Μεταβατική η εβδομάδα που απλώνεται μπροστά μας για όλα τα ζώδια, καθώς φεύγουμε από την εποχή των Ιχθύων για να περάσουμε στην εποχή του Κριού με την είσοδο του Ήλιου στις 20/03/2024 στο πρώτο ζώδιο του ζωδιακού που σηματοδοτεί την εαρινή ισημερία.

Η εαρινή ισημερία για τον κόσμο της αστρολογίας είναι η δική μας Πρωτοχρονιά, που έρχεται πάντα τη στιγμή που ο Ήλιος περνά στη μηδενική μοίρα του Κριού. Όπως ξυπνά η φύση και ξεκινά ουσιαστικά η άνοιξη, έτσι κι εμείς μπαίνουμε σε μια διαδικασία ανανέωσης.

Η δράση, η πρωτοβουλία, οι νέοι στόχοι, η κίνηση, η δυναμικότητα, όλα όσα είναι στη φύση του Κριού είναι αυτά που θα μας ξυπνήσουν από τη χειμερία νάρκη. Ας αξιοποιήσουμε αυτή την ενέργεια για να κινηθούμε περισσότερο, να κάνουμε μικρές αλλαγές στην καθημερινότητα μας, να έρθουμε σε επαφή με τη φύση (ακόμη κι αν αυτό σημαίνει να περιποιηθούμε τα φυτά στο μπαλκόνι ή τον κήπο μας), να κάνουμε διακοσμητικές παρεμβάσεις στο χώρο του σπιτιού και να μειώσουμε τον χρόνο που καθόμαστε σε ένα καναπέ βλέποντας τηλεόραση ή σκρολάροντας ατέρμονα στα κινητό μας.

Βέβαια φέτος η εποχή του Κριού σημαδεύεται τόσο από τις εκλείψεις όσο και από την ανάδρομη φαινομενικά πορεία του Ερμή στον Κριό, έτσι η ένταση δεν θα λείψει όπως και μια πολύ ζόρικη επικαιρότητα. Στα μισά της εβδομάδας δεσπόζει η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Κρόνο που γίνεται ακριβείας την Παρασκευή 22/03/2024. Η Αφροδίτη είναι ο πλανήτης των σχέσεων, του έρωτα, της ομορφιάς, των οικονομικών, αλλά και της αρμονίας και της ειρήνης. Η σύνοδος με τον πλανήτη της αυστηρότητας, της πειθαρχίας, των δυσκολιών τη στενεύει και την εγκλωβίζει.

Έτσι αυτή η όψη παραπέμπει σε οικονομική στενότητα, ενώ στο προσκήνιο θα έχουμε πάλι δύσκολες ειδήσεις από το χώρο της οικονομίας εκτός των άλλων. Σε προσωπικό επίπεδο η όψη αυτή δημιουργεί αναταράξεις στις σχέσεις ερωτικές κι επαγγελματικές, αλλά και στο πορτοφόλι μας. Σχέσεις που δεν στηρίζονται σε γερές βάσεις μπορεί να κινδυνέψουν.

Παρόλα αυτά υγιείς σχέσεις δεν κινδυνεύουν και μάλιστα με αυτή την όψη μπορεί να βαθύνει ακόμη περισσότερη μια δέσμευση. Αν έχετε μια σχέση που δεν είναι ξεκάθαρη, τότε με αυτή την όψη ίσως δείτε πιο ρεαλιστικά την κατάσταση και να πάρετε αποφάσεις. Ο χρόνος μας είναι πολύτιμος και είναι κρίμα να τον σπαταλάμε σε ανθρώπους που δεν ενδιαφέρονται ή που δεν νιώθουν έτοιμοι για μια δέσμευση.

Στις 23/03/2024 ο πλανήτης της δράσης, ο Άρης, προχωρά στους Ιχθύς και είναι έτοιμος να ξεχυθεί σε νέες περιπέτειες με όπλο του στο ζώδιο των Ιχθύων την πίστη και τα ιδανικά του. Στις επόμενες εβδομάδες μέχρι τις 30/04/2024 που θα παραμείνει στους Ιχθύς μας καλεί να εξερευνήσουμε σε βάθος τις καταστάσεις, να βάλουμε περισσότερη πίστη και ενθουσιασμό στις πρωτοβουλίες που θα πάρουμε, αλλά και να γίνουμε πιο συναισθηματικοί και συμπονετικοί με τους άλλους δείχνοντας περισσότερη ενσυναίσθηση. Από την άλλη είναι ένας Άρης που αγαπά το παρασκήνιο και τις μυστικές δράσεις. Τα ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο και πιθανόν να δυσκολευτούν με τη θέση του Άρη είναι τα μεταβλητά: Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες.

Διαβάστε περισσότερα στο asibiliou.gr

Διαβάστε επίσης:
Ζώδια: Η Αφροδίτη σου αποκαλύπτει ποιος είναι ο ιδανικός σύντροφος για εσένα (Μέρος 1)

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet