ΚΡΙΟΣ

ΚΡΙΟΣ

Ο Αύγουστος είναι μήνας διακοπών και διασκέδασης για σένα καθώς με τον Ήλιο και την Αφροδίτη στον Λέοντα έχεις την δυνατότητα να περάσεις μοναδικά. Η προσωπική σου ζωή ανθίζει και δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέα πρόσωπα που θα εισβάλουν για να στην αναστατώσουν με ευχάριστο τρόπο. Η Πανσέληνος του μήνα αγγίζει φιλικές και προσωπικές σχέσεις. Πιθανό είναι να υπάρξουν αναταράξεις και εντάσεις. Ο Άρης περνάει στους Διδύμους μέσα στον μηνά δίνοντάς σου την δυνατότητα να επικεντρωθείς στο εμπόριο και την επικοινωνία. Η επιθυμία για νέες γνώσεις και επαφές γίνεται εντονότερη. Μετακινήσεις και κοντινές αποδράσεις θα ομορφύνουν στην ζωή σου. Προσοχή σε συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα και ξεσπάσματα που θα ενοχλήσουν τους γύρω σου. Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο στο τέλος του μήνα αγγίζει υπόθεση στον χώρο της δουλειάς. Προσοχή πρέπει να δείξεις σε απότομες συμπεριφορές και εκνευρισμό που μπορεί να δημιουργήσουν παρεξηγήσεις.

TIP

Η προσωπική σου ζωή μπορεί να σου προσφέρει πολλά αρκεί να ξεφύγεις από νευρωτικές συμπεριφορές και επαναστατικές διαθέσεις που θα δημιουργήσουν προβλήματα.

ΤΑΥΡΟΣ

ΤΑΥΡΟΣ

Με την σύνοδο Άρη – Ουρανού στο ζώδιό σου και το τετράγωνό τους με τον Κρόνο, είναι πιθανόν να προκύψουν σημαντικές αλλαγές σε επαγγελματικές και προσωπικές υποθέσεις. Κάνεις την προσωπική σου επανάσταση, η ένταση όμως είναι μεγάλη και δύσκολα διαχειρίσιμη τόσο από εσένα όσο και από τους γύρω σου. Η Αφροδίτη από τον Λέοντα στρέφει το βλέμμα σου στην οικογένεια και στους οικείους σου. Αποζητάς θαλπωρή και ασφάλεια από πρόσωπα που αγαπάς και σημαίνουν πολλά για εσένα. Η Πανσέληνος του μήνα αγγίζει το επαγγελματικό και οικογενειακό περιβάλλον. Σπασμωδικές κινήσεις από την πλευρά σου μπορεί να οδηγήσουν σε οριακές καταστάσεις στον χώρο της καριέρας. Με τον Άρη από τους Διδύμους επικεντρώνεσαι σε οικονομικά σχέδια. Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο αναδεικνύει νέους έρωτες και δημιουργικά ενδιαφέροντα.

TIP

Η απερισκεψία και η επιθετικότητα μπορεί να οδηγήσουν σε λάθος επιλογές. Κράτησε χαμηλούς τόνους για να προστατεύσεις σχέσεις και στόχους.

ΔΙΔΙΜΟΙ

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Ήλιος και η Αφροδίτη βρίσκονται στον Λέοντα και σε βοηθούν να απολαύσεις διακοπές και διασκέδαση. Το ερωτικό παιχνίδι παίρνει φωτιά και σε φέρνει σε επαφή με πρόσωπα που σε ενθουσιάζουν με τις γνώσεις και την προσωπικότητά τους. Η Πανσέληνος του μήνα αναδεικνύει την ανάγκη για ξεκάθαρες καταστάσεις και σχέσεις σε ευρύτερο και κοντινό περιβάλλον. Κόλακες και τοξικά πρόσωπα αποκαλύπτονται και δεν διστάζεις να πάρεις τις αποστάσεις που είναι απαραίτητες για την προστασία σου. Με τον Άρη να περνάει στο ζώδιό σου, βγαίνεις από την κυκλοθυμία και την εσωστρέφεια και περνάς σε μία περίοδο έντονης δράσης. Πρωτοβουλίες σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο σου δίνουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο στα γεγονότα. Ωστόσο, παρορμητικές συμπεριφορές, εριστική διάθεση και εγωισμός θα λειτουργήσουν αρνητικά. Με τη Νέα Σελήνη στην Παρθένο θα αναγκαστείς να δώσεις λύσεις σε οικογενειακά προβλήματα ή σχετικά με την ακίνητη περιουσία σου.

TIP

Απόλαυσε το φλερτ που ανεβάζει την ψυχολογία σου στα ύψη χωρίς να εμπλέκεσαι σε παράλληλες καταστάσεις που θα σε φέρουν σε δύσκολη θέση. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τον Ήλιο και την Αφροδίτη να κινούνται στον Λέοντα αφοσιώνεσαι στις απολαύσεις της ζωής. Οικονομικές υποθέσεις και προσωπικά ζητήματα αναδεικνύονται και απαιτούν λεπτούς χειρισμούς για να αποδώσουν το μέγιστο όφελος. Η Πανσέληνος του μήνα ενισχύει φόβους και ανασφάλειες και ανατρέπει στόχους και φιλοδοξίες σου. Οικονομικές συζητήσεις και συμφωνίες που σχετίζονται με τρίτους μπορεί να μπλοκάρουν και να προκαλέσουν αναστάτωση, αμφιβολίες, απογοήτευση. Με τον Άρη να μετακινείται στους Διδύμους το παρελθόν έρχεται και πάλι στο προσκήνιο, όμως δεν είναι εύκολα διαχειρίσιμο. Κυκλοθυμία και απωθημένα μπορεί να σε εγκλωβίσουν στην εσωστρέφεια. Προσοχή σε παρασκήνιο στον χώρο της δουλειάς πού μπαίνει εμπόδιο στους στόχους σου. Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο στρέφει την προσοχή σου στο εμπόριο και την επικοινωνία. Υπονομευτικές κινήσεις όμως μπορεί να μην σου επιτρέψουν να προχωρήσεις απρόσκοπτα στους στόχους σου.

TIP

Μείνε μακριά από συναισθηματικά ξεσπάσματα που επηρεάζουν την ψυχολογία σου και δεν αφήνουν περιθώρια για λογικές κινήσεις.

ΛΕΩΝ

ΛΕΩΝ

Η σύνοδος του Άρη με τον Ουρανό και το τετράγωνό τους με τον Κρόνο το πρώτο δεκαήμερο του μήνα βάζει φωτιά στην επαγγελματική σου ζωή. Έντονες αντιπαραθέσεις και ξεκαθαρίσματα με συνεταίρους και συνεργάτες αλλάζουν τα δεδομένα και σε ωθούν σε νέες επαγγελματικές επιλογές. Ο Ήλιος και η Αφροδίτη από το ζώδιό σου σε βοηθούν να πρωταγωνιστήσεις με την γοητεία και το ταπεραμέντο σου. Προσελκύεις πρόσωπα που θέλουν να συνεργαστούν και να κυριαρχήσουν στην ερωτική σου ζωή. Η Πανσέληνος στον άξονα σου με τον Υδροχόο προκαλεί αναταράξεις σε σχέσεις και συνεργασίες. Τοξικές καταστάσεις μπορεί να τελειώσουν καθώς επαναστατείς απέναντι σε όποιον και ότι δεν σε κατανοεί. Ο Άρης από τους Διδύμους σου δίνει την ευκαιρία να απολαύσεις τις παρέες και την επαφή με τους γύρω σου. Ομάδες και σύλλογοι μπαίνουν στη ζωή σου καθώς νιώθεις ότι μπορείς να προσφέρεις πολλά. Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο στο τέλος του μήνα αναδεικνύει οικονομικές υποθέσεις που μπορεί να μπαίνουν εμπόδια στους στόχους και φιλοδοξίες σου. Προσοχή σε σπατάλες και απερίσκεπτες κινήσεις που θα έχουν οικονομικό και ψυχολογικό κόστος.

TIP

Μην διστάσεις να πάρεις πρωτοβουλίες ώστε να κλείσουν κύκλοι σχέσεων και συνεργασιών που δεν μπορούν να σου προσφέρουν ικανοποίηση αναγκών και επιθυμιών.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο συναισθηματισμός κορυφώνεται τον Αύγουστο καθώς ο Ήλιος και η Αφροδίτη κινούνται στον Λέοντα. Υποθέσεις από το παρελθόν που πρωταγωνίστησαν στην προσωπική σου ζωή έρχονται και πάλι στο προσκήνιο. Παράλληλα αποκαλύπτονται υπονομευτικές συμπεριφορές και παρασκήνιο στον χώρο της δουλειάς που σε επηρεάζει έντονα. Η Πανσέληνος του μήνα σε καλεί να ισορροπήσεις εν μέσω δύσκολων καταστάσεων στον χώρο της δουλειάς. Απερίσκεπτες συμπεριφορές και κινήσεις δεν αποκλείεται να κλείσουν έναν κύκλο στην επαγγελματική σου ζωή αλλάζοντας ριζικά τους μελλοντικούς σου στόχους. Με τον Άρη να περνάει στους Διδύμους οι αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις θα απαιτούν προσπάθεια και υπευθυνότητα. Μείνε μακριά από κόντρες με φιγούρες εξουσίες και ανωτέρους που θα επηρεάσουν την καριέρα σου. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου στο τέλος του μήνα αναδεικνύει την ανάγκη για καινούργιες αρχές σε όλα τα επίπεδα.

TIP

Είναι σημαντικό να αξιοποιήσεις οι δυνατότητες που σου δίνονται στην επαγγελματική σου ζωή ώστε να αναδείξεις τις ικανότητές σου χωρίς κόντρες και αντιδικίες.

ΖΥΓΟΣ

ΖΥΓΟΣ

Με τον Ήλιο και την Αφροδίτη να κινούνται στον Λέοντα, το φιλικό περιβάλλον και η προσωπική σου ζωή βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Περνάς μοναδικά με τους φίλους και το ταίρι σου απολαμβάνοντας τις κοινές δράσεις και τον σχεδιασμό των ονείρων σας. Η Πανσέληνος του μήνα επηρεάζει άμεσα την ερωτική σου ζωή καθώς αποκαλύπτονται συμπεριφορές και καταστάσεις που προκαλούν αναταράξεις. Μπορεί να υπάρξουν εντάσεις που θα οδηγήσουν τη σχέση σου σε οριακό σημείο. Φρόντισε να ρίξεις τους τόνους για να αποφύγεις τη ρήξη με το ταίρι σου. Ο Άρης από τους Διδύμους απογειώνει την αισιοδοξία και την ψυχολογία σου και σε βοηθά να επικεντρωθείς σε θέματα γνώσεων που διευρύνουν τους ορίζοντές σου. Ταξίδια και επαφές με πρόσωπα από το εξωτερικό ανοίγουν νέους ορίζοντες μπροστά σου. Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο αναδεικνύει ζητήματα του παρελθόντος από τα οποία πρέπει να απαλλαγείς. Δογματισμός και απερισκεψία θα οδηγήσουν σε λάθη..

TIP

Πιθανές ανατροπές και αποκαλύψεις για οικονομικές συμφωνίες μάλλον θα σε φέρουν αντιμέτωπο με αλήθειες που θα σε σοκάρουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η σύνοδος του Άρη με τον Ουρανό στον Ταύρο και το τετράγωνό τους με τον Κρόνο δεν θα αφήσει ανεπηρέαστες σχέσεις και συνεργασίες. Έντονες κόντρες και μπλοκαρίσματα μπορεί να οδηγήσουν σε ακραίες συμπεριφορές και καταστάσεις. Η Αφροδίτη από τον Λέοντα σε βοηθά σε επίπεδο αναγνωρισιμότητας καθώς αναδεικνύονται οι επαγγελματικές σου περγαμηνές. Η Πανσέληνος του μήνα αγγίζει το οικογενειακό, επαγγελματικό και προσωπικό περιβάλλον. Αυξημένες υποχρεώσεις, ανατρεπτικά γεγονότα και έντονος εκνευρισμός μπορεί να οδηγήσουν σε ρήξεις που θα έχουν κόστος για εσένα. Με τον Άρη να περνάει στους Διδύμους, κινείσαι αθόρυβα σε οικονομικές υποθέσεις και επιχειρηματικές δράσεις. Ο ερωτισμός και το πάθος εκτοξεύονται στην προσωπική σου ζωή. Προσοχή σε εμμονές και εξουσιαστικές συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν. Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο φέρνει στο προσκήνιο ζητήματα που αγγίζουν τον φιλικό περίγυρο, στόχους και φιλοδοξίες σου. Καχυποψία και υπόγειες καταστάσεις είναι πιθανό να σε βάλουν σε μία διαδικασία αντιπαραθέσεων που θα σε επηρεάσει άμεσα.

TIP

Δείξε ψυχραιμία, στωικότητα και ωριμότητα απέναντι σε πιθανές επιθέσεις από συνεργάτες και σύντροφο για να αποφύγεις έντονες κόντρες που δεν θα αφήσουν ανεπηρέαστες τις σχέσεις σου. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τον Ήλιο και την Αφροδίτη να κινούνται στον Λέοντα και να σε γεμίζουν αισιοδοξία, θα απολαύσεις διακοπές, διασκέδαση, νέες ερωτικές περιπέτειες. Η Πανσέληνος του μήνα αγγίζει το κοντινό και ευρύτερο περιβάλλον και ωθεί σε ξεκάθαρες καταστάσεις και απομάκρυνση προσώπων που προσπαθούν να σε επηρεάσουν κατά το δοκούν. Εμμονές και σπασμωδικές συμπεριφορές προκαλούν περαιτέρω άγχος για αυτό φρόντισε να λειτουργήσεις με απόλυτη ψυχραιμία σε κάθε κίνησή σου. Ο Άρης περνάει στους Διδύμους, το πολικό σου ζώδιο, επηρεάζοντας άμεσα σχέσεις και συνεργασίες. Επιθετικές συμπεριφορές και ανταγωνισμός προκαλούν έντονο εκνευρισμό και διαμάχες. Καλά θα κάνεις να κρατήσεις ισορροπίες αποφεύγοντας να μπεις σε αντιδικίες που θα δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα. Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο στο τέλος του μήνα στρέφει την προσοχή σου στην επαγγελματική σου ζωή και σε προτάσεις που μπορεί να υπάρχουν. Ο ανταγωνισμός και πιθανές διαφωνίες με συνεργάτες ίσως δεν επιτρέψουν την αξιοποίησή τους.

TIP

Νέα πρόσωπα εισβάλλουν στην προσωπική σου ζωή και κεντρίζουν το ενδιαφέρον σου με τα παιχνίδια μυαλού και τις ιδέες τους. 

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την Αφροδίτη να περνάει στον Λέοντα η λίμπιντο σου απογειώνεται καθώς επιθυμείς να βιώσεις έντονα ερωτικές στιγμές με το ταίρι σου. Ανασφάλειες και ζήλια μπορεί να οδηγήσουν σε ακραίες συμπεριφορές και σενάρια επιστημονικής φαντασίας, δυναμιτίζοντας στην ατμόσφαιρα στη σχέση σου. Φρόντισε να απολαύσεις τις στιγμές ελέγχοντας κατώτερα συναισθήματα και σκέψεις. Η Πανσέληνος του μήνα σε καλεί να διαφυλάξεις τα κεκτημένα σου σε οικονομικό και προσωπικό επίπεδο. Εγωκεντρικές συμπεριφορές, ξαφνικά έξοδα και σπατάλες οδηγούν σε περιορισμό των οικονομικών σου και σε πάγωμα οικονομικών συμφωνιών που είναι σημαντικές για εσένα. Ο Άρης περνάει στους Διδύμους αυξάνοντας τις απαιτήσεις στον χώρο της δουλειάς καθώς ευθύνες και αγγαρείες πολλαπλασιάζονται. Λειτούργησε με απόλυτο προγραμματισμό αποβάλλοντας άγχος και εμμονές που μπορεί να δημιουργήσουν έντονα προβλήματα. Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο στο τέλος του μήνα αναδεικνύει την ανάγκη για μία νέα πορεία σε επίπεδο προσωπικής κοσμοθεωρίας. Επιθυμείς να απολαύσεις τη ζωή σου και να χαρείς τις στιγμές όμως οι καθημερινές υποχρεώσεις ίσως δεν σου το επιτρέψουν και αυτό είναι αρκετό για να λειτουργήσεις με νευρικότητα.

TIP

Ξαφνικοί έρωτες στην αρχή του μήνα θα σε αιφνιδιάσουν ευχάριστα καθώς προκαλούν πρωτόγνωρα συναισθήματα και έντονες στιγμές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η σύνοδος του Άρη με τον Ουρανό και το τετράγωνό τους με τον Κρόνο αναδεικνύει ζητήματα στο οικογενειακό περιβάλλον και προκαλεί υπερένταση με πρόσωπα που αγαπάς. Ξαφνικές αποφάσεις και αλλαγές μπορεί να οδηγήσουν σε καινούργια ξεκινήματα που θα σε απελευθερώσουν από παλιότερες καταστάσεις και νοοτροπίες. Ο Ήλιος και η Αφροδίτη στον Λέοντα σε βοηθούν να απολαύσεις την κοινωνικότητα και το έντονο ερωτικό παιχνίδι. Η Πανσέληνος του μήνα στο ζώδιό σου σε ωθεί να οριοθετηθείς έναντι των άλλων και να ξεκαθαρίσεις την στάση σου σε συνεργάτες, σύντροφο και οικογένεια. Με τον Άρη να περνάει στους Διδύμους νιώθεις πως ήρθε η στιγμή να στραφείς στο δημιουργικό κομμάτι του εαυτού σου. Έντονος ερωτισμός και πάθος σε φέρνουν σε επαφή με πρόσωπα που επιθυμείς να κατακτήσεις. Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο στο τέλος του μήνα φέρνει στην επιφάνεια ανασφάλειες, φόβους, καχυποψία που μπορεί να επηρεάσουν στην προσωπική σου ζωή.

TIP

Κράτησε χαμηλούς τόνους και απόφυγε σπασμωδικές και εριστικές συμπεριφορές που θα πυροδοτήσουν έντονους καβγάδες αλλάζοντας τα δεδομένα σε σημαντικές σχέσεις της ζωής σου.

ΙΧΘΕΙΣ

ΙΧΘΕΙΣ

Με την Αφροδίτη να κινείται στον Λέοντα μέσα στο μήνα έχεις την ευκαιρία να τακτοποιήσεις καθημερινές εκκρεμότητες και να ξεπεράσεις παρεξηγήσεις που επηρέασαν τις σχέσεις σου στον χώρο της δουλειάς. Πρακτικά ζητήματα στην προσωπική σου ζωή μπορεί να λυθούν με ευκολία αρκεί να αφήσεις στο περιθώριο τη γκρίνια και τη μεμψιμοιρία. Η Πανσέληνος του μήνα αναδεικνύει καταστάσεις του παρελθόντος που επιβαρύνουν την ψυχολογία σου και πρέπει να κλείσουν. Νευρικότητα και παρορμητισμός δεν αποκλείεται να οδηγήσουν σε λάθη για αυτό οφείλεις να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός. Με τον Άρη να περνάει στους Διδύμους μπαίνεις σε μία μακρά περίοδο που οικογενειακές υποχρεώσεις και καταστάσεις θα επηρεάσουν την ψυχολογία σου. Καταπιεσμένη οργή και θυμός έρχονται στην επιφάνεια με ορμή και οδηγούν σε κόντρες με πρόσωπα από το οικογενειακό περιβάλλον. Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο στο τέλος του μήνα δεν αποκλείεται να φέρει νέες συνεργασίες και σχέσεις που ανοίγουν σημαντικές προοπτικές μπροστά σου. Προσοχή σε φοβίες και συμπλέγματα που δεν θα σου επιτρέψουν να λειτουργήσεις αυτόνομα αξιοποιώντας κάθε δυνατότητα που σου δίνεται.

TIP

Μετρίασε τις εντάσεις στον οικογενειακό χώρο αναγνωρίζοντας πως απωθημένα και τραύματα του παρελθόντος δεν μπορούν πια να σε εξουσιάζουν.

Διάβασε ακόμη: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 30 Ιουλίου με 5 Αυγούστου

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet