Ο Άρης αποχωρεί από τον εσωστρεφή Σκορπιό και εισέρχεται στο περιπετειώδες ζώδιο του Τοξότη στις 24 Νοεμβρίου 2023 και θα παραμείνει σε αυτή τη θέση μέχρι τις 04 Ιανουαρίου 2024. Όσο ο Άρης βρισκόταν στον Σκορπιό μάς κυβερνούσαν τα συναισθήματά μας, οι φοβίες μας και ίσως πιέζαμε τα πράγματα στα άκρα. Το διάστημα που θα βρίσκεται στον πύρινο Τοξότη θα αναζητάμε τη χαρά, την περιπέτεια, θα κυνηγάμε τους στόχους και τα όνειρά μας και οι πράξεις θα υποκινούνται από τα ιδανικά μας. Θα λέμε τη γνώμη μας με μεγαλύτερη ευκολία και ίσως με σκληρή ειλικρίνεια και θα έχουμε πάθος για το μέλλον. Ο ορμητικός και διεκδικητικός Άρης είναι αρκετά αισιόδοξος και φιλόδοξος στο φλογερό ζώδιο του Τοξότη και αυτό σημαίνει ότι θα θέλουμε να φτάσουμε πολύ ψηλά, να ταξιδέψουμε και να ρουφήξουμε όλη τη γνώση, να κοιτάξουμε πέρα από περιορισμούς και όρια, και να ρισκάρουμε.

Ο Άρης στον Τοξότη

Ο Τοξότης είναι θετικός, αισιόδοξος και ικανός να βλέπει μακριά, εκεί που δεν βλέπουν όλοι οι άλλοι. Δεν έχει μόνο όραμα, αλλά έχει και την ορμή να μετατρέψει αυτό το όραμα σε πραγματικότητα. Δεν τον σταματούν τα προβλήματα και τα εμπόδια, αφού θέλει με κάθε τρόπο να φτάσει στον στόχο του. Βέβαια, αυτή η παρόρμηση και η ευκολία με την οποία μπορεί να παίρνει ρίσκα πολλές φορές δημιουργούν προβλήματα, αλλά το πάθος του δεν σβήνει ποτέ. Ο Τοξότης αναζητά τη βαθιά γνώση και την αλήθεια και δίνει αγώνες για να πάρει απαντήσεις. Φιλοσοφεί τη ζωή και δεν μένει στην επιφάνεια των πραγμάτων. Ο Άρης στο ζώδιο του Τοξότη είναι εξαιρετικός στο να βρίσκει επιχειρήματα, αγαπά την ελευθερία και την ανεξαρτησία, απεχθάνεται τις δεσμεύσεις, αλλά μπορεί να γίνει και πολύ ισχυρογνώμων υπερασπιζόμενος μέχρι τελευταίας ρανίδας τις ιδέες και τις απόψεις του. Πολλές φορές είναι ο Άρης του φανατικού που δημιουργεί πόλωση με τις αιρετικές ιδέες του και έχει σχέση με τη θρησκεία και τον φονταμενταλισμό. Γι’ αυτό και μπορεί να φέρει έντονες και εκρηκτικές καταστάσεις τώρα που το Μεσανατολικό βρίσκεται σε κρίση και οι φανατικοί και από τις δύο πλευρές έχουν ξεπεράσει κάθε όριο. Η ενέργεια του Άρη από τον Τοξότη πρέπει να βρει το σωστό κανάλι για να διοχετευθεί προκειμένου να πιάσει τόπο, αλλιώς εύκολα μπορεί να σκορπίσει σε πολλές και ετερόκλητες πλευρές και να αφήνει τα πράγματα στη μέση χωρίς να τα ολοκληρώνει.

Αν γεννηθήκατε με τον Άρη στον Τοξότη

Οι άνθρωποι που έχουν γενέθλιο Άρη στον Τοξότη είναι ανήσυχα πνεύματα και αρέσκονται στην περιπέτεια και στην εξερεύνηση. Είναι αεικίνητοι και θέλουν συνεχώς να μαθαίνουν και να δοκιμάζουν νέα πράγματα. Η ενέργεια τους είναι τεράστια, δεν ξεκουράζονται σχεδόν ποτέ και έχουν απίστευτη αίσθηση του χιούμορ. Είναι διασκεδαστικοί, αισιόδοξοι, ανεξάρτητοι και πάντα έτοιμοι για την επόμενη περιπέτεια. Καθοδηγούνται από τις πεποιθήσεις και τις αξίες τους και παλεύουν να αποκτήσουν γνώση και σοφία.

Αν δεν ξέρετε τον γενέθλιο Άρη σας πατήστε εδώ.

Οι σημαντικές όψεις του Άρη από τον Τοξότη

Στις 25/11/2023 ο Άρης από τον Τοξότη θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Κρόνο στους Ιχθύς και μπορεί να αισθανθούμε πίεση που θα μας φέρει στα όρια μας και να προκύψουν ξεσπάσματα και εντάσεις. Επίσης, τα αποθέματα των αντοχών θα στερέψουν και θα υπάρχει έλλειψη πειθαρχίας στους περιορισμούς, οι οποίοι ενδεχομένως να αυξηθούν. Η κούραση και οι απογοητεύσεις θα κυριαρχούν στην ημέρα, όπως και τα νεύρα και το άγχος. Οι ανασφάλειες θα μας κυριεύσουν, το στρες θα αυξηθεί και όλο αυτό θα φέρει εντάσεις, καβγάδες και ατυχήματα. Όλοι θα είναι στα κόκκινα, γι’ αυτό θα πρέπει να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους για να αποφύγουμε τα χειρότερα.

Στις 28/12/2023 έχουμε τη σύνοδο Ερμή-Άρη και γινόμαστε ανήσυχοι και ανυπόμονοι. Μην ξεχνάμε ότι ο Ερμής θα είναι σε ανάδρομη φαινομενικά πορεία και οι παρεξηγήσεις δεν θα λείψουν. Ο Άρης θα πυροδοτεί την κατάσταση και οι συζητήσεις θα παίρνουν φωτιά. Μπορεί να πούμε ή να ακούσουμε λόγια βαριά, δεν θα δεχόμαστε καμία αντίρρηση και δεν θα παραδεχόμαστε τα λάθη μας. Θα προτιμάμε να ακούμε τη γνώμη των ατόμων που συμφωνούν μαζί μας έστω και αν το κάνουν με ανειλικρίνεια, και θα αδικούμε όσους έχουν αντίθετη άποψη από τη δική μας. Μπορεί κάποιοι να αισθάνονται ψυχικά ανώτεροι από τους άλλους και να το δείχνουν με υπεροψία. Θα είμαστε βιαστικοί στην κρίση μας, θα διακόπτουμε τους συνομιλητές μας και θα επιμένουμε στις απόψεις μας χωρίς να ακούμε τους άλλους. Δύσκολα θα ανεχόμαστε την απόρριψη και θα τα παίρνουμε όλα προσωπικά. Επίσης, μπορεί να νιώθουμε κόπωση. Όσοι επηρεάζονται άμεσα από αυτή την όψη μπορεί να έχουν τρομερό επικοινωνιακό ταλέντο και πειθώ. Επειδή αυτή η όψη επηρεάζει τόσο την επικοινωνία όσο και τις μετακινήσεις μας και πέφτει τις ημέρες των εορτών που πολλοί ταξιδεύουν και έρχονται σε επαφή με φίλους, συγγενείς και γνωστούς, καλό είναι να προσέχουμε πολύ τόσο τις συζητήσεις μας όσο και τις μετακινήσεις μας. Αν ταξιδεύετε να είστε πολύ προσεκτικοί και ανεκτικοί σε τυχόν καθυστερήσεις, αναβολές, αλλά και ατυχήματα.

Στις 29/12/2023 έρχεται το τετράγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς που ναι μεν θα ισχυροποιήσει την έμπνευση και τη φαντασία μας, αλλά θα βλέπουμε «φαντάσματα», θα βασιλεύει το ψέμα, οι απατεωνιές και οι ψευδείς ειδήσεις. Ίσως αποκαλυφθούν σκάνδαλα, αλλά όλα θα είναι μέσα σε ένα πέπλο σύγχυσης. Συνήθως αυτή η όψη συνδέεται με χαμηλά επίπεδα ενέργειας, τάση για εξαπατήσεις ή μεγάλες προσδοκίες και δεν είναι απίθανο να νιώθουμε πιο απογοητευμένοι κάτω από αυτή την επιρροή.

Η επιρροή του Άρη στα δεκαήμερα των ζωδίων

Κατά τη διάρκεια της διέλευσης του Άρη από το ζώδιο του Τοξότη η επιρροή θα «ακουμπά» και τα δεκαήμερα των ζωδίων.

Το πρώτο δεκαήμερο θα δεχτεί την επιρροή του Άρη από τις 24/11/2023 έως τις 07/12/2023. Το δεύτερο δεκαήμερο από τις 08/12/2023 έως τις 21/12/2023 και το τρίτο δεκαήμερο από τις 22/12/2023 έως τις 04/01/2024.

Αν δεν ξέρετε σε ποιο δεκαήμερο βρίσκεται το ζώδιο σας πατήστε εδώ.

Αν δεν ξέρετε σε ποιο δεκαήμερο βρίσκεται ο ωροσκόπος σας πατήστε εδώ.

Μάθε αναλυτικά σε ποιον τομέα θα επηρεάσει ο Άρης στον Τοξότη τα 12 ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet