Τα ρεβεγιόν και τα πάρτυ συμβαίνουν σε καθημερινή βάση στις διακοπές των Χριστουγέννων! Είμαστε σίγουροι ότι πολλές από εσάς δεν έχετε αποφασίσει ακόμα τι θα φορέσετε!

Εμείς, μπορούμε να σου προτείνουμε κάποια χρώματα τα οποία ταιριάζουν με τον ψυχισμό κάθε ζωδίου και που μπορούν να σου δώσουν κάποιες ιδέες λίγο πριν πάθεις πανικό!

Ηρέμησε! Έχουμε τη λύση και είναι η καλύτερη.

ρεβεγιόν
Horoscope zodiac circle with divination dice. Fortune telling and astrology predictions concept, magic rituals and exoteric experience

Ποιο χρώμα ταιριάζει στο κάθε ζώδιο για το ρεβεγιόν;

ΚΡΙΟΣ

Το βαθύ κόκκινο ταιριάζει στο ζώδιό σου. Συμβολίζει το πάθος και την τόλμη, ενώ τα άτομα που ανήκουν στο ζώδιο του Κριού χρειάζονται κάτι να τους ηρεμήσει, με το άσπρο και το ροζ να αποτελούν τα χρώματα αυτά. Καλό είναι να αποφεύγεις το μαύρο και γενικά τα σκούρα χρώματα. Eπίλεξε ένα κόκκινο φλογερό φόρεμα και κατάπληξέ τους όλους!

ΤΑΥΡΟΣ

Το ροζ και το άσπρο ταιριάζουν πραγματικά με την ιδιοσυγκρασία του ζωδίου σου. Το μπλε του ουρανού και τα γήινα χρώματα όπως το χακί, το καφέ και το μπεζ, σου ταιριάζουν απόλυτα. Φόρα ένα όμορφο μάξι baby blue φόρεμα και ξεχώρισε από τους υπόλοιπους!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αγαπάς το πράσινο χρώμα, καθώς συμβολίζει την νεότητα, την ανανέωση και την δημιουργικότητα. Άλλα χρώματα που σου ταιριάζουν επίσης, είναι το μαύρο, το άσπρο, το ροζ και το κόκκινο. Επίλεξε ένα πράσινο σύνολο και μαγνήτισε όλα τα βλέμματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μπλε, άσπρο και θαλασσινό πράσινο, είναι τα χρώματα που σου ταιριάζουν. Το κόκκινο μπορεί να σε βοηθήσει να ζωντανέψεις, όταν νιώθεις πεσμένος, αλλά γενικά καλυτέρα να το αποφεύγεις, επειδή μπορεί σε αναστατώνει συναισθηματικά. 

Διάβασε τη συνέχεια στο Hello.gr

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet