ΚΡΙΟΣ

ΚΡΙΟΣ

Με τις όψεις του Ερμή από το Ζυγό κινείσαι μεταξύ άκρατης απαισιοδοξίας και απόλυτης καχυποψίας. Η επιρροή στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου είναι άμεση και καταλυτική. Φρόντισε να ξεπεράσεις υπερφίαλες συμπεριφορές και ακραίες ανησυχίες που δεν σου επιτρέπουν να ισορροπήσεις και να αξιοποιήσεις προτάσεις που δέχεσαι. Η Νέα Σελήνη στο Σκορπιό ανατρέπει τα δεδομένα σε οικονομικές συμφωνίες και επιχειρηματικές κινήσεις. Ξεσκεπάζονται πρόσωπα και καταστάσεις και ίσως ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να πάρεις αποστάσεις από όσους επιβουλεύονται τις προσπάθειές σου. Υπόγειες ενέργειες και παρασκήνιο αποκαλύπτονται και δονούν την ατμόσφαιρα σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο. Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω εκλογικεύει τις ανάγκες σου. Προσπάθησε να μην επικεντρωθείς στα “πρέπει” και την εικόνα, χάνοντας την ουσία σου.

ΤΑΥΡΟΣ

ΤΑΥΡΟΣ

Η Νέα Σελήνη στο Σκορπιό σε καθιστά πρωταγωνιστή καθώς εντείνει τις ενέργειες του Ουρανού που βρίσκεται στο ζώδιό σου. Σχέσεις και συνεργασίες ανατρέπονται σε ταχύτατους ρυθμούς. Η έντονη ανάγκη για αλλαγές και η επαναστατική προσέγγιση στις διαπροσωπικές σου υποθέσεις μπορεί να αποσταθεροποιήσει σημαντικές σχέσεις στη ζωή σου. Παράλληλα ξαφνικές προτάσεις και νέες γνωριμίες έρχονται στο προσκήνιο. Σε προκαλούν να αλλάξεις και να αποστασιοποιηθείς από καταστάσεις και πρόσωπα, ανοίγοντας χώρο για καινούργια πράγματα στην ζωή σου. Με την Αφροδίτη από τον Αιγόκερω νιώθεις ότι ο έρωτας είναι ένα ταξίδι, ουσιαστικό και πνευματικό. Η ανάγκη περιπέτειας μέσα από μία σχέση αναδεικνύεται και λειτουργεί ανανεωτικά στον ερωτικό τομέα. Λάμπεις και γοητεύεις μαγνητίζοντας πρόσωπα διαφορετικής κουλτούρας που σε ωθούν στην αναθεώρηση της προσωπικής σου κοσμοθεωρίας. 

ΔΙΔΙΜΟΙ

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι όψεις του Ερμή από το Ζυγό σε ωθούν να εκφράσεις συναισθήματα και σκέψεις που θα εκτοξεύσουν το πάθος στην προσωπική σου ζωή. Η καχυποψία δεν αποκλείεται να σε ταλαιπωρήσει κάποιες στιγμές, οφείλεις όμως να προστατεύσεις την σχέση σου και τον εαυτό σου από τις ανασφάλειες. Η Νέα Σελήνη στο Σκορπιό δεν αποκλείεται να σε εκπλήξει με αλλαγές που θα σε ξαφνιάσουν στον τομέα της δουλειάς. Οφείλεις να αξιολογήσεις με ψυχραιμία πιθανές αποκαλύψεις και να μην αντιδράσεις σπασμωδικά. Είναι αυτές που μπορεί να σε οδηγήσουν σε οριστικές λύσεις και καθοριστικά νέα ξεκινήματα στον εργασιακό χώρο. Με την Αφροδίτη να περνάει στον Αιγόκερω το πάθος και ο αισθησιασμός κατακλύζουν την προσωπική σου ζωή. Ωστόσο, μαζί με τη λίμπιντο ανεβαίνει και η παθολογία. Μείνε μακριά από σενάρια επιστημονικής φαντασίας που θα ταλαιπωρήσουν τη σχέση και θα προκαλέσουν εκρηκτικές καταστάσεις και πες ναι στις απολαύσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο έρωτας καραδοκεί και μπορεί να έρθει κεραυνοβόλα. Η Νέα Σελήνη στο Σκορπιό δεν αφήνει ανεπηρέαστη την προσωπική σου ζωή καθώς δημιουργεί συνθήκες αιφνιδιασμού που θα εγείρουν πρωτόγνωρα συναισθήματα. Πρόσωπα εμφανίζονται από το πουθενά και προκαλούν έντονο καρδιοχτύπι ανοίγοντας ένα νέο δρόμο στον αισθηματικό τομέα. Με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να λάβεις την απαραίτητη αποδοχή τόσο των συνεργατών όσο και του ατόμου που σε συντροφεύει. Οι προτάσεις για καινούργιες συνεργασίες μπορεί να είναι πολύ συμφέρουσες και ίσως καθοριστικές για την καταξίωση στον τομέα σου. Τα φλερτ και η κοινωνική ζωή θα σε φέρουν πιο κοντά με νέα πρόσωπα που μπορεί να παίξουν καταλυτικό ρόλο από δω και στο εξής στη ζωή σου.

ΛΕΩΝ

ΛΕΩΝ

Οι αλλαγές σε επαγγελματικό επίπεδο δεν αφήνουν ανεπηρέαστη την οικογένεια, με τη Νέα Σελήνη στο Σκορπιό να προκαλεί συναισθηματική παλίρροια που αιφνιδιάζει το περιβάλλον σου. Παράλληλα, πιθανό είναι να ταραχθείς από αντιδράσεις και συμπεριφορές οικείων προσώπων που θα οδηγήσουν σε συγκρουσιακές καταστάσεις και ψυχροπολεμική ατμόσφαιρα. Μετρίασε τη διάθεση να αποτινάξεις από πάνω σου νοοτροπίες και προκαταλήψεις της οικογένειας που πιθανά σε επηρεάζουν. Προσπάθησε να κρατήσεις τις ισορροπίες αποφεύγοντας κόντρες που θα σου στοιχίσουν. Η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω σε βοηθά να επικεντρωθείς στην καθημερινότητα και τις υποχρεώσεις σου. Θέλεις να ομορφύνεις την ρουτίνα της ζωής και της σχέσης σου. Ωστόσο, είναι απαραίτητο να ξεκολλήσεις από την τάση σου να κρίνεις αυστηρά. Η εμμονή σε μικρά και ασήμαντα μπορεί να έχει μεγαλύτερο κόστος από αυτό που φαντάζεσαι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι προοπτικές που ανοίγονται σε ζητήματα επικοινωνίας και εμπορικών συμφωνιών είναι αξιόλογες. Ωστόσο, πρέπει να εξετάσεις εξονυχιστικά αυτά που θα ακούσεις και να ξεκαθαρίσεις μέσα σου ότι αυτοί που θα σου κάνουν προτάσεις, δεν σε ζαλίζουν με τα όμορφα τα λόγια τα μεγάλα. Ο μεγαλύτερος κίνδυνός σου αυτή την περίοδο είναι οι κόλακες. Η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω σε βοηθά να αφοσιωθείς στον έρωτα και στη διάθεση να ομορφύνεις κάθε στιγμή της προσωπικής του ζωής. Η γοητεία σου ενισχύεται και λειτουργεί θετικά στο να προσελκύσεις καινούργιες γνωριμίες. Γνωριμίες που μπορεί να αλλάξουν ριζικά την προσωπική σου ζωή. Οι αναθεωρήσεις κάποιων φιλικών σχέσεων είναι πιθανές. Αν προκύψει κάποιο εμπόδιο στα σχέδιά σου, καλό είναι να έχεις έτοιμο ένα plan b.

ΖΥΓΟΣ

ΖΥΓΟΣ

Τα έκτακτα έξοδα σου προκαλούν ανασφάλεια και δυσθυμία. Η Νέα Σελήνη στο Σκορπιό δημιουργεί δυσκολίες στις προσπάθειές σου να διαφυλάξεις τα συμφέροντά σου στις συναλλαγές που θα κάνεις. Είναι προτιμότερο να αποφύγεις τις δοσοληψίες και τις συμφωνίες αυτή την εβδομάδα. Τα απωθημένα από καταπιεσμένες ανάγκες και επιθυμίες βγαίνουν στην επιφάνεια. Στην προσωπική σου ζωή θα υπάρξουν αποκαλύψεις που θα σε θορυβήσουν και θα οδηγήσουν σε κόντρες με το ταίρι σου. Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω στρέφει την προσοχή σου στην οικογένεια και την ανάγκη να διαμορφώσεις ένα όμορφο περιβάλλον για τους κοντινούς σου ανθρώπους. Ζητήματα ακίνητης περιουσίας ευνοούνται. Να θυμάσαι ότι ακόμη και στα δύσκολα θα έχεις προστασία και θα βρίσκεις τις λύσεις σου, έστω και στο παρά πέντε. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Όλα τα βλέμματα στρέφονται πάνω σου καθώς η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου φέρνει αλλαγές μέσα από ένταση, αιφνιδιαστικά γεγονότα, ανατρεπτικές συμπεριφορές που επηρεάζουν σχέσεις και συνεργασίες. Οι αποφάσεις που θα πάρεις, πιθανά να οδηγήσουν στην απομάκρυνσή σου από πρόσωπα που έχουν παίξει κομβικό ρόλο στη ζωή σου. Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω σε βοηθά να ευθυμήσεις με συγγενικά σου πρόσωπα και να επικοινωνήσεις με χαλαρό τρόπο. Τα νέα πρόσωπα που έρχονται στη ζωή σου σε ενθουσιάζουν καθώς φέρνουν καινούργιες ιδέες, πιθανώς χρήσιμες για τα θέματα που σε απασχολούν αυτή την περίοδο. Με τον Ερμή να περνάει στο ζώδιό σου βγαίνεις από μία περίοδο έντονης εσωστρέφειας. Επειδή θα έχεις την τάση να εκφράζεσαι έντονα, καλό είναι να προσέχεις για να μην προσβάλλεις άθελά σου τα κοντινά σου άτομα. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι όψεις του Ερμή από το Ζυγό σε βοηθούν να προχωρήσεις σε σημαντικές επαγγελματικές συμφωνίες, έχοντας τη στήριξη των φιλικών σου προσώπων. Μείνε μακριά από οικονομικές συναλλαγές που μπορεί να προκαλέσουν έντονες καταστάσεις και να οδηγήσουν σε σκληρές κουβέντες. Η Νέα Σελήνη στο Σκορπιό αναδεικνύει παρελθούσες καταστάσεις και εκκρεμότητες. Σε καλεί να τις αντιμετωπίσεις κατάματα λόγω των αιφνιδιαστικών γεγονότων που προκαλεί. Παρασκήνιο και υπόγειες κινήσεις έρχονται στο φως και επηρεάζουν την ψυχολογία σου στη δουλειά. Ψεύδη και αυταπάτες καταλύονται. Η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω εντείνει το πάθος και τον ρομαντισμό στην προσωπική σου ζωή, δίνοντάς σου την ευκαιρία να απολαύσεις μοναδικές στιγμές με τον άνθρωπο που έχεις στο πλευρό σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τη Νέα Σελήνη στο Σκορπιό καλείσαι να κάνεις τις αναθεωρήσεις σου σε στόχους και φιλοδοξίες. Φιλικά πρόσωπα απομακρύνονται. Παράλληλα, κάποιοι συνεργάτες σου έρχονται ξαφνικά και πάλι στο προσκήνιο για να σταθούν αρωγοί σου στην προσπάθεια να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου. Μέσα από το φιλικό περιβάλλον ευνοούνται κεραυνοβόλες γνωριμίες που θα ανανεώσουν την προσωπική σου ζωή. Με την Αφροδίτη να περνάει στο ζώδιό σου και να παραμένει εκεί για τέσσερις περίπου μήνες έχεις την δυνατότητα να αφουγκραστείς τις ανάγκες σου. Θα διεκδικήσεις την προσοχή του περιβάλλοντος σου και κυρίως του ατόμου που σε ενδιαφέρει και θα πάρεις ακριβώς αυτό που θέλεις. Οι εξελίξεις θα είναι ανέλπιστα θετικές είτε θέλεις να κάνεις το επόμενο βήμα στη σχέση σου είτε ψάχνεις για ένα ταίρι διαλεχτό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Νέα Σελήνη στο Σκορπιό μπορεί να σου προσφέρει μία σημαντική αλλαγή στον τομέα της καριέρας που θα σε ξεβολέψει. Καλό θα ήταν να έχεις ήδη συνειδητοποιήσει πού και πώς πρέπει να κάνεις την αλλαγή για να την επιδιώξεις, έχοντας κάνει ένα πλάνο δράσης. Αλλιώς τα γεγονότα θα σε συμπαρασύρουν χωρίς να είναι εύκολο να τα ελέγξεις. Η Αφροδίτη περνάει στον Αιγόκερω και ξυπνάει μνήμες. Σε φέρνει σε επαφή με τον ρομαντισμό, την τρυφερότητα, την ανιδιοτέλεια που έχει ανάγκη μία σχέση. Το ταίρι σου αποτελεί σημείο αναφοράς στην ζωή σου και ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να το δείξεις χωρίς περιστροφές και υπεκφυγές. Πρόσωπα από το παρελθόν επανέρχονται στο προσκήνιο διεκδικώντας και πάλι να βρεθούν δίπλα σου.

ΙΧΘΕΙΣ

ΙΧΘΕΙΣ

καλύπτεις καινούργιους κόσμους που σε συναρπάζουν. Η Νέα Σελήνη στο Σκορπιό σε φέρνει σε επαφή με ανθρώπους του πνεύματος και φιλοσοφικές αναζητήσεις που εγείρουν έντονα συναισθήματα. Οι νέες γνωριμίες που μπαίνουν αναπάντεχα στη ζωή σου, σε ωθούν να επαναπροσδιορίσεις την κοσμοθεωρία σου. Ο Φτερωτός Θεός σε κεραυνοβολεί, πιθανώς φέρνοντας στη ζωή σου πρόσωπα διαφορετικής κουλτούρας από τη δική σου. Αν η σχέση σου πατάει σε γερές βάσεις, μη διστάσεις να συζητήσεις για το επόμενο βήμα και να κάνετε από κοινού με το ταίρι σου τα σχέδιά σας για το μέλλον. Με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω θα κάνεις καινούργιες φιλίες και κάποιες μπορεί να εξελιχθούν σε σχέσεις ζωής. Οι στόχοι σου, προσωπικοί και επαγγελματικοί, ευοδώνονται με περισσότερη ευκολία. 

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet