Η εβδομάδα αρχίζει με μία ομολογουμένως δύσκολη Πανσέληνο που πραγματοποιείται το βράδυ της 16ης Απριλίου. Οι σχέσεις, επαγγελματικές και προσωπικές, είναι το θέμα που μας απασχολεί καθώς τώρα καλούμαστε να αναπτύξουμε τη διάκρισή μας και να διαχωρίσουμε τις χρήσιμες από τις τοξικές σχέσεις. Με την επίδραση του Πλούτωνα στο σχήμα της Πανσελήνου πρέπει να είμαστε σε ετοιμότητα για αλλαγές. Μεταμόρφωση με σκοπό να απελευθερωθούμε από τα δεσμά των εξαρτήσεων, των ανασφαλειών μας, του εγωισμού και της ανάγκης να κρατάμε τον έλεγχο στις σχέσεις μας. Από την άλλη, η επίδραση του Κρόνου υπόσχεται ότι οι σχέσεις που στηρίζονται σε γερές βάσεις θα αντέξουν ακόμα κι αν υποστούν κάποιους πρόσκαιρους κλυδωνισμούς.

ΚΡΙΟΣ

ΚΡΙΟΣ

Θα βρεθείτε αντιμέτωποι με τις επιλογές σας καθώς τα αποκαλυπτικά γεγονότα και τα έντονα συναισθήματα που θα βιώσετε με την επίδραση της Πανσελήνου, θα σας αναγκάσουν να εστιάσετε στις αλήθειες. Αλήθειες που ενδεχόμενα αποφεύγατε μέχρι αυτή τη στιγμή. Ωστόσο, καλό είναι να συνειδητοποιήσετε ότι όσο πιο γρήγορα αποδεχθείτε τα λάθη σας, τόσο πιο γρήγορα θα αποδεσμευτείτε από αυτούς που αποτελούν την τροχοπέδη σας. Μη βιαστείτε να κάνετε απότομες κινήσεις. Ζυγίστε τα πράγματα και αποφασίστε με ποιους θα πάτε και ποιους θα αφήσετε. Αν θέλετε να προβείτε σε αλλαγές συνεργασιών, βρείτε πρώτα τις εναλλακτικές σας λύσεις και μη βιαστείτε.

ΕΡΩΤΑΣ: *** ΥΓΕΙΑ: **** ΚΑΡΙΕΡΑ: *** ΧΡΗΜΑ: *** 

ΤΑΥΡΟΣ

ΤΑΥΡΟΣ

Με την Πανσέληνο στον Ζυγό θα χάνετε πολλή ενέργεια και τα νεύρα σας είναι ανεξέλεγκτα. Απαιτείται αναδιοργάνωση στο πρόγραμμά σας με σκοπό να βρεθεί ο τόπος και ο χρόνος για πράγματα που σας κάνουν καλό και σας αρέσουν. Καιρός να απαλλαγείτε από μία βλαπτική συνήθεια και να φροντίσετε τους εαυτούς σας. Η περίοδος προσφέρεται για να χάσετε κιλά και να υιοθετήσετε έναν υγιεινότερο τρόπο διατροφής. Αλλαγές αναμένονται στη δουλειά. Ιεραρχείστε τις προτεραιότητές σας και βάλτε πιο ρεαλιστικές καταληκτικές ημερομηνίες για την ολοκλήρωση των σχεδίων σας. Προσέξτε ποιους εμπιστεύεστε και μη δίνετε λαβές να σας κουτσομπολεύουν οι συνάδελφοί σας στα πηγαδάκια τους. 

ΕΡΩΤΑΣ: **** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: *** ΧΡΗΜΑ: ****

ΔΙΔΙΜΟΙ

ΔΙΔYΜΟΙ

Η Πανσέληνος πραγματοποιείται στον Ζυγό, το περιβάλλον των ερωτικών σας σχέσεων. Σας εξωθεί στο να αφουγκραστείτε την εσωτερική σας φωνή και να αναλογιστείτε αν η αισθηματική σας ζωή ανταποκρίνεται στις ανάγκες και στις επιθυμίες σας. Αν η απάντηση είναι θετική, χαλαρώστε και απολαύστε τον έρωτά σας χωρίς φόβο και με πολύ πάθος. Αν, όμως, τα τεκταινόμενα δεν σας ικανοποιούν, μη χάνετε το χρόνο σας ποντάροντας σε αλλαγές χαρακτήρων, συμπεριφορών, ζωής. Κοινώς, μην ποντάρετε σε χίμαιρες και δείτε πώς θα αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες που σας δίνει αυτή η Πανσέληνος. Νέα πρόσωπα μπαίνουν στη ζωή σας και ίσως ανάμεσά τους κρύβεται το αισθηματικό σας μέλλον… 

ΕΡΩΤΑΣ: **** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: **** ΧΡΗΜΑ: **** 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Πανσέληνος θα σας δημιουργήσει κυκλοθυμία, δυσθυμία και, γενικότερα, συναισθηματική υπερχείλιση και αναστάτωση. Καλό είναι να προσπαθείτε να ασκείτε έλεγχο στα συναισθήματά σας. Αν δεν τα καταφέρετε, αυξάνονται κατά πολύ οι πιθανότητες να ξεσπάσετε και να πείτε λόγια που θα αποτελέσουν χτυπήματα κάτω από τη ζώνη. Οι κίνδυνοι εντάσεων είναι πιο πιθανοί να συμβούν στην οικογενειακή εστία ή με άτομα που σας είναι οικεία. Καλό είναι να αποφευχθούν τέτοιου είδους αντιδράσεις καθώς μπορεί να προκαλέσουν ρήξεις με άτομα σημαντικά για εσάς. Καλό είναι να μην ασχοληθείτε τώρα με υποθέσεις που αφορούν στην  ακίνητη περιουσία σας.   

ΕΡΩΤΑΣ: *** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: *** ΧΡΗΜΑ: *** 

ΛΕΩΝ

ΛΕΩΝ

Οι αντιφάσεις θα είναι το χαρακτηριστικό αυτών των ημερών με την Πανσέληνο στον άξονα Κριού – Ζυγού. Κάνετε καινούργιες γνωριμίες, εποικοδομητικές συζητήσεις, αξιόλογα και πραγματοποιήσιμα επαγγελματικά σχέδια. Παράλληλα, ξεκαθαρίζει το τοπίο σας σε σχέσεις και συνεργασίες. Πέφτουν οι μάσκες και αποκαλύπτονται οι αλήθειες για κάποιους συνεργάτες σας ή για άτομα που επηρεάζουν την καθημερινότητά σας είτε επειδή σας συνδέουν κοινά ενδιαφέροντα είτε επειδή βρίσκονται στον επαγγελματικό σας χώρο. Μπορεί να είναι απαραίτητο να αλλάξετε το καθημερινό σας πρόγραμμα και να το προσαρμόσετε στις απαιτήσεις τις καλής υγείας και ευεξίας σας. Η περίοδος είναι καλή για να αρχίσετε ένα πρόγραμμα υγιεινότερης διατροφής.

ΕΡΩΤΑΣ: **** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: *** ΧΡΗΜΑ: ***

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Επικεντρωθείτε στις ανάγκες σας. Αυτή την περίοδο, με την Πανσέληνο στον Ζυγό είναι πιθανό να απογοητευτείτε από κάποιο οικείο σας πρόσωπο ή να σας αγχώσει κάποιο οικονομικό πρόβλημα. Αναλογιστείτε ποιοι είναι οι σημαντικοί άνθρωποι γύρω σας. Ζυγίστε τι παίρνουν και τι δίνουν στη σχέση σας, όποια κι αν είναι αυτή. Αν το ισοζύγιο βαραίνει στο να μην καλύπτονται οι ανάγκες σας, ξεπεράστε τις εξαρτήσεις και τους φόβους και διεκδικήστε αυτό που σας αναλογεί ή την απελευθέρωσή σας από την τοξικότητά τους. Καλό είναι να κάνετε πιο σφιχτή διαχείριση καθώς τα έκτακτα έξοδα είναι πιθανά.  

ΕΡΩΤΑΣ: **** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: *** ΧΡΗΜΑ: *** 

ΖΥΓΟΣ

ΖΥΓΟΣ

Η Πανσέληνος πραγματοποιείται στο ζώδιό σας και σας βάζει στη διαδικασία να παραδεχθείτε τις αλήθειες για τα άτομα που σας περιβάλλουν. Επηρεάζει τόσο τις επαγγελματικές όσο και τις προσωπικές σας σχέσεις. Οι μάσκες πέφτουν και αποκαλύπτονται οι πραγματικές προθέσεις των άλλων. Καλό είναι να μην εθελοτυφλήσετε στην περίπτωση που οι εξελίξεις δεν σας είναι αρεστές. Δείτε τις αρνητικές καταστάσεις σαν ευκαιρία να ξεκαθαρίσετε το τοπίο σας από τα «αγκάθια» για να ανθίσουν οι σχέσεις που αξίζουν και στηρίζονται σε γερές βάσεις. Να θυμάστε ότι αν βρείτε το θάρρος να απαλλαγείτε από τις ανούσιες σχέσεις, θα διαφανούν οι ευκαιρίες για τα καλύτερα που έρχονται.

ΕΡΩΤΑΣ: **** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: *** ΧΡΗΜΑ: *** 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με την Πανσέληνο στον Ζυγό βγαίνουν στην επιφάνεια τα απωθημένα, οι φόβοι, τα καταπιεσμένα συναισθήματα και σας κατακλύζουν. Η συναισθηματική φόρτιση δεν θα σας αφήνει να δείτε ξεκάθαρα και αντικειμενικά τα πράγματα. Πρέπει να κάνετε αξιέπαινες προσπάθειες για να θριαμβεύσει η λογική αλλά είναι απαραίτητο καθώς θα προκύψουν αρκετά θέματα που θα χρειαστούν το καθαρό μυαλό σας για να διευθετηθούν. Οικογενειακές υποθέσεις και σχετικές με την ακίνητη περιουσία σας μπορεί να απομυζήσουν την ενέργεια και το χρόνο σας. Η περίοδος είναι πολύ κουραστική. Ωστόσο, προσφέρεται για να διεκπεραιώσετε υποθέσεις που εκκρεμούν, κυρίως, γραφειοκρατικές.

ΕΡΩΤΑΣ: **** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: *** ΧΡΗΜΑ: ***

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αναθεωρήσεις στόχων, φιλιών και συνασπισμών εγκυμονεί η Πανσέληνος στον Ζυγό. Η αποκαλυπτική της δύναμη σας δείχνει ποιοι είναι οι πραγματικοί φίλοι, σε ποιους μπορείτε να ποντάρετε και τι μπορείτε να περιμένετε από τον καθένα. Αν δεν χάσετε τη διάκρισή σας λόγω συναισθηματικής φόρτισης, το κέρδος σας θα είναι μεγάλο καθώς θα επαναπροσδιορίσετε τη θέση και την αξία στη ζωή σας των ατόμων που σας περιβάλλουν. Καλό είναι να έχετε ένα εναλλακτικό σχέδιο δράσης στην περίπτωση που κολλήσουν τα πράγματα. Είναι πιθανό, ωστόσο, να προκύψουν οι ευκαιρίες για να θέσετε νέους στόχους, πιθανώς πιο δημιουργικούς. 

ΕΡΩΤΑΣ: *** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: **** ΧΡΗΜΑ: *** 

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Πανσέληνος στον άξονα Κριού – Ζυγού είναι πιεστική για εσάς καθώς προκαλεί πλήθος εντάσεων και προβληματισμών στο επαγγελματικό σας περιβάλλον. Η ψυχραιμία και η διάκριση είναι τα ισχυρά όπλα που πρέπει να περιέχει η φαρέτρα σας για να αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις. Μην μπλέκεστε σε πηγαδάκια, μην εμπιστεύεστε άτομα που δεν είναι δοκιμασμένα στο χρόνο για να μην βρεθείτε εκτεθειμένοι. Προσπαθήστε να είστε συνεπείς. Ακόμη κι αν υπάρξουν δυσκολίες, μην εγκαταλείπετε τους στόχους σας. Φροντίστε να έχετε εναλλακτικά σχέδια για να τους υλοποιήσετε αν κάτι στραβώσει. Ευτυχώς θα παίρνετε ικανοποίηση από την προσωπική σας ζωή και θα ισορροπείτε.

ΕΡΩΤΑΣ: **** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: *** ΧΡΗΜΑ: ***

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Πανσέληνος στον Ζυγό σας βάζει στη διαδικασία να αναγνωρίσετε και να διαχωρίσετε αυτούς που σας παροτρύνουν ή σας εμπνέουν να πάτε μπροστά από αυτούς που λειτουργούν ανασταλτικά στη ζωή σας, προβάλλοντας τους φόβους και τις ανασφάλειές τους στις αποφάσεις που τους κοινοποιείτε. Αν δεν αφήσετε το συναίσθημα να σας επηρεάσει και δείτε τα πράγματα από απόσταση, θα κάνετε τους διαχωρισμούς σας και το κέρδος σας θα είναι μεγάλο. Παράλληλα, μπαίνουν στη ζωή σας νέα πρόσωπα που μπορεί να σας επηρεάσουν με θετικό τρόπο ή να αποτελέσουν τους μελλοντικούς σας έρωτες. Οι αξιόλογες σχέσεις εξελίσσονται και ισχυροποιούνται.

ΕΡΩΤΑΣ: **** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: *** ΧΡΗΜΑ: **** 

ΙΧΘΕΙΣ

ΙΧΘΕΙΣ

Τα συναισθήματα θα είναι πολύ έντονα με την επίδραση της Πανσελήνου στον Ζυγό. Φαίνεται ότι θα υπάρξουν αυτοί που θα ενεργοποιήσουν την καταπιεσμένη σας οργή και μαζί της τις ανασφάλειες και τους φόβους σας. Μην απογοητευτείτε και δείτε τις εντάσεις σαν μία ευκαιρία να μετουσιώσετε την οργή σε δράση. Να πατήσετε στα πόδια σας και να διεκδικήσετε δυναμικά την ικανοποίηση των επιθυμιών σας. Να θυμάστε ότι όσο πιο αποφασισμένοι και οριοθετημένοι είστε, τόσο πιο πολύ θα ανέβετε στην εκτίμηση των άλλων είτε στη δουλειά είτε στην προσωπική σας ζωή. Η περίοδος είναι ακατάλληλη για υπογραφές οικονομικών διακανονισμών.

ΕΡΩΤΑΣ: **** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: *** ΧΡΗΜΑ: ****

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet