Έντονες πιέσεις θα δεχτούν οι Δίδυμοι, οι Παρθένοι, οι Τοξότες και οι Ιχθύς. Κάτι που δεν μπορούμε να πούμε όμως για τα υπόλοιπα ζώδια στα οποία θα υπάρξουν σημαντικές ευκαιρίες και δυνατότητες εξέλιξης, αλλά και πιθανότητες για μια νέα σχέση ή οικονομική επέκταση.

ΚΡΙΟΣ

ΚΡΙΟΣ

Προσοχή σε θέματα που αφορούν την ψυχολογία σας, καθώς μπορεί να πέσει αρκετά με διάφορα γεγονότα που θα συμβούν. Να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά, καθώς προβλέπεται αυτή η εβδομάδα να σας φέρει σημαντικές οικονομικές ευκαιρίες που θα σας βοηθήσουν να ξεφύγετε από αδιέξοδα.

ΤΑΥΡΟΣ

ΤΑΥΡΟΣ

Μια νέα σχέση έρχεται στο προσκήνιο και θα μπορούσατε να περιμένετε και την ανάπτυξη σημαντικών συνεργασιών, οι οποίες θα έχουν σημαντικό κέρδος για τη ζωή σας. Εργασιακά μια σημαντική επιτυχία έρχεται επιτέλους στη ζωή σας και σας βοηθά να μπορέσετε να προωθήσετε σκοπούς και να πετύχετε στόχους.

ΔΙΔΙΜΟΙ

ΔΙΔΥΜΟΙ

Προσοχή στα πισώπλατα χτυπήματα, όπως επίσης και πολύ μεγάλη προσοχή γενικότερα στις επαγγελματικές σας κινήσεις, καθώς μπορεί να υπάρξουν κάποιες δυσάρεστες συμπεριφορές, οι οποίες θα σας πάνε πίσω. Προσοχή και στο οικογενειακό σας περιβάλλον με το οποίο δεν αποκλείονται σημαντικές συγκρούσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ευκαιρίες για σημαντικές γνωριμίες έρχονται στο χώρο της δουλειάς που θα σας βοηθήσουν να μπορέσετε να προωθήσετε τους επαγγελματικούς σας στόχους. Ένα πρόσωπο έρχεται να σας φλερτάρει και να σας αλλάξει αυτή την εβδομάδα τη διάθεση πάρα πολύ.

ΛΕΩΝ

ΛΕΩΝ

Επαγγελματικά, επιτέλους έρχονται σημαντικές ευκαιρίες που θα σας βοηθήσουν να μπορέσετε να κλείσετε δύσκολα κομμάτια από το παρελθόν σας. Επίσης, είναι τώρα και η κατάλληλη στιγμή για να μπορέσετε να κλείσετε κάποια στόματα και να επιτύχετε κάτι πολύ σημαντικό στα επαγγελματικά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Προσοχή στις σχέσεις σας, καθώς το επόμενο χρονικό διάστημα θα περάσετε πάρα πολύ δύσκολα και θα υπάρξουν ακόμη και κίνδυνοι χωρισμού. Αποφύγετε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις ή να κάνετε συζητήσεις επί γενικότερων συνεργασιών, γιατί μπορεί να υπάρξουν ξαφνικές διακοπές και παρεξηγήσεις.

ΖΥΓΟΣ

ΖΥΓΟΣ

Ένα νέο άνοιγμα επιτέλους στην ερωτική σας ζωή έρχεται αυτή την εβδομάδα, το οποίο θα σας κάνει να περάσετε υπέροχα. Μια καινούργια συνεργασία επίσης η οποία θα σας βοηθήσει και θα βελτιώσει κατά πολύ την οικονομική σας κατάσταση. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν και σημαντικά νέα επί αγοραπωλησιών.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μια καινούργια πορεία επιτέλους χαράζεται για την αισθηματική σας ζωή. Μια σοβαρή σχέση μπορεί να δημιουργηθεί αυτή την εβδομάδα και μπορεί να προχωρήσει ακόμη και σε ένα γάμο αργότερα. Προσοχή όμως, στα πολύ μεγάλα έξοδα, γιατί μπορεί να τα βρείτε μπροστά σας και να σας δυσκολέψουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο έρωτας σας χτυπάει την πόρτα και θα μπορούσατε να ανανεώσετε την υπάρχουσα σχέση σας ή αν είσαστε μόνοι να κάνετε μια νέα γνωριμία που θα είναι πολλαπλά υποσχόμενη. Είναι όμως, και μια περίοδος όπου θα έχετε προβλήματα στις επαγγελματικές σας σχέσεις και θα υπάρξουν αρκετές σκοτούρες στα οικονομικά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Επιτέλους υπάρχουν νέες προοπτικές στα θέματα της δουλειάς σας και μπορείτε να περιμένετε τη σταδιακή επίτευξη στόχων που περιμένατε καιρό. Μια μετακόμιση θα μπορούσε να είναι λυτρωτική και να σας βοηθήσει να κλείσετε υποθέσεις που σας είχαν πιέσει ύστερα από μια δύσκολη κατάσταση στο σπίτι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σημαντική επιτυχία θα έρθει σε θέματα που αφορούν τη δουλειά σας, ενώ και ένας καινούργιος έρωτας θα μπορούσε να σας αναστατώσει προς το τέλος αυτής της εβδομάδας. Οικονομικά θα βρεθείτε σε σημαντικά αδιέξοδα και δεν πρέπει να κάνετε καμία σοβαρή κίνηση.

ΙΧΘΕΙΣ

ΙΧΘΕΙΣ

Προσοχή αυτή την εβδομάδα γιατί δεν ευνόείστε σχεδόν σε κανέναν τομέα. Συγκεκριμένα χρειάζεται προσοχή πάρα πολύ στο τι λέτε, καθώς μπορεί να υπάρξουν παρεξηγήσεις, ενώ θα υπάρξουν και σοβαρά προβλήματα στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Αλλά και μέσα στο σπίτι θα υπάρξει αρκετή μουρμούρα και εντάσεις. Αν ευνοείστε σε κάποιο τομέα, αυτός είναι στα οικονομικά.

Πηγή: 7μέρεςTV

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet