Η σύνοδος Άρη – Ουρανού στον Ταύρο είναι η καθοριστική όψη της  εβδομάδας καθώς μας ωθεί σε οικονομικά ρίσκα και συναισθηματική απελευθέρωση. Η επιθυμία να εξασφαλίσουμε το καλύτερο δυνατό σε υλικό επίπεδο δεν αποκλείεται να οδηγήσει σε κινήσεις ρηξικέλευθες και τολμηρές. Ο εκνευρισμός και η υπερένταση όμως δεν αποκλείεται να προκαλέσουν συγκρούσεις για αυτό οφείλουμε να είμαστε προσεκτικοί. Ο Ερμής περνάει στην Παρθένο δίνοντας μας τη δυνατότητα να βρούμε λύσεις σε πρακτικά ζητήματα. Η γρήγορη αντίληψη των πραγμάτων και η διάκριση της λεπτομέρειας κάνουν τη διαφορά. Ας μείνουμε μακριά από επικριτικές διαθέσεις και μεμψιμοιρία που μπορεί να ενοχλήσουν.

ΚΡΙΟΣ

ΚΡΙΟΣ

Με τη σύνοδο Άρη – Ουρανού έχετε τη δυνατότητα να προχωρήσετε σε οικονομικά σχέδια, αρκεί να ρισκάρετε και να εμπιστευτείτε την διορατικότητα σας. Καλό είναι επίσης να είστε προετοιμασμένοι για ξαφνικά έξοδα που μπορεί να ανατρέψουν τα σχέδια σας και να προκαλέσουν νευρικότητα. Ωριμότητα και ψυχραιμία θα δώσουν διεξόδους σε δύσκολες στιγμές και θα σας βοηθήσουν να αποφύγετε συγκρούσεις. Ο Ερμής από την Παρθένο λειτουργεί βοηθητικά σε γραφειοκρατικές και επαγγελματικές υποθέσεις. Αντιλαμβάνεστε με ευκολία ποια είναι η καλύτερη δυνατή λύση που θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από το άγχος και την ένταση. Η επικριτικότητα θα ενοχλήσει για αυτό φροντίστε να την περιορίσετε.

ΕΡΩΤΑΣ: **** ΥΓΕΙΑ: **** ΚΑΡΙΕΡΑ: ***
ΧΡΗΜΑ: ***  

ΤΑΥΡΟΣ

ΤΑΥΡΟΣ

Η σύνοδος του Άρη με τον Ουρανό στο ζώδιό σας εγείρει επαναστάσεις με ή χωρίς αιτία. Η ενέργειά σας βρίσκεται σε απίστευτα επίπεδα και αυτό αποτυπώνεται στις κινήσεις σας. Επαγγελματικά ρίσκα και προσωπικές ανατροπές είναι πιθανό να υπάρξουν. Καλό είναι βέβαια να μετριάσετε την ένταση και την επιθετικότητα απέναντι σε πρόσωπα που παίζουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σας ώστε να μην υπάρξουν προβλήματα. Ο Ερμής από την Παρθένο σας βοηθά να εκφράσετε συναισθήματα και σκέψεις στην προσωπική σας ζωή. Η διάθεση για προβολή είναι έντονη για αυτό και δεν αποκλείεται να παρασυρθείτε σε υπερβολές και αμετροεπείς συμπεριφορές που μπορεί να προκαλέσουν δυσαρέσκεια. 

ΕΡΩΤΑΣ: *** ΥΓΕΙΑ: **** ΚΑΡΙΕΡΑ: *** ΧΡΗΜΑ: *** 

ΔΙΔΙΜΟΙ

ΔΙΔΥΜΟΙ

H σύνοδος Άρη – Ουρανoύ εγκυμονεί αποκαλύψεις καθώς φέρνει στην επιφάνεια παρασκηνιακές διεργασίες και υπονομευτικές συμπεριφορές συναδέλφων σου. Είναι απαραίτητο να συγκρατήσετε τη νευρικότητα πού μπορεί να οδηγήσει σε έντονα συναισθηματικά ξεσπάσματα καθώς είναι εύκολο να χάσετε το μέτρο. Ο Ερμής από την Παρθένο σας βοηθά να κλείσετε ζητήματα που απασχολούν το οικογενειακό περιβάλλον. Σημαντικές εξελίξεις μπορεί να υπάρξουν σε  θέματα ακίνητης περιουσίας αφού οι συμφωνίες που θα επιδιώξετε μάλλον θα είναι οι καλύτερες δυνατές για εσάς. Να θυμάστε μόνο πως οι κυκλοθυμικές συμπεριφορές και τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματά σας θα επηρεάσουν τις σχέσεις σας με τους οικείους σας.

ΕΡΩΤΑΣ: *** ΥΓΕΙΑ: **** ΚΑΡΙΕΡΑ: *** ΧΡΗΜΑ: *** 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την σύνοδο του Άρη με τον Ουρανό να λειτουργεί ευνοϊκά σε επίπεδο στόχων και φιλοδοξιών, έχετε τη δυνατότητα να προχωρήσετε σε κινήσεις που θα εντυπωσιάσουν. Οι πρωτότυπες ιδέες σας τώρα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα καθώς δείχνετε αποφασιστικότητα και δυναμισμό. Φιλικά πρόσωπα θα σας στηρίξουν αιφνιδιάζοντας σας με θετικό τρόπο. Ο Ερμής από την Παρθένο λειτουργεί βοηθητικά σε εμπορικές συμφωνίες. Εντυπωσιάζετε με την πειθώ και τα επιχειρήματά σας και καλλιεργείτε το έδαφος για σημαντικές επαγγελματικές επιτυχίες. Νευρικότητα και εναλλαγές στην διάθεσή σας είναι πιθανόν να επηρεάσουν σχέσεις με το κοντινό περιβάλλον. Φροντίστε να συγκρατήσετε τον εκνευρισμό σας. 

ΕΡΩΤΑΣ: **** ΥΓΕΙΑ: ****  ΚΑΡΙΕΡΑ: ****
ΧΡΗΜΑ: ****  

ΛΕΩΝ

ΛΕΩΝ

Ανατροπές σε επαγγελματικά σχέδια και συγκρουσιακές καταστάσεις στο χώρο της καριέρας θα σας προβληματίσουν με την σύνοδο του Άρη με τον Ουρανό. Καλό είναι να έχετε ένα εναλλακτικό σχέδιο δράσης στην περίπτωση που ανατραπούν τα σχέδιά σας. Προσοχή σε συγκρούσεις με ανώτερους και φιγούρες εξουσίας καθώς θα έχουν σημαντικό κόστος. Ο Ερμής περνάει στην Παρθένο και σας διευκολύνει να αφοσιωθείτε σε οικονομικές συζητήσεις και συμφωνίες. Φροντίστε μόνο να μην εγκλωβιστείτε στην αδιαλλαξία δημιουργώντας δυσαρέσκεια στα άτομα με τα οποία θα διαπραγματεύεστε. Μην αφήνετε το άγχος να σας κυριαρχήσει γιατί θα χάσετε πολλή ενέργεια.

ΕΡΩΤΑΣ: *** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: ** ΧΡΗΜΑ: ****

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η σύνοδος Άρη – Ουρανού απογειώνει την διάθεσή σας και σας ωθεί σε κινήσεις που βοηθούν την προσωπική σας εξέλιξη. Ταξίδια και επαφές με το εξωτερικό ανεβάζουν την αυτοπεποίθηση και την αισιοδοξία σας και δημιουργούν αρκετά καλές προϋποθέσεις για επαγγελματικά ξεκινήματα. Νέοι έρωτες έρχονται αιφνιδιαστικά στη ζωή σας απογειώνοντας το πάθος και τον αισθησιασμό. Με τον Ερμή να περνάει στο ζώδιό σας, θα βγείτε από την εσωστρέφεια και θα εκφράσετε με ευθύτητα σκέψεις και απόψεις. Σημαντικές εξελίξεις μπορεί να υπάρξουν σε επίπεδο επαγγελματικών συμφωνιών. Μη βιάζεστε στις διαπραγματεύσεις σας. Ο χρόνος λειτουργεί υπέρ σας.

ΕΡΩΤΑΣ: **** ΥΓΕΙΑ: **** ΚΑΡΙΕΡΑ: ****
ΧΡΗΜΑ: ****

ΖΥΓΟΣ

ΖΥΓΟΣ

νασφάλειες και φοβίες έρχονται ορμητικά στην επιφάνεια με τη σύνοδο Άρη – Ουρανού να σας προκαλεί ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα. Βαθύτερες καταστάσεις και απωθημένα αποκαλύπτονται και καλείστε να τα αντιμετωπίσετε με ψυχραιμία. Αιφνιδιαστικά γεγονότα αλλάζουν τα δεδομένα σε οικονομικές συμφωνίες και επιχειρηματικές κινήσεις. Ο Ερμής από την Παρθένο ενισχύει την εσωστρέφεια καθώς μνήμες από το παρελθόν έρχονται και πάλι στο μυαλό σας. Επαγγελματικές και γραφειοκρατικές εκκρεμότητες χρήζουν άμεσης διεκπεραίωσης. Δώστε τις απαραίτητες λύσεις για να απαλλαγείτε από ζητήματα που σας αγχώνουν εδώ και καιρό. Προσέξτε ποιους εμπιστεύεστε καθώς μπορεί να σας εκθέσουν κάποια κουτσομπολιά.

ΕΡΩΤΑΣ: *** ΥΓΕΙΑ: ***  ΚΑΡΙΕΡΑ: ** ΧΡΗΜΑ: *** 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η σύνοδος του Άρη με τον Ουρανό αγγίζει το περιβάλλον των σχέσεων και των συνεργασιών σας. Επιθετικές διαθέσεις και ανταγωνιστικές συμπεριφορές από το ταίρι ή τους συνεργάτες σας θα σας αιφνιδιάσουν. Είναι σημαντικό να κρατήσετε χαμηλούς τόνους αποφεύγοντας να εμπλακείτε σε καβγάδες που μπορεί να οδηγήσουν σε ρήξεις. Ο Ερμής από την Παρθένο βοηθά να εκφράσετε πρωτότυπες ιδέες και προτάσεις στον φιλικό περίγυρο. Η επικοινωνία με τους φίλους και με πρόσωπα που αντιλαμβάνονται τον τρόπο σκέψης σας είναι σημαντική. Απαραίτητο είναι βέβαια να δώσετε χώρο στις διαφορετικές απόψεις αποφεύγοντας αλαζονικές συμπεριφορές και απολυτότητα που μπορεί να ενοχλήσουν. 

ΕΡΩΤΑΣ: ** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: *** ΧΡΗΜΑ: *** 

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τη σύνοδο Άρη – Ουρανού να επηρεάζει τον χώρο της δουλειάς και την καθημερινότητά σας πιθανό είναι να υπάρξουν ανατροπές και γεγονότα που θα αλλάξουν την ροή του προγράμματός σας. Η υπερένταση και το άγχος μπορεί να οδηγήσουν σε συγκρούσεις με πρόσωπα από τον συναδελφικό περίγυρο. Αξιοποιήστε προτάσεις που έρχονται ξαφνικά καθώς μπορεί να αλλάξουν την επαγγελματική σας πορεία με θετικό τρόπο. Ο Ερμής περνάει στην Παρθένο και σας βοηθά να προχωρήσετε σε επαγγελματικές συνομιλίες. Ο ορθολογισμός και η μεθοδική σας σκέψη εντυπωσιάζουν φιγούρες εξουσίας και ανωτέρους. Μείνετε μακριά από συντηρητικές και απόλυτες απόψεις που θα προκαλέσουν δυσαρέσκεια. 

ΕΡΩΤΑΣ: *** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: *** ΧΡΗΜΑ: ***  

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η σύνοδος του Άρη με τον Ουρανό απογειώνει την προσωπική σας ζωή καθώς ο ερωτισμός εκτοξεύεται στα ύψη. Κεραυνοβόλες νέες γνωριμίες ομορφαίνουν τη ζωή σας και σας δίνουν την ευκαιρία να απολαύσετε το πάθος και τον αισθησιασμό στον απόλυτο βαθμό. Σημαντικό είναι βέβαια να συγκρατήσετε την ορμή που μπορεί να οδηγήσει σε σπασμωδικές κινήσεις. Ο Ερμής από την Παρθένο σας δίνει την ευκαιρία να τακτοποιήσετε νομικές υποθέσεις και να πραγματοποιήσετε ταξίδια που έχετε στο μυαλό σας εδώ και καιρό. Αμέλεια και αφέλεια μπορεί να σας εκθέσουν σε υποχρεώσεις για αυτό φροντίστε να παραμείνετε οι συγκεντρωμένοι.

ΕΡΩΤΑΣ: **** ΥΓΕΙΑ: **** ΚΑΡΙΕΡΑ: ****
ΧΡΗΜΑ: *** 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η ένταση στην οικογένεια είναι αυξημένη καθώς η σύνοδος Άρη – Ουρανού αναδεικνύει καταστάσεις που σας έχουν ενοχλήσει στο παρελθόν και δεν μπορείτε να ξεπεράσετε. Ο θυμός και η καταπιεσμένη οργή βγαίνουν απότομα στην επιφάνεια και μπορεί να οδηγήσουν σε σκληρές κόντρες με τους οικείους σας. Είναι προτιμότερο να συγκρατήσετε τα νεύρα σας αποφεύγοντας αντιπαραθέσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε ρήξεις. Ο Ερμής περνάει στην Παρθένο και σας δίνει την δυνατότητα να προχωρήσετε σε οικονομικές συζητήσεις και συμφωνίες. Συναλλαγές με τρίτους ευνοούνται καθώς το ένστικτο σας βοηθά να κάνετε την καλύτερη δυνατή επιλογή αποφεύγοντας λάθη και παγίδες. 

ΕΡΩΤΑΣ: *** ΥΓΕΙΑ: ***  ΚΑΡΙΕΡΑ: *** ΧΡΗΜΑ: ***

ΙΧΘΕΙΣ

ΙΧΘΕΙΣ

Ξαφνικές προτάσεις σε ότι αφορά το εμπόριο και την επικοινωνία μπορεί να φέρει στο προσκήνιο η σύνοδος του Άρη με τον Ουρανό. Οι συνθήκες απαιτούν δράση και αξιοποίηση πρωτοποριακών ιδεών που μπορεί να οδηγήσουν σε νέες επαγγελματικές ευκαιρίες και εμπειρίες. Προσοχή στις μετακινήσεις καθώς η νευρικότητα μπορεί να οδηγήσει σε λάθη. Ο Ερμής από την Παρθένο βοηθά να εξομαλύνετε σχέσεις και συνεργασίες και να βρείτε την χρυσή τομή με πρόσωπα που είναι σημαντικά για εσάς. Απαραίτητο είναι να εκφράζετε τις απόψεις και τις σκέψεις σας διεκδικώντας την ικανοποίηση των αναγκών και των επιθυμιών μας. 

ΕΡΩΤΑΣ: **** ΥΓΕΙΑ: ***  ΚΑΡΙΕΡΑ: ****
ΧΡΗΜΑ:  ***

Διάβασε ακόμη: Νέα Σελήνη στο Λέοντα: Αυτή είναι η αρχή της καλοκαιρινής ζωής!

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet