ΚΡΙΟΣ

ΚΡΙΟΣ

Η Πλουτώνια Πανσέληνος στο ζώδιό σου βγάζει στην επιφάνεια απωθημένα και παράπονα που αλλάζουν τη διάθεσή σου προς το καταθλιπτικότερο. Καλό είναι να μην ξεσπάς την έντασή σου στον άμαχο πληθυσμό που, συνήθως, είναι αυτοί που σε αγαπούν περισσότερο. Βρες τη δύναμή σου, βάλε στη συνταγή και ολίγη υπομονή (αυτή δεν ξέρω πού θα τη βρεις), εκτόνωσε την έντασή σου στη γυμναστική και σκέψου τι πραγματικά σου φταίει. Επειδή μάλλον σου φταίνε τα επαγγελματικά σου ή οι συνεργασίες σου γενικότερα, οργανώσου έγκαιρα. Φτιάξε ένα εναλλακτικό σχέδιο δράσης για να το προωθήσεις την κατάλληλη στιγμή. Η Αφροδίτη από τον Τοξότη σώζει την κατάσταση καθώς ευνοείσαι στον αισθηματικό τομέα. Αν ψάχνεις ένα ταίρι, ανασκουμπώσου: έχεις αυξημένες πιθανότητες για χτυποκάρδια. 

ΤΑΥΡΟΣ

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ερμής επανέρχεται σε ευθεία πορεία. Μέρα με τη μέρα θα στρώνουν τα πράγματα στη δουλειά και θα σου είναι πιο εύκολο να διεκπεραιώσεις τις εκκρεμότητές σου. Ωστόσο, με την Πανσέληνο στον Κριό, οι φόβοι σου μεγαλώνουν και η φασαρία τους σε απομακρύνει από τους στόχους σου, ιδιαίτερα τους πιο τολμηρούς. Το θέμα είναι ότι ο Ουρανός που βρίσκεται στο ζώδιό σου, απαιτεί γενναίες αποφάσεις, μακριά από τοξικά άτομα. Επομένως, κόντρα στον συντηρητικό χαρακτήρα σου, να μπεις στη δράση αποφασιστικά και να σκέφτεσαι μόνο το πώς θα χαρίσεις στον εαυτό σου τη ζωή που του αξίζει. Η Αφροδίτη από τον Τοξότη ανεβάζει τη λίμπιντό σου και μαζί της τα ποσοστά επιτυχίας στον αισθηματικό τομέα. Επί πλέον, είναι βοηθητική για να κλείσεις οικονομικές υποθέσεις.

ΔΙΔΙΜΟΙ

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι όψεις της Αφροδίτης από τον Τοξότη δημιουργούν το ευχάριστο κλίμα για να αναπτύξεις σχέσεις που θα φέρουν την αλλαγή και τη χαρά στη ζωή σου. Επαγγελματικά κερδίζεις τις εντυπώσεις και ανεβαίνει το κασέ σου. Η περίοδος, ιδιαίτερα μετά την Πέμπτη, είναι καλή για να υπογράψεις συμβόλαια, να κάνεις καινούργιες συνεργασίες, να καταθέσεις αίτηση για δουλειά στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό, να κάνεις συνεντεύξεις και σημαντικά ραντεβού. Επίσης, είναι καλή για να διεκπεραιώσεις υποθέσεις που σχετίζονται με σπουδές ή να ξεκινήσεις ένα πρόγραμμα επιμόρφωσης. Αναμένονται ευχάριστες εξελίξεις και στον αισθηματικό τομέα. Η Πανσέληνος μπορεί να σου φέρει την ιδέα κάποιων αλλαγών αλλά θα είναι επειδή εσύ το θέλεις. Φλερτάρεις με τον Φτερωτό Θεό στο πλευρό σου και πνέει αέρας ανανέωσης στο σπίτι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Πανσέληνος προκαλεί εντάσεις που πρέπει να αντιμετωπίσεις με ψυχραιμία. Οι ανταγωνιστικές συμπεριφορές μεταξύ συναδέλφων στη δουλειά θα σε κάνουν να νιώσεις άβολα. Μην κάνεις το λάθος να αντιδράσεις επιθετικά ή ασκώντας συναισθηματικούς χειρισμούς, γιατί μάλλον θα χάσεις. Κράτα μία στάση παρατηρητή και μην εμπλέκεσαι σε ανερμάτιστους διαλόγους, ακόμη κι αν σε προκαλέσουν ευθέως. Οι αλήθειες που βγαίνουν στην επιφάνεια στην προσωπική σου ζωή, μάλλον θα σε ταράξουν. Καλό θα ήταν να τις αντιμετωπίσεις ως μία ευκαιρία να καταλάβεις τον εαυτό σου, να συνειδητοποιήσεις ποιες ανασφάλειές σου ενεργοποιούν και να αποφύγεις τον «πόλεμο». Επικεντρώσου στο έργο σου και στο πώς θα βελτιώσεις τα οικονομικά σου, μιας και σε αυτόν τον τομέα έχεις περισσότερη εύνοια και άσε τα θέματα σχέσεων σε εκκρεμότητα μέχρι την επόμενη εβδομάδα.

ΛΕΩΝ

ΛΕΩΝ

Η δημιουργικότητά σου βρίσκει το κατάλληλο έδαφος για να γονιμοποιήσεις έργα που θα φέρουν επιτυχία και υπερηφάνεια. Η αλήθεια είναι ότι τίποτα δεν θα σου χαριστεί καθώς ο Κρόνος περιμένει να σε κρίνει αυστηρά και απαιτεί σκληρή δουλειά με ήθος και ανάληψη καθήκοντος. Ωστόσο, οι συγκυρίες αυτής της εβδομάδας, ακόμη και η Πανσέληνος στον Κριό, ευνοούν συμφωνίες για δουλειές που είναι της αρεσκείας σου και θα σου δώσουν την ευκαιρία να κάνεις ένα ή και περισσότερα βήματα ανόδου στον τομέα σου. Το πιο σημαντικό είναι ότι θα ανέβεις εσύ στα μάτια σου. Στον αισθηματικό τομέα, με την Αφροδίτη στο ζώδιο των ερώτων σου, λάμπεις και κερδίζεις στα παιχνίδια μυαλού και στα φλερτ. Δεν αποκλείεται μάλιστα να κάνεις μία γνωριμία που θα καθορίσει το ερωτικό σου μέλλον. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΠΑΡΘΕΝΟΣ


Ο κυβερνήτης σου Ερμής επανέρχεται σε ευθεία πορεία από αυτή την εβδομάδα. Αργά και σταθερά θα είναι πιο εύκολο να δρομολογήσεις τις υποθέσεις που εκκρεμούσαν μέχρι αυτή τη στιγμή. Σημαντικό είναι να έχεις σε ετοιμότητα τις εναλλακτικές σου ώστε να κάνεις τους απαραίτητους ελιγμούς, αν χρειαστεί. Η Πανσέληνος στον Κριό βγάζει στην επιφάνεια παράπονα από ανικανοποίητες επιθυμίες και εντείνει την κυκλοθυμική σου συμπεριφορά, ιδιαίτερα προς το ταίρι σου. Προσπάθησε να κρατήσεις μία πιο σταθερή στάση απέναντί του και να μην του προκαλείς νευρικότητα. Πριν θυμώσεις, σκέψου αν έχεις ζητήσει ανοικτά αυτά που σου λείπουν. Αν δεν το έχεις κάνει, έχεις κι εσύ τις ευθύνες σου και ίσως αυτή την περίοδο μαθαίνεις ότι αυτό που θέλουμε το διεκδικούμε. Κι αν είναι απαραίτητο για εμάς το διεκδικούμε χωρίς φόβο αλλά με πολύ πάθος.

ΖΥΓΟΣ

ΖΥΓΟΣ

Η Πλουτώνια επίδρασή της Πανσελήνου στο ζωδιακό σου άξονα, σε βάζει στη διαδικασία να παρακολουθήσεις τους σημαντικούς άλλους της ζωής σου και να αποδεχτείς ποιες επιλογές σου σε τιμούν και ποιες είναι τοξικές. Συνήθως ο εγωισμός δεν μας αφήνει να δεχτούμε την ευθύνη μας όταν πρέπει να διαχωρίσουμε την ήρα από το σιτάρι στις σχέσεις μας και βάζουμε ταμπέλες. Αυτή είναι η εύκολη λύση αλλά η λυτρωτική λύση είναι να εντοπίσουμε τις ανασφάλειες που μας οδηγούν στις τοξικές σχέσεις. Η εκκαθάριση θα σε βοηθήσει να γεμίσεις τα κενά σου με άτομα που αξίζουν, σε βοηθούν, σε αγαπούν. Η περίοδος είναι πολύ σημαντική για εσένα και θεωρώ ότι οδηγεί σε ένα εποικοδομητικό 2022 που αναμένεται να σου φέρει πολύ πιο δυνατές και θετικές εμπειρίες στον τομέα των σχέσεων. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Πλουτώνια Πανσέληνος στον Κριό σε συνδυασμό με τον Άρη στο Ζυγό, δημιουργεί ένα κλίμα εντάσεων στην καθημερινότητά σου. Αρχικά θα έχεις μια νευρικότητα που, σε ορισμένες περιπτώσεις, σου φαίνεται ανεξήγητη. Το άγχος σου έχει την εξήγησή του καθώς ένα πλήθος ανατροπών στη δουλειά προκαλεί καθυστερήσεις και σου ανατρέπει το πρόγραμμα. Μέσα σ’ όλα υπάρχουν και οι καλοθελητές που σε ανταγωνίζονται αθέμιτα και χτυπούν πισώπλατα. Κράτα τις δυνάμεις σου και προσπάθησε να εκτονώνεις την αρνητική ενέργεια, κάνοντας πράγματα που σου αρέσουν. Μην ξεχνάς ότι το πολυτιμότερο δώρο που σου έχει κάνει το Σύμπαν είναι ο εαυτός σου και η σχέση σου μαζί του. Φρόντισέ τον και διεκδίκησε ψύχραιμα αυτά που σε ευχαριστούν ή που δικαιούσαι από αυτούς που μπορούν να σε ακούσουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι όψεις της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιό σου είναι ότι καλύτερο για να ανέβει το ηθικό σου, παρέα με τη λίμπιντο και την αγάπη σου για διασκέδαση και ζωή. Σε συνδυασμό με τον Πανσέληνο στον Κριό, υπόσχεται έντονες συγκινήσεις στον αισθηματικό τομέα. Οι πιθανότητες να πάρεις τις νίκες σου στον έρωτα με πολλές ανάσες ικανοποίησης και επιβεβαίωσης αυξάνονται κατακόρυφα. Τώρα μπορεί να πεις το πολυπόθητο «I do» ή να γίνουν δεκτές οι προτάσεις σου, να σχεδιάσεις το μέλλον με το ταίρι σου, να γεφυρώσεις τις αποστάσεις που ίσως είχαν δημιουργηθεί τον προηγούμενο μήνα. Αν κάνεις μια καινούργια γνωριμία είναι πιθανό να είναι μεγάλης έντασης αλλά μικρής διάρκειας. Θετικές θα είναι οι εξελίξεις και στη δουλειά καθώς κερδίζεις τον ανταγωνισμό σου και προοδεύεις σταθερά. Μία καινούργια συνεργασία είναι πολύ πιθανή.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η μεγάλης ένταση Πλουτώνια Πανσέληνος στον Κριό, προκαλεί τις αντιξοότητες που εντείνουν τις ανασφάλειές σου. Η περίοδος απαιτεί ψυχραιμία καθώς είναι πιθανό να έρθεις σε αντιπαράθεση ακόμη και με πολύ οικεία σου πρόσωπα και να ανταλλάξετε κουβέντες που πληγώνουν. Απόφυγε τις τριβές και κράτα τον εαυτό σου μακριά από στεναχώριες. Αντίστοιχα, απόφυγε συζητήσεις και διεκδικήσεις με ανωτέρους ή σημαντικά πρόσωπα στη δουλειά. Γενικά, οι αποστάσεις είναι το καλύτερο που θα μπορούσες να κάνεις για να διαφυλάξεις τον εαυτό σου από τους κινδύνους. Αντιθέτως, με το ταίρι σου όχι μόνο επιτρέπονται αλλά επιβάλλονται οι στενές επαφές, όποιου τύπου θέλεις. Στον αισθηματικό τομέα όλα βαίνουν καλώς είτε έχεις ένα μυστικό είτε θέλεις να διατυμπανίσεις την αγάπη σου. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Ερμής επανέρχεται σε ευθεία πορεία και ανάβει το πράσινο φως για να προωθήσεις τα σχέδιά σου. Οι συγκυρίες θα σε οδηγούν στο να βρίσκεσαι με άτομα που μπορούν να στηρίξουν τα όνειρά σου. Οι συνεργασίες αυτών των ημερών ναι μεν απαιτούν πολλή δουλειά και προσπάθεια για να ευοδωθούν αλλά θα αποδώσουν πολύ σημαντικούς καρπούς. Η Πανσέληνος στον Κριό αφήνει ελεύθερο το πεδίο δράσης σου για καινούργια ξεκινήματα και γνωριμίες. Ωστόσο, καλό είναι να θυμάσαι ότι αφήνει ανοικτές διόδους στους κόλακες που μπορεί να σου φουσκώσουν τα μυαλά. Εσύ πρέπει να παίρνεις συνετές αποφάσεις, να ακολουθείς το ένστικτό σου και όχι τα όμορφα τα λόγια τα μεγάλα. Αν έχεις έναν μακρόχρονο δεσμό, βάλε τα δυνατά σου να παρασύρεις το ταίρι σου σε μια όμορφη περιπέτεια, μια έξοδο, μια εκδρομή και άναψε το φίλτρο της ανανέωσης. 

ΙΧΘΕΙΣ

ΙΧΘΕΙΣ

Η Πανσέληνος στον Κριό είναι επίφοβη για τα οικονομικά σου. Καλό θα ήταν να κάνεις μία όσο το δυνατόν πιο σφιχτή διαχείριση καθώς είναι πιθανά τα έκτακτα έξοδα που μπορεί να σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού και εαυτού. Ρίξε το βάρος σου στις επαγγελματικές ευκαιρίες που εγκυμονεί αυτή η περίοδος και δεν θα χάσεις. Πέραν του γεγονότος ότι, αργά ή γρήγορα, θα φέρουν την οικονομική άνοδο, η αξιοποίησή τους θα σε βοηθήσει να εδραιώσεις την καριέρα σου σε ποιο γερές βάσεις. Μην πιέζεις τα πράγματα στον αισθηματικό τομέα. Αυτή η εβδομάδα δεν προσφέρεται για δύσκολες συζητήσεις καθώς θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε παρεξηγήσεις. Αν ενθουσιαστείς με ένα καινούργιο φλερτ, να θυμάσαι ότι ελλοχεύει ο κίνδυνος να έχεις ωραιοποιήσει τις καταστάσεις. Προτίμησε να παρατηρήσεις τα γεγονότα και μετά να επενδύσεις συναισθηματικά.

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet