ΚΡΙΟΣ

ΚΡΙΟΣ

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Ζυγό, δηλαδή στον οίκο των σχέσεων και των συνεργασιών σου, μαζί με την παρουσία του Άρη εκεί θα σε ωθήσουν να εστιάσεις στις στενές σου επαφές με μια διάθεση αναθεώρησης. Ίσως αντιμετωπίσεις τοξικές συμπεριφορές από ανθρώπους που κινούνται στο στενό σου περιβάλλον. Παράλληλα, πιθανή είναι και η επανεμφάνιση ατόμων από τα παλιά είτε συνεργατών είτε περασμένων αγαπών. Προς το παρόν, καλό θα ήταν να αποφύγεις να δώσεις υποσχέσεις και να αναλάβεις δεσμεύσεις. Πάρε τον χρόνο σου για να εκτιμήσεις τις καταστάσεις και θυμήσου ότι η Αφροδίτη από τον Τοξότη θα σε βοηθήσει να βελτιώσεις τις σχέσεις σου. Aρκεί να προσηλωθείς σε αυτούς που αξίζουν την προσοχή σου, αποφεύγοντας τους τοξικούς που σε ρίχνουν.

ΤΑΥΡΟΣ

ΤΑΥΡΟΣ

Θα πιεστείς αυτή την εβδομάδα, λόγω εκκρεμοτήτων επαγγελματικής φύσεως, οι οποίες ναι μεν θα σε αγχώσουν αλλά μετά τη διεκπεραίωσή τους θα λυτρωθείς. Ο Άρης και ο ανάδρομος Ερμής από τον Ζυγό θα ρίξουν τα προσωπεία στη δουλειά και ίσως αναπολήσεις την -πιθανώς φαινομενική- ασφάλεια που σου παρείχαν προηγούμενα εργασιακά περιβάλλοντα. Αυτά, σε συνδυασμό με τον Κρόνο από τον Υδροχόο που αποτελεί τον αυστηρό κριτή σου στον τομέα της καριέρας, θα φέρουν στην επιφάνεια τα αποτελέσματα των λανθασμένων επιλογών σου. Αυτό είναι και το φορτίο που θα ρίξει τις άμυνές σου, γι αυτό να προσέχεις την υγεία σου. Εξασφάλισε κάποιες ώρες ανάπαυλας και υιοθέτησε ένα πρόγραμμα άσκησης, λίγο περπάτημα για παράδειγμα, με σκοπό να εκτονώνεις την αρνητική ενέργεια του άγχους. Η Αφροδίτη από τον Τοξότη ευνοεί τους οικονομικούς διακανονισμούς με τράπεζες, Δημόσιο, ασφάλειες, κληρονομικά, κλπ.

ΔΙΔΙΜΟΙ

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η ανάδρομη κίνηση του κυβερνήτη σου Ερμή στον Ζυγό θα σου φέρει επιστροφές προσώπων, κυρίως από το ερωτικό σου παρελθόν, οι οποίες θα σου προκαλέσουν διλλήματα σχετικά με δεύτερες ευκαιρίες που, ίσως, θέλεις να δώσεις ή αλλαγή πορείας πλεύσης στην ερωτική σου ζωή. Καλό θα ήταν να μην αφήσεις την ανάγκη της ικανοποίησης του εγωισμού σου να σου βάλει παρωπίδες και να σε οδηγήσει σε λάθη. Πριν πάρεις τις αποφάσεις σου, πρέπει να σκεφτείς όχι μόνο τα θετικά αλλά και τα αρνητικά που αντιμετώπισες στα αισθηματικά σου στο παρελθόν. Η αλήθεια είναι ότι κάποιες γενναίες αποφάσεις είναι αναμενόμενες καθώς ο Δίας και ο Κρόνος από τον Υδροχόο μπορεί να φέρουν στη ζωή σου κάποιο άτομο που θα σε ωθήσει να αναθεωρήσεις την κοσμοθεωρία σου. Η Αφροδίτη από τον Τοξότη θα σου χαρίσει ερωτικές επιβεβαιώσεις και θα σου προσφέρει τις ευκαιρίες για να κάνεις αξιόλογες συζητήσεις και συνεργασίες. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Άρης από τον Ζυγό θα σου βγάζει θυμό, κυρίως αν απέναντί σου έχεις επαναλαμβανόμενες χειριστικές συμπεριφορές που σου προκαλούν αρνητικά συναισθήματα, είτε από μέλη της οικογένειας σου είτε από συνεργάτες σου. Απόφυγε να λειτουργήσεις παρορμητικά και προσπάθησε να αμβλύνεις τις εντάσεις, έστω και σιωπώντας. Αν μπεις σε αντιπαράθεση, μπορεί να ανταλλάξεις κουβέντες που θα είναι δύσκολο να επιτρέψουν τη γεφύρωση των αποστάσεων εκ των υστέρων. Με τη βοήθεια της Αφροδίτης από τον Τοξότη, οργάνωσε την καθημερινότητά σου συμφωνα με τα θέλω σου. Η παρουσία του ανάδρομου Ερμή στο Ζυγό μπορεί να προκαλέσει ανατροπές σε αγοραπωλησία ακινήτου ή την αναγκαιότητα να μετακομίσεις σε σπίτι που έμενες παλιά. Αναλόγως, μπορεί να συναντήσεις μικρά εμπόδια στη δουλειά ή να συνεργαστείς με άτομα που είχες δουλέψει και στο παρελθόν. 

ΛΕΩΝ

ΛΕΩΝ

Η πολυαστρία στο Ζυγό αρκετές φορές θα σου θυμίζει τη λαϊκή ρήση: «η γλώσσα κόκκαλα δεν έχει και κόκκαλα τσακίζει». Όπως καταλαβαίνεις, πρέπει να μετράς τα λόγια σου για να γλιτώσεις από πιθανότητες παρεξηγήσεις. Φρόντισε επίσης να αποφύγεις εκμυστηρευσεις σε αφερέγγυα άτομα που θα μπορούσαν να σε εκθέσουν. Αυτή την περίοδο θα σε απασχολήσουν οι σχέσεις σου, προσωπικές και επαγγελματικές, καθώς ο Κρόνος επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Υδροχόο και σε καλεί να διαχωρίσεις την ήρα από το σιτάρι και να ξεκαθαρίσεις τόσο τα δικά σου συναισθήματα όσο και τον ουσιαστικό ρόλο των ανθρώπων που σε περιβάλλουν στη ζωή σου. Σε αυτή τη διαδικασία εκκαθάρισης θα έχεις αρωγό σου την Αφροδίτη από τον Τοξότη που θα συντελέσει στο να νιώσεις πιο ασφαλής, ιδιαίτερα στον αισθηματικό τομέα καθώς υπόσχεται ευχάριστες κοινωνικές συναναστροφές, επιτυχίες στα φλερτ και επιβεβαιώσεις. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι διελεύσεις του ανάδρομου Ερμή και του Άρη στον Ζυγό εγκυμονούν έκτακτα έξοδα και την αναγκαιότητα επίλυσης οικονομικών εκκρεμοτήτων με οργανισμούς, Δημόσιο, κληρονομικά, κλπ. Προσπάθησε να κάνεις μία πιο σφικτή διαχείριση για να μην βγεις εκτός προϋπολογισμού. Ωστόσο, η απόλυτη ανάγκη για αύξηση της ρευστότητάς σου θα γίνει η αφορμή να αναζητήσεις επιπλέον πόρους και να αξιοποιήσεις τις δεξιότητες και τα ταλέντα σου. Η προσπάθειά σου θα αποδώσει καρπούς καθώς αναμένονται θετικές εξελίξεις στα επαγγελματικά σου. Ο Δίας από τον Υδροχόο σου επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις και ευκαιρίες που αξίζει να αξιοποιήσεις μετά τις 20 Οκτωβρίου. Η Αφροδίτη από τον Τοξότη υπόσχεται όμορφες στιγμές με την οικογένειά σου, οι οποίες θα λειτουργήσουν σαν πηγές θετικής ενέργειας και ασφάλειας.

ΖΥΓΟΣ

ΖΥΓΟΣ

Ο Άρης και ο ανάδρομος Ερμής που βρίσκονται στο ζώδιό σου σε αναγκάζουν να αναθεωρήσεις κάποιες σχέσεις σου, επαγγελματικές ή προσωπικές. Αποστασιοποιήσου συναισθηματικά και δώσε περισσότερο βάρος στο να παρατηρείς τους άλλους. Μην παρασύρεσαι από τους κόλακες και κράτησε τις επιφυλάξεις σου όταν οι υποσχέσεις που ακούς είναι πολλές και εξωπραγματικά καλές. Οι επιστροφές προσώπων από το ερωτικό σου παρελθόν είναι πιθανές και ίσως καθοριστικές για το μέλλον της προσωπικής σου ζωής. Η κυβερνήτης του ζωδίου σου Αφροδίτη, από τον Τοξότη, αυξάνει τα ποσοστά επιτυχίας σου στα φλερτ, είναι βοηθητική για επικοινωνία και ανταλλαγή σκέψεων και συναισθημάτων και αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο για ένα ταξίδι που θα σε αναπτερώσει ψυχολογικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Ήλιος, ο Άρης και ο ανάδρομος Ερμής βρίσκονται στο πολύ ευαίσθητο για το ζώδιό σου περιβάλλον του Ζυγού, το οποίο σχετίζεται με το παρελθόν, τα μυστικά, τα απωθημένα, τα καλά κρυμμένα συναισθήματα. Αυτή την περίοδο βγαίνουν στην επιφάνεια οι καταπιεσμένες ανάγκες και επιθυμίες σου με μορφή οργής και άγχους, συναισθήματα έντασης που μπορεί να προκαλέσουν ψυχοσωματικά. Προσπάθησε να αφήσεις το παρελθόν πίσω σου και να ασχοληθείς με το παρόν και, γενικότερα, εστίασε την προσοχή σου σε δραστηριότητες που σε ευχαριστούν. Επιπλέον, φρόντισε για την ευεξία σου μέσα από ένα πρόγραμμα άθλησης και με πιο υγιεινή διατροφή. Το πέρασμα της Αφροδίτης στον Τοξότη θα σε ευνοήσει στον οικονομικό τομέα καθώς αυξάνει τις πιθανότητές σου να βελτιώσεις το εισόδημά σου ή να τακτοποιήσεις με, θετικούς για εσένα όρους, οφειλές σου στο δημόσιο ή σε τράπεζες. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο ανάδρομος Ερμής από τον Ζυγό φέρνει επιστροφές φίλων και συνεργατών από τα παλιά, οι οποίοι θα σου δώσουν χαρά είτε λόγω της αλλαγής που θα προκαλέσουν στις παρέες σου είτε επειδή θα σου προτείνουν κάποια συνεργασία. Αν θέλεις να κάνεις μια δυναμική επαγγελματική αρχή, προς το παρόν, φρόντισε να προλειάνεις το έδαφος και να παρακολουθείς πρόσωπα και καταστάσεις ώστε να πάρεις τις σωστές αποφάσεις από τις 20 Οκτωβρίου και μετά Η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιο σου και σου δίνει πόντους στον αισθηματικό τομέα, καθώς βελτιώνει την διάθεσή σου και αυξάνει τη γοητεία σου. Επίσης, είναι βοηθητική για να βάλεις μία τάξη στα οικονομικά σου και για να αξιοποιήσεις κάποιο ακίνητο ή δεξιότητά σου με σκοπό να έχεις μία επιπλέον πηγή εισοδήματος.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ

Η καριέρα σου αποσπά το μεγαλύτερο ποσοστό της ενέργειάς σου αν και στο τέλος της ημέρας μπορεί να νιώθεις ότι δεν λαμβάνεις το βαθμό της επιτυχίας που σου αναλογεί. Ο Ανάδρομος Ερμής σου προκαλεί κάποιες ανατροπές στα σχέδιά σου, ενώ η ασυνεννοησία με συναδέλφους σε βγάζει εκτός προγράμματος και, σε αρκετές περιπτώσεις, εκτός εαυτού. Μην αφήσεις τις υποχρεώσεις σου να σε φτάσουν στα όριά σου και προσπάθησε να οργανώσεις την καθημερινότητά σου με τέτοιο τρόπο, ώστε να έχεις χρόνο για τον εαυτό σου. Ο κυβερνήτης του ζωδίου σου Κρόνος γυρνάει σε ορθή πορεία και πλέον θα είναι βοηθητικός για να θεμελιώσεις συνεργασίες και να νιώσεις πιο ασφαλής. Η Αφροδίτη από τον Τοξότη σου επιτρέπει να ενδοσκοπήσεις πάνω στα θέματα που σου δημιουργούν αρνητικά συναισθήματα και να βρεις τη λύτρωσή σου μέσα από θετικές σκέψεις και κατανόηση των προθέσεών σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Διανύεις μια περίοδο αναθεώρησης στόχων, φιλικών σχέσεων, συνεργασιών, απόψεων. Ο Άρης από τον φιλικό σου Ζυγό σε καλεί να πάρεις πρωτοβουλίες, να αναλάβεις δράση, να διευρύνεις τον κοινωνικό σου κύκλο και να κάνεις εποικοδομητικές επαφές και συζητήσεις. Παράλληλα, ο Ερμής που θα είναι ανάδρομος στο ίδιο περιβάλλον, σου ζητά να ασχοληθείς με τις εκκρεμότητες που αφορούν σε σπουδές, ξένες γλώσσες, πιστοποιήσεις και αιτήσεις στο εξωτερικό. Αυτές οι δραστηριότητες σε συνδυασμό με τη σκληρή δουλειά, θα γίνουν η καύσιμη ύλη για να ενεργοποιηθεί ο Κρόνος στο ζώδιο σου και να σε ανταμείψει με ουσιαστικές ευκαιρίες, οι οποίες θα σε εδραιώσουν στον τομέα σου και θα σε καταξιώσουν κοινωνικά. Προς το παρόν, μέχρι τις 18 Οκτωβρίου, φρόντισε να έχεις έτοιμο ένα εναλλακτικό σχέδιο καθώς είναι πιθανό να σου χρειαστεί.

ΙΧΘΕΙΣ

ΙΧΘΕΙΣ

Μην αφήσεις να σε ορίσει και να καθοδηγήσει τα βήματά σου ο αρνητισμός που θα οφείλεται στην ανάδρομη κίνηση του Ερμή στον Ζυγό. Το πρόβλημα, που συνειδητοποιείς τώρα και σε αγχώνει, είναι ότι δεν εκφράζεις τα παράπονα και τα θέλω σου όταν πρέπει, με αποτέλεσμα να ξεσπάς στην πιο ακατάλληλη στιγμή και τελικά να χάνεις το δίκιο σου. Παράλληλα, το άγχος σου εντείνεται και από τα οικονομικά σου καθώς θα αναγκαστείς να διακανονίσεις υποθέσεις που σε ταλανίζουν ενώ δεν αποκλείονται και τα έκτακτα έξοδα. Εστίασε την προσοχή σου στην καριέρα σου γιατί η παρουσία της Αφροδίτης στον Τοξότη θα είναι βοηθητική για να ασκήσεις γοητεία στις επαγγελματικές συνεντεύξεις και, γενικότερα, στις συνεργασίες σου. Επίσης, μπορεί τώρα να προκύψουν κάποιες ευκαιρίες να τρέξεις κάποιο project που σου δίνει ευχαρίστηση. 

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet