Καλώς ή κακώς οι αλλαγές σπάνια είναι εύκολες κι ανώδυνες αλλά είναι απαραίτητες. Με τη Νέα Σελήνη στις 13/11 στο ζώδιο του Σκορπιού σε όψη αντίθεσης με τον Ουρανό και σύνοδο με τον Άρη οι αλλαγές είναι αναπόφευκτες. Καιρός να αφήσουμε πίσω μας τη στασιμότητα, να ξεχάσουμε τις δικαιολογίες και να κάνουμε αυτό που θα μας επιτρέψει να προοδεύσουμε.

Τα σταθερά ζώδια του Ταύρου, του Λέοντα, του Σκορπιού και του Υδροχόου είναι αυτά που δέχονται την άμεση επιρροή και καλούνται να εγκαινιάσουν νέους τρόπους σκέψης και μεθόδους υλοποίησης των στόχων τους. Στις 17/11 σχηματίζεται το τρίγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα. Εδώ οι δυο πλανήτες ενώνουν ειρηνικά τις δυνάμεις τους, αλλά καθώς βρίσκονται και οι δυο σε ζώδια του νερού η εκδήλωση της επιρροής τους είναι μάλλον εσωτερική υπόθεση.

Μπορεί με αυτή την όψη να γίνουμε πιο δημιουργικοί, να εκφράσουμε τις καλλιτεχνικές μας ανησυχίες με πρωτότυπα έργα, να είμαστε πιο ευαίσθητοι απέναντι στους άλλους και κυρίως εκείνους που ίσως περνούν πιο δύσκολα από μας, να κλείσουμε κεφάλαια του παρελθόντος συγχωρώντας ανθρώπους και καταστάσεις και να δούμε τα νέα μας σχέδια και πλάνα όσο κι αν το μέλλον προς το παρόν φαντάζει ομιχλώδες. Την ίδια μέρα ο Ήλιος σχηματίζει επίσης τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, δίνοντας κι αυτή η όψη με τη σειρά της ένα έντονα συναισθηματικό κλίμα και μια τάση λίγο πιο ρομαντική στις προσωπικές μας σχέσεις.

Η εβδομάδα θα ολοκληρωθεί με μια ιδιαίτερα έντονη όψη, καθώς ο Ήλιος συναντά σε σύνοδο στις 18/11 τον Άρη στον Σκορπιό. Οι τελευταίες μέρες της εβδομάδας θα είναι απαιτητικές. Εύκολα θα παίρνουμε φωτιά ακούγοντας κάτι, θα είμαστε πιο θερμοκέφαλοι, παρορμητικοί στη δράση μας και πιθανώς θα χάνουμε την ψυχραιμία μας. Καλύτερα να προσπαθήσουμε να βρούμε μια διέξοδο πιο υγιή για την περίσσεια ενέργεια, όπως για παράδειγμα να πάμε στο γυμναστήριο. Κι αυτή την εβδομάδα μπορεί να υπάρχει μεγαλύτερη έξαρση βίας παγκοσμίως. Πολιτικές και κοινωνικές αναταραχές ή και αστάθεια σε μετεωρολογικές ή γεωφυσικές συνθήκες. Οι εντάσεις, τα απρόοπτα και οι δυσκολίες δεν θα λείψουν παγκοσμίως, ας ελπίσουμε πως ό,τι προκύπτει θα ξεπερνιέται εύκολα.

Διάβασε αναλυτικά τις προβλέψεις για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet