Μία από τις πιο τυχερές όψεις της χρονιάς θα κορυφωθεί στις 08/09/2023, καθώς ο Ήλιος από το ζώδιο της Παρθένου θα σχηματίσει ένα ευνοϊκό τρίγωνο με τον ανάδρομο Δία στον Ταύρο, επηρεάζοντας ιδιαίτερα τα ζώδια της γης (Ταύρους, Παρθένους και Αιγόκερους), αλλά και τα ζώδια του νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθύς) του 2ουδεκαημέρου και όσους έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες από τη 13η έως τη 17ημοίρα αυτών των ζωδίων.

Αν δεν ξέρετε σε ποια μοίρα έχετε τον ωροσκόπο ή τους προσωπικούς σας πλανήτες πατήστε εδώ.

Δίας και επέκταση

Ο Δίας είναι ο πλανήτης της αφθονίας, της επέκτασης και της μεγάλης ευκαιρίας. Είναι ο πλανήτης εκείνος που μας γεμίζει με αισιοδοξία και θετική σκέψη και μας δημιουργεί μεγάλες προσδοκίες από τη ζωή. Μάλιστα, ο Δίας δεν γνωρίζει όρια και δεν ικανοποιείται εύκολα, αντιθέτως ψάχνει τρόπους να προχωρήσει παρακάτω. Δεν σταματάει να αναζητά διαρκώς κάτι παραπάνω και κάτι καλύτερο από αυτό που έχει κατακτήσει ήδη. Είναι εκείνος ο πλανήτης που μας καλεί να εξερευνήσουμε το άγνωστο και μας οδηγεί σε νέα μονοπάτια, αφού απεχθάνεται όσο τίποτα άλλο τη στασιμότητα. Οι στόχοι που βάζουμε κάτω από την επιρροή του Δία θα είναι μεγαλεπήβολοι και αρνούμαστε να συμβιβαστούμε με τα λίγα ή να αποδεχτούμε την αποτυχία. Αυτή ακριβώς η στάση είναι που μας βοηθάει να εξελιχθούμε και να κατακτήσουμε ακόμα και όσα μπορεί προηγουμένως να έμοιαζαν ακατόρθωτα.

Η τύχη είναι με το μέρος σας

Κάποιοι λένε πως όταν θέλεις κάτι πολύ, το σύμπαν συνωμοτεί για να το καταφέρεις. Όταν βρισκόμαστε κάτω από την επιρροή του Δία, τότε μπορούμε να κατανοήσουμε πολύ καλά γιατί ειπώθηκε αυτό. Ο λόγος που σε περιόδους Δία έχουμε την τύχη με το μέρος μας και συνήθως πετυχαίνουμε όσα θέλουμε, οφείλεται στο γεγονός ότι βαδίζουμε μπροστά με αυτοπεποίθηση, παίρνουμε ρίσκα που δεν θα παίρναμε υπό άλλες συνθήκες και έχουμε την ακλόνητη πίστη ότι όλα θα πάνε καλά στο τέλος. Ακόμα κι αν κάτι τέτοιο δεν στηρίζεται στη λογική σκέψη ή σε ρεαλιστικά επιχειρήματα, ο Δίας συμβολίζει εκείνο το κομμάτι του εαυτού μας που προσπαθεί να εστιάσει στη θετική πλευρά και τα αισιόδοξα σενάρια. Με κάποιο τρόπο, μάλιστα, μας καθοδηγεί στη σωστή κατεύθυνση, αρκεί να έχουμε ανοιχτό μυαλό και να τολμήσουμε να κάνουμε ένα βήμα μπροστά. Σε φάσεις που θα αναρωτιόμασταν «γιατί να κάνουμε κάτι;», κάτω από την επιρροή του Δία θα αναρωτηθούμε «γιατί όχι;». Εκεί που κάποιος άλλος θα έβλεπε εμπόδια, εμείς βλέπουμε ευκαιρίες και προκλήσεις. Ακόμα όμως κι αν συναντήσουμε αναποδιές ή τα πράγματα δεν κυλήσουν όπως τα φανταζόμασταν, ο Δίας θα απομακρύνει τις αρνητικές σκέψεις και θα μας κάνει να πιστέψουμε ότι «όλα γίνονται για κάποιο λόγο».

Η μεγάλη ευκαιρία είναι εδώ

Αυτή η συνάντηση κορυφής Ήλιου-Δία σε δύο ζώδια της γης, ευνοεί κυρίως τα επαγγελματικά και τα οικονομικά ζητήματα και μας βοηθάει να βρούμε λύσεις σε πρακτικά προβλήματα της καθημερινότητας μας. Όνειρα και στόχοι πραγματοποιούνται και θα νιώσουμε επιτέλους ότι οι κόποι μας ανταμείβονται! Το κλειδί για την επιτυχία είναι να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν, χωρίς όμως να επαναπαυτείτε και να θεωρήσετε ότι δε χρειάζεται να προσπαθήσετε για τίποτα. Τακτοποιήστε εκκρεμότητες, διαπραγματευτείτε και προσπαθήστε να βελτιώσετε τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας με πρακτικούς τρόπους. Ανοίγονται μπροστά σας νέα μονοπάτια και πολλές προοπτικές, αρκεί να φερθείτε με σύνεση και λογική. Η καλή διάθεση, η εξωστρέφεια και η πίστη στον εαυτό μας, αλλά και στην ίδια τη ζωή, θα μας φέρουν χαρές, κέρδη, επιτυχίες και ευχάριστες εξελίξεις, τόσο στα επαγγελματικά όσο και στις διαπροσωπικές μας σχέσεις.

Πάμε να δούμε πιο αναλυτικά πώς θα ευνοήσει το τρίγωνο Ήλιου-Δία το κάθε ζώδιο ξεχωριστά

ΚΡΙΟΣ

Το τρίγωνο Ήλιου-Δία αποτελεί την ιδανική ευκαιρία για να κάνετε εποικοδομητικές αλλαγές στο επαγγελματικό σας περιβάλλον και στην καθημερινότητα σας. Θα μπορέσετε να διαχειριστείτε καλύτερα τα πρακτικά ζητήματα που εκκρεμούν και να αντεπεξέλθετε στις υποχρεώσεις σας και σε όσα έχετε αναλάβει να φέρετε εις πέρας. Οι σχέσεις σας με τους συναδέλφους θα ομαλοποιηθούν και θα μπορέσετε να βγάλετε περισσότερη δουλειά με λιγότερο κόπο. Επιπρόσθετα, η όψη αυτή σας χαρίζει ευεξία και φέρνει εύνοια σε θέματα υγείας, επομένως είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να ασχοληθείτε με το σώμα σας και τη φυσική σας κατάσταση και να βάλετε στην καθημερινότητα σας μια δραστηριότητα η οποία σας ευχαριστεί. Μπορεί επίσης να έχετε κάποια επιπλέον έσοδα ή θετικές εξελίξεις σε οικονομικά ζητήματα. Αξιοποιήστε τα ταλέντα σας και αναζητήστε τρόπους να αυξήσετε το εισόδημα σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Θετικές εξελίξεις προβλέπονται για την ερωτική σας ζωή, αφού το τρίγωνο του Ήλιου με τον Δία από το δικό σας ζώδιο έρχεται για να σας χαρίσει ευχάριστες στιγμές με το ταίρι σας. Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να ανανεώσετε τη σχέση σας ή για να εκφράσετε τον έρωτα σας στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Εάν είστε αδέσμευτοι, αυτές οι ημέρες θα είναι ιδανικές για καλοπέραση, φλερτ και απολαύσεις. Αφήστε για λίγο τα προβλήματα στην άκρη και αναζητήστε τρόπους για να πιστέψετε ξανά στον εαυτό σας. Διαθέτετε πλέον αυτοπεποίθηση και σιγουριά, επομένως εκμεταλλευτείτε στο έπακρο τις ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται και τους νέους δρόμους που ανοίγονται μπροστά σας. Εάν έχετε παιδιά, οι σχέσεις μαζί τους ομαλοποιούνται και θα σας δοθεί η ευκαιρία να περάσετε όμορφες στιγμές μαζί τους. Η έμπνευση και η δημιουργική διάθεση θα είναι στα ύψη.

Διάβασε τις προβλέψεις για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet