Ο Άρης, ο πλανήτης της μάχης, της διεκδίκησης και της σεξουαλικότητας, εισέρχεται στις 4 Ιανουαρίου 2024 στο φιλόδοξο, υπεύθυνο και εργατικό ζώδιο του Αιγόκερω και θα παραμείνει σε αυτή τη θέση μέχρι τις 13 Φεβρουαρίου 2024 αλλάζοντας την ενέργεια και τη δράση μας.

Το προηγούμενο διάστημα που βρισκόταν στον πύρινο, ανεξάρτητο και ταξιδευτή Τοξότη αναζητούσαμε τη διασκέδαση, τη χαρά, την περιπέτεια και κυνηγούσαμε τους στόχους βάσει των ιδανικών μας. Νιώθαμε πιο αισιόδοξοι, πιο φλογεροί και ίσως κάποιες πράξεις μας ήταν απερίσκεπτες και παρορμητικές. Τώρα όμως το πλαίσιο σκληραίνει και γειώνεται. Ο Άρης στον Αιγόκερω μας κάνει να έχουμε συγκεκριμένα κίνητρα, στόχους και αυστηρό πρόγραμμα για να πετύχουμε τις φιλοδοξίες μας και να πάρουμε στα χέρια μας τον έλεγχο της ζωής μας.

Στο ζώδιο του Αιγόκερω ο Άρης αισθάνεται «άνετα», μπορεί να βγάλει όλα τα… επιθετικά χαρακτηριστικά του και να σημειώσει πρόοδο, γι’ αυτό και θεωρείται το ζώδιο της έξαρσής του. Για τις επόμενες περίπου έξι εβδομάδες μπορούμε να γίνουμε πιο παραγωγικοί, να εστιάσουμε και να συγκεκριμενοποιήσουμε τα σχέδια μας για το μέλλον, να εργαστούμε πιο σκληρά και με πειθαρχεία για την ανέλιξη μας. Βέβαια, ο πολεμοχαρής Άρης στον σκληροτράχηλο Αιγόκερω δεν παίζει, δεν χαρίζεται, δεν συγχωρεί και δίνει μάχες μέχρι τελικής πτώσης. Διεκδικεί και παλεύει μέχρι να τα καταφέρει. Δεν κάνει συναισθηματικές χάρες και δεν κάμπτεται από προβλήματα και ευαισθησίες. Είναι ρεαλιστής, ψυχρός, σχεδόν αναίσθητος και βλέπει μόνο τον στόχο. Την περίοδο αυτή μπορεί να υπάρχουν έντονες διαμάχες, ξεσπάσματα και έντονοι διαπληκτισμοί που συνοδεύονται από προσβολές και σκληρές κουβέντες. Ο Αιγόκερως δεν αγαπά την τεμπελιά και ο Άρης θέλει δράση, όποτε όπως καταλαβαίνετε οι εντάσεις στο εργασιακό περιβάλλον, αλλά και στις σχέσεις θα είναι αναπόφευκτες, αν κάποιος προσπαθεί να εκμεταλλευτεί τον άλλον και να λουφάρει. Θα επιβραβεύεται όμως κάθε σκληρή και ειλικρινής προσπάθεια που κάνει κάποιος. Βέβαια, με αυτή τη θέση ελλοχεύει ο κίνδυνος του επιθετικού ανταγωνισμού και της εργασιομανίας, όπως και να πάρουμε λάθος αποφάσεις υπερεκτιμώντας τον εαυτό μας, στηριζόμενοι στην υπερβολική φιλοδοξία μας.

Την περίοδο από 04/01/2024 – 13/02/2024 οι Ταύροι, οι Παρθένοι και οι Αιγόκεροι θα έχουν πολλές ευκαιρίες ανέλιξης, αλλά και πιέσεις στην καθημερινότητα τους, ενώ οι Κριοί, οι Καρκίνοι και οι Ζυγοί μπορεί να δυσκολευτούν και να αντιμετωπίσουν έντονο ανταγωνισμό και εντάσεις.

Οι κύριες όψεις που θα σχηματίσει ο Άρης από τον Αιγόκερω

Στις 10 Ιανουαρίου 2024 ο Άρης από τον Αιγόκερω θα σχηματίσει ένα εξάγωνο με τον Κρόνο στους Ιχθύς και αυτή η όψη θα μας κάνει να είμαστε πιο τολμηροί, φιλόδοξοι, ακούραστοι, αλλά ίσως δείξουμε ένα πιο σκληρό και αυστηρό πρόσωπο.

Στις 12 Ιανουαρίου 2024 ο Άρης σχηματίζει ένα τυχερό τρίγωνο με τον Δία στον Ταύρο, μια όψη που θα μας δώσει ζωτικότητα και ευεξία. Θα είμαστε πιο ενθουσιώδεις, δραστήριοι, οργανωτικοί και αποφασιστικοί ιδιαίτερα σε επιχειρηματικές κινήσεις. Μπορεί να προκύψει κάποια επαγγελματική επιτυχία.

Στις 27 Ιανουαρίου 2024 η σύνοδος του Άρη με τον Ερμή στον Αιγόκερω μάς κάνει να είμαστε ανήσυχοι και ανυπόμονοι και δύσκολα θα μπορούμε να συγκεντρωθούμε στις σκέψεις και τις δράσεις μας. Θα εμπλεκόμαστε σε συζητήσεις, αλλά η βιαστική μας κρίση και ο εγωισμός θα μας κάνουν να διακόπτουμε τους συνομιλητές μας και να βγάζουμε λάθος συμπεράσματα. Δύσκολα θα αντέχουμε την απόρριψη από ανθρώπους που αγαπάμε και θα μας πιάνει το παράπονο. Το χαρακτηριστικό της ημέρας θα είναι οι παρορμητικές αποφάσεις που θα μας οδηγούν σε λάθη, αλλά και η αγένεια και η επιθετικότητα που μπορεί να πληγώσει και να φέρει προβλήματα στις σχέσεις μας.

Στις 30 Ιανουαρίου 2024 ο Άρης σχηματίζει τρίγωνο με τον πλανήτη του ξαφνικού και των εκπλήξεων, τον Ουρανό, που βρίσκεται στον Ταύρο και μας κάνει πιο αυθόρμητους στη δράση και τη σκέψη μας. Αυτή η όψη ενισχύει την αυτοπεποίθησή και την αποφασιστικότητά μας και μας προτρέπει να κάνουμε εποικοδομητικές αλλαγές στη ζωή μας. Βέβαια, μπορεί να φέρει και κάποια ξαφνικά γεγονότα που θα ταράξουν τα λιμνάζοντα ύδατα.

Την ίδια μέρα ο Άρης θα βρίσκεται σε όψη τετραγώνου με τους Δεσμούς της Σελήνης, ένα καρμικό σημείο στο ωροσκόπιο μας, και η όψη αυτή δείχνει ότι μπορεί να υπάρξουν κομβικές αλλαγές στη ζωή μας.

Στις 8 Φεβρουαρίου 2024 ο Άρης σχηματίζει εξάγωνο με τον ονειροπόλο Ποσειδώνα και τα πράγματα περιπλέκονται. Ο Άρης βρίσκεται στον Αιγόκερω που αγαπά τον ρεαλισμό και ο Ποσειδώνας που λατρεύει τα παραμύθια κατοικοεδρεύει στο συναισθηματικό ζώδιο των Ιχθύων, με αποτελέσματα να βασιλεύει η σύγχυση. Καθώς ο Άρης κυβερνά και την ερωτική μας λίμπιντο, είναι μια μέρα που μπορούμε να ζήσουμε πιο ρομαντικές στιγμές στο… κρεβάτι, αλλά είναι και μια μέρα που μπορεί να ακούσουμε λόγια ψεύτικα και υποσχέσεις φρούδες. Το καλό νέο είναι πως θα είμαστε δημιουργικοί και οι καλλιτέχνες, οι συγγραφείς και οι μουσικοί θα έχουν απίστευτη έμπνευση.

Μάθε τα 4 ζώδια που θα δεχτούν μεγαλύτερη πίεση, αλλά θα ανταμειφθούν για τις προσπάθειες τους με τον Άρη στον Αιγόκερω στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet