Ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη κίνηση του στους Διδύμους προκαλώντας επικοινωνιακά προβλήματα, παρεξηγήσεις και καθυστερήσεις. Είναι προτιμότερο να μην προχωρήσουμε σε σημαντικές συζητήσεις καθώς μπορεί να καταλήξουν σε διαπληκτισμούς. Συμφωνίες και συνεργασίες είναι πιθανό να καθυστερήσουν. Όμως μας δίνεται η ευκαιρία να προχωρήσουμε σε διορθώσεις και να επαναπροσδιορίσουμε τη στάση μας. Με τον Δία να περνάει στον Κριό θα βρούμε τους τρόπους να διευρύνουμε τους ορίζοντές μας σε όλα τα επίπεδα. Μοναδικές ευκαιρίες σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο θα μας ενθουσιάσουν και θα μας επιτρέψουν να κινηθούμε με αποφασιστικότητα. Προσοχή σε υπερβολές και παρορμητικές συμπεριφορές που θα οδηγήσουν σε λάθη. 

ΚΡΙΟΣ

ΚΡΙΟΣ

Με τον Ερμή να κινείται ανάδρομα στους Διδύμους, πιθανό είναι να επαναπροσδιορίσετε την στάση σας απέναντι στον στενό περίγυρο. Οι ανατροπές στα ραντεβού και στις συμφωνίες προκαλούν νευρικότητα. Προσπαθήστε να λειτουργήσετε με ψυχραιμία βρίσκοντας λύσεις που θα σας βοηθήσουν να βγείτε από το αδιέξοδο. Αναβολές σε μετακινήσεις και ταξίδια είναι πιθανόν να προκύψουν. Ο Δίας περνάει στο ζώδιό σας, δίνοντάς σας την ευκαιρία να  βγείτε με δυναμισμό στο προσκήνιο και να διεκδικήσετε την προσοχή του περιβάλλοντος πού κινείστε. Επαγγελματικές προτάσεις και νέες γνωριμίες θα ενθουσιάσουν και θα σας δώσουν την ευκαιρία να εξελιχθείτε. 

ΕΡΩΤΑΣ: ***** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: **** ΧΡΗΜΑ: *** 

ΤΑΥΡΟΣ

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ερμής κινείται ανάδρομα στους Διδύμους και προκαλεί καθυστερήσεις σε οικονομικές συμφωνίες και συναλλαγές. Μη διστάσετε να προχωρήσετε σε διορθώσεις και επαναπροσδιορισμό της στάσης σας. Να θυμάστε πως η επιμονή και το πείσμα δεν θα βοηθήσουν τους στόχους σας. Ο Δίας μετακινείται στον Κριό και σας εξωθεί στο να αναγνωρίσετε τις πληγές του παρελθόντος που επηρεάζουν το παρόν σας. Μπορείτε να τις ξεπεράσετε συγχωρώντας πρόσωπα που πιθανά σας στιγμάτισαν με τη στάση τους. Η ενασχόληση σας με φιλανθρωπικές δραστηριότητες θα βοηθήσει να επέλθει η εσωτερική σας κάθαρση και να πατήσετε πιο γερά στα πόδια σας. 

ΕΡΩΤΑΣ: *** ΥΓΕΙΑ: **** ΚΑΡΙΕΡΑ: ***
ΧΡΗΜΑ: ** 

ΔΙΔΙΜΟΙ

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Ερμής κινείται ανάδρομα στο ζώδιό σας και σας εξωθεί στο να κάνετε την ενδοσκόπησή σας. Καιρός να εντοπίσετε τις καταστάσεις που δεν σας καλύπτουν, τα πρόσωπα και τις συμπεριφορές που δεν σας αφορούν. Μη βιαστείτε να εκφράσετε τα συμπεράσματά σας στο περιβάλλον που κινείστε γιατί αργότερα μπορεί να το μετανιώσετε. Ο Δίας από τον Κριό διευρύνει το φιλικό περιβάλλον και σας βοηθά να ενταχθείτε σε ομάδες και συλλόγους. Νιώθετε ότι ήρθε η στιγμή να προχωρήσετε με γοργά βήματα προς την επίτευξη στόχων και φιλοδοξιών. Σημαντικά πρόσωπα θα στηρίξουν τις ιδέες σας και θα σας βοηθήσουν να έρθετε πιο κοντά στα όνειρά σας. 

ΕΡΩΤΑΣ: *** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: ****
ΧΡΗΜΑ: ***  

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τον Ερμή να είναι ανάδρομος στους Διδύμους εντείνεται η εσωστρέφεια και η μοναχικότητά σας καθώς καταστάσεις του παρελθόντος επανεμφανίζονται και σας προβληματίζουν. Αξιοποιήστε αυτή την περίοδο για να κλείσετε επαγγελματικές και γραφειοκρατικές υποθέσεις που εκκρεμούν εδώ και καιρό και σας προκαλούν άγχος. Με τον Δία να μετακινείται στον Κριό ανοίγονται νέοι δρόμοι στην καριέρα σας. Απαραίτητο είναι να αποφύγετε αμετροεπείς συμπεριφορές που μπορεί να ενοχλήσουν. Παράλληλα, καλό είναι να είστε απόλυτα προσγειωμένοι στη δουλειά καθώς είναι εύκολο να παρασυρθείτε σε λάθη που θα έχουν κόστος στην καριέρα σας και θα οφείλονται στην υπέρμετρη φιλοδοξία σας. 

ΕΡΩΤΑΣ: **** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: ****
ΧΡΗΜΑ: ***  

ΛΕΩΝ

ΛΕΩΝ

Ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη κίνηση του στους Διδύμους δημιουργώντας δυσκολίες σε φιλικές σχέσεις και σχεδιασμούς. Οι παρεξηγήσεις και οι παρερμηνείες προκαλούν υπερένταση και προβλήματα. Είναι πιθανό να προκύψουν καθυστερήσεις και εμπόδια στις προσπάθειές σας να υλοποιήσετε τα σχέδιά σας. Είναι στο χέρι σας να λειτουργήσετε με λογική και διορατικότητα, αρετές που θα σας βοηθήσουν να βρείτε τις ενδεδειγμένες λύσεις. Ο Δίας από τον Κριό θα είναι η όασή σας σε μία, ομολογουμένως, δύσκολη περίοδο. Υπόσχεται διασκέδαση, γνώση, ταξίδια. Με την αρωγή του θα βρείτε τις παρέες και τη διάθεση που θα σας κάνουν να δείτε την καλή πλευρά της ζωής. 

ΕΡΩΤΑΣ: *** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: ***
ΧΡΗΜΑ: ***  

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η ανάδρομη κίνηση του Ερμή στους Διδύμους ανατρέπει τις προσπάθειές σας για συνεννόηση και διατήρηση των καταληκτικών ημερομηνιών στη δουλειά σας. Παρεξηγήσεις και εντάσεις που καλό είναι να αποφευχθούν, μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα με φιγούρες εξουσίας. Επαναπροσδιορίσετε την στάση σας απέναντι στα πράγματα και αποφύγετε τις βιαστικές κινήσεις που μπορεί να σας κοστίσουν ακριβά. Ο Δίας από τον Κριό λειτουργεί βοηθητικά σε οικονομικές συμφωνίες και κληρονομικές υποθέσεις. Παράλληλα σας βοηθά να ξεπεράσετε ανασφάλειες και φόβους που σας εμποδίζουν να λειτουργήσετε απελευθερωμένα. Νέες γνωριμίες θα δονήσουν την ατμόσφαιρα και θα απογειώσουν το πάθος και τον αισθησιασμό.

ΕΡΩΤΑΣ: **** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: **
ΧΡΗΜΑ: ****  

ΖΥΓΟΣ

ΖΥΓΟΣ

Με τον Ερμή να κινείται ανάδρομος στους Διδύμους καθυστερήσεις και εμπόδια είναι πιθανό να προκύψουν σε συνεργασίες και συμφωνίες που σχετίζονται με το εξωτερικό. Παρερμηνείες και παρεξηγήσεις ταλαιπωρούν σχέσεις με τον ευρύτερο περίγυρο που θα σας ωθήσουν να επανεξετάσετε πρόσωπα και καταστάσεις. Οι ταλαιπωρίες στα ταξίδια είναι πιθανές. Ο καλός προγραμματισμός θα λειτουργήσει βοηθητικά σε κάθε δυσκολία. Με τον Δία να περνάει στον Κριό, οι νέες γνωριμίες μπορούν να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο καθώς είναι πολλά υποσχόμενες. Σημαντικές εξελίξεις μπορεί να υπάρξουν στην ήδη υπάρχουσα σχέση σας όπως η επισημοποίηση της ή η συγκατοίκηση. 

ΕΡΩΤΑΣ: **** ΥΓΕΙΑ: **** ΚΑΡΙΕΡΑ: ***
ΧΡΗΜΑ: ***  

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τον Ερμή να αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στους Διδύμους είναι πιθανό να προκύψουν καθυστερήσεις σε οικονομικές συμφωνίες και επιχειρηματικές κινήσεις. Αξιοποιήστε τη συγκεκριμένη συγκυρία για να επαναπροσδιορίσετε την στάση σας και να επανεξετάσετε λεπτομέρειες που μπορεί να κάνουν τη διαφορά. Αποφύγετε να υπογράψετε νέες συμφωνίες καθώς το πιθανότερο είναι να μην εξελιχθούν όπως επιθυμείτε. Με τον Δία να περνάει στον Κριό αποκτάτε ένα ιδιαίτερα απαιτητικό πρόγραμμα καθώς η δουλειά σας διεκδικεί περισσότερη προσπάθεια και προσφορά από σας. Οι υποχρεώσεις και οι αγγαρείες αυξάνονται. Παράλληλα όμως απολαμβάνετε την προστασία των ανωτέρων σας. 

ΕΡΩΤΑΣ: *** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: ***
ΧΡΗΜΑ: ***  

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τον Ερμή να κινείται ανάδρομα στο πολικό σας ζώδιο, τους Διδύμους, μπαίνετε σε μία διαδικασία εσωτερικής αναζήτησης που αφορά επαγγελματικές και προσωπικές σχέσεις. Πιθανό είναι να υπάρξουν παρεξηγήσεις καθώς είναι εύκολο να παρερμηνευθούν  εκφράσεις και προθέσεις προκαλώντας σύγχυση και αναστάτωση. Αποφύγετε σημαντικές συζητήσεις καθώς η κατάληξή τους είναι αμφίβολη. Επιστροφές προσώπων του παρελθόντος πιθανό είναι να σας προβληματίσουν έντονα. Ο Δίας από τον Κριό υπόσχεται στιγμές απόλαυσης και χαράς καθώς απογειώνεται η αυτοπεποίθηση και ο ερωτισμός σας. Νέες γνωριμίες έρχονται και ομορφαίνουν τη ζωή σας καθώς εντυπωσιάζονται από το φλογερό ταμπεραμέντο και την προσωπικότητά σας. 

ΕΡΩΤΑΣ: ***** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: **
ΧΡΗΜΑ: ***  

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη κίνηση του στους Διδύμους και προκαλεί δυσκολίες στον χώρο της δουλειάς. Οι καθυστερήσεις και η ασυνεννοησία θα προκαλέσουν υπερένταση με πρόσωπα από τον συναδελφικό περίγυρο. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας και αποφύγετε αντιπαραθέσεις λόγω του άγχους και της δυσθυμίας σας. Ο Δίας από τον Κριό σας βοηθά να βρείτε ηρεμία και θαλπωρή στο οικογενειακό περιβάλλον. Έχετε τη δυνατότητα να ξεπεράσετε πιθανά προβλήματα και δυσκολίες με οικεία πρόσωπα και να δημιουργήσετε ένα ιδανικό περιβάλλον μέσα στο οποίο νιώθετε υπέροχα. Υποθέσεις ακίνητης περιουσίας ευνοούνται για αυτό φροντίστε να μην χάσετε ευκαιρίες που θα σας δοθούν.

ΕΡΩΤΑΣ: **** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: ** ΧΡΗΜΑ: **  

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τον Ερμή να κινείται ανάδρομα στους Διδύμους επαναπροσδιορίζετε τη στάση σας απέναντι στον έρωτα. Αναλογίζεστε αν και κατά πόσο σας ικανοποιεί η προσωπική σας ζωή. Πρόσωπα από το παρελθόν επιστρέφουν και δημιουργούν τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για μία επανασύνδεση που θα σας ενθουσιάσει. Καλά θα κάνετε βέβαια να είστε απόλυτα βέβαιοι για τις αποφάσεις σας καθώς αργότερα δεν αποκλείεται να αλλάξουν. Με τον Δία στον Κριό διευρύνεται το πεδίο των επαγγελματικών σας. Νέες γνωριμίες θα σας βοηθήσουν να ανοίξετε τους ορίζοντές σας και να ασχοληθείτε με αντικείμενα που σας ενθουσιάζουν. 

ΕΡΩΤΑΣ: *** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: ****
ΧΡΗΜΑ: ***  

ΙΧΘΕΙΣ

ΙΧΘΕΙΣ

Με τον Ερμή να κινείται ανάδρομα στους Διδύμους καλείστε να διαχειριστείτε δύσκολες καταστάσεις στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Αποφύγετε να εκφράσετε παρορμητικά τις σκέψεις σας στους οικείους σας καθώς είναι πιθανόν να παρεξηγηθείτε και να υπάρξουν αντιδικίες. Αποφύγετε την υπογραφή συμφωνιών που σχετίζονται με την ακίνητη περιουσία σας. Ο Δίας μετακινείται στον Κριό και σας εξωθεί στο να αξιοποιήσετε ευκαιρίες που θα αποφέρουν οικονομική ισορροπία και ευμάρεια. Προσοχή σε περιττές σπατάλες και έξοδα καθώς είναι εύκολο να παρασυρθείτε από την ανάγκη να απολαύσετε κάθε στιγμή της ζωή με δυσάρεστες συνέπειες για τον προϋπολογισμό σας. 

ΕΡΩΤΑΣ: *** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: ****
ΧΡΗΜΑ: ****

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet