Το ξεκίνημα της εβδομάδας είναι σαφώς πιο σταθερό και βοηθητικό για όλα τα ζώδια και μάλιστα με το εξάγωνο του Ερμή προς τον Ουρανό στις 04/03 μπορεί να βρούμε πιο εύκολα λύσεις ή να έχουμε φρέσκιες και διαφορετικές ιδέες. Ακόμη προσφέρεται για να βρούμε στο διαδίκτυο εφαρμογές, γκρουπ με παρόμοια ενδιαφέροντα, γκάτζετς που μπορεί να μας βοηθήσουν πρακτικά στην καθημερινότητα μας.

Μην αναβάλλετε τη δράση και τις αποφάσεις σας για το τέλος της εβδομάδας. Την Παρασκευή έχουμε τη συνάντηση Ερμή-Ποσειδώνα στους Ιχθύς, την όψη που κάνει τη λογική να πηγαίνει περίπατο και τη σύγχυση να κυβερνά. Είναι από τις μέρες που χρειάζεται προσοχή σε τι πιστεύουμε από αυτά που ακούμε ή διαβάζουμε.

Η όψη Ερμή-Ποσειδώνα φημίζεται για τη διασπορά ψευδών ειδήσεων και θεωριών συνωμοσίας. Γι’ αυτό χρειάζεται να είμαστε πιο «υποψιασμένοι» σε κάθε τι που προσπαθεί να μας παραπλανήσει. Εννοείται δεν πρέπει να βιαζόμαστε να βγάζουμε συμπεράσματα και στις διαπροσωπικές μας σχέσεις. Αντιθέτως πρέπει να σιγουρευόμαστε ότι έχουν γίνει σωστά οι συνεννοήσεις μας και δεν κινδυνεύουμε να παρεξηγηθούμε. Φυσικά η όψη αυτή είναι εξαιρετική για καλλιτεχνική δημιουργία γιατί δίνει έμπνευση και φτερά στη φαντασία μας.

Πολύ διαφορετικό το κλίμα το Σαββατοκύριακο καθώς ο Άρης από τον Υδροχόο έρχεται σε σύγκρουση με τον Ουρανό, μια ιδιαίτερα απρόβλεπτη και διασπαστική όψη που δείχνει ότι μπορεί να δρούμε βιαστικά χωρίς να νοιαζόμαστε για τις συνέπειες της δράσης μας. Είναι μια όψη που το «εγώ» μας πάει μπροστά κι εύκολα μπορεί να έρθουμε σε ρήξη με τους άλλους λόγω των διαφορετικών μας αντιλήψεων και ιδεολογιών. Στην επικαιρότητα είναι μια όψη που μόνο ειρηνική δεν μπορείς να την αποκαλέσεις και φαίνεται ότι θα έχουμε κορύφωση αρνητικών εξελίξεων σε πολιτικό και κοινωνικό επίπεδο.

Στην καθημερινότητα μας είναι μέρες που εύκολα μπορεί να θυμώνουμε, γι’ αυτό χρειάζεται καλύτερη διαχείριση στις σχέσεις και ψυχραιμία. Αν προσεγγίσουμε το πρόβλημα με κάποια αποστασιοποίηση, παρόλα αυτά, μπορεί να ανακαλύψουμε ενδιαφέρουσες πτυχές που δεν βλέπαμε πριν. Η εποχή των Ιχθύων είναι μια περίοδος που πρέπει να ενισχύσουμε την πνευματικότητα μας, να ακούσουμε περισσότερο το ένστικτο και τη διαίσθηση μας, να προσευχηθούμε περισσότερο, να είμαστε πιο συμπονετικοί και δεκτικοί με τους άλλους και να μην πιέζουμε τα πράγματα.

Διαβάστε περισσότερα στο asibiliou.gr

Διαβάστε επίσης:

Ζώδια: Η Αφροδίτη σου αποκαλύπτει ποιος είναι ο ιδανικός σύντροφος για εσένα (Μέρος 2)

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet