ΚΡΙΟΣ

ΚΡΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη στην αρχή του μήνα σου δίνει το έναυσμα για να κάνεις μία γενική εκκαθάριση, να κλείσεις υποθέσεις του παρελθόντος, να απαλλαγείς από περιττά άγχη. Σπεύσε να απελευθερωθείς από τα βάρη σου καθώς η Αφροδίτη και ο Άρης που από τις 6 Μαρτίου μπαίνουν στον Υδροχόο, θα σου φέρουν ευκαιρίες. Νέες γνωριμίες, νέα σχέδια, νέα προτάσεις. Διευρύνονται οι ορίζοντές σου και βάζεις σε εφαρμογή σχέδια που θα σε ανεβάσουν σε ένα σαφώς καλύτερο επίπεδο καριέρας. Ωστόσο, καλό είναι να προσέχεις τις κινήσεις σου καθώς στο δεύτερο δεκαπενθήμερο, με την Πανσέληνο στην Παρθένο, θα διακατέχεσαι από νευρικότητα. Μην αφήσεις τις εντάσεις της στιγμής να σε εκθέσουν. Επίσης, καλό είναι να φυλάγεσαι από το παρασκήνιο που είναι πιθανό να υπάρχει σε βάρος σου.

TIP

Ο Μάρτιος προσφέρει ευκαιρίες για την ερωτική σου ζωή, αρκεί να βρεις τη χρυσή τομή μεταξύ δουλειάς και προσωπικής ζωής. Ο χρόνος σου πρέπει να κατανεμηθεί πιο δίκαια για τις συναισθηματικές σου ανάγκες.

ΤΑΥΡΟΣ

ΤΑΥΡΟΣ

Ο μήνας αρχίζει δυναμικά με μία Νέα Σελήνη που σε καλεί να επικεντρωθείς στους στόχους σου και να αξιοποιήσεις κάθε ευκαιρία για να ικανοποιήσεις τις φιλοδοξίες σου. Αν προσπαθήσεις με συνέπεια, υπομονή και επιμονή θα δρέψεις καρπούς, κυρίως από την έκβαση των πραγμάτων στην προσωπική σου ζωή. Ο μαγνητισμός σου σε βοηθάει να μπεις στο ερωτικό παιχνίδι και να κερδίσεις τις επιβεβαιώσεις σου από τα φλερτ. Ερωτικές επιτυχίες που θα είναι ακόμη πιο κραυγαλέες στο δεύτερο δεκαπενθήμερο με την Πανσέληνο στο ζώδιο των ερωτικών σου, την Παρθένο. Από τις 6 Μαρτίου που ο Άρης και η Αφροδίτη μπαίνουν στον Υδροχόο, όπου βρίσκεται και ο Κρόνος, αρχίζει ένας αγώνας δρόμου για την καριέρα και την κοινωνική σου καταξίωση. Άγχος, κούραση, εντάσεις και πολλή προσπάθεια για να καταφέρεις ακόμη και το πιο απλό. 

TIP 

Μπορεί να νιώθεις ότι οι αμοιβές σου είναι πολύ μικρότερες των κόπων σου. Καλό είναι να αντιμετωπίσεις αυτή την περίοδο ως ένα διάστημα μαθητείας από το οποίο θα αντλήσεις μοναδικές εμπειρίες που θα φέρουν τα κέρδη τους αργότερα.

ΔΙΔΙΜΟΙ

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Μάρτιος υπόσχεται θετικές εξελίξεις σε ότι αφορά την προσπάθειά σου να διευρύνεις τους ορίζοντές σου. Υπόσχεται νέες γνωριμίες, επαφές, εποικοδομητικές συζητήσεις και τις ευκαιρίες που όλα αυτά συνεπάγονται. Ιδιαίτερα μετά τις 6/6 που η Αφροδίτη και ο Άρης περνούν στον Υδροχόο, φαίνεται ότι θα έχεις πολλούς λόγους για να χαίρεσαι με τις καινούργιες παρέες σου αλλά και τα σχέδια που θα καταστρώσετε. Ανάλογες χαρές θα πάρεις και στον αισθηματικό τομέα, ιδιαίτερα αν σκέφτεσαι να κάνεις ένα ακόμη βήμα για να εξελίξεις τη σχέση σου. Με τη Νέα Σελήνη στην αρχή του μήνα θα έχεις αρκετή ένταση στη δουλειά. Είναι πιθανό να πιεστείς από έναν ανώτερό σου. Καλά θα κάνεις να αποφύγεις τις διεκδικήσεις για να μην υπάρξουν χειρότερα προβλήματα. Η Πανσέληνος στο δεύτερο δεκαπενθήμερο εγκυμονεί οικογενειακά ζητήματα που θα σε αγχώσουν. 

TIP

Επικεντρώσου στα ευχάριστα του μήνα και στο πώς θα προωθήσεις τα νέα σχέδια που θα σκεφτείς με τα άτομα που εμπιστεύεσαι. Οι εντάσεις θα ξεπεραστούν με ψυχραιμία και όχι με διάθεση υπερανάλυσης των γεγονότων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη στην αρχή του μήνα σε εξωθεί στο να προσπαθήσεις να διασκεδάσεις λίγο, να γνωριστείς καλύτερα με κάποια άτομα που έχουν μπει πρόσφατα στη ζωή σου, να αλεγράρεις με τους συγγενείς σου. Παράλληλα, σηματοδοτεί την έναρξη μιας περιόδου στην οποία πρέπει να δημιουργήσεις τις ευκαιρίες σου, διευρύνοντας τις παρέες σου και βάζοντας νέο δυναμικό στη ζωή σου. Γνωριμίες που θα σου φανούν χρήσιμες επαγγελματικά ή θα αποτελέσουν σταθμούς για την προσωπική σου ζωή. Σε όλα αυτά βοηθάει και η Πανσέληνος του μήνα. Ωστόσο, η συμπόρευση της Αφροδίτης και του Άρη στον Υδροχόο, από τις 6 Μαρτίου, φέρνει στην επιφάνεια καταπιεσμένα συναισθήματα, ανικανοποίητες ανάγκες και επιθυμίες. Οι συναισθηματικές υπερχειλίσεις που σου προκαλούν, μπορεί να σε φέρουν σε αντιπαράθεση με άτομα που βρίσκονται πολύ κοντά σου και αποτελούν ασφαλείς επιλογές για να εκφράσεις τις εντάσεις σου. Να θυμάσαι, ωστόσο, ότι η δράση φέρνει αντίδραση…

TIP

Καλό είναι να μην υπογράψεις οικονομικούς διακανονισμούς αν δεν έχεις ρωτήσει έναν ειδικό. Επίσης, βρες έναν τρόπο να εκτονώνεσαι, ιδιαίτερα αν συσσωρεύεις παράπονα από το παρελθόν.

ΛΕΩΝ

ΛΕΩΝ

Δύσκολη εποχή για πρίγκιπες! Ο Μάρτιος με τη Νέα Σελήνη και την Πανσέληνό του σε βάζει στη διαδικασία να αναμετρηθείς με τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου. Το βέβαιο είναι ότι θα νιώσεις το έλλειμα να σε κατακλύζει καθώς τους τελευταίους μήνες αναγκάζεσαι να δουλεύεις σκληρά. Ο αγώνας που δίνεις για να ανταπεξέλθεις στις ευθύνες σου και σε όλα όσα προκύπτουν, σε έχει απομακρύνει από το κάνεις αυτά που σου αρέσουν. Είναι πολύ πιθανό να νιώσεις οργή. Ωστόσο, καλό είναι να μην την αφήσεις να κατακλύσει αυτούς που έχεις γύρω σου και κυρίως τους πλέον οικείους και το ταίρι σου. Με τον Άρη και την Αφροδίτη να συμπορεύονται στον Υδροχόο από τις 6 Μαρτίου, θα ξεκαθαρίσει το τοπίο των σχέσεών σου. Μέσα από αντιφατικές καταστάσεις μεταξύ απόλυτης αγάπης και μεγάλης έντασης, θα βρεις αυτό που θέλεις από το άτομο που σε συντροφεύει.

TIP

Μη διστάσεις να κλείσεις κεφάλαιο και να αλλάξεις σελίδα αν και όπου χρειάζεται, ιδιαίτερα αν πρόκειται για την προσωπική σου ευημερία και ισορροπία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη και η Πανσέληνος πραγματοποιούνται στο ζωδιακό σου άξονα,  γεγονός που σε βάζει στη διαδικασία να ξεκαθαρίσεις τι θέλεις, τι επιδιώκεις, τι αξιώνεις από τις σχέσεις σου και δη τις προσωπικές. Η αλήθεια είναι ότι όλον τον μήνα θα σε απασχολήσουν τα ερωτικά σου αλλά με έναν τρόπο ευχάριστο καθώς, ακόμη και τα απρόοπτα, θα κρύβουν κάτι καλό στην εξέλιξή τους. Αν ψάχνεις το ταίρι σου, το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα είναι το καλύτερο και προσφέρεται και για κεραυνοβόλους έρωτες. Από την άλλη, δεν αποκλείονται οι συνεργασίες και οι ευκαιρίες για κάτι καινούργιο και πιθανώς καινοτόμο στη δουλειά σου. Με τον Άρη και την Αφροδίτη στον Υδροχόο τα ωράριά σου θα είναι πολύ φορτωμένα και καλό θα ήταν να κάνεις έναν προγραμματισμό που να σου αφήνει περιθώριο χρόνου για εσένα.

TIP

Μην αφήνεις τον εαυτό σου έρμαιο των κολάκων σου. Αυτή την περίοδο είσαι επιρρεπής στους κόλακες που θα μπορούσαν να σε εκμεταλλευτούν για να εξυπηρετήσουν τα δικά τους συμφέροντα.

ΖΥΓΟΣ

ΖΥΓΟΣ

Από τις 6 Μαρτίου το δίδυμο του έρωτα, Αφροδίτη και Άρης, θα συμπορεύονται στον Υδροχόο, το ζώδιο των ερώτων σου. Εννοείται ότι οφείλεις στον εαυτό σου να αξιοποιήσεις αυτή την συγκυρία για να περάσεις όμορφα. Καιρός για διασκέδαση, ανανέωση, χαρά, εκτόνωση, έρωτες, απολαύσεις. Περίοδος εύνοιας για δεσμευμένους και αδέσμευτους Ζυγούς. Η Νέα Σελήνη στην αρχή του μήνα υπόσχεται επαγγελματικές ευκαιρίες και πολλή δουλειά. Καλό είναι να προσέχεις λίγο την τάση σου να πιστεύεις εύκολα τους άλλους. Στο δεύτερο δεκαπενθήμερο η Πανσέληνος σε εξωθεί να κλείσεις οριστικά και αμετάκλητα κάποιες υποθέσεις του παρελθόντος που σε αγχώνουν, κυρίως γραφειοκρατικές. Αν, ωστόσο, νιώθεις σαν βάρος σου και σχέσεις του παρελθόντος, αν κάποια άτομα είναι τοξικά για τη ζωή σου, μη διστάσεις να απαλλαγείς και να πάρεις τις ανάσες σου.

TIP

Να θυμάσαι ότι στον Υδροχόο βρίσκεται και ο Κρόνος, ο Διδάσκαλος Κριτής. Συνεπώς, να χαρείς με την ψυχή σου, αλλά να θυμάσαι ότι ο Κρόνος θα πριμοδοτήσει μόνο εσένα που παίρνεις την προσωπική σου ζωή στα σοβαρά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο μήνας αρχίζει με μία υπέρλαμπρη για τα ερωτικά σου Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο των ερωτικών σου, στους Ιχθύς. Φαίνεται ότι βγαίνει από μέσα σου ο παθιασμένος, μαγνητικός, ελκυστικός Σκορπιός που ξέρουμε και αγαπάμε. Αυτό το πλάσμα που κατατροπώνει και καίει καρδιές στο πέρασμά του. Επιβεβαιώνεσαι κι αν η σχέση σου έχει αποδείξει ότι αντέχει, σκέψου μήπως ήρθε η στιγμή να σκεφτείς και το επόμενο βήμα σου. Η Πανσέληνος στην Παρθένο στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του Μάρτη σε βάζει στη διαδικασία να προωθήσεις νέα σχέδια και να δώσεις τον αγώνα σου για να αναδειχθείς στον τομέα σου. Το πέρασμα του Άρη και της Αφροδίτης στον Υδροχόο, μπορεί να σου προκαλέσει πονοκέφαλο καθώς φαίνεται ότι θα υπάρξουν κάποια οικογενειακά προβλήματα. Ίσως στεναχωρηθείς για κληρονομικά ζητήματα που προκύπτουν. 

TIP

Αν υπάρξουν εντάσεις και αντιπαραθέσεις με οικεία σου πρόσωπα, μην προσπαθήσεις να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας. Κράτα τις αποστάσεις σου και άσε τον χρόνο να σου δείξει τι να κάνεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τη Νέα Σελήνη και την Πανσέληνο του μήνα θα αναγκαστείς να εστιάσεις την προσοχή σου και να αφιερώσεις τον χρόνο σου σε ένα πλήθος ζητημάτων, επαγγελματικών και προσωπικών. Η αλήθεια είναι ότι θα νιώσεις να αδικείσαι καθώς θα αναλάβεις ευθύνες που δεν σου αναλογούν και θα έπρεπε να τις μοιράζεσαι και με άλλα άτομα. Ωστόσο, καλό είναι να μην αφήνεις τον εκνευρισμό σου να καθορίσει τη συμπεριφορά σου για να αποφύγεις τα χειρότερα. Σημαντική και ευχάριστη για το ζώδιό σου είναι η μετακίνηση του Άρη και της Αφροδίτης στον Υδροχόο από τις 6 Μαρτίου. Οι δημιουργικές ιδέες, οι αξιόλογες επαφές και οι εποικοδομητικές συζητήσεις μαζί τους, θα σε βγάλουν από το τέλμα σου και θα σου δώσουν χαρά και ζωντάνια. Παράλληλα, ο Άρης και η Αφροδίτη θα φέρουν περισσότερα φλερτ και ερωτικές απολαύσεις συνυφασμένες με την άνοιξη.

TIP

Μην σπεύδεις να καταδικάσεις αυτούς που νομίζεις ότι σε αδικούν. Είναι πιθανό να μην σε αδικούν αλλά να σε θεωρούν το μόνο ικανό άτομο για να τους λύσει τα προβλήματά τους. Σκέψου το.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το θέμα των αναγκών σου και κατά πόσο φροντίζεις για την ικανοποίησή τους, τίθεται μέσα στον Μάρτιο και αποζητά επιτακτικά τις απαντήσεις σου. Με την Αφροδίτη και τον Άρη να συμπορεύονται στον Υδροχόο, το είναι σου θα αντιδρά κάθε φορά που θα παραμελείς τα θέλω σου σε βάρος των πρέπει. Κάνε τον απολογισμό σου και δες πόσες φορές σε παραμέλησες. Άρχισε να δίνεις λίγο περισσότερο χρόνο σε εσένα και στις καθημερινές απολαύσεις που συνθέτουν το αλατοπίπερο της ζωής. Η Νέα Σελήνη στην αρχή του μήνα και η Πανσέληνος στο δεύτερο δεκαπενθήμερο, σε εξωθούν στο να μπεις δυναμικά στη δράση για να προωθήσεις δημιουργικά σχέδια. Το πεδίο είναι πρόσφορο για να κάνεις τις επαφές σου, να αποφασίσεις με ποιους συνεργάτες θα προχωρήσεις. Επίσης, οι ερωτικές διαθέσεις ανθίζουν, τα φλερτ σου δίνουν επιβεβαιώσεις ενώ οι κεραυνοβόλοι έρωτες είναι πολύ πιθανοί. 

TIP

Αν θέλεις να ικανοποιήσεις τις ανάγκες σου, ανάλαβε την ευθύνη σου απέναντι στον εαυτό σου. Δεν φταίνε οι άλλοι αλλά εσύ που δεν τις διεκδίκησες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Από τις 6 Μαρτίου ο Άρης και η Αφροδίτη θα βρίσκονται στο ζώδιό σου, δημιουργώντας τις συνθήκες για ένα δίπολο ή μία σύνθεση ή και για τα δύο ταυτόχρονα. Το δίπολο θα συμβεί αν δώσεις στον εγωισμό σου να κρατάει τα ηνία των συμπεριφορών σου στις σχέσεις σου. Το αποτέλεσμα θα είναι να προκαλέσεις ανταγωνισμό και συνεχείς διαξιφισμούς. Η σύνθεση θα επέλθει αν έχεις συνεχώς ενωτική, υποχωρητική διάθεση ή αν βρίσκεις τρόπους να αφομοιώνεις τις εντάσεις στο κλίμα της αγάπης και της διασκέδασης. Όμως, η πιο πιθανή εκδοχή είναι να παραπείς από το δίπολο στη σύνθεση καθώς θα διακατέχεσαι από αμφιθυμικά συναισθήματα. Καλό θα ήταν να πρυτανεύσει η λογική και να προσπαθήσεις να κρατηθείς περισσότερο στις απολαύσεις και στην ενότητα. 

TIP

Με τη Νέα Σελήνη και την Πανσέληνο θα ξυπνήσουν τα ένστικτά σου αλλά μαζί τους και τα απωθημένα σου. Προσπάθησε να ασκείς έλεγχο στις συναισθηματικές σου υπερχειλίσεις για να κερδίσεις τις μάχες σου.

ΙΧΘΕΙΣ

ΙΧΘΕΙΣ

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στις 2 Μαρτίου στο ζώδιό σου, σε βάζει στη διαδικασία να κάνεις καινούργιες γνωριμίες, να βγεις από το καβούκι σου και να κοινωνικοποιηθείς. Ευκαιρίες θα υπάρξουν καθώς έρχονται στη ζωή σου άτομα που θα σε εξωθήσουν στο να δεις με αισιοδοξία τα θέματα που σε ταλανίζουν. Θα βρεις δημιουργικές λύσεις, ακόμη και εκεί που θεωρούσες ότι δεν υπάρχουν διέξοδοι. Η Πανσέληνος στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα θα σε βάλει στη διαδικασία να διαχωρίσεις την ήρα από το σιτάρι στις σχέσεις σου. Θα βρεις τη δύναμη να κρατήσεις αυτούς με τους οποίους θέλεις και μπορείς να συμπορευτείς. Θετικές θα είναι οι εξελίξεις στα ερωτικά σου καθώς αναμένονται ανανεωτικές στιγμές ή καινούργιοι, κεραυνοβόλοι έρωτες. Επιτρέπονται, για να μην πω επιβάλλονται, οι σχεδιασμοί για ένα κοινό μέλλον με το ταίρι σου.

TIP

Μην αφήσεις κανέναν να σταθεί εμπόδιο στα βήματά σου. Ο Άρης και η Αφροδίτη θα περάσουν στον Υδροχόο, θέση από την οποία μπορεί να  σε οδηγήσουν σε καταστάσεις που πρέπει να κρατηθούν μυστικές, μακριά από τα βλέμματα των αδιάκριτων που θα μπορούσαν να σε βλάψουν.

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet