Η Πανσέληνος στον άξονα Αιγόκερου – Καρκίνου επικεντρώνει την προσοχή μας σε οικογενειακά και επαγγελματικά ζητήματα. Αιφνιδιαστικά γεγονότα και ανατροπές θα δρομολογήσουν σημαντικές αποφάσεις που θα αγγίξουν την οικογένεια και την καριέρα μας. Πιθανό είναι ακόμα να υπάρξουν επαγγελματικές προτάσεις που επανέρχονται στο προσκήνιο. Ας μείνουμε μακριά από την απολυτότητα και τον υποκειμενισμό που δεν θα μας επιτρέψουν να λειτουργήσουμε αποτελεσματικά. Ο Άρης επιστρέφει σε ορθή πορεία στους Διδύμους, δίνοντας μας την ευκαιρία να μπούμε στη δράση και να αναπτύξουμε τα επικοινωνιακά μας προσόντα. Από τη μεθεπόμενη εβδομάδα που θα έχει επανέλθει και ο Ερμής σε ευθεία πορεία, θα είναι πιο εύκολο να προωθήσουμε νέα σχέδια και συμφωνίες.

ΚΡΙΟΣ

ΚΡΙΟΣ

Η Πανσέληνος σας δίνει την ευκαιρία να κλείσετε οικογενειακές και επαγγελματικές καταστάσεις με αποτελεσματικό τρόπο. Διορατικότητα και πρωτοτυπία θα οδηγήσουν σε αποτελεσματικές λύσεις στο οικογενειακό περιβάλλον και σε εξαιρετικές επαγγελματικές επιλογές. Φροντίστε μόνο να μείνετε μακριά από υποκειμενικές συμπεριφορές και συντηρητισμό που δεν σας επιτρέπουν να λειτουργήσετε αντικειμενικά και αποτελεσματικά. Η επιστροφή του Άρη σε ορθή πορεία στους Διδύμους δημιουργεί καλύτερες προϋποθέσεις για να αναπτύξετε τα επικοινωνιακά σας χαρίσματα. Ξεπερνάτε τις όποιες δυσκολίες και διεκδικείτε καλύτερους όρους σε όλα τα επίπεδα. Αλλαγές στις σχέσεις με το κοντινό περιβάλλον θα σας βοηθήσουν να νιώσετε ικανοποίηση. 

ΕΡΩΤΑΣ: **** ΥΓΕΙΑ: **** ΚΑΡΙΕΡΑ: **** ΧΡΗΜΑ: *** 

ΤΑΥΡΟΣ

ΤΑΥΡΟΣ

Η Πανσέληνος στρέφει την προσοχή σας στις σχέσεις σας με συγγενείς και φίλους. Πιθανό είναι να υπάρχουν πρόσωπα που θα προσπαθήσουν μέσω της κολακείας να επηρεάσουν τις αποφάσεις σας. Όμως πρέπει να δείξετε ξεκάθαρα πως δεν σας ενδιαφέρει να έχετε στο πλευρό σας ανθρώπους που δεν σας βοηθούν να εξελιχθείτε. Κεραυνοβόλοι έρωτες αλλάζουν τα δεδομένα της ζωής σας και σας γεμίζουν χαρά. Οι δεσμευμένοι θα βρείτε τους τρόπους να ανακτήσετε τις ισορροπίες σας αν είχαν διαταραχθεί τις προηγούμενες εβδομάδες. Ο Άρης επιστρέφει σε ορθή πορεία στους Διδύμους. Θα είναι πλέον πιο εύκολο να προχωρήσετε σε οικονομικά σχέδια που είχαν κολλήσει μέχρι αυτή τη στιγμή.  ΕΡΩΤΑΣ: **** ΥΓΕΙΑ: **** ΚΑΡΙΕΡΑ: *** ΧΡΗΜΑ: ***  

ΔΙΔΙΜΟΙ

ΔΙΔYΜΟΙ

Με την Πανσέληνο να φέρνει στην επιφάνεια βαθύτερες ανησυχίες και ανασφάλειες, καλείστε να ισορροπήσετε αφού αναγνωρίζετε την προσωπική σας αξία. Φόβοι και απωθημένα φωτίζονται ώστε να αντιμετωπιστούν με αυτοπεποίθηση και δυναμισμό ενώ μυστικά του παρελθόντος μπορεί να επηρεάσουν την προσωπική σας ζωή. Οικονομικές συμφωνίες θα σας δώσουν την ευκαιρία να πάρετε ανάσε. Ο Άρης επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιό σας βοηθώντας σας να ξαναβρείτε τη δυναμική σας και να προχωρήσετε σε επαγγελματικές και προσωπικές επιλογές που σας ικανοποιούν. Μετριάστε τον αυθορμητισμό και τον παρορμητισμό που μπορεί να οδηγήσουν σε λάθη. 

ΕΡΩΤΑΣ: *** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: *** ΧΡΗΜΑ: ***  

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Πανσέληνος στο ζώδιό σας αγγίζει την προσωπική και επαγγελματική σας ζωή. Πιθανό είναι να υπάρξουν καταστάσεις και γνωριμίες που θα σας αιφνιδιάσουν ευχάριστα και θα σας δώσουν την ευκαιρία να απελευθερωθείτε από δεσμεύσεις που δεν σας ταιριάζουν. Παράλληλα πρόσωπα από το παρελθόν επιστρέφουν και πάλι αιφνιδιάζοντας σας καθώς διεκδικούν μία ακόμα ευκαιρία από εσάς. Φροντίστε μόνο να αφουγκραστείτε τις ανάγκες σας και να μην εγκλωβιστείτε στις ανασφάλειες που δεν θα σας επιτρέψουν να προχωρήσετε στις σωστές επιλογές. Ακόμη και με τον Άρη σε ορθή πορεία πρέπει να προσέχετε το παρασκήνιο στο χώρο της δουλειάς.

ΕΡΩΤΑΣ: **** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: *** ΧΡΗΜΑ: ***  

ΛΕΩΝ

ΛΕΩΝ

Με την Πανσέληνο να φωτίζει παρελθούσες καταστάσεις που σας φορτίζουν συναισθηματικά, έχετε την ευκαιρία να κλείσετε ζητήματα που επιβαρύνουν την ψυχολογία σας. Ορθολογική σκέψη και πρακτικότητα θα βοηθήσουν να λειτουργήσετε ρεαλιστικά και να μην παρασυρθείτε από τις ευαισθησίες σας. Παράλληλα πιθανό είναι να υπάρξουν προτάσεις επαγγελματικής φύσεως που επανέρχονται στο προσκήνιο. Οι ευκαιρίες που σας δίνονται μπορεί να οδηγήσουν σε αλλαγές που θα αφήσουν το στίγμα τους στην επαγγελματική σας ζωή. Ο Άρης επιστρέφει σε ορθή πορεία στους Διδύμους βοηθώντας να προχωρήσετε με μεγαλύτερη ευκολία σε επαγγελματικούς και προσωπικούς στόχους. Οι αναθεωρήσεις φιλιών και σχεδίων είναι στο πρόγραμμα.

ΕΡΩΤΑΣ: **** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: **** ΧΡΗΜΑ: ***  

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την Πανσέληνο έχετε την ευκαιρία να διευρύνετε τον κύκλο σας και να έρθετε πιο κοντά στους στόχους και τις φιλοδοξίες σας. Κεραυνοβόλες νέες γνωριμίες θα σας ενθουσιάσουν δίνοντάς σας την ευκαιρία να βιώσετε απελευθερωμένα τον έρωτα. Επίσης, οι επιστροφές προσώπων του παρελθόντος θα σας αιφνιδιάσουν ευχάριστα. Καλό είναι να είστε απόλυτα βέβαιοι ότι μπορούν να ικανοποιήσουν τις ανάγκες σας σε περίπτωση μιας επανασύνδεσης. Ο Άρης επιστρέφει σε ορθή πορεία στους Διδύμους βοηθώντας σας να ξεπεράσετε καθυστερήσεις και δυσκολίες στο επαγγελματικό περιβάλλον. Αυξημένες υποχρεώσεις και κούραση μπορεί να δημιουργήσουν υπερένταση και να προκαλέσουν αντιδικίες με φιγούρες εξουσίας και ανωτέρους.

ΕΡΩΤΑΣ: **** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: *** ΧΡΗΜΑ: ****   

ΖΥΓΟΣ

ΖΥΓΟΣ

Με την Πανσέληνο έχετε τη δυνατότητα να προχωρήσετε σε επιλογές που θα σας αναβαθμίσουν στον τομέα της καριέρας και θα σας βοηθήσουν να έρθετε πιο κοντά στην πολυπόθητη καταξίωση. Σημαντικό είναι να μην παρασυρθείτε από συναισθηματικές εξάρσεις και παρελθούσες καταστάσεις που επηρεάζουν την ψυχολογία σας και δεν σας επιτρέπουν να λειτουργήσετε με απόλυτο ορθολογισμό. Η επιστροφή του Άρη σε ορθή πορεία στους Διδύμους σας βοηθά να δρομολογήσετε με μεγαλύτερη ευκολία ζητήματα εκπαίδευσης, νομικές υποθέσεις και επαγγελματικές επιλογές. Ταξίδια που μπορεί να είχαν αναβληθεί το προηγούμενο χρονικό διάστημα επανέρχονται στο προσκήνιο καθώς τώρα ήρθε η στιγμή να τα πραγματοποιήσετε.

ΕΡΩΤΑΣ: **** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: **** ΧΡΗΜΑ: ***  

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με την Πανσέληνο στον Καρκίνο είναι πιθανό να υπάρξουν ξαφνικές επαγγελματικές προτάσεις που θα οδηγήσουν σε συνεργασίες, οι οποίες θα διευρύνουν τους ορίζοντές σας. Στην προσωπική σας ζωή βιώνετε μοναδικές στιγμές ευτυχίας και αισιοδοξίας. Πιθανό είναι να υπάρξουν πρόσωπα από το παρελθόν που διεκδικούν και πάλι να σας κατακτήσουν. Φροντίστε μόνο να μην παρασυρθείτε από συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα και κυκλοθυμία που μπορεί να καθορίσουν τις αποφάσεις σας. Η επιστροφή του Άρη σε ορθή πορεία στους Διδύμους λειτουργεί βοηθητικά σε οικονομικές συμφωνίες και συναλλαγές. Ξεπερνάτε δυσκολίες και καθυστερήσεις κλείνοντας ζητήματα που μπορεί να σας επιβάρυναν το προηγούμενο χρονικό διάστημα. 

ΕΡΩΤΑΣ: **** ΥΓΕΙΑ: **** ΚΑΡΙΕΡΑ: **** ΧΡΗΜΑ: ****  

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την Πανσέληνο ανασφάλειες και απωθημένα έρχονται στην επιφάνεια και επηρεάζουν έντονα την προσωπική σας ζωή. Αφήστε στο περιθώριο εμμονές και προκαταλήψεις που προκαλούν ξαφνικά ξεσπάσματα και αντιδικίες με τον άνθρωπό σας. Παράλληλα, στη δουλειά θα υπάρχουν πρόσωπα που θα σας αιφνιδιάσουν ευχάριστα με την στήριξή τους. Η επιστροφή του Άρη σε ορθή πορεία στους Διδύμους επηρεάζει άμεσα σχέσεις και συνεργασίες καθώς φέρνει στην επιφάνεια τον θυμό που συσσωρεύονταν το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Καλό είναι να διατηρήσετε χαμηλούς τόνους και να μην εμπλακείτε σε συγκρούσεις με συνεργάτες και σύντροφο που θα έχουν αρνητικό αντίκτυπο στην επαγγελματική και προσωπική σας ζωή.

ΕΡΩΤΑΣ: *** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: *** ΧΡΗΜΑ: *** 

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Πανσέληνος στρέφει το ενδιαφέρον σας στις σημαντικές σχέσεις της ζωής σας. Βρίσκεστε σε μία περίοδο προσωπικής αναζήτησης και αυτό έχει άμεσο αντίκτυπο στην ερωτική και επαγγελματική σας ζωή. Σημαντικό είναι να βιώσετε στιγμές χαράς χωρίς να παρασυρθείτε από τον υποκειμενισμό και τον εγωκεντρισμό που μπορεί να οδηγήσουν σε λανθασμένες επιλογές. Πρόσωπα από το παρελθόν δεν αποκλείεται να σας αιφνιδιάσουν με την παρουσία τους καθώς διεκδικούν και πάλι να εισβάλουν στη ζωή σας. Ο Άρης επιστρέφει σε ορθή πορεία στους Διδύμους δίνοντάς σας την ευκαιρία να προωθήσετε επαγγελματικά σχέδια που είχαν μπλοκάρει το προηγούμενο χρονικό διάστημα.

ΕΡΩΤΑΣ: *** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: *** ΧΡΗΜΑ: *** 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Παρασκηνιακές διεργασίες και υπονομευτικές κινήσεις που επηρεάζουν τις δράσεις σας στη δουλειά έρχονται στο προσκήνιο με την Πανσέληνο. Αξιοποιήστε τη συγκεκριμένη συγκυρία για να αλλάξετε τη στάση σας αιφνιδιάζοντας τους γύρω σας με τον δυναμισμό, την αυτοπεποίθηση, την ρεαλιστική προσέγγιση των πραγμάτων. Μείνετε μακριά από συναισθηματικές εξάρσεις και υπερβολές που δεν θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε τις όποιες δυσκολίες. Η επιστροφή του Άρη σε ορθή πορεία στους Διδύμους δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις ώστε να απολαύσετε τον έρωτα και να καλύψετε τις βαθύτερες επιθυμίες σας. Αισθησιασμός και πάθος κυριαρχούν στις σχέσεις και απογειώνουν την αυτοπεποίθηση και τη γοητεία σας.

ΕΡΩΤΑΣ: **** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: *** ΧΡΗΜΑ: ***  

ΙΧΘΕΙΣ

ΙΧΘΕΙΣ

Με την Πανσέληνο να αγγίζει την προσωπική σας ζωή, οι επανασυνδέσεις είναι πιθανές καθώς δεν αποκλείεται να νιώσετε πως ήρθε η στιγμή να δώσετε μία δεύτερη ευκαιρία σε πρόσωπα που έχουν στιγματίσει τη ζωή σας. Προσεκτικοί πρέπει να είστε στις φιλικές σχέσεις καθώς παρεξηγήσεις και παρερμηνείες μπορεί να οδηγήσουν σε ένταση. Ο Άρης επιστρέφει σε ορθή πορεία στους Διδύμους βοηθώντας σας να ξεπεράσετε καθυστερήσεις και εμπόδια που επηρέασαν το οικογενειακό περιβάλλον το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Η επιθυμία να εκτονώσετε καταπιεσμένη οργή μπορεί να οδηγήσει σε συγκρούσεις που θα δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα. Καλό είναι να διαχειριστείτε την ένταση με ωριμότητα και ψυχραιμία. 

ΕΡΩΤΑΣ: **** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: *** ΧΡΗΜΑ: ****

Διάβασε ακόμη: Αφροδίτη στον Υδρόχόο: Τα πρώτα χαμόγελα έρχονται

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet