Ο Ερμής περνάει στον Ταύρο δίνοντάς μας την ευκαιρία να αφοσιωθούμε σε οικονομικά σχέδια. Η επιμονή και η υπομονή χαρακτηρίζουν τις κινήσεις μας και μπορεί να φέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Με την σύνοδο Δία – Ποσειδώνα στους Ιχθύ,ς η κατανόηση και η ενσυναίσθηση παίρνουν τα ηνία στις συναναστροφές μας. Άτομα και καταστάσεις του παρελθόντος μπορούν να ξεπεραστούν αρκεί να λειτουργήσουμε με πίστη και προσήλωση στην εσωτερική φωνή που μας καθοδηγεί. Ο Άρης περνάει στους Ιχθύς και τα φοβικά σύνδρομα έρχονται στην επιφάνεια. Οι συνθήκες ευνοούν τη δημιουργικότητα και τη φαντασία καθώς μέσα από αυτές μπορούμε να ισορροπήσουμε και να εκτονώσουμε κάθε αρνητικό συναίσθημα.

ΚΡΙΟΣ

ΚΡΙΟΣ

Η διάθεση να προχωρήσετε σε επιτυχημένες οικονομικές συνομιλίες και σχέδια είναι έντονη με τον Ερμή στον Ταύρο. Οι συζητήσεις μπορεί να εξελιχθούν επιτυχημένα αρκεί να αφήσετε στο περιθώριο το πείσμα και την αδιαλλαξία. Η σύνοδος Δία – Ποσειδώνα στους Ιχθύς βοηθά να ξεπεράσετε κάθε παλιότερη κατάσταση που σας έχει στιγματίσει. Δημιουργικότητα και φαντασία βοηθούν να βρείτε εσωτερική ισορροπία και να προχωρήσετε σε καλλιτεχνικά ενδιαφέροντα με μεγάλη επιτυχία. Προσοχή σε απάτες και αυταπάτες που είναι εύκολο να σας παρασύρουν σε λάθη και απογοήτευση. Με τον Άρη να περνάει στους Ιχθύς, οι παρασκηνιακές διεργασίες σας επηρεάζουν στο χώρο της δουλειάς. 

ΕΡΩΤΑΣ: *** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: *** ΧΡΗΜΑ: **** 

ΤΑΥΡΟΣ

ΤΑΥΡΟΣ

Η ανάγκη να εκφραστείτε με αμεσότητα γίνεται εντονότερη  καθώς ο Ερμής περνάει στο ζώδιό σας, γεγονός που έχει θετικό αντίκτυπο σε επαγγελματικές και προσωπικές σχέσεις. Με την σύνοδο Δία – Ποσειδώνα στους Ιχθύς μπορείτε να πραγματοποιήσετε στόχους που ονειρευόσασταν εδώ και καιρό. Αισιοδοξία και διαίσθηση σας βοηθούν να πάρετε τις σωστές αποφάσεις και να πορευτείτε με πρόσωπα που επιθυμούν να σας στηρίξουν. Με τον Άρη να περνάει στους Ιχθύς νιώθετε την επιθυμία να εμπλακείτε σε συλλογικές προσπάθειες. Επαγγελματικοί και προσωπικοί στόχοι έρχονται στο προσκήνιο καθώς αφιερώνετε χρόνο και προσπάθεια για να έρθετε πιο κοντά στην επίτευξη τους. 

ΕΡΩΤΑΣ: **** ΥΓΕΙΑ: **** ΚΑΡΙΕΡΑ: *** ΧΡΗΜΑ: **** 

ΔΙΔΙΜΟΙ

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η εσωστρέφεια σας χαρακτηρίζει με το πέρασμα του Ερμή στον Ταύρο καθώς ανακαλούνται μνήμες και παλαιότερες καταστάσεις που σας προβληματίζουν. Επαγγελματικές και γραφειοκρατικές εκκρεμότητες που σας δημιουργούν άγχος, μπορούν να τακτοποιηθούν. Η σύνοδος Δία – Ποσειδώνα στους Ιχθύς επηρεάζει την καριέρα σας. Πιθανό είναι να υπάρξουν προτάσεις που θα σας ενθουσιάσουν. Φροντίστε μόνο να μην παρασυρθείτε σε λάθη, επιλέγοντας άτομα που θα σας κολακέψουν για να ικανοποιήσουν τα δικά τους συμφέροντα. Ο Άρης περνάει στους Ιχθύς αυξάνοντας σημαντικά υποχρεώσεις και ευθύνες στον επαγγελματικό χώρο. Έχετε τη δυνατότητα να δείξετε τις ικανότητές σας και να ξεκινήσετε ένα καινούργιο σχέδιο. 

ΕΡΩΤΑΣ: *** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: **** ΧΡΗΜΑ: **** 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τον Ερμή να περνάει στον Ταύρο εντείνεται η ανάγκη για επικοινωνία και έκφραση ιδεών. Πρωτότυπες απόψεις εντυπωσιάζουν και δίνουν το έναυσμα για σχεδιασμούς και νέους στόχους. Αποφύγετε εριστικές και απαξιωτικές συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν. Η σύνοδος Δία – Ποσειδώνα στους Ιχθύς βοηθά να επεκτείνετε τις δραστηριότητές σας. Έμπνευση και φαντασία απογειώνουν επαγγελματικές επιλογές και φέρνουν νέες ευκαιρίες και επαφές με το εξωτερικό. Με τον Άρη να περνάει στους Ιχθύς, διασκέδαση, παρέες και συζητήσεις φτιάχνουν το κέφι σας. Με αισιοδοξία και ενθουσιασμό μπαίνετε στη διαδικασία να εντρυφήσετε σε νέα γνωστικά αντικείμενα που ανοίγουν τους ορίζοντές σας.

ΕΡΩΤΑΣ: ***** ΥΓΕΙΑ: **** ΚΑΡΙΕΡΑ: ***** ΧΡΗΜΑ: *** 

ΛΕΩΝ

ΛΕΩΝ

Ο Ερμής περνάει στον Ταύρο και βοηθά να προχωρήσετε σε επαγγελματικές συζητήσεις και σχέδια. Η μεθοδικότητα και η υπεύθυνη προσέγγιση θα ανεβάσουν τη δημοτικότητά σας. Αποφύγετε απολυτότητα και συντηρητισμό που θα προκαλέσουν δυσαρέσκεια. Η σύνοδος Δία – Ποσειδώνα στους Ιχθύς μπορεί να σας παρασύρει σε οικονομικές επιλογές που δεν είναι οι ενδεδειγμένες. Είναι προτιμότερο να μην προχωρήσετε τώρα σε συμφωνίες και οικονομικά ανοίγματα. Ο Άρης από τους Ιχθύς σας βοηθά να κινηθείτε αθόρυβα και να προχωρήσετε σε επιχειρηματικές κινήσεις και οικονομικές συμφωνίες. Το πάθος και ο ερωτισμός πρωταγωνιστούν στην προσωπική σας ζωή και δίνουν το έναυσμα για μοναδικές στιγμές. 

ΕΡΩΤΑΣ: **** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: **** ΧΡΗΜΑ: ****

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το μυαλό ταξιδεύει με τον Ερμή να περνάει στον Ταύρο καθώς επιθυμείτε να ξεφύγετε από τη ρουτίνα και τις ευθύνες. Πνευματικές αναζητήσεις και ταξίδια δημιουργούν την ανάγκη να βιώσετε κάθε στιγμή σαν περιπέτεια. Η σύνοδος Δία – Ποσειδώνα στους Ιχθύς σας εξωθεί στο να εξιδανικεύετε πρόσωπα και καταστάσεις στην προσωπική και επαγγελματική σας ζωή. Μην παρασυρθείτε από μεγάλα λόγια καθώς είναι πιθανό να απογοητευτείτε από συμπεριφορές προσώπων που θα έχετε εμπιστευτεί. Με τον Άρη να περνάει στους Ιχθύς, αυξάνεται η ένταση στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Ανταγωνιστικές συμπεριφορές και κόντρες θα σας απασχολήσουν έντονα. Κρατήστε χαμηλούς τόνους για να διατηρηθούν οι ισορροπίες. 

ΕΡΩΤΑΣ: *** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: *** ΧΡΗΜΑ: *** 

ΖΥΓΟΣ

ΖΥΓΟΣ

Με τον Ερμή να περνάει στον Ταύρο, οι οικονομικές συζητήσεις μπορεί να εξελιχθούν θετικά, αρκεί να μην παρασυρθείτε από κόλακες που θα σας τάξουν εύκολα κέρδη. Η σύνοδος Δία – Ποσειδώνα στους Ιχθύς δημιουργεί την ανάγκη να ομορφύνετε την καθημερινότητά σας. Με τον Άρη να περνάει στους Ιχθύς, αυξάνονται οι απαιτήσεις στον χώρο της δουλειάς. Είναι απαραίτητος ο καλός προγραμματισμός για να ανταποκριθείτε με επιτυχία σε ό,τι έχετε αναλάβει. Παράλληλα, ένα πρόγραμμα άσκησης και διατροφής θα σας βοηθήσει να κρατήσετε σε αυξημένα επίπεδα την ενέργειά σας και να εκτονώσετε την ένταση και το άγχος με δημιουργικό τρόπο. 

ΕΡΩΤΑΣ: *** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: *** ΧΡΗΜΑ: **** 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Ερμής περνάει στον Ταύρο και σας βοηθά να βρείτε ισορροπίες στις σημαντικές σχέσεις σας. Η διπλωματική διάθεσή σας θα βοηθήσει σε επαγγελματικές συμφωνίες καθώς αντιλαμβάνεστε με ευκολία τι ικανοποιεί τους συνομιλητές σας. Η σύνοδος Δία – Ποσειδώνα στους Ιχθύς εκτοξεύει τον ερωτισμό και το πάθος στην προσωπική σας ζωή. Μοναδικές στιγμές θα ανανεώσουν την σχέση σας. Παράλληλα, πιθανό είναι να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα σας ενθουσιάσουν. Χαρείτε τις στιγμές χωρίς να παρασύρεστε από αυταπάτες. Ο Άρης περνάει στους Ιχθύς και σας εξωθεί σε απολαύσεις, ερωτικό παιχνίδι και διασκέδαση. Προσοχή σε εγωκεντρικές συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν. 

ΕΡΩΤΑΣ: ***** ΥΓΕΙΑ: **** ΚΑΡΙΕΡΑ: **** ΧΡΗΜΑ: ****

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Ερμής περνάει στον Ταύρο και σας βοηθά να βρείτε τις ενδεδειγμένες λύσεις σε επαγγελματικά και γραφειοκρατικά ζητήματα. Έχετε την ευκολία να προχωρήσετε αποφασιστικά σε επιλογές που θα σας βγάλουν από το αδιέξοδο. Η σύνοδος Δία – Ποσειδώνα στους Ιχθύς φορτίζει την ατμόσφαιρα στο οικογενειακό περιβάλλον. Συναισθηματικές υπερβολές και κυκλοθυμία μπορεί να οδηγήσουν σε ξεσπάσματα ή σε αποφάσεις που δεν είναι ενδεδειγμένες λόγω ψευδαισθήσεων. Με τον Άρη να περνάει στους Ιχθύς, οι οικογενειακές υποχρεώσεις αυξάνονται. Προσοχή, καθώς ένταση και καταπιεσμένος θυμός έρχονται στην επιφάνεια και μπορεί να οδηγήσουν σε σκληρές κόντρες με πρόσωπα που σημαίνουν πολλά για εσάς. 

ΕΡΩΤΑΣ: ** ΥΓΕΙΑ: **** ΚΑΡΙΕΡΑ: **** ΧΡΗΜΑ: *** 

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τον Ερμή να περνάει τον Ταύρο, επιθυμείτε να προβάλετε τον εαυτό σας με κάθε τρόπο. Αποφύγετε τις αμετροεπείς συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν το περιβάλλον που κινείστε. Με τον Δία σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, έχετε τη δυνατότητα να προχωρήσετε σε εμπορικές συμφωνίες που μπορούν να σας προσφέρουν πολλά. Εμπιστευτείτε την διαίσθησή σας που θα σας οδηγήσει σε επιτυχημένες συνεργασίες ή ακόμα και στην ενασχόληση σας με γνωστικά αντικείμενα που σας ταιριάζουν. Ο Άρης περνάει στους Ιχθύς και σας βάζει στη δράση. Επαγγελματικές κινήσεις και μετακινήσεις σας βοηθούν να προωθήσετε πιο μεγαλεπήβολα έργα. 

ΕΡΩΤΑΣ: **** ΥΓΕΙΑ: **** ΚΑΡΙΕΡΑ: ***** ΧΡΗΜΑ: ***

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τον Ερμή στον Ταύρο μπαίνετε σε διαδικασία συζητήσεων και επίλυσης οικογενειακών προβλημάτων. Η κατανόηση θα κάνει την διαφορά και θα βοηθήσει να βρεθούν λύσεις. Η σύνοδος Δία – Ποσειδώνα στους Ιχθύς μπορεί να σας παρασύρει σε αλόγιστα έξοδα και σπατάλες. Αποφύγετε οικονομικούς διακανονισμούς που μπορεί να μην εξελιχθούν όπως περιμένετε. Ο Άρης από τους Ιχθύς σας εξωθεί στο να αναζητήσετε τρόπους για να αυξήσετε τα έσοδά σας.  Ξαφνικά έξοδα μπορεί να σας απασχολήσουν και να δημιουργήσουν ανασφάλεια. Λειτουργήστε με σύνεση για να αποφύγετε το άγχος που μπορεί να επηρεάσει την ψυχολογία σας.

ΕΡΩΤΑΣ: *** ΥΓΕΙΑ: **** ΚΑΡΙΕΡΑ: **** ΧΡΗΜΑ: *** 

ΙΧΘΕΙΣ

ΙΧΘΕΙΣ

Με τον Ερμή στον Ταύρο εντυπωσιάζετε με την πειθώ και τα επιχειρήματά σας και επιτυγχάνετε σημαντικές συμφωνίες που σας ικανοποιούν απόλυτα. Η σύνοδος Δία – Ποσειδώνα στο ζώδιό σας μπορεί να σας ωθήσει σε συμπεράσματα που δεν είναι ρεαλιστικά και καλό είναι να προσέχετε. Εμπιστευτείτε το ένστικτο σας και μην παρασυρθείτε από τις ψευδαισθήσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε εσφαλμένες επιλογές προσώπων και καταστάσεων. Ο Άρης περνάει στο ζώδιό σας και βοήθα να βγείτε από την κυκλοθυμία του προηγούμενου χρονικού διαστήματος. Πρωτοβουλίες και αποφασιστικότητα σε όλα τα επίπεδα εντυπωσιάζουν στην προσωπική και επαγγελματική σας ζωή. 

ΕΡΩΤΑΣ: ***** ΥΓΕΙΑ: **** ΚΑΡΙΕΡΑ: **** ΧΡΗΜΑ: *****

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet