύς φωτίζοντας τη γοητεία και τον ερωτισμό σας.

TIP

Προσπαθήστε να βελτιώσετε τη ρουτίνα στη σχέση σας, αποφεύγοντας να συγκρουστείτε με το ταίρι σας για λεπτομέρειες άνευ ουσίας που θα χαλάσουν την ατμόσφαιρα. 

ΖΥΓΟΣ

ΖΥΓΟΣ

Η Αφροδίτη στον Υδροχόο από τις αρχές του μήνα σας δίνει την ευκαιρία να περάσετε μοναδικά για αυτό και υποδέχεστε τον καινούργιο χρόνο με κέφι και ζωντάνια. Ο ερωτισμός και το πάθος απογειώνονται καθώς μαγνητίζετε τα βλέμματα και κατακτάτε το αντικείμενο του πόθου σας. Η Πανσέληνος του μήνα μπορεί να σημάνει εξελίξεις σε επαγγελματικό και οικογενειακό επίπεδο. Παρελθούσες καταστάσεις στο οικογενειακό περιβάλλον μπορούν να κλείσουν με επιτυχημένο τρόπο. Η επιστροφή του Άρη σε ορθή πορεία στους Διδύμους σας βοηθά να προχωρήσετε στον σχεδιασμό ταξιδιών και επαγγελματικών κινήσεων που είχαν αναβληθεί το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω διευκολύνει την επικοινωνία στην οικογένεια και δρομολογεί εξελίξεις σε θέματα ακίνητης περιουσίας που θα σας ικανοποιήσουν απόλυτα. Με τον Ήλιο να περνάει στον Υδροχόο απογειώνεται η αυτοπεποίθηση και η αποφασιστικότητα σας. Λάμπετε σε όποιο περιβάλλον κι αν βρεθείτε και μαγνητίζετε τα βλέμματα με την προσωπικότητα και τη γοητεία σας. Η Νέα Σελήνη δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για μία νέα σχέση που μπορεί να προσφέρει πολλά στη ζωή σας. Η δέσμευση ή η συγκατοίκηση με το ταίρι σας είναι επιλογές που θα σας ενθουσιάσουν. Στο τέλος του μήνα η κυβερνήτης σας Αφροδίτη μετακινείται στους Ιχθύς εντείνοντας τον ερωτισμό αλλά παράλληλα και τις ανασφάλειες σας.

TIP

Μείνετε μακριά από εγωισμό και υποκειμενισμό που θα ενοχλήσουν καθώς η ανάγκη για αυτοπροβολή μπορεί να σας παρασύρει σε υπερβολές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Ιανουάριος σας βοηθά να τακτοποιήσετε υποθέσεις με το κοντινό περιβάλλον καθώς είναι πιθανό να υπάρξουν προβληματισμοί για σχέσεις που έχουν σημαίνοντα ρόλο στη ζωή σας. Η Αφροδίτη στον Υδροχόο σας δίνει την ευκαιρία να δημιουργήσετε ένα άκρως ρομαντικό και τρυφερό σκηνικό για δύο στην προσωπική σας ζωή. Απολαμβάνετε τη συντροφιά του ανθρώπου που αγαπάτε και των προσώπων που νιώθετε οικειότητα μαζί τους. Η Πανσέληνος του μήνα ανατρέπει τα δεδομένα στις σχέσεις με το ευρύτερο και κοντινό περιβάλλον. Ζητήματα του παρελθόντος μπορεί να οδηγήσουν σε ξεκαθαρίσματα με πρόσωπα που προσπαθούν να σας κατευθύνουν κατά το δοκούν. Η επιστροφή του Άρη σε ορθή πορεία στους Διδύμους λειτουργεί βοηθητικά στον χώρο της δουλειάς και στην καθημερινότητα καθώς ξεπερνάτε καθυστερήσεις και αναβολές που προκαλούσαν άγχος το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω διευκολύνοντάς σας να προχωρήσετε σε εμπορικές συμφωνίες με μεγαλύτερη άνεση. Η μετακίνηση του Ήλιου στον Υδροχόο στρέφει την προσοχή σας στην οικογένεια καθώς η ανάγκη για τρυφερότητα και θαλπωρή γίνεται εντονότερη. Η Νέα Σελήνη δεν αποκλείεται να σημάνει σημαντικές αποφάσεις που θα επηρεάσουν το οικογενειακό περιβάλλον. Η συγκατοίκηση με το ταίρι σας ή η δημιουργία της δικής σας οικογένειας είναι επιλογές που θα εξετάσετε το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Η μετακίνηση της Αφροδίτης στους Ιχθύς στο τέλος του μήνα σας δίνει την ευκαιρία να χαρείτε τον έρωτα και να απολαύσετε την προσοχή του συντρόφου και των προσώπων που σας διεκδικούν.

TIP

Η κυκλοθυμία και η εσωστρέφεια δεν θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε σε αποφάσεις που απαιτούν ορθολογική σκέψη για αυτό φροντίστε να τις ελέγξετε. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η αρχή του χρόνου σας βοηθά να επαναπροσδιορίσετε τον τρόπο που διαχειρίζεστε τα οικονομικά σας ενώ αυξάνεται η ανάγκη σας για διασκέδαση και κοινωνικότητα. Η Αφροδίτη περνάει στον Υδροχόο, δίνοντας το μήνυμα να περάσετε όμορφα με τους φίλους και τους ανθρώπους που νιώθετε κοντά σας. Κοινωνικές εκδηλώσεις και πάρτι ομορφαίνουν το πρόγραμμά σας και σας φέρνουν σε επαφή με πρόσωπα που μπορούν να σηματοδοτήσουν ένα νέο κεφάλαιο στον έρωτα. Η Πανσέληνος του μήνα αναδεικνύει την ανάγκη να επαναξιολογήσετε οικονομικές συμφωνίες που μπορεί να αλλάξουν τα δεδομένα στον προϋπολογισμό σας. Παλιότερες διεκδικήσεις στο χώρο της δουλειάς μπορούν να ικανοποιηθούν στο έπακρο. Η επιστροφή του Άρη σε ορθή πορεία στους Διδύμους επηρεάζει άμεσα σχέσεις και συνεργασίες καθώς η υποβόσκουσα ένταση του προηγούμενου χρονικού διαστήματος έρχεται στην επιφάνεια. Κόντρες με συνεργάτες και σύντροφο μπορεί να δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα. Δείξτε ψυχραιμία απέναντι σε επιθέσεις και ανταγωνιστικές συμπεριφορές που θα σας εκνευρίσουν.

Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω διευκολύνοντάς σας να προχωρήσετε σε οικονομικά σχέδια ξεπερνώντας καθυστερήσεις και εμπόδια. Η μετακίνηση του Ήλιου στον Υδροχόο σας βοηθά να επικοινωνήσετε με το κοντινό περιβάλλον και να περάσετε χαλαρές στιγμές μαζί του. Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο είναι πιθανό να δώσει επαγγελματικές ευκαιρίες που θα σας βοηθήσουν να εξελιχθείτε. Παράλληλα μπορεί να υπάρξει μία νέα γνωριμία που θα στιγματίσει την ερωτική σας ζωή.

TIP

Αδιαλλαξία και πείσμα δεν θα βοηθήσουν να προχωρήσετε σε οικονομικούς στόχους και σχέδια. Είναι απαραίτητο να ακούτε τους άλλους και ιδιαίτερα πρόσωπα με τα οποία συνομιλείτε για οικονομικούς λόγους.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Νιώθετε πως η περίοδος αυτή είναι αφιερωμένη στον εαυτό σας καθώς επαναπροσδιορίζετε στόχους και βηματισμό σε όλα τα επίπεδα. Ο Ήλιος και ο ανάδρομος Ερμής, από το ζώδιό σας, σας καλούν να ανακαλύψτε τον εαυτό σας και να επανεξετάσετε τον τρόπο που κινείστε σε όλα τα επίπεδα. Με την Αφροδίτη να περνάει στον Υδροχόο, στις αρχές του μήνα, βλέπετε τα οικονομικά σας να ανθίζουν και τη διάθεσή σας να εκτοξεύεται στα ύψη. Ερωτισμός και πάθος απογειώνουν την σχέση σας και δημιουργούν ένα άκρως αισθησιακό σκηνικό για δύο. Η Πανσέληνος του μήνα στον Καρκίνο αγγίζει προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις. Πιθανό είναι να υπάρξουν εξελίξεις στις ήδη υπάρχουσες σχέσεις σας ή δεν αποκλείεται να επιστρέψουν πρόσωπα που έχουν παίξει καταλυτικό ρόλο στη ζωή σας. Υποκειμενισμός και εγωκεντρισμός δεν θα βοηθήσουν να αξιοποιήσετε την συγκεκριμένη συγκυρία. Προχωρήστε σε αλλαγές και ανατροπές που θα ενισχύσουν την αυτοπεποίθηση και τον δυναμισμό σας απέναντι στους άλλους. Η επιστροφή του Άρη σε ορθή πορεία στους Διδύμους βοηθά να ξεπεραστούν εμπόδια στον χώρο της δουλειάς που προκαλούσαν άγχος και ένταση το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Με τον Ερμή να επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιό σας, νιώθετε πως ήρθε η στιγμή να εκφράσετε βαθύτερους προβληματισμούς και σκέψεις. Σημαντικό είναι βέβαια να μην παρασυρθείτε από τον αυθορμητισμό και την απερισκεψία που μπορεί να ενοχλήσουν. Η μετακίνηση του Ήλιου στον Υδροχόο στρέφει την προσοχή σας σε οικονομικές υποθέσεις και εκκρεμότητες. Η Νέα Σελήνη δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για να προχωρήσετε σε οικονομικά σχέδια και επιδιώξεις έχοντας σαν στήριγμα την οικογένεια και πρόσωπα που αγαπάτε.

TIP

Απολαύστε στιγμές χαράς και ερωτισμού με το ταίρι σας που θα αναζωογονήσουν την σχέση, δημιουργώντας ένα πλαίσιο σταθερότητας και ασφάλειας στην προσωπική σας ζωή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Ιανουάριος, στο μεγαλύτερο μέρος του, είναι μία περίοδος απολογιστικού χαρακτήρα για εσάς καθώς αναδεικνύονται ζητήματα του παρελθόντος πού οφείλετε να διαχειριστείτε. Με την Αφροδίτη να περνάει στο ζώδιό σας στις αρχές του μήνα έχετε την ευκαιρία να επικεντρωθείτε στις ανάγκες σας και να διεκδικήσετε την απόλυτη προσοχή του συντρόφου σας. Σημαντικό είναι βέβαια να μην εγκλωβιστείτε στον εγωισμό και να δώσετε την ευκαιρία στον άνθρωπο που αγαπάτε να εκφράσει σκέψεις και ανησυχίες. Η Πανσέληνος του μήνα αναδεικνύει παρελθούσες καταστάσεις που σας προβληματίζουν στον χώρο της δουλειάς. Το παρασκήνιο έρχεται στην επιφάνεια και σας φορτίζει συναισθηματικά. Μη διστάσετε να ανατρέψετε τα δεδομένα παίρνοντας αποφάσεις με βάση την διαίσθηση και την διορατικότητα σας. 

Η επιστροφή του Άρη σε ορθή πορεία στους Διδύμους σας βοηθά να εξωτερικεύσετε το πάθος και τα συναισθήματα στον έρωτα. Διεκδικείτε το αντικείμενο του πόθου σας, απολαμβάνοντας τον θαυμασμό του για τον τρόπο που κινείστε και την αυτοπεποίθησή σας. Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω δίνοντάς σας την ευκαιρία να τακτοποιήσετε επαγγελματικές και γραφειοκρατικές εκκρεμότητες. Εσωστρέφεια και έλλειμμα αυτοσυγκέντρωσης θα σας ταλαιπωρήσουν προκαλώντας προβλήματα στον χώρο της δουλειάς. Η μετακίνηση του Ήλιου στο ζώδιό σας σας βγάζει από το παρασκήνιο και σας καθιστά πρωταγωνιστές σε όλα τα επίπεδα. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας δημιουργεί τις κατάλληλες ευκαιρίες σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο ώστε να εξελιχθείτε και να διευρύνετε τους ορίζοντές σας. Νέα πρόσωπα έρχονται στη ζωή σας που σας βοηθούν να πιστέψετε στον εαυτό σας και σε αυτά που μπορείτε να πετύχετε.

TIP

Παρασκήνιο και υπονόμευση στον επαγγελματικό χώρο έρχονται στην επιφάνεια και αρχικά σας απογοητεύουν. Λειτουργήστε με βάση την διαίσθηση σας ώστε να αποφύγετε κακόβουλες συμπεριφορές και πρόσωπα που προσπαθούν να μπουν εμπόδιο στην εξέλιξη σας. 

ΙΧΘΕΙΣ

ΙΧΘΕΙΣ

Η ανάγκη να βρεθείτε με το φιλικό περιβάλλον είναι έντονη κατά τη διάρκεια του Ιανουαρίου. Σας δίνονται οι ευκαιρίες να διασκεδάσετε απολαμβάνοντας κοινές δράσεις που θα σας ενθουσιάσουν με τους φίλους σας. Η μετακίνηση της Αφροδίτη στον Υδροχόο εντείνει τον συναισθηματισμό και την ανάγκη να δημιουργήσετε ένα άκρως ρομαντικό σκηνικό για δύο. Το ταίρι σας αποτελεί σημείο αναφοράς στη ζωή σας για αυτό απολαμβάνετε κάθε στιγμή μαζί του. Πρόσωπα από το παρελθόν επιστρέφουν διεκδικώντας και πάλι να μπουν στη ζωή σας. Η Πανσέληνος του μήνα αγγίζει την ερωτική σας ζωή καθώς επαναφέρει στο προσκήνιο πρόσωπα που έχουν αφήσει το στίγμα τους. Οι επανασυνδέσεις είναι πιθανές καθώς αλλάζετε τον τρόπο σκέψης και διαχείρισης των σχέσεων σας. Ο Άρης επιστρέφει σε ορθή πορεία στους Διδύμους και ανάβει το πράσινο φως για να προχωρήσετε σε εργασίες στον προσωπικό σας χώρο που μπορεί να είχαν κολλήσει το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Η υποβόσκουσα ένταση έρχεται στην επιφάνεια και μπορεί να προκαλέσει προβλήματα με το οικογενειακό περιβάλλον για αυτό φροντίστε να την ελέγξετε. Η επιστροφή σε ορθή πορεία του Ερμή στον Αιγόκερω δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για να προχωρήσετε σε συμφωνίες που αφορούν προσωπικούς και επαγγελματικούς στόχους. Ο Ήλιος από τον Υδροχόο σας καλεί να στραφείτε μέσα σας και να προχωρήσετε σε έναν προσωπικό απολογισμό των πεπραγμένων σας. Η Νέα Σελήνη σας βοηθά να αποτινάξετε από πάνω σας βαρίδια του παρελθόντος και να απελευθερωθείτε από ό,τι δεν σας επιτρέπει να απολαύσετε το παρόν όπως θα θέλατε. Η Αφροδίτη στο τέλος του μήνα περνάει στο ζώδιό σας εκτοξεύοντας τη γοητεία και τη λάμψη σας στα ύψη.

TIP

Παρεξηγήσεις και παρερμηνείες μπορεί να ταλαιπωρήσουν τις φιλικές σχέσεις. Με κατανόηση και θετική διάθεση μπορούν να ξεπεραστούν και να μην επηρεάσουν σχέσεις που είναι καταλυτικές για εσάς. 

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet