Ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στον Ζυγό δυσκολεύοντας την επικοινωνία. Παρεξηγήσεις και παρερμηνείες δεν αποκλείεται να οδηγήσουν σε έντονες κόντρες με το ταίρι και τους συνεργάτες μας. Προσεκτικοί πρέπει να είμαστε σε ότι αφορά συμφωνίες που μπορεί να προκύψουν το επόμενο χρονικό διάστημα. Είναι προτιμότερο να πάρουμε χρόνο και να εξετάσουμε όλα τα δεδομένα καθώς είναι πιθανό να μην έχουν την εξέλιξη που αναμένουμε. Η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων ανασύρει καταστάσεις που μας απασχολούν από το παρελθόν και μας φορτίζουν συναισθηματικά. Είναι απαραίτητο να είμαστε προσεκτικοί στις επιλογές μας καθώς αυταπάτες και εμμονές μπορεί να μας παρασύρουν σε λάθη. 

ΚΡΙΟΣ

ΚΡΙΟΣ

Ο Ερμής ανάδρομος στον Ζυγό σας καλεί να επανεξετάσετε τα δεδομένα σε σχέσεις και συνεργασίες. Ασυνεννοησία και επικοινωνιακό κομφούζιο μπορεί να οδηγήσουν σε κόντρες με συνεργάτες και σύντροφο για αυτό οφείλετε να είστε προσεκτικοί. Πρόσωπα από το παρελθόν δεν αποκλείεται να επιστρέψουν διεκδικώντας και πάλι να εισβάλουν στη ζωή σας. Η Πανσέληνος αγγίζει το παρελθόν και ανασύρει ζητήματα που σας έχουν στιγματίσει. Δεν είναι εύκολο να τα αντιμετωπίσετε κατάματα καθώς ο συναισθηματισμός εκτοξεύεται στα ύψη και δεν σας επιτρέπει να λειτουργήσετε με ξεκάθαρη σκέψη. Πιθανό είναι να υπάρξουν ξαφνικές ευκαιρίες στον χώρο της δουλειάς που θα σας χαρίσουν φήμη και, γιατί όχι, ένα μπόνους.

ΕΡΩΤΑΣ: *** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: **** ΧΡΗΜΑ: ***  

ΤΑΥΡΟΣ

ΤΑΥΡΟΣ

Με τον Ερμή να κινείται ανάδρομα στον Ζυγό, οφείλετε να διαχειριστείτε με ψυχραιμία καθυστερήσεις και εμπόδια στον χώρο της δουλειάς. Δεν είναι εύκολο να διεκπεραιώσετε τις υποθέσεις που έχετε αναλάβει και αυτό μπορεί να δημιουργήσει ένταση και άγχος. Ιδιαίτερα προσεκτικοί πρέπει να είστε στον τρόπο που επικοινωνείτε με πρόσωπα από τον συναδελφικό περίγυρο. Η Πανσέληνος κλείνει ένα σημαντικό κεφάλαιο στη ζωή σας που αφορά το φιλικό περιβάλλον και τον έρωτα. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν ξαφνικές γνωριμίες που θα σας επηρεάσουν ευχάριστα και θα εκτοξεύσουν το καρδιοχτύπι στα ύψη. Προσοχή σε φιλικά πρόσωπα που μπορεί να σας κατευθύνουν κατά το δοκούν σε στόχους και φιλοδοξίες. 

ΕΡΩΤΑΣ: **** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: ** ΧΡΗΜΑ: *** 

ΔΙΔΙΜΟΙ

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Ερμής κινείται ανάδρομα στον Ζυγό επηρεάζοντας κυρίως τον τρόπο που επικοινωνείτε συναισθήματα και σκέψεις στην προσωπική σας ζωή. Πρόσωπα επιστρέφουν και δεν αποκλείεται να υπάρξουν επανασυνδέσεις που θα σας ενθουσιάσουν και θα ανεβάσουν κατακόρυφα το κέφι σας. Προσοχή σε συμφωνίες που αφορούν καλλιτεχνικά και δημιουργικά ενδιαφέροντα καθώς η εξέλιξή τους δεν θα είναι η αναμενόμενη. Η Πανσέληνος αγγίζει κυρίως την επαγγελματική και οικογενειακή σας ζωή και απαιτεί να έχετε ρεαλιστική και ξεκάθαρη σκέψη σε επιλογές που αφορούν στην καριέρα σας. Μην παρασυρθείτε από μεγάλα λόγια και υποσχέσεις καθώς δεν αποκλείεται να σας προσεγγίσουν άτομα που αποκρύπτουν τα πραγματικά τους κίνητρα.

ΕΡΩΤΑΣ: **** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: *** ΧΡΗΜΑ: *** 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δυσκολίες στην επικοινωνία που θα αγγίξουν τις οικογενειακές σχέσεις είναι πιθανό να αντιμετωπίσετε καθώς ο Ερμής κινείται ανάδρομος στον Ζυγό. Οφείλετε να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις συζητήσεις που θα συμμετέχετε καθώς είναι εύκολο να παρεξηγηθείτε με ανθρώπους που αγαπάτε. Καθυστερήσεις και εμπόδια σε συμφωνίες που αφορούν την ακίνητη περιουσία σας δίνουν την ευκαιρία να προχωρήσετε σε αλλαγές και διορθώσεις που σας συμφέρουν. Η Πανσέληνος κλείνει κεφαλαία σχέσεων που αφορούν το ευρύτερο περιβάλλον. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρόσωπα που μέσω της κολακείας θα προσπαθήσουν να σας παρασύρουν σε επιλογές που δεν σας εξυπηρετούν. Προσοχή σε νομικές υποθέσεις και επαγγελματικές συμφωνίες καθώς απάτες και αυταπάτες οδηγούν σε παγίδα. 

ΕΡΩΤΑΣ: *** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: *** ΧΡΗΜΑ: ***  

ΛΕΩΝ

ΛΕΩΝ

Με τον Ερμή να κινείται ανάδρομα στο Ζυγό και να επηρεάζει την επικοινωνία με το κοντινό περιβάλλον είναι προτιμότερο να είστε απόλυτα βέβαιοι για αυτά που λέτε και ποιους εμπιστεύεστε. Μόνο με αυτό τον τρόπο θα αποφύγετε πιθανές εντάσεις και αντιπαραθέσεις. Εμπόδια και αναβολές που αφορούν εμπορικές συμφωνίες μπορούν να ξεπεραστούν αρκεί να δείξετε υπομονή και ψυχραιμία. Η Πανσέληνος επηρεάζει οικονομικές συμφωνίες και επιχειρηματικές δράσεις που είναι σημαντικές για εσάς. Οφείλετε να προστατεύσετε τον εαυτό σας από πρόσωπα που θα προσπαθήσουν να κερδοσκοπήσουν εις βάρος σας. Εμπιστευτείτε τη διαίσθηση σας και δεν θα χάσετε. 

ΕΡΩΤΑΣ: **** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: *** ΧΡΗΜΑ: ***  

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο ανάδρομος Ερμής από τον Ζυγό αγγίζει τον τομέα των οικονομικών σας και δεν σας επιτρέπει να προχωρήσετε όσο γρήγορα επιθυμείτε σε οικονομικά πλάνα και σχεδιασμούς. Ας αξιοποιήσετε τη συγκεκριμένη συγκυρία για να επαναπροσδιορίσετε την στάση σας και να προχωρήσετε σε πιθανές αλλαγές όπου είναι απαραίτητες. Η Πανσέληνος στους Ιχθύς αγγίζει τις σημαντικές σχέσεις της ζωής σας. Δεν αποκλείεται να κλείσουν κύκλοι σχέσεων που έχουν παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο αφήνοντας σας στην απογοήτευση. Προσεκτικοί  να είστε σε ότι αφορά νέες γνωριμίες καθώς πρέπει να θυμάστε πως τα φαινόμενα απατούν, ιδιαίτερα όταν υπάρχει διάθεση να ωραιοποιήσετε πρόσωπα και καταστάσεις. 

ΕΡΩΤΑΣ: ** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: *** ΧΡΗΜΑ: **

ΖΥΓΟΣ

ΖΥΓΟΣ

Με τον Ερμή να κινείται ανάδρομα στο ζώδιο σας δεν είναι εύκολο να εκφράσετε σκέψεις και βλέψεις. Παρορμητισμός και νευρικότητα μπορεί να σας παρασύρουν σε επικοινωνιακά λάθη που θα επηρεάσουν ιδιαίτερα προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις. Είναι προτιμότερο να μπείτε σε μία περίοδο εσωτερικής αναζήτησης που θα σας βοηθήσει να διαπιστώσετε αν σας ικανοποιεί το μονοπάτι της ζωής που έχετε επιλέξει. Η Πανσέληνος αναδεικνύει θέματα στον χώρο της δουλειάς που μπορεί να σας απογοητεύσουν. Παρασκήνιο και υπόγειες δράσεις αποκαλύπτονται και σας φορτίζουν συναισθηματικά. Διαχειριστείτε με ψυχραιμία κάθε ανάλογη συμπεριφορά αποφεύγοντας ξεσπάσματα και συγκρούσεις που μπορεί να σας εκθέσουν. 

ΕΡΩΤΑΣ: *** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: ** ΧΡΗΜΑ: *** 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Υποθέσεις του παρελθόντος αναδεικνύονται έντονα με τον Ερμή να κινείται ανάδρομα στον Ζυγό. Επαγγελματικές και γραφειοκρατικές εκκρεμότητες μπορούν να βρουν τις ενδεδειγμένες λύσεις που θα σας βοηθήσουν να απαλλαγείτε από το άγχος. Η εσωστρέφεια και η κυκλοθυμία εντείνονται και δεν σας επιτρέπουν να λειτουργήσετε απερίσπαστα στον χώρο της δουλειάς. Η Πανσέληνος αγγίζει το περιβάλλον των ερώτων σας και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για μία νέα γνωριμία που θα εκτοξεύσει στα ύψη τον ρομαντισμό και τον αισθησιασμό. Κεραυνοβόλοι έρωτες δεν αποκλείονται, όμως είναι απαραίτητο να είστε προσεκτικοί καθώς οι συνθήκες είναι ρευστές και η ανάγκη να εξιδανικεύσετε πρόσωπα και καταστάσεις εντονότερη από ποτέ. 

ΕΡΩΤΑΣ: **** ΥΓΕΙΑ: ** ΚΑΡΙΕΡΑ: *** ΧΡΗΜΑ: *** 

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Ερμής κινείται ανάδρομα στον Ζυγό και σας καλεί να επαναπροσδιορίσετε την στάση σας σε στόχους και φιλίες. Πιθανό είναι να υπάρξουν καθυστερήσεις και εμπόδια που θα σας δώσουν την ευκαιρία να συνειδητοποιήσετε ποια σχέδιά σας είναι υλοποιήσιμα και ποια πρέπει να αναθεωρήσετε. Παρεξηγήσεις και επικοινωνιακά λάθη μπορεί να επηρεάσουν τον φιλικό σας περίγυρο. Η Πανσέληνος αγγίζει το οικογενειακό και επαγγελματικό περιβάλλον. Πιθανό είναι να υπάρξουν επιλογές εργασίας που θα σας οδηγήσουν μακριά από την πατρική εστία, κάτι που είναι αρκετό για να σας φορτίσει συναισθηματικά. Να θυμάστε πως οι αποφάσεις πρέπει να παρθούν με ρεαλιστικά κριτήρια, αφήνοντας στο περιθώριο τις συναισθηματικές εξάρσεις.

ΕΡΩΤΑΣ: *** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: ** ΧΡΗΜΑ: *** 

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δυσκολίες στο επαγγελματικό περιβάλλον είναι πιθανό να φέρει με την ανάδρομη πορεία του ο Ερμής στον Ζυγό. Δεν θα είναι εύκολο να προχωρήσετε σε επαγγελματικά σχέδια καθώς μπλοκαρίσματα και κωλύματα κάνουν την εμφάνισή τους. Προσεκτικοί πρέπει να είστε ιδιαίτερα με ανώτερους και φιγούρες εξουσίας. Η Πανσέληνος αναδεικνύει την ανάγκη να εντρυφήσετε σε νέες πληροφορίες και γνώσεις. Αποφύγετε σημαντικές συμφωνίες που αφορούν το εμπόριο και την επικοινωνία καθώς δεν αποκλείεται να αυταπατάστε για την πορεία που μπορεί να έχουν. Καλά θα κάνετε επίσης να είστε επιφυλακτικοί με πρόσωπα που υπόσχονται πολλά γιατί αποκρύπτουν τις πραγματικές τους προθέσεις. 

ΕΡΩΤΑΣ: *** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: ** ΧΡΗΜΑ: *** 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Ερμής κινείται ανάδρομα στον Ζυγό επηρεάζοντας κυρίως ταξίδια στο εξωτερικό και αποδράσεις που έχετε προγραμματίσει. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν αναβολές και καθυστερήσεις που θα προκαλέσουν αναστάτωση στο πρόγραμμά σας. Επικοινωνιακές δυσκολίες με πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον δεν αποκλείεται να οδηγήσουν σε κόντρες. Η Πανσέληνος αγγίζει τα οικονομικά σας και απαιτεί να είστε προσεκτικοί σε συμφωνίες και έξοδα. Δεν αποκλείεται να παρασυρθείτε σε επιλογές που είναι λανθασμένες καθώς δεν έχετε σαφή εικόνα του προϋπολογισμού σας. Συγκρατείστε την ορμή σας και λειτουργήστε με απόλυτο ρεαλισμό για να αποφύγετε οικονομικά στραπάτσα. Ρομαντισμός και ερωτισμός εκτοξεύουν την προσωπική σας ζωή στα ύψη. 

ΕΡΩΤΑΣ: *** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: *** ΧΡΗΜΑ: ***  

ΙΧΘΕΙΣ

ΙΧΘΕΙΣ

Ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στον Ζυγό επηρεάζοντας κυρίως οικονομικές συμφωνίες σε σχέση με τρίτους και κληρονομικά ζητήματα. Πιθανό είναι να υπάρχουν καθυστερήσεις που θα σας γεμίσουν άγχος, όμως αδράξτε την ευκαιρία για να κάνετε κάποιες διορθώσεις αν είναι απαραίτητες. Η Πανσέληνος στο ζώδιό σας αγγίζει την προσωπική και επαγγελματική σας ζωή καθώς νιώθετε πως πρέπει να κλείσετε κύκλους σχέσεων που δεν αποδίδουν τα αναμενόμενα. Απαραίτητο είναι να έχετε ξεκάθαρη σκέψη καθώς μπορεί να κινείστε σε θολά νερά αποφεύγοντας να δείτε την πραγματικότητα. Προσοχή πρέπει να δείξετε σε νέες γνωριμίες καθώς η ανάγκη να εξιδανικεύσετε πρόσωπα και καταστάσεις θα οδηγήσει σε λάθος επιλογές. 

ΕΡΩΤΑΣ: ** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: *** ΧΡΗΜΑ: *** 

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet