Χρόνια πολλά με υγεία, χαρά, ευημερία, Αγάπη και πολλές ευλογίες! Ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στον Αιγόκερω δίνοντας μας την ευκαιρία να επαναπροσδιορίσουμε τις κινήσεις μας στο επαγγελματικό περιβάλλον. Ωστόσο, θα προκύψουν καθυστερήσεις και εμπόδια σε επαγγελματικές συμφωνίες και συζητήσεις. Καλό είναι να αξιοποιήσουμε τη συγκεκριμένη συνθήκη για να διορθώσουμε πιθανά λάθη και συμπεριφορές όπου είναι απαραίτητο. Η σύνοδός του με την Αφροδίτη αναδεικνύει παλαιότερες ανάγκες στον τομέα της καριέρας. Πιθανό είναι να υπάρξουν πρόσωπα και προτάσεις από το παρελθόν που θα μας απασχολήσουν και πάλι, καλώντας μας να επανεξετάσουμε τα δεδομένα.

ΚΡΙΟΣ

ΚΡΙΟΣ

Με τον Ερμή να κινείται ανάδρομα στον Αιγόκερω πιθανό είναι να αντιμετωπίσετε σημαντικές καθυστερήσεις στον επαγγελματικό χώρο που θα προκαλέσουν ένταση. Επίσης η ασυνεννοησία και η δυσκολία στην επικοινωνία μπορεί να οδηγήσουν σε παρεξηγήσεις, κυρίως με πρόσωπα που παίζουν σημαίνοντα ρόλο στην καριέρα σας. Είναι προτιμότερο να μην προχωρήσετε σε σημαντικές συζητήσεις το επόμενο χρονικό διάστημα προστατεύοντας την επαγγελματική σας πορεία. Η σύνοδος του με την Αφροδίτη επαναφέρει στο προσκήνιο προτάσεις που μπορεί τώρα πια να επανεξετάσετε υπό διαφορετικό πρίσμα. Πρόσωπα μέσα από τον επαγγελματικό χώρο επιστρέφουν επηρεάζοντας άμεσα την προσωπική σας ζωή καθώς επιδιώκουν και πάλι να βρεθούν στο πλευρό σας.

ΕΡΩΤΑΣ: ΥΓΕΙΑ:  ΚΑΡΙΕΡΑ: ΧΡΗΜΑ:  

ΤΑΥΡΟΣ

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα στον Αιγόκερω προκαλώντας αναβολές και καθυστερήσεις σε ταξίδια και αποδράσεις στην ύπαιθρο. Επηρεάζει επίσης άμεσα την επικοινωνία με πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον και δεν αποκλείεται να προκληθούν εντάσεις που θα επηρεάσουν τις σχέσεις σας. Αξιοποιήστε το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα για να επαναπροσδιορίσετε μελλοντικούς στόχους και να κατασταλάξετε σε πρόσωπα από τον ευρύτερο χώρο που πραγματικά αντιλαμβάνονται τον τρόπο σκέψης και τις ανάγκες σας. Η σύνοδός του με την Αφροδίτη δεν αποκλείεται να σημάνει επανασυνδέσεις που θα σας ενθουσιάσουν. Πρόσωπα που σχετίζονται με το εξωτερικό επανέρχονται στο ερωτικό προσκήνιο και διεκδικούν και πάλι την καρδιά σας.

ΕΡΩΤΑΣ: **** ΥΓΕΙΑ: **** ΚΑΡΙΕΡΑ: *** ΧΡΗΜΑ: ***

ΔΙΔΙΜΟΙ

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η φαινομενικά ανάδρομη κίνηση του Ερμή στον Αιγόκερω ενισχύει την εσωστρέφεια, την καχυποψία, τις αμφιβολίες. Φοβίες και ανασφάλειες εντείνονται και προκαλούν άγχος και νευρικότητα. Οφείλετε να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στην προσωπική σας ζωή καθώς δεν αποκλείεται να γίνετε καυστικοί και άδικοι με το ταίρι σας. Η σύνοδός του με την Αφροδίτη σας δίνει την ευκαιρία να εκφράσετε βαθύτερους πόθους στον άνθρωπο σας. Μπορείτε να απελευθερωθείτε από απωθημένα και να απολαύσετε απίστευτες στιγμές ερωτισμού που θα αναζωογονήσουν την σχέση σας. Οικονομικές συμφωνίες και προτάσεις επανέρχονται στο προσκήνιο, επανεξετάστε όλα τα δεδομένα εμπιστευόμενοι τη διαίσθηση σας.

ΕΡΩΤΑΣ: *** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: *** ΧΡΗΜΑ: ***  

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τον Ερμή να κινείται ανάδρομος στο πολικό σας ζώδιο τον Αιγόκερω παρεξηγήσεις και παρερμηνείες μπορεί να επηρεάσουν την προσωπική και επαγγελματική σας ζωή. Δεν είναι εύκολο να συνεννοηθείτε με τους συνεργάτες και το ταίρι σας ενώ πιθανό είναι να υπάρξουν καθυστερήσεις και εμπόδια σε συμφωνίες που σας ενδιαφέρουν έντονα. Αξιοποιήστε την συγκεκριμένη συγκυρία για να ελέγξετε όλα τα δεδομένα και να προχωρήσετε σε διορθώσεις όπου είναι απαραίτητο. Η σύνοδος του αναδρομή Ερμή με την Αφροδίτη δίνει το έναυσμα να εκφράσετε ανάγκες που έχετε εδώ και καιρό στο ταίρι ή τους συνεργάτες σας. Ένα πρόσωπο από τα παλιά σας διεκδικεί και πάλι και ανάβει φωτιές στην προσωπική σας ζωή.

ΕΡΩΤΑΣ: *** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: *** ΧΡΗΜΑ: ***  

ΛΕΩΝ

ΛΕΩΝ

Με τον Ερμή να κινείται ανάδρομα στον Αιγόκερω και να επηρεάζει την καθημερινότητά σας στη δουλειά, δεν είναι εύκολο να τακτοποιήσετε υποθέσεις που έχετε αναλάβει. Κωλυσιεργία και καθυστερήσεις μπορεί να αυξήσουν το άγχος και την υπερένταση. Αποφύγετε ακόμα συζητήσεις με πρόσωπα από τον συναδελφικό περίγυρο γιατί είναι εύκολο να παρεξηγηθείτε λόγω της δυσκολίας που υπάρχει σε επικοινωνιακό επίπεδο. Η σύνοδός του με την Αφροδίτη σας δίνει την ευκαιρία να λύσετε πρακτικά ζητήματα που εκκρεμούν. Να θυμάστε  πως οι επικρίσεις και η μεμψιμοιρία θα ενοχλήσουν έντονα το ταίρι σας και θα προκαλέσουν προστριβές στην ερωτική σας ζωή.

ΕΡΩΤΑΣ: *** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: *** ΧΡΗΜΑ: *** 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τον Ερμή στον Αιγόκερω πρόσωπα που έχουν παίξει καταλυτικό ρόλο στη ζωή σας, κάνουν και πάλι την εμφάνισή τους διεκδικώντας μια θέση στο πλευρό σας. Οι ερωτικές επανασυνδέσεις είναι πιθανές αλλά μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις μέχρι να σιγουρευτείτε ότι έχουν εκλείψει τα προβλήματα που σας χώριζαν στο παρελθόν. Στην ήδη υπάρχουσα σχέση σας αναμοχλεύονται ζητήματα που θα σας προβληματίσουν καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξει δυσαρέσκεια για τον άνθρωπο που έχετε στο πλευρό σας. Αξιοποιήστε τη σύνοδό του με την Αφροδίτη για να δώσετε λύσεις σε ό,τι ταλαιπωρεί την προσωπική σας ζωή, κλείνοντας ζητήματα που σας προβληματίζουν έντονα.

ΕΡΩΤΑΣ: **** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: *** ΧΡΗΜΑ: ***   

ΖΥΓΟΣ

ΖΥΓΟΣ

Με τον Ερμή να κινείται ανάδρομα στον Αιγόκερω επηρεάζεται η επικοινωνία στο οικογενειακό περιβάλλον. Καταστάσεις του παρελθόντος επανέρχονται στο προσκήνιο και μπορεί να προκαλέσουν εντάσεις με τους οικείους σας. Καλό είναι να αποφύγετε σημαντικές συζητήσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε κρίση. Καθυστερήσεις και εμπόδια σε συμφωνίες που αφορούν την ακίνητη περιουσία σας, δίνουν την ευκαιρία να επαναπροσδιορίσετε την στάση σας και να διορθώσετε πιθανά λάθη. Η σύνοδός του με την Αφροδίτη δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες για να επικοινωνήσετε με πρόσωπα που η αίσθηση του γνώριμου είναι έντονη και έχετε να δείτε εδώ και καιρό.

ΕΡΩΤΑΣ: **** ΥΓΕΙΑ: ****  ΚΑΡΙΕΡΑ: *** ΧΡΗΜΑ: ***  

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Νιώθετε την ανάγκη να επαναξιολογήσετε τις σχέσεις σας με το κοντινό σας περιβάλλον καθώς ο Ερμής κινείται ανάδρομα στον Αιγόκερω. Το επόμενο χρονικό διάστημα επανεξετάζετε τα δεδομένα σας και διαχωρίζετε την ήρα από το σιτάρι στον περίγυρό σας. Ασυνεννοησία και παρεξηγήσεις μπορεί να προκαλέσουν συγκρούσεις. Η σύνοδός του με την Αφροδίτη δεν αποκλείεται να σας φέρει σε επαφή με πρόσωπα από το παρελθόν που κεντρίζουν την προσοχή σας ερωτικά. Παράλληλα πιθανό είναι να επανέλθει στο προσκήνιο μία πρόταση που αφορά το εμπόριο και την επικοινωνία και μπορεί να σημάνει σημαντικά οφέλη σε οικονομικό επίπεδο. 

ΕΡΩΤΑΣ: *** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: *** ΧΡΗΜΑ: ***  

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Ερμής αρχίζει την φαινομενικά ανάδρομη πορεία του στον Αιγόκερω επηρεάζοντας τα οικονομικά σας σχέδια. Δεν αποκλείεται να προκύψουν καθυστερήσεις στις εισπράξεις σας. Πείσμα και αδιαλλαξία δεν θα βοηθήσουν να ξεπεράσετε τις δυσκολίες για αυτό φροντίστε να κρατήσετε χαμηλούς τόνους, αποφεύγοντας να στυλώσετε τα πόδια σε συνομιλίες και συμφωνίες. Στην προσωπική σας ζωή περνάτε σε μία εσωτερική διεργασία καθώς αναρωτιέστε αν το πρόσωπο που έχετε στη ζωή σας καλύπτει την ανάγκη για ασφάλεια και σταθερότητα. Η σύνοδος του ανάδρομου Ερμή με την Αφροδίτη σας βοηθά να τακτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες του παρελθόντος.

ΕΡΩΤΑΣ: *** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: *** ΧΡΗΜΑ: *** 

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα στο ζώδιό σας μέχρι τις 18 Ιανουαρίου και θα σας εξωθεί στο να επαναπροσδιορίσεις την προσωπική σου πορεία σε όλους τους τομείς. Απερισκεψία και παρεξηγήσεις μπορεί να επηρεάσουν την επαγγελματική και προσωπική σου ζωή καθώς δεν είναι εύκολο να ελέγξεις την ορμητικότητα σου. Η σύνοδός του με την Αφροδίτη σου δίνει την ευκαιρία να κατανοήσεις τις βαθύτερες ανάγκες σου. Καλό είναι να αξιοποιήσεις την συγκεκριμένη συγκυρία επικοινωνώντας σκέψεις και απόψεις με τον άνθρωπό σου για παλιότερα ζητήματα πού τριβελίζουν το μυαλό σου εδώ και καιρό και μπορεί να επηρεάζουν την ερωτική σου ζωή.

ΕΡΩΤΑΣ: *** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: *** ΧΡΗΜΑ: ***  

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Ερμής αρχίζει την φαινομενικά ανάδρομη πορεία του στον Αιγόκερω, εντείνοντας την εσωστρέφεια και την ανάγκη να αποτραβηχτείτε από το ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον. Γραφειοκρατικές εκκρεμότητες έρχονται και πάλι στο προσκήνιο και καλείστε να δώσετε λύσεις που θα είναι απελευθερωτικές για εσάς. Προσοχή πρέπει να δείξετε σε συναισθηματικές εξάρσεις που δεν επιτρέπουν να λειτουργήσετε λελογισμένα. Η σύνοδός του με την Αφροδίτη πιθανό είναι να φέρει στη ζωή σας ένα πρόσωπο από το παρελθόν. Σημαντικό είναι να μην παρασυρθείτε από την ανάγκη να ζήσετε το ονειρικό. Να θυμάστε όχι μόνο τί σας ενώνει με το παρελθόν αλλά και τί σας έχει χωρίσει. ΕΡΩΤΑΣ: *** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: *** ΧΡΗΜΑ: ***  

ΙΧΘΕΙΣ

ΙΧΘΕΙΣ

Με τον Ερμή να κινείται ανάδρομα στον Αιγόκερω μπορεί να υπάρξουν παρεξηγήσεις και αντιδικίες με πρόσωπα από το φιλικό περιβάλλον. Καλό είναι να δείξετε ψυχραιμία σε καθυστερήσεις και εμπόδια που μπορεί να υπάρξουν σε ότι αφορά προσωπικούς και επαγγελματικούς στόχους. Με επιμονή και ευρηματικότητα θα βρείτε τις απαιτούμενες λύσεις. Η σύνοδός του με την Αφροδίτη σάς δίνει την ευκαιρία να έρθετε και πάλι σε επαφή με πρόσωπο από το παρελθόν. Η ανάγκη για επίλυση παλαιότερων ζητημάτων είναι έντονη και δεν αποκλείεται να οδηγήσει σε μία επανασύνδεση που μόνο θετικά πράγματα μπορεί να σας προσφέρει. 

ΕΡΩΤΑΣ: **** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: *** ΧΡΗΜΑ: ***

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet