Κάθε 29,5 ημέρες, η σελήνη ολοκληρώνει έναν πλήρη κύκλο, κάτι που έχει καθοριστική επίδραση στα 12 ζώδια. Το έτος 2023 έχει 13 πανσέληνους και αυτή του Μαρτίου είναι γνωστή ως η πανσέληνος του σκουληκιού, η οποία σηματοδοτεί το τέλος της χειμερινής περιόδου. Ονομάστηκε έτσι από τις προνύμφες σκαθαριών που αναδύονται από φλοιούς δέντρων κάθε άνοιξη.

Η τελευταία πανσέληνος της χειμερινής περιόδου θα εμφανιστεί στις 7 Μαρτίου. Το φεγγάρι του Μαρτίου βρίσκεται στον οίκο της Παρθένου, το έκτο ζώδιο στον ζωδιακό τροχό. Αυτή η θέση μας κάνει να αναζητάμε τη σαφήνεια και την τάξη.

Πώς θα επηρεάσει η Πανσέληνος του σκουληκιού το κάθε ζώδιο;

Κριός

Το φεγγάρι στην Παρθένο επιφυλάσσει πολλές ευθύνες που σχετίζονται με την καριέρα σας. Τα αστέρια φέρνουν επαγγελματικά επιτεύγματά, αλλά θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στην υγεία και τη διατροφή σας.

Ταύρος

Αυτή η πανσέληνος δίνει στους αδέσμευτους Ταύρους το χρόνο για να ξεκινήσουν κάτι όμορφο στα αισθηματικά τους. Οι περιπέτειες και οι σωματικές απολαύσεις ευνοούνται!

Δίδυμοι

Η πανσέληνος στην Παρθένο σας καλεί να επικεντρωθείτε στην υγεία ενός αγαπημένου προσώπου. Μην ξαφνιαστείτε επίσης, αν πιάσετε τον εαυτό σας να θέλει να αποχωρήσει από τη δουλειά και να δώσει βαρύτητα στην προσωπική του ζωή. Προσοχή σε θέματα ακίνητης περιουσίας

Καρκίνος

Προσοχή στα δράματα κάθε είδους. Μπορεί να προκύψουν προβλήματα στην επικοινωνία, γι’ αυτό φροντίστε να ξεκαθαρίζετε τα πάντα, εστιάστε σε αυτό που πρέπει να κάνετε και παραμείνετε σωστοί και οργανωμένοι.  

Λέων

Αποφύγετε υπερβολικά έξοδα και αγορές που δεν χρειάζεστε αυτή την περίοδο. Οι Λέοντες μπορεί επίσης να κινδυνεύουν να χάσουν πηγές εισοδήματος. Ωστόσο, περιμένουν νέες ευκαιρίες για αύξηση μισθού καθώς και νέες επαγγελματικές προτάσεις.

Παρθένος

Κατά τη διάρκεια αυτής της πανσελήνου, οι Παρθένοι πρέπει να ανοίξουν το μυαλό τους και  να αφήσουν τις επιθυμίες τους να εκφραστούν. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι και ο  σύντροφός σας μπορεί να είναι στην ίδια φάση, οπότε μην απογοητευθείτε. Χρησιμοποιήστε τη λογική σας και μην παίρνετε γρήγορες αποφάσεις.

Ζυγός

Επικεντρωθείτε στο να ξεκουράσετε το μυαλό και το σώμα σας. Ενώ η ζυγαριά γέρνει υπέρ σας, μπορεί να εμφανιστούν δυσκολίες στη δουλειά. Αν αντιμετωπίζετε κάτι τέτοιο, μια άδεια από τη δουλειά μπορεί να είναι μια καλή κίνηση.

Σκορπιός

Η πανσέληνος του Μαρτίου θα σας φέρει νέες γνωριμίες και υπέροχες στιγμές. Αποφύγετε το κουτσομπολιό, παραμείνετε καλύτερα θεατές για να μην εμπλακείτε εκεί που δεν σας σπέρνουν. Αν έχετε σχέση, δεν αποκλείονται μικρές συγκρούσεις.

Τοξότης

Το ένατο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου μπορεί να ανταμειφθεί με μια σημαντική πρόταση καριέρας. Προσοχή σε συμφωνίες που αφορούν σε ακίνητη περιουσία. Επικεντρωθείτε στον εαυτό σας και την οικογένειά σας.

Αιγόκερως

Οι πάντα φιλόδοξοι Αιγόκεροι μπορεί να βρεθούν μπροστά σε ευκαιρίες σπουδών και καριέρας. Τα ταξίδια είναι επίσης πιθανό σενάριο. Αν έχετε ανοιχτές νομικές υποθέσεις δώστε προσοχή και ξεκαθαρίστε τα πράγματα μέχρι τελευταίας λεπτομέρειας.

Υδροχόος

Αν ανήκετε σε αυτό το σταθερό ζώδιο δώστε προσοχή σε επικείμενες διαφωνίες. Δεν αποκλείονται οικονομικά σκαμπανεβάσματα που θα σας οδηγήσουν σε οικονομικές ρυθμίσεις. Με ψυχραιμία και πρόγραμμα θα βγείτε από οποιαδήποτε δυσκολία.

Ιχθείς

Οι σχέσεις βρίσκονται στο επίκεντρο για τους Ιχθύες — είτε σε επαγγελματικό μέτωπο είτε στον έρωτα. Είναι μια καλή στιγμή για να κάνετε ένα βήμα μπροστά σε γάμους, αρραβώνες ακόμα και χωρισμούς. Δεν αποκλείεται να νιώσετε συναισθηματικά ευάλωτοι κατά τη διάρκεια αυτής της πανσελήνου.

Διάβασε ακόμη: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 4 με 10 Μαρτίου: έρχονται ευκαιρίες σε όλα τα ζώδια

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet