Η εβδομάδα ξεκινά κάτω από την επιρροή της Πανσελήνου του Νοεμβρίου στο ζώδιο των Διδύμων για την οποία μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά πατώντας εδώ. Η Πανσέληνος αυτή αφορά ιδιαίτερα τις σχέσεις προσωπικές κι επαγγελματικές και μέσα στις επόμενες δυο εβδομάδες φαίνεται ότι θα είμαστε πιο πρόθυμοι να εξερευνήσουμε τις προοπτικές μιας προσωπικής ή επαγγελματικής δέσμευσης.

Κυβερνήτης της Πανσελήνου είναι ο κυβερνήτης των Διδύμων, δηλαδή ο Ερμής. Αν πρόκειται να μπείτε σε μια νέα σχέση – συνεργασία προσπαθήστε να έχετε ολοκληρώσει τις διαδικασίες ή να έρθετε σε κάποια συμφωνία πριν τις 13/12 που ο Ερμής θα γυρίσει σε ανάδρομη φαινομενικά πορεία. Παράλληλα με την Πανσέληνο ολοκληρώνεται το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα την ίδια μέρα, μια όψη που θυμίζει πολύ «τοπίο στην ομίχλη». Ό,τι αγγίζει ο Ποσειδώνας, ειδικά σε μια απαιτητική όψη σαν κι αυτή, είναι σαν να το καλύπτει με ένα σύννεφο και δεν βλέπουμε ξεκάθαρα τι κρύβει. Με κάποιο τρόπο θολώνει η κρίση μας και είναι δύσκολο να δούμε ξεκάθαρα τις καταστάσεις γύρω μας. Η χειρότερη τακτική είναι να βιαστούμε σε μια απόφαση μας ή να πιστέψουμε σε κάτι το οποίο φαίνεται αληθινό αλλά δεν είναι.

Μολονότι ο Άρης βρίσκεται στον Τοξότη και μας δίνει δύναμη και αποφασιστικότητα, οι πρώτες μέρες της εβδομάδας δεν προσφέρονται για δεσμεύσεις και μεγάλες υποσχέσεις. Ας κρατήσουμε τη διάθεση για αλλαγές, για νέα ξεκινήματα και δυναμικές ενάρξεις στη ζωή μας για τις επόμενες ημέρες που το κλίμα θα είναι πολύ διαφορετικό! Το τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα θα επαναληφθεί άλλες δυο φορές εξαιτίας της ανάδρομης πορείας του στις 27/12 και στις 09/01/2024.

Ο Δεκέμβριος έρχεται με αλλαγή στο πλανητικό σκηνικό, καθώς ο Ερμής προχωρά στο ζώδιο του Αιγόκερου την 1η Δεκεμβρίου. Σε αυτό το ζώδιο θα γυρίσει φαινομενικά ανάδρομος στις 13/12 και θα οπισθοχωρήσει σε αυτή την ανάδρομη πορεία στον Τοξότη από τις 23/12 μέχρι την 1η Ιανουαρίου. Θα ξαναπεράσει στον Αιγόκερω σε ορθή πορεία πλέον στις 12/01/24. Πολλά λοιπόν από τα πράγματα που συμβαίνουν αυτές τις μέρες μπορεί να μείνουν σε εκκρεμότητα και να τα ξαναδούμε πάλι ώστε να αποφασίσουμε για την τύχη τους αργότερα μέσα στον Δεκέμβριο ή τον Ιανουάριο.

Την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου ολοκληρώνεται το τετράγωνο της Αφροδίτης από τον Ζυγό με τον Πλούτωνα που παίζει πολύ με το συναίσθημα μας. Άλλωστε τι μας ελκύει σε έναν άνθρωπο και τι μας απωθεί είναι ένα μυστήριο. Η όψη αυτή θέλει προσοχή στις ερωτικές σχέσεις, καθώς μπορεί να βγαίνουν στην επιφάνεια αρνητικά συναισθήματα που μπορεί να πηγάζουν από τραύματα στη διάρκεια της παιδικής μας ηλικίας, τα οποία έχουν απωθηθεί στο ασυνείδητο και βγαίνουν με ορμή ως προβολές στις σχέσεις μας. Προσοχή χρειάζεται και στις οικονομικές μας δοσοληψίες. Καλό είναι να μην εμπιστευόμαστε εύκολα.

Δες αναλυτικά τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet