ΚΡΙΟΣ

ΚΡΙΟΣ

Ο Άρης αποχωρεί από το ζώδιό σου και περνάει στον Ταύρο επικεντρώνοντας την προσοχή σου σε οικονομικές υποθέσεις και αισθηματικά ζητήματα. Η περιφρούρηση των κεκτημένων σου μπορεί να οδηγήσει σε υπερβολές και σε συμπεριφορές που δεν σου ταιριάζουν. Μείνε μακριά από αδιαλλαξία και πείσμα που θα ενοχλήσει τους γύρω σου. Η Πανσέληνος του μήνα σε ωθεί να κλείσεις επαγγελματικά και οικογενειακά ζητήματα. Παιχνίδια εξουσίας και απωθημένα μπορεί να οδηγήσουν σε ένταση γι’ αυτό επικεντρώσου στη φαντασία και τη διορατικότητα σου που θα σε βγάλουν από πιθανά αδιέξοδα. Ο Ερμής και η Αφροδίτη από τον Καρκίνο σε φέρνουν σε επαφή με την οικογένεια και σε βοηθούν να νιώσεις την θαλπωρή και την ζεστασιά πού αποζητάς από το ταίρι σου. Με τον Ερμή και τον Ήλιο στον Λέοντα το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα απογειώνεται η διάθεσή σου και λάμπεις. Η Νέα Σελήνη στο τέλος του μήνα δημιουργεί ευκαιρίες για νέες γνωριμίες που θα αποθεώσουν τον έρωτα και το πάθος και θα ανοίξουν ένα νέο καθοριστικό κεφάλαιο για εσένα.

TIP

Η οικογένεια και οι αγαπημένοι σου άνθρωποι θα είναι το στήριγμα σου μέσα στο μήνα καθώς δεν αποκλείεται να αντιμετωπίσεις οικονομικά και προσωπικά προβλήματα που θα σε αποσταθεροποιήσουν.

ΤΑΥΡΟΣ

ΤΑΥΡΟΣ

Με τον Άρη να περνάει στο ζώδιό σου βγαίνεις από μία περίοδο έντονης εσωστρέφειας και παρασκηνιακών διεργασιών που επηρέασαν την επαγγελματική σου ταυτότητα. Μπορείς να πάρεις πρωτοβουλίες και να προχωρήσεις σε κινήσεις και αποφάσεις που επιθυμείς εδώ και καιρό. Όμως είναι επιτακτική η ανάγκη να μετριάσεις την απερισκεψία και τη νευρικότητα που μπορεί να οδηγήσουν σε λάθη. Η Πανσέληνος του μήνα αγγίζει κοντινές και ευρύτερες σχέσεις καθώς αναθεωρούνται η κοσμοθεωρία και η στάση ζωής σου. Καταλυτικές προτάσεις και γνωριμίες μπορεί να λειτουργήσουν αναγεννησιακά για την προσωπική σου πορεία. Ο Ερμής και η Αφροδίτη στον Καρκίνο σε βοηθούν να κοινωνικοποιηθείς και να φλερτάρεις μέχρι τελικής πτώσεως. Απολαμβάνεις την παρέα, τη γνώση, το έντονο ερωτικό παιχνίδι. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα ο Ερμής και ο Ήλιος από τον Λέοντα εντείνουν την εσωστρέφεια καθώς προτιμάς να περάσεις χρόνο με την οικογένειά σου. Η Νέα Σελήνη στο τέλος του μήνα κλείνει πληγές του παρελθόντος και αποκαθιστά σχέσεις που παίζουν καταλυτικό ρόλο για εσένα.

TIP

Η κυκλοθυμία και ο εκνευρισμός μπορεί να οδηγήσουν σε σπασμωδικά λάθη. Φρόντισε να σκέφτεσαι πολύ καλά τις κινήσεις σου πριν δράσεις.

ΔΙΔΙΜΟΙ

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η κυκλοθυμία και η εσωστρέφεια κάνουν την εμφάνισή τους με τον Άρη να περνάει στον Ταύρο. Υποθέσεις που δεν έχεις ξεπεράσει και ακόμα κουβαλάς έρχονται και πάλι στην επιφάνεια και σε ταλαιπωρούν. Προσοχή σε παρασκήνιο και υπονομευτικές συμπεριφορές από πρόσωπα που μπορεί να εμπιστεύεσαι στον χώρο της δουλειάς. Η Πανσέληνος του μήνα σε καλεί να κλείσεις συμφωνίες οικονομικής φύσεως που αφορούν τρίτους κατά κύριο λόγο. Προσοχή σε πρόσωπα που έχουν κρυφά κίνητρα και σκέψεις καθώς δεν αποκλείεται να οδηγήσουν σε λάθη. Ο Ερμής και η Αφροδίτη από τον Καρκίνο εντείνουν την ανάγκη για καλοπέραση ενώ επικοινωνείς συναισθήματα και ανασφάλειες που σε προβληματίζουν. Το τρίτο δεκαήμερο του μήνα ο Ερμής και ο Ήλιος από τον Λέοντα σου δίνουν την ευκαιρία να περάσεις μοναδικά και να διασκεδάσεις με πρόσωπα που κεντρίζουν το μυαλό σου. Η Νέα Σελήνη στο τέλος του μήνα δεν αποκλείεται να φέρει σημαντικές επαγγελματικές συμφωνίες και συνεργασίες, ενώ ένας νέος έρωτας καραδοκεί για να εισβάλει στη ζωή σου.

TIP

Είναι προτιμότερο να κρατάς τις επιφυλάξεις σου απέναντι σε πρόσωπα που σε προσεγγίζουν στο χώρο της δουλειάς καθώς δεν αποκλείεται να πρωταγωνιστούν σε κινήσεις που είναι εις βάρος σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Ερμής και η Αφροδίτη στο ζώδιό σου μέσα στο μήνα δημιουργούν τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για επικοινωνιακές επιτυχίες και νέες ερωτικές σχέσεις που θα σας συναρπάσουν. Μετρίασε τον εγωισμό και τον υποκειμενισμό και δείξε κατανόηση στις διαφορετικές απόψεις και σκέψεις για να μην υπάρξουν εντάσεις. Η Πανσέληνος στον άξονα σου δεν αποκλείεται να κλείσει κύκλους σχέσεων και συνεργασιών που έχουν παίξει καταλυτικό ρόλο στη ζωή σου. Οι στιγμές είναι έντονες, όμως μακροπρόθεσμα θα κατανοήσεις πώς λειτούργησαν αναγεννησιακά για τη ζωή σου. Ο Άρης από τον Ταύρο σε φέρνει σε επαφή με φίλους και ομάδες που μπορούν να κατανοήσουν τον τρόπο σκέψης και τους στόχους σου. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα ο Ερμής και ο Ήλιος στον Λέοντα επικεντρώνουν το ενδιαφέρον σου σε οικονομικές υποθέσεις, θέματα ασφάλειας και αυτοπεποίθησης. Με τη Νέα Σελήνη στο τέλος του μήνα να αυξάνει τον δυναμισμό και την επιμονή σου μπορείς να διεκδικήσεις καλύτερους οικονομικούς και επαγγελματικούς όρους στο πεδίο της καριέρας για αυτό αξιοποίησε κάθε δυνατότητα που σου δίνεται.

TIP

Παρελθούσες καταστάσεις δεν αποκλείεται να επανέλθουν στη ζωή σου όσο η Αφροδίτη κινείται στους Διδύμους. Είναι απαραίτητο να αποφύγεις επιλογές που είναι βασισμένες σε αυταπάτες και εξιδανικεύσεις.

ΛΕΩΝ

ΛΕΩΝ

Ο Άρης από τον Ταύρο αυξάνει καταλυτικά τις υποχρεώσεις και τις ευθύνες στον επαγγελματικό χώρο. Παράλληλα όμως σου δίνει την ευκαιρία να αναδείξεις τον δυναμισμό και τον επαγγελματισμό σου, εντυπωσιάζοντας φιγούρες εξουσίας και ανωτέρους. Η Πανσέληνος του μήνα σε καλεί να μεταμορφώσεις την καθημερινότητα, να αλλάξεις συνήθειες που βλάπτουν την ψυχολογία και το σώμα σου. Πιθανό είναι να έρθει στην επιφάνεια παρασκήνιο στο χώρο της δουλειάς που θα σε απογοητεύσει. Ανάτρεψε τα δεδομένα αποφεύγοντας στείρες αντιπαραθέσεις που δεν σου επιτρέπουν να δημιουργήσεις. Ο Ερμής και η Αφροδίτη στον Καρκίνο μέσα στο μήνα επικεντρώνουν την προσοχή σου σε υποθέσεις που εκκρεμούν και ακόμα σε προβληματίζουν. Έρωτες και γραφειοκρατικές καταστάσεις από το παρελθόν επανέρχονται και προκαλούν έντονη αναστάτωση. Οι λύσεις είναι πιθανές αρκεί να εμπιστευτείς το ένστικτό σου. Με τον Ερμή και τον Ήλιο στο ζώδιό σου στο τελευταίο δεκαήμερο του μήνα βγαίνεις από την εσωστρέφεια και διεκδικείς την προσοχή που σου αξίζει. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου φωτίζει την προσωπικότητά σου και δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές ευκαιρίες για νέες επαγγελματικές και ερωτικές σχέσεις που έχουν πολλά να σου προσφέρουν.

TIP

Φρόντισε το σώμα σου κατά τη διάρκεια του μήνα καθώς είναι απαραίτητο να έχεις αποθέματα ενέργειας ώστε να ανταποκριθείς σε κάθε επαγγελματική πρόκληση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Άρης από τον Ταύρο αυξάνει την διάθεση για διασκέδαση, πνευματικά και πραγματικά ταξίδια που ανεβάζουν κατακόρυφα την αισιοδοξία σου. Νέοι έρωτες εισβάλλουν στη ζωή σου καθώς σε εντυπωσιάζουν πρόσωπα διαφορετικής κουλτούρας και ιδιοσυγκρασίας. Η Πανσέληνος του μήνα αγγίζει φιλικές και ερωτικές σχέσεις και δημιουργεί προϋποθέσεις για αναγεννησιακές αλλαγές. Απαραίτητο είναι να μην φοβηθείς να προχωρήσεις σε αλλαγές προσώπων και φιλοσοφίας που επηρεάζουν άμεσα τη ζωή σου. Ο Ερμής και η Αφροδίτη από τον Καρκίνο εντείνουν την ανάγκη για φιλικές συναναστροφές και ομαδικές δράσεις. Έρωτες μέσα από το φιλικό περιβάλλον είναι πιθανό να τις αιφνιδιάσουν. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα ο Ήλιος και ο Ερμής από τον Λέοντα ενισχύουν την εσωστρέφεια και την κυκλοθυμία. Παρασκηνιακές διεργασίες και εκκρεμότητες έρχονται στο φως και επηρεάζουν την ψυχοσύνθεσή σου. Η Νέα Σελήνη στο τέλος του μήνα σε καλεί να επουλώσεις βαθύτερες πληγές και απωθημένα και να απελευθερωθείς πετώντας από πάνω σου βιώματα και καταστάσεις που ακόμα σε επηρεάζουν.

TIP

Επαφές με πρόσωπα από το εξωτερικό δεν αποκλείεται να ανοίξουν νέες επαγγελματικές διαδρομές που θα σε εξελίξουν για αυτό αξιοποίησε κάθε δυνατότητα που σου δίνεται.

ΖΥΓΟΣ

ΖΥΓΟΣ

Ο Άρης μετακινείται στον Ταύρο απογειώνοντας την λίμπιντο σου. Ο ερωτισμός εκτοξεύεται στα ύψη, ενώ παράλληλα ενισχύεται η ανάγκη για απόλυτο έλεγχο στην προσωπική σου ζωή. Οικονομικές υποθέσεις και θέματα που αφορούν τρίτους θα σε απασχολήσουν, εμπιστεύσου το ένστικτό σου που θα σε προστατεύσει από παγίδες και λάθη. Η Πανσέληνος του μήνα στρέφει την προσοχή σου σε οικογενειακές και επαγγελματικές υποθέσεις που μπορεί να σε πιέζουν ψυχολογικά. Δεν αποκλείεται να κλείσεις κύκλους καταστάσεων περνώντας σε μία νέα περίοδο που θα είναι μεταμορφωτική για εσένα. Ο Ερμής και η Αφροδίτη από τον Καρκίνο δημιουργούν την ανάγκη για προβολή και αναγνώριση στον επαγγελματικό χώρο μέσω των σχεδίων και της μεθοδικότητας που επιδεικνύεις. Πιθανό είναι να υπάρξουν προτάσεις και νέες γνωριμίες που θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στη ζωή σου. Ο Ερμής και ο Ήλιος στον Λέοντα το τρίτο δεκαήμερο του μήνα εντείνουν την διάθεση να εμπλακείς με φίλους και ομάδες που σε ικανοποιούν. Μείνε μακριά από αλαζονικές συμπεριφορές που μπορεί να ενοχλήσουν. Η Νέα Σελήνη στο τέλος του μήνα αναδεικνύει νέους στόχους και φιλοδοξίες καθώς ήρθε η στιγμή να προχωρήσεις την πραγματοποίηση των ονείρων σου. Πιθανό είναι να υπάρξουν πρόσωπα που θα σε προσεγγίσουν για να συνεργαστούν μαζί σου εμπιστευόμενοι το όραμα σου.

TIP

Αδιαλλαξία και απολυτότητα στον επαγγελματικό χώρο μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα για αυτό είναι προτιμότερο να αποφύγεις ανάλογες συμπεριφορές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Άρης περνάει στον Ταύρο αυξάνοντας κατακόρυφα την ένταση σε προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις. Είναι απαραίτητο να είσαι ψύχραιμος απέναντι σε ανταγωνιστικές συμπεριφορές και ξεσπάσματα που μπορεί να εκδηλώσουν συνεργάτες και σύντροφος. Η ομαδικότητα μπορεί να εκτονώσει κάθε αρνητική διάθεση, ενώ ψυχραιμία και διπλωματική διάθεση θα σε βοηθήσουν να βρεις λύσεις. Η Πανσέληνος του μήνα αναδεικνύει καταστάσεις που επηρεάζουν τον κοντινό και ευρύτερο περίγυρο. Σημαντικές εμπορικές συμφωνίες δεν αποκλείεται να σε αιφνιδιάσουν ευχάριστα καθώς εντυπωσιάζεις με την φαντασία και την διορατικότητα σου. Ο Ερμής και η Αφροδίτη από τον Καρκίνο ενισχύουν την αισιοδοξία και την θετική διάθεση σου. Διασκέδαση και γνώση σε βοηθούν να ανοίξεις τους πνευματικούς ορίζοντες, ενώ νέοι έρωτες αυξάνουν την αυτοπεποίθησή σου. Ο Ερμής και ο Ήλιος από τον Λέοντα στο τρίτο δεκαήμερο του μήνα σε καλούν να ανταποκριθείς σε πολλαπλές υποχρεώσεις στον επαγγελματικό χώρο. Η Νέα Σελήνη στο τέλος του μήνα εγκυμονεί μοναδικές επαγγελματικές προτάσεις που θα σε βοηθήσουν να έρθεις πιο κοντά από ποτέ στην προσωπική σου καταξίωση. Απαιτείται όμως σκληρή προσπάθεια για να έρθεις πιο κοντά στην επιτυχία. 

TIP

Συγκράτησε τον εκνευρισμό και την ορμητικότητα σου καθώς μόνο με αυτό τον τρόπο θα προστατεύσεις σχέσεις που παίζουν καταλυτικό ρόλο στη ζωή σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Άρης μετακινείται στον Ταύρο δημιουργώντας επιπλέον υποχρεώσεις και αγγαρείες στον χώρο της δουλειάς. Το άγχος κάνει την εμφάνισή του καθώς έχεις την ανάγκη να διεκπεραιώσεις καθετί που αναλαμβάνεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.  Ο καλός προγραμματισμός και η εκτόνωση μέσω αερόβιας γυμναστικής θα βοηθήσουν να διατηρήσεις ισορροπημένη ψυχολογία. Η Πανσέληνος του μήνα αγγίζει τα οικονομικά σου και αναδεικνύει ανασφάλειες που μπορεί να προκαλούνται από πιθανές υλικές ανάγκες. Επαναπροσδιόρισε την οικονομική διαχείριση και τις πραγματικές σου απαιτήσεις ώστε να αποφύγεις άγχη και λάθος επιλογές. Ο Ερμής και η Αφροδίτη από τον Καρκίνο λειτουργούν βοηθητικά σε οικονομικές συμφωνίες και υποθέσεις που αφορούν τρίτους. Το πάθος και ο ερωτισμός σε φέρνει πιο κοντά από ποτέ με το ταίρι σου. Το τρίτο δεκαήμερο του μήνα ο Ερμής και ο Ήλιος από τον Λέοντα σε απομακρύνουν από την κατήφεια και την εσωστρέφεια καθώς ξαναβρίσκεις την αισιόδοξη φύση σου. Η Νέα Σελήνη στο τέλος του μήνα είναι πιθανό να οδηγήσει σε ένα πρόσωπο στη ζωή σου που μπορεί να σου προσφέρει πολλά καθώς σε φέρνει σε επαφή με πνευματικά ενδιαφέροντα και γνώσεις που σε ενθουσιάζουν.

TIP

Μην επιτρέψεις σε καχυποψία και αμφιβολίες να επηρεάσουν την σχέση σου καθώς είναι εύκολο να παρασυρθείς από σενάρια επιστημονικής φαντασίας λόγω των ανασφαλειών σου. 

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Άρης περνάει στον Ταύρο εντείνοντας την επιθυμία να πρωταγωνιστήσεις σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο. Θέλεις να λάμψεις για τον δυναμισμό και την αυτοπεποίθησή σου και να μαγνητίσεις βλέμματα θαυμασμού με τις επιτυχίες σου. Ο έρωτας παίζει κυρίαρχο ρόλο καθώς απογειώνει την ψυχολογία σου, όμως πιθανές υπερβολές μπορεί να προκαλέσουν δυσαρέσκεια στους γύρω σου. Η Πανσέληνος στο ζώδιό σου κλείνει κύκλους σχέσεων σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Δεν αποκλείεται να νιώσεις ότι οι καταστάσεις που βιώνεις είναι έντονες, όμως περνάς σε μία περίοδο αλλαγών καθώς έρχεσαι σε επαφή με αυτά που πραγματικά νιώθεις και έχεις ανάγκη. Ο Ερμής και η Αφροδίτη από τον Καρκίνο σε ωθούν στο φλερτ και δημιουργούν τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για επαγγελματικές συνεργασίες που θα έχουν εξαιρετικά οικονομικά αποτελέσματα. Στο τρίτο δεκαήμερο του μήνα ο Ερμής και ο Ήλιος από τον Λέοντα προκαλούν εσωστρέφεια και σε φέρνουν αντιμέτωπο με ανασφάλειες και φόβους που έχεις καλά κρυμμένος μέσα σου. Η Νέα Σελήνη στο τέλος του μήνα δημιουργεί τις προϋποθέσεις για σημαντικές οικονομικές συμφωνίες και επιχειρηματικές δράσεις. Πάθος και ρομαντισμός εναρμονίζονται και απογειώνουν την προσωπική σου ζωή.

TIP

Μείνε μακριά από εμμονές και γκρίνια όσο η Αφροδίτη κινείται στους Διδύμους που μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά την σχέση σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τον Άρη να περνάει στον Ταύρο ο εκνευρισμός και η ένταση αυξάνονται και κυρίως αφορούν οικογενειακές υποθέσεις που σε προβληματίζουν άμεσα. Πιθανό είναι να υπάρξουν ακόμα εργασίες ή αλλαγές στον προσωπικό σου χώρο που απαιτούν προσωπική προσπάθεια. Φρόντισε να περιορίσεις την ορμητική σου διάθεση που μπορεί να δυναμιτίσει την ατμόσφαιρα στο οικογενειακό περιβάλλον και επικεντρώσου σε δημιουργικές καταστάσεις που το αποτέλεσμα τους θα σε ευχαριστήσει πραγματικά. Η Πανσέληνος του μήνα επαναφέρει στο προσκήνιο καταστάσεις του παρελθόντος που εντείνουν την εσωστρέφεια. Οφείλεις να ισορροπήσεις μεταξύ εμμονών και συναισθηματισμού που μπορεί να οδηγήσουν σε λάθη. Ο Ερμής και η Αφροδίτη από τον Καρκίνο σου δίνουν την δυνατότητα να βρεις λύσεις στον χώρο της δουλειάς και να διακρίνεις τις σωστές επιλογές σε πρακτικά ζητήματα που απασχολούν τη σχέση σου. Ο Ερμής και ο Ήλιος από τον Λέοντα το τρίτο δεκαήμερο του μήνα ενισχύουν την κοινωνικότητα και την επικοινωνιακή σου φύση. Η Νέα Σελήνη στο τέλος του μήνα είναι πιθανό να φέρει στη ζωή σου ένα νέο έρωτα πού θα απογειώσει την έννοια της συντροφικότητας. Νέες συνεργασίες σε ότι αφορά το εμπόριο και την επικοινωνία ευνοούνται σημαντικά.

TIP Καταστάσεις του παρελθόντος και κυκλοθυμία δεν σου επιτρέπουν να ηρεμήσεις μέσα στο μήνα. Οφείλεις να κατευνάσεις την εσωτερική ένταση που μπορεί να οδηγήσει σε λάθος συμπεριφορές

ΙΧΘΕΙΣ

ΙΧΘΕΙΣ

Με τον Άρη να περνάει στον Ταύρο ενισχύει τη διάθεση να ασχοληθείς με πολλά αντικείμενα ταυτόχρονα. Εμπόριο και επικοινωνία σε βάζουν σε δράση και δεν αποκλείεται να οδηγήσουν σε σημαντικές επαγγελματικές συμφωνίες. Η Πανσέληνος του μήνα αγγίζει την προσωπική σου ζωή και τις φιλικές σχέσεις με καθοριστικό τρόπο. Πάθος και αισθησιασμός πρωταγωνιστούν σε νέες γνωριμίες ενώ αναδεικνύονται παιχνίδια εξουσίας στον φιλικό περίγυρο που μπορεί να σε απογοητεύσουν. Με τον Ερμή και την Αφροδίτη από τον Καρκίνο μέσα στο μήνα νιώθεις πώς μπορείς να περάσεις μοναδικά και να κατακτήσεις το αντικείμενο του πόθου σου. Ερωτισμός και δημιουργικότητα χαρακτηρίζουν κάθε σου κίνηση. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα ο Ερμής και ο Ήλιος από τον Λέοντα αυξάνουν υποχρεώσεις και αγγαρείες και απαιτούν έντονη προσπάθεια ώστε να ανταποκριθείς σε ότι έχεις αναλάβει. Η Νέα Σελήνη στο τέλος του μήνα δημιουργεί τις συνθήκες για νέες επαγγελματικές προτάσεις και θα αποφέρουν σημαντικά οικονομικά οφέλη που θα σε βγάλουν από ανασφάλειες και φόβους.

TIP

Τελειομανία και επικριτικότητα δεν θα γίνουν ανεκτά από τον συναδελφικό περίγυρο, μετρίασε κάθε τέτοια διάθεση για να αποφύγεις πιθανές εντάσεις. 

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet