ΚΡΙΟΣ

ΚΡΙΟΣ

Η δυναμική Νέα Σελήνη στον Ζυγό με τη συμμετοχή του Άρη θα σου προκαλέσει αρκετές εντάσεις καθώς θα πέσουν τα προσωπεία και θα αποκαλυφθούν οι πραγματικές προθέσεις των ατόμων που σε περιβάλλουν. Η αλήθεια είναι ότι ενοχλείσαι καθώς νιώθεις ότι χάνεις τον έλεγχο και καλείσαι να αντιδράς στις συμπεριφορές των άλλων και όχι να είσαι εσύ ο μοχλός της δράσης όπως σου αρέσει. Ωστόσο, το θετικό αυτών των ημερών είναι ότι, αν καταφέρεις να απεμπλακείς από τις συναισθηματικές σου εξάρσεις και να παρατηρείς τους άλλους, θα πάρεις τα ηνία και θα αποφασίσεις με ποιους θα πας και ποιους θα αφήσεις. Να θυμάσαι ότι θα λυτρωθείς αν αποκοπείς από τοξικές καταστάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

ΤΑΥΡΟΣ

Με τον ανάδρομο Ερμή, τον Άρη και τη δυναμική Νέα Σελήνη στο Ζυγό, το πεδίο δράσης της καθημερινότητάς σου είναι πολύ πιθανό να μετατραπεί σε πεδίο μάχης. Επειδή οι εντάσεις θα σε αποδυναμώνουν, καλά θα κάνεις να προσέχεις περισσότερο την υγεία σου, τη διατροφή σου και να υιοθετήσεις ένα πρόγραμμα άσκησης για να εκτονώνεις την αρνητική ενέργεια και το άγχος σου. Ανατροπές, αναβολές, καθυστερήσεις, κακή συνεννόηση και πιθανώς κάποιες ανταγωνιστικές συμπεριφορές στη δουλειά, στοιχειοθετούν ένα αγχωτικό σκηνικό. Αν κρατήσεις την ψυχραιμία σου, θα ιεραρχήσεις τις προτεραιότητές σου και το κέρδος σου θα είναι ότι τελικά θα διαμορφώσεις ένα πιο ρεαλιστικό ημερήσιο πρόγραμμα που θα σου επιτρέπει να κάνεις πιο σωστά τη δουλειά σου.

ΔΙΔΙΜΟΙ

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η εκρηκτική Νέα Σελήνη με τη συμμετοχή του Άρη και του ανάδρομου Ερμή, πραγματοποιείται στο ζώδιο των ερωτικών σου, των παιδιών, της δημιουργικότητάς σου. Μη διστάσεις να μπεις στη δράση με σκοπό να απολαύσεις τον έρωτα, τώρα που οι πιθανότητες να βρεις το έτερον ήμισυ είναι αυξημένες. Αν έχεις δεσμό, θα βρεις τους τρόπους να ταράξεις τα λιμνάζοντα ύδατα καθώς, ακόμη και οι εντάσεις, καταλήγουν σε ερωτοτροπίες και διάθεση να περάσετε καλά με το ταίρι σου. Οι επανασυνδέσεις, επίσης, είναι πολύ πιθανές. Αν, ωστόσο, σε βάλουν σε διλήμματα, είναι προτιμότερο να μη βιαστείς να αποφασίσεις και, το κυριότερο, να μην αφήσεις τον εγωισμό σου που θα κολακευτεί να πάρει τα ηνία των συμπεριφορών σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι υποχρεώσεις σου, οικογενειακές και επαγγελματικές, αυξάνονται με τη Νέα Σελήνη στο Ζυγό. Η αίσθηση του εγκλωβισμού που σου δημιουργούν οι άλλοι και το παράπονο ότι δεν μπορείς να επικεντρωθείς τις δικές σου ανάγκες, θα βγάλει στην επιφάνεια τα απωθημένα που, πιθανώς, συσσωρεύεις εδώ και πολύ καιρό. Η καλύτερη αντίδραση από πλευράς σου είναι να ιεραρχήσεις τις προτεραιότητές σου και να ζητάς βοήθεια όπου και όταν μπορείς. Αν παρατηρήσεις τα τεκταινόμενα, θα καταλάβεις ότι συνηθίζεις να παίρνεις το ρόλο του θύματος, καθώς, μέσα από αυτόν αισθάνεσαι ότι πρωταγωνιστείς στα πράγματα και διευκολύνεσαι να χειρίζεσαι συναισθηματικά του γύρω σου. Ο ρόλος είναι κουραστικός και η απελευθέρωση από αυτόν είναι στο χέρι σου.

ΛΕΩΝ

ΛΕΩΝ

Η Αφροδίτη περνάει στον Τοξότη στις 7 Οκτωβρίου και αρχίζει μία περίοδος αισιοδοξίας και περισσότερης εξωστρέφειας για εσένα. Κερδίζεις πόντους στο ερωτικό παιχνίδι καθώς, σε συνδυασμό με τη Νέα Σελήνη και τον ανάδρομο Ερμή στο Ζυγό, τα πιθανά σενάρια στα αισθηματικά σου είναι πολλά και θετικά. Τώρα φλερτάρεις με αυξημένα ποσοστά επιτυχίας, ή θα βρεις με το ταίρι σου τους τρόπους να θυμηθείτε τις πρώτες μέρες του έρωτά σας γεγονός που θα σας ανανεώσει. Είναι πιθανό όμως να επιβεβαιωθείς και από κάποιον πρώην έρωτα που έρχεται με διεκδικητικές προθέσεις. Ακόμη κι αν χτυπήσει τον προσωπικό σου χάρτη ο Κρόνος ή ο Ουρανός και φέρουν τη διάλυση μιας σχέσης, αργότερα θα νιώσεις λύτρωση. Μην βιάζεσαι να μιλήσεις στις εμπορικές σου συναλλαγές. Όσο πιο εγκρατής είσαι, τόσο περισσότερα θα κερδίσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο κυβερνήτης του ζωδίου σου Ερμής είναι ανάδρομος στο Ζυγό, όπου πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη με τη συμμετοχή του Άρη. Αυτός ο πλανητικός συνδυασμός είναι λίαν επικίνδυνος για τη τσέπη σου, αν δεν κάνεις σφιχτή διαχείριση και δεν έχεις προετοιμαστεί για πιθανά έκτακτα έξοδα. Θα θέλεις να ικανοποιήσεις τις ανάγκες σου, σε αισθηματικό και υλικό τομέα, με δεικτικό ή επιθετικό τρόπο. Καλό θα ήταν όμως να την αποφύγεις αυτή τη συμπεριφορά γιατί θα προκαλέσει το εντελώς αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που επιδιώκεις. Το θετικό των ημερών είναι ότι τα γεγονότα θα σε βοηθήσουν να καταλάβεις σε ποιες σχέσεις ή καταστάσεις αναλώνεσαι και σπαταλιέσαι ανώφελα, οπότε θα είναι πλέον εύκολο να ξεφύγεις από αυτές.

ΖΥΓΟΣ

ΖΥΓΟΣ

Το ζώδιό σου πρωταγωνιστεί αυτήν την περίοδο καθώς πραγματοποιείται σε αυτό η εκρηκτική Νέα Σελήνη με τη συμμετοχή του Άρη και η ανάδρομη κίνηση του Ερμή. Οι εντάσεις που θα προκληθούν από κακή συνεννόηση, από εχθρικές συμπεριφορές απέναντί σου, από καθυστερήσεις ή ανατροπές, θα σε κάνουν να χάσεις τον καλό, διπλωματικό σου εαυτό. Παράλληλα, η εσωτερική σου παρόρμηση σε οδηγεί να θέλεις να ξεκαθαρίσεις το πεδίο των σχέσεών σου και να συνάψεις καινούργιες συνεργασίες. Αν θέλεις να αποδώσουν τελικά οι προσπάθειες αυτής της περιόδου, βάλε στη άκρη τον εγωισμό και την ανάγκη σου να παραδεχθούν οι άλλοι το δίκιο σου και κάθισε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων χωρίς συναισθηματικές εξάρσεις. Ακόμη κι αν οι συνομιλίες σου αφορούν την προσωπική σου ζωή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Στις 7 Οκτωβρίου η Αφροδίτη εγκαταλείπει το ζώδιό σου και περνάει στον Τοξότη, θέση από την οποία θα ευνοήσει τα οικονομικά σου. Δεν αποκλείεται να βρεις ένα έκτακτο έσοδο ή μια καλή ιδέα για να συμπληρώσεις το εισόδημά σου. Πιθανώς θα αξιοποιήσεις επαγγελματικά ένα χόμπι ή ταλέντο σου. Η εκρηκτική Νέα Σελήνη με Άρη και ανάδρομο Ερμή πραγματοποιείται στο ευαίσθητο για το ζώδιό σου περιβάλλον του Ζυγού και ξυπνάει μνήμες. Απωθημένα και, κυρίως, καταπιεσμένη οργή θα σε απασχολούν και είναι πιθανό να κάνεις κακό ύπνο και να νιώθεις συνεχή κούραση. Η πιο ενδεδειγμένη αντίδραση είναι να υιοθετήσεις ένα πρόγραμμα αερόβιας άσκησης, όπως περπάτημα στη φύση για παράδειγμα, που θα σου επιτρέπει να εκτονώνεις την αρνητική ενέργεια και να κοιμάσαι καλύτερα. Ψυχολογικά θα πάρεις δυνάμεις αν καταφέρεις να κλείσεις υποθέσεις του παρελθόντος και να απαλλαγείς από τοξικές σχέσεις που υπάρχουν στη ζωή σου από ανασφάλεια και μόνο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΤΟΞΟΤΗΣ

Από τις 7 Οκτωβρίου η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιό σου και θα ευνοεί τις σχέσεις σου, ερωτικές και επαγγελματικές. Τα ποσοστά επιτυχίας στον αισθηματικό τομέα αυξάνονται κατακόρυφα και, γενικότερα, η διάθεσή σου θα είναι καλύτερη. Η γοητεία που θα ασκείς, δεν θα έχει τον αντίκτυπό της μόνο στις προσωπικές σου σχέσεις αλλά και στις επαγγελματικές συνεντεύξεις. Η εκρηκτική Νέα Σελήνη στο Ζυγό συνεπικουρεί στο να κάνεις δυναμικά βήματα για την ευόδωση των στόχων σου και τις συνεργασίες σου. Ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να σου φέρει συνεργάτες, φίλους, σχέσεις από τα παλιά και να ενδυναμώσει το πεδίο δράσης σου με άτομα που θα σου δώσουν ιδέες και χαρά. Μη διστάσεις να βάλεις σε εφαρμογή ακόμη και τα πιο μεγαλεπήβολα σχέδιά σου. Προς το παρόν οργανώσου για να κάνεις τα ξεκινήματά σου στο τέλος του μήνα.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η εκρηκτική Νέα Σελήνη στο Ζυγό δημιουργεί εντάσεις και αντιπαραθέσεις στη δουλειά. Ανατροπές, αναβολές, κακή συνεννόηση, πιέσεις, θα πλαισιώνουν το καθημερινό σου πρόγραμμα και θα σου δημιουργούν άγχος και υπερένταση. Καλό θα ήταν να ρίξεις λίγο τους ρυθμούς σου, κάτι που επιβάλλει ο ανάδρομος Ερμής. Φρόντισε να ιεραρχήσεις τις προτεραιότητές σου και μην αναλαμβάνεις περισσότερες υποχρεώσεις από αυτές που είσαι σε θέση να διεκπεραιώσεις. Αν θέλεις να διεκδικήσεις κάτι από άτομα ισχύος, καλό θα ήταν να αναβάλεις τις συζητήσεις για μετά τις 20 Οκτωβρίου. Το θετικό αυτών των ημερών είναι ότι οι κόποι σου δεν θα πάνε χαμένοι και ναι μεν θα κουραστείς και θα αγχωθείς αλλά, τελικά, έστω και με λίγη χρονοκαθυστέρηση, θα κερδίσεις στις μάχες που θα δώσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την είσοδο της Αφροδίτης στον Τοξότη από τις 7 Οκτωβρίου, αρχίζει μία περίοδος δημιουργικότητας και στόχευσης σε πιο μεγαλεπήβολα έργα. Η αλήθεια είναι ότι, με τον Κρόνο στο ζώδιό σου, τίποτε και κανένας δεν θα σου χαριστεί, οπότε η σκληρή δουλειά είναι μονόδρομος. Ωστόσο, το θετικό των ημερών είναι ότι τώρα θα έχεις την τύχη με το μέρος σου καθώς θα βρίσκεις αξιόλογους συνεργάτες για να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου. Οι παρέες σου εμπλουτίζονται είτε με καινούργιες γνωριμίες είτε με άτομα που έρχονται και πάλι στη ζωή σου από το παρελθόν και σου δίνουν χαρά. Η Νέα Σελήνη και ο ανάδρομος Ερμής από το Ζυγό σε εξωθούν στο να διεκπεραιώσεις εκκρεμότητες που σχετίζονται με σπουδές, πιστοποιήσεις, ξένες γλώσσες, επαφές με το εξωτερικό.

ΙΧΘΕΙΣ

ΙΧΘΕΙΣ

Η εκρηκτική Νέα Σελήνη με τη συμμετοχή του Άρη και ο ανάδρομος Ερμής στο Ζυγό βγάζουν στην επιφάνεια απωθημένα και αρνητικά συναισθήματα που έρχονται στο φως εξ’ αιτίας ασήμαντων αφορμών. Το πρόβλημα είναι ότι εσύ εκφράζεις αυτά που δεν είχες εκτονώσει στην ώρα τους και μάλιστα με πολλή ένταση και με συναισθηματική φόρτιση, ενώ οι άλλοι μένουν καθηλωμένοι στην αφορμή και δεν ενστερνίζονται τις αντιδράσεις σου καθώς θεωρούν ότι κάνεις την τρίχα τριχιά. Προσπάθησε να ασκήσεις τον απαιτούμενο αυτοέλεγχο στις συναισθηματικές σου εξάρσεις και να διαπραγματευτείς επί της ουσίας και όχι επί της αφορμής. Αυτό είναι άκρως απαραίτητο κυρίως στην προσωπική σου ζωή και μάλιστα το κέρδος σου θα είναι πολλαπλό, σε υλικό και συναισθηματικό επίπεδο γεγονός που θα σε γλιτώσει και από τη στεναχώρια.

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet