Αυτή η εβδομάδα έρχεται με ευκαιρίες για να μπορέσουμε να βελτιώσουμε την καθημερινότητά μας. Παράλληλα μας βοηθά να μπορέσουμε να έρθουμε πιο κοντά με το σύντροφό μας και να εκφράσουμε τα όμορφα συναισθήματά μας. Ευνοούνται οι καινούργιες σχέσεις και οι γνωριμίες, ενώ την ίδια στιγμή θα βρεθούμε σε μια κατάσταση λύτρωσης από πληγές του παρελθόντος. 

ΚΡΙΟΣ

ΚΡΙΟΣ

Ξαφνικές ερωτικές γνωριμίες θα σας αναστατώσουν, ενώ πολύ ευχάριστες συναντήσεις θα υπάρξουν με κόσμο που θα σας κάνει να περάσετε πάρα πολύ όμορφα. Η πραγματοποίηση ενός σημαντικού επαγγελματικού στόχου θα σας δώσει πολύ μεγάλη χαρά και ικανοποίηση, ενώ έρχονται ακόμη περισσότερες επιτυχίες στο επόμενο χρονικό διάστημα.

ΤΑΥΡΟΣ

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτή είναι μια μοναδική περίοδος για να μπορέσετε να ξεπεράσετε προβλήματα που έχουν να κάνουν με την οικονομική σας κατάσταση. Θεωρείται παράλληλα και μια εκπληκτική στιγμή για να μπορέσετε να προχωρήσετε σε θέματα επενδύσεων. Αποκαλύψεις κάποιων μυστικών θα σας βοηθήσουν να βρείτε ποιοι είναι υπεύθυνοι για κάποιες δυσκολίες που είχατε τον τελευταίο καιρό.

ΔΙΔΙΜΟΙ

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μία φοβερά σημαντική εβδομάδα με πολύ όμορφες ερωτικές γνωριμίες, οι οποίες θα μπορούσαν άνετα να οδηγήσουν σε μια καινούργια σχέση. Όσοι είσαστε ήδη σε μία σχέση, θα μπορέσετε να ανανεωθείτε και να περάσετε πάρα πολύ όμορφα με το σύντροφό σας. Νέες παρέες και γνωριμίες θα σας βοηθήσουν να κοινωνικοποιηθείτε και να περασετε πολυ ομορφα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Εβδομάδα σημαντικής επαγγελματικής εξέλιξης θα είναι αυτή, ενώ φαίνεται ότι από εδώ και στο εξής υπάρχουν φοβερές δυνατότητες για να μπορέσετε επιτέλους να δουλέψετε σοβαρά επάνω σε νέες προοπτικές, οι οποίες έπεφταν πάνω σε εμπόδια τον τελευταίο καιρό. Επιτέλους, μπορούν από εδώ και στο εξής να εξελιχθούν.

ΛΕΩΝ

ΛΕΩΝ

Μια σημαντική είδηση από το εξωτερικό θα σας δώσει μια ιδιαίτερα μεγάλη χαρά, ενώ όσοι από εσάς σπουδάζετε θα έχετε σημαντικές θετικές εξελίξεις που θα σας χαροποιήσουν ιδιαίτερα. Θεωρείται μία εβδομάδα η οποία θα σας βοηθήσει να γνωρίσετε καινούργιους ανθρώπους και να περάσετε μαζί του συναρπαστικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτή είναι μια εβδομάδα που μπορείτε να τακτοποιήσετε πολλά από τα οικονομικά σας προβλήματα, ενώ και στα επαγγελματικά σας θα υπάρξουν πολύ σημαντικές ευκαιρίες, οι οποίες θα σας βοηθήσουν να μπορέσετε να προχωρήσετε στην καριέρα σας. Προσοχή όμως, σε σημαντικές κρίσεις επί των διαπροσωπικών σχέσεων. Κίνδυνοι χωρισμού.

ΖΥΓΟΣ

ΖΥΓΟΣ

Η εβδομάδα προβλέπεται πολύ ερωτική με ενδεχόμενη ευκαιρία να κάνετε μια νέα σχέση, η οποία θα έχει μακροπρόθεσμο χαρακτήρα. Ταυτόχρονα, όσοι έχετε ήδη μια σχέση, θα μπορέσετε να ανανεωθείτε και να νιώσετε επιτέλους ότι είστε κοντά με το σύντροφό σας. Προσοχή θα πρέπει να δώσετε σε εργασιακά θέματα καθότι μπορεί να πιεστείτε αρκετά και να έχετε κάποιες παρεξηγήσεις με προϊσταμένους σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σημαντικές εργασιακές επιτυχίες έρχονται αυτή την εβδομάδα και μία σημαντική αναγνώριση θα σας κάνει να νιώσετε υπέροχα. Νέες ερωτικές σχέσεις επίσης σας ανανεώνουν και σας κάνουν να νιώσετε πολύ όμορφα. Προσοχή όμως, στο φιλικό σας περιβάλλον, καθότι μπορεί να υπάρξουν δυνατές παρεξηγήσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε διακοπές σημαντικών φιλικών σχέσεων.

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τρομερά ερωτική θα είναι αυτή η εβδομάδα και θα σας βοηθήσει να μπορέσετε να εκφράσετε με πολύ δημιουργικό τρόπο τα συναισθήματά σας, αλλά και να μπορέσετε να έρθετε πολύ κοντά στα παιδιά σας. Μέσα στο σπίτι σας μπορεί να υπάρξουν κάποιες ταραχές οι οποίες θα σας πληγώσουν, για αυτό και θα πρέπει να προσέξετε πάρα πολύ το τι λέτε και τι κάνετε με την οικογένεια σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ήρθε η ώρα της θεμελίωσης καινούριων προοπτικών στην επαγγελματική σας ζωή και όσοι από εσάς κυνηγάτε την καριέρα σας, θα έχετε πάρα πολύ σημαντικές και θετικές εξελίξεις. Προσοχή, χρειάζεται όμως, στο τι λέτε και σε ότι κάνετε, καθότι με κάποια φιλικά πρόσωπα μπορεί να υπάρξουν πολύ σοβαρές παρεξηγήσεις και δυσκολίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σημαντικές εξελίξεις θα υπάρχουν στον τομέα του έρωτα με φοβερές προοπτικές σε θέματα που αφορούν καινούργιες σχέσεις, ενώ την ίδια στιγμή νιώθετε και εσείς τρομερά ερωτικοί και θα μπορέσετε να εκφράσετε τον εαυτό σας ερωτικά πολύ πιο εύκολα. Προσοχή σε οικονομικές δυσκολίες, καθότι μπορεί να υπάρξουν ξαφνικά εμπόδια. Δεν αποκλείονται ακόμη ξαφνικές πιέσεις λόγω αυξημένων εξόδων.

ΙΧΘΕΙΣ

ΙΧΘΕΙΣ

Θα βιώσετε πίεση αυτή την εβδομάδα που θα πρέπει να αντιμετωπίσετε και να ξεπεράσετε. Το ευχάριστο είναι ότι θα υπάρξουν πολύ σημαντικές εξελίξεις στα οικονομικά σας δεδομένα, γεγονός που θα σας δώσει επιλογές και θα σας χαλαρώσει σε αυτόν τον τομέα.

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet