Ο Ιούλιος μας υποδέχεται με ανεβασμένη διάθεση και σημαντικές ευκαιρίες, αφού την πρώτη ημέρα του μήνα ο Δίας από τον Ταύρο θα σχηματίσει ευνοϊκή όψη εξάγωνου με τον Ήλιο και τον Ερμή από το ζώδιο του Καρκίνου.

Το Σάββατο λοιπόν είναι η ιδανική ημέρα για να βγούμε έξω, να επικοινωνήσουμε, να δούμε κόσμο που είχαμε καιρό και να κάνουμε νέες γνωριμίες. Δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να έχετε ευχάριστες επαφές και συναντήσεις ή να λάβετε ένα μήνυμα που θα σας χαροποιήσει. Ωστόσο, την Κυριακή 02/07/2023 το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού κλονίζει τις σχέσεις και φέρνει αποστασιοποίηση ή απρόοπτα γεγονότα, επομένως χρειάζεται ψυχραιμία και λογική σκέψη εάν δεν θέλετε να έρθετε σε ρήξη με τους άλλους.

Στις 03/07/2023 έχουμε την Πανσέληνο του μήνα στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου, ένα φεγγάρι το οποίο μας διχάζει ανάμεσα στις συναισθηματικές μας ανάγκες και τις υποχρεώσεις μας απέναντι στους άλλους. Από τη μια πλευρά το ζώδιο του Καρκίνου μας υπενθυμίζει πόσο σημαντική είναι η ασφάλεια και η οικειότητα στις σχέσεις μας, ενώ από την άλλη το ζώδιο του Αιγόκερου μας καλεί να είμαστε αυτόνομοι και μην εξαρτόμαστε από ανθρώπους και καταστάσεις. Η συμμετοχή του Ερμή μας καλεί να εκφραστούμε με ειλικρίνεια και δεν αποκλείεται να φέρει κάποια σημαντικά νέα, αποκαλύψεις ή συνειδητοποιήσεις.

Από τις 10/07/2023 ο Άρης θα εισέλθει στην Παρθένο όπου θα παραμείνει μέχρι το τέλος Αυγούστου. Ο πλανήτης της διεκδίκησης και της σεξουαλικότητας στο γήινο και πρακτικό αυτό ζώδιο μας κάνει πολύ πιο προσγειωμένους και ρεαλιστές, επομένως θα είναι δύσκολο να παρασυρθούμε από τις παρορμήσεις μας ή να οδηγηθούμε σε ακρότητες. Θα είμαστε πιο συγκρατημένοι στο ερωτικό κομμάτι, θα προτιμήσουμε να αφιερώσουμε την ενέργεια μας σε ένα πρόσωπο και θα πάψουμε να αναλωνόμαστε σε καταστάσεις που δεν μας προσφέρουν κάτι ουσιαστικό.

Στις 11/07/2023 αλλάζει και ο Ερμής ζώδιο και εισέρχεται στο ζώδιο του Λέοντα όπου θα παραμείνει μέχρι το τέλος του μηνός. Αυτό σημαίνει ότι στο επικοινωνιακό κομμάτι θα είμαστε πιο εξωστρεφείς και εκφραστικοί. Ωστόσο, με τον Ερμή στον Λέοντα η κρίση μας είναι πιο υποκειμενική και όλα τα παίρνουμε πιο προσωπικά. Προσοχή λοιπόν στην επιμονή και στις υπερβολές που μπορεί να φέρουν συγκρούσεις.

Στις 17/07/2023 η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο μας δίνει την ευκαιρία να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα στην αισθηματική και στην οικογενειακή μας ζωή. Η αντίθεση με τον Πλούτωνα μπορεί να φέρει εμμονές, σκοτεινά συναισθήματα ή παιχνίδια εξουσίας μέσα στις σχέσεις μας, όμως το τρίγωνο με τον Ποσειδώνα μας λέει ότι το κλειδί είναι να δείξουμε ενσυναίσθηση και να φανερώσουμε τις ευαισθησίες μας στους άλλους.

Στις 20/07/2023 η αντίθεση Άρη-Κρόνου μπλοκάρει τη δράση μας και μπορεί να φέρει εμπόδια στα σχέδια μας, επομένως θα πρέπει να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους και μην πιέζουμε τις καταστάσεις.

Από τις 23/07/2023 η Αφροδίτη γυρνάει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία στο ζώδιο του Λέοντα όπου θα παραμείνει έως τις 04/09/2023. Μέσα σε αυτό το διάστημα θα μπούμε σε μια φάση ενδοσκόπησης και αναθεώρησης σε ό,τι αφορά τις σχέσεις και τον έρωτα. Θα επαναπροσδιορίσουμε τον τρόπο που σχετιζόμαστε με τους άλλους και θα αναρωτηθούμε εάν παίρνουμε ικανοποίηση στην κατάσταση που βρισκόμαστε. Είναι επίσης πιθανό να επανέλθουν πρόσωπα από το παρελθόν, κάτι που θα μας προβληματίσει αλλά ταυτόχρονα θα μας φέρει αντιμέτωπους με σημαντικές συνειδητοποιήσεις.

ΚΡΙΟΣ

Ο Ιούλιος στο ξεκίνημα του θα σας δώσει την ευκαιρία να βελτιώσετε το κλίμα μέσα στο σπίτι και στην οικογένεια και να έρθετε πιο κοντά στον σύντροφο και στους οικείους σας. Είστε πιο κοντά στα συναισθήματα σας και θα δείξετε αυτά που κρύβετε μέσα σας μόνο σε όσους σας προσφέρουν ασφάλεια και σιγουριά. Στις 02/07 το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού μπορεί να κλονίσει αυτό το κλίμα και να σας φέρει αντιμέτωπους με εντάσεις και απρόβλεπτες συμπεριφορές. Αν είστε αδέσμευτοι μπορεί να κάνετε μια νέα ερωτική γνωριμία από το πουθενά ή να έχετε μια απρόσμενη συνάντηση που θα σας αναστατώσει. Στις 03/07 η Πανσέληνος του μήνα στον Αιγόκερω σας καλεί να βρείτε μια ισορροπία ανάμεσα στις κοινωνικές σας υποχρεώσεις και στη συναισθηματική σας ζωή, επομένως θα πρέπει να ρίξετε τις άμυνες σας και να ανοίξετε την καρδιά σας στο άτομο που είναι δίπλα σας. Από τις 11/07 και μέχρι το τέλος του μήνα ο Ερμής στον Λέοντα θα ενεργοποιήσει τον πιο ερωτικό οίκο του ωροσκοπίου σας και αυτό σημαίνει ότι θα γίνετε πιο εκφραστικοί απέναντι στους άλλους και θα αναζητήσετε το φλερτ και το ερωτικό παιχνίδι. Η Νέα Σελήνη στις 17/07 σας βοηθάει να κάνετε μια επανεκκίνηση και να κρατήσετε δίπλα σας όσους το αξίζουν και έχουν αποδείξει ότι νοιάζονται πραγματικά για εσάς. Είναι επίσης μια καλή ευκαιρία για να τακτοποιήσετε θέματα σπιτιού ή να συγκατοικήσετε με το ταίρι σας. Από τις 23/07 με την Αφροδίτη σε ανάδρομη πορεία μέχρι αρχές Σεπτεμβρίου θα επαναξιολογήσετε τις καταστάσεις στα ερωτικά και δεν αποκλείεται να αναθεωρήσετε σχετικά με ένα πρόσωπο. Ίσως μέσα σε αυτό το διάστημα να επανέλθει κάποιος/α από το παρελθόν, όμως μη βιαστείτε να πάρετε οριστικές αποφάσεις για την πορεία της σχέσης σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Αν ανήκετε στους Ταύρους του πρώτου δεκαημέρου, τότε το ξεκίνημα του Ιουλίου θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό για εσάς, αφού ο Δίας από το ζώδιο σας φέρνει ευχάριστες επαφές και συζητήσεις ή νέες γνωριμίες που θα σας ανανεώσουν. Είναι λοιπόν μια καλή ευκαιρία να βγείτε ραντεβού, να δείτε κόσμο και να εκφράσετε στους άλλους αυτά που σκέφτεστε. Ωστόσο, αν ανήκετε στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου, το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού στις 02/07 δημιουργεί ένα εκρηκτικό κλίμα και μπορεί να φέρει αποστασιοποίηση στις σχέσεις σας. Θα υπάρξουν απρόοπτα που θα σας αναστατώσουν, επομένως προσπαθήστε να κρατήσετε τις ισορροπίες και μην φτάσετε τις καταστάσεις στα άκρα. Από τις 10/07 με τον Άρη στην Παρθένο η σεξουαλική διάθεση θα εκτοξευθεί και θα μπείτε ξανά στο ερωτικό παιχνίδι με αυτοπεποίθηση και δυναμισμό. Μπορεί λοιπόν να έχετε μια καινούρια παθιασμένη γνωριμία, ενώ αν είστε ήδη δεσμευμένοι θα έχετε την ευκαιρία να αναζωπυρώσετε τη φλόγα μέσα στη σχέση σας. Ο Ερμής στο ζώδιο του Λέοντα από τις 11/07 θα βελτιώσει την επικοινωνία μέσα στο σπίτι και στην οικογένεια, αλλά δεν αποκλείεται να φέρει στο μυαλό σας αναμνήσεις από το παρελθόν. Είναι πολύ σημαντικό να μην κλείνεστε στον εαυτό σας και να βγάλετε από μέσα σας όσα σας βασανίζουν. Η Νέα Σελήνη στις 17/07 μπορεί να φέρει σημαντικά νέα, αποκαλύψεις και συνειδητοποιήσεις. Άτομα που συναντάτε τώρα θα παίξουν σπουδαίο ρόλο για εσάς και είναι πιθανό να κάνετε μια νέα γνωριμία με πολύ θετική εξέλιξη. Από τις 23/07 και μέχρι αρχές Σεπτεμβρίου με την ανάδρομη Αφροδίτη στον Λέοντα θα μπείτε σε μια διαδικασία βαθιάς ενδοσκόπησης. Είναι πιθανό μέσα σε αυτό το διάστημα να υπάρξουν ανακατατάξεις στον χώρο του σπιτιού και της οικογένειας ή να επανέλθει ένα πρόσωπο από το παρελθόν. Καλείστε να αναλογιστείτε εάν η σχέση στην οποία βρίσκεστε σας προσφέρει ασφάλεια και σας καλύπτει σε συναισθηματικό επίπεδο ή αν είναι απλώς μια σχέση εξάρτησης που σας κρατάει πίσω.

Διάβασε αναλυτικά τις προβλέψεις για κάθε ζώδιο στο Asibiliou.gr

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet