Το πορτρέτο της εβδομάδας για όλα τα ζώδια: Πανσέληνος την 1η Αυγούστο στο ζώδιο του Υδροχόου. Η επίδρασή της απαιτεί προσοχή σε αποφάσεις, επιλογές και δράσεις από Λέοντες, Σκορπιούς, Ταύρους και Υδροχόους. Ιδιαίτερη περίπτωση ο Υδροχόος, 1η και 2η Αυγούστου. Από το δύσκολο βγαίνει κάτι χρήσιμο και από το πολύ καλό κόβεται κάτι και μειώνεται.

Νέα εβδομάδα, νέες εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια!

Θέλετε να δείτε πώς θα κυλήσουν τα πράγματα σε όλους της τομείς της ζωής μας; Διαβάστε αναλυτικά τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις της Βίκυς Παγιατάκη.

ΚΡΙΟΣ (21 Μαρτίου -19 Απριλίου)  

Σύνθετη και κάπως ιδιαίτερη αυτή η εβδομάδα και αυτό γιατί απαρτίζεται από την τελευταία ημέρα του Ιουλίου και λίγο από τον Αύγουστο, αλλά όχι μόνο γι’ αυτό. Την πρώτη ημέρα του νέου μήνα έχουμε και την συνηθισμένη Πανσέληνο. Αυτή γίνεται στον Υδροχόο και αφορά  περισσότερο τα σταθερά ζώδια και λιγότερο εσάς. Ξώφαλτσα πάντως μπορεί να επιδράσει κάπως στις φιλίες και τα ερωτικά. Κάποιο φιλικό πρόσωπο σημαίνει κάτι περισσότερο, ή ένας πρώην έρωτας περνάει στον… χώρο της φιλίας; Η Αφροδίτη επίσης που παραμένει ανάδρομη -θα παραμείνει έτσι έως τις αρχές Σεπτέμβρη- μπερδεύει κάπως τα αισθήματα και διχάζει τα θέλω με τα μπορώ σας σε αυτόν τον τομέα. Ερωτικός ο Αύγουστος αλλά έχει και τις παγίδες του. Τόσο στα αισθηματικά, όσο και στα οικονομικά. Όχι παρορμητικές ενέργειες λοιπόν. Κατά τα άλλα ο νέος μήνας είναι παραγωγικός με πολλούς τρόπους, τόσο αν εργάζεστε, όσο και αν προετοιμάζετε τα σχέδιά σας για τον Σεπτέμβριο.

Tip: Κάπως ρευστή στο ξεκίνημά της αυτή η εβδομάδα -ιδαιίτερα στην Δευτέρα- αλλά εξαιρετικά ευνοική στο τελείωμά της -Σάββατο και Κυριακή- δίνει καλή πάσα στην ερχόμενη.

ΤΑΥΡΟΣ (20 Απριλίου -20 Μαΐου)  

Ίσως και αυτή η εβδομάδα να είναι και πιο σύνθετη, ρευστή και απρόβλεπτη εβδομάδα έως και το μέσον του Αυγούστου. Βλέπετε η Πανσέληνος που γίνεται την 1η Αυγούστου σας αφορά άμεσα αφού γίνεται στον Υδροχόο, ένα ζώδιο που ανήκει στην ίδια σταθερή ομάδα που ανήκετε και εσείς. Κοινωνικές σχέσεις, η κοινωνική σας εικόνα -λέγε με ίματζ- σχέσεις με ανώτερους και κανονισμούς όπως και με συγγενικά σας πρόσωπα είναι κάποια από αυτά που θα απαιτήσουν προσοχή. Από αυτά μπορεί να προέλθει ενόχληση ή ανησυχία. Είναι λάθος να περιμένουμε κάποιο γεγονός την ημέρα που γίνεται η Πανσέληνος. Αυτό μπορεί να προκληθεί μέρες πριν ή λίγο μετά. Αν λοιπόν ήδη υπάρξει κάτι που σας προβλημάτησε, μην περιμένετε και κάτι άλλο. Φαινόμενα όπως η Πανσέληνος από κάποια αιτία ή αφορμή επανεξετάζονται και οι επαγγελματικές αλλά και οι πιο τρυφερές μας σχέσεις. Αν αυτές είναι δοκιμασμένες και γερές θα ξεπεράσουν -έστω και με έναν πρόσκαιρο κλυδωνισμό- την δοκιμασία. Πάντως από Πέμπτη και μετά επανέρχεστε στα νερά σας.

Tip: Η Δευτέρα 31 προσφέρεται περισσότερο ακόμα και για δύσκολα θέματα. Μπορεί να δράσετε και προληπτικά. Ευνοικές επίσης και… επιδιορθωτικές η Πέμπτη και η Παρασκευή. Προσεκτικά παντού Τρίτη και Τετάρτη.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21 Μαΐου -21 Ιουνίου) 

Αυτό το περίεργο με διάφορους τρόπους καλοκαίρι συνεχίζεται και όπως θα φανεί και σε αυτήν την εβδομάδα κάπως θα υπερετήσει τον τίτλο του. Βεβαίως το σημαντικότερο φαινόμενο της εβδομάδας είναι η Πανσέληνος που γίνεται την 1η Αυγούστου στον Υδροχόο. Αυτή ευτυχώς δεν σας επηρεάζει άμεσα αλλά επειδή βρίσκεστε σε μια πιο ευάλωτη φάση -λόγω της κόντρας του Άρη και του Ερμή με το ζώδιό σας- έχετε περισσότερο τον νου σας περισσότερο την Τρίτη και την Τετάρτη. Το σπίτι, σαν χώρος, ο χώρος εργασίας, ακίνητα, περιουσιακά και ακόμα και η πρόσκαιρη καλοκαιρινή κατοικία αλλά και συγγενείς μπορεί να είναι μια από τις αιτίες ενόχλησης, επιβάρυνσης και γενικότερης ταλαιπωρίας. Συμφωνίες, υποσχέσεις που δεν μπορούν να τηρηθούν, κάρτες, λογαριασμοί, σπουδές, παιδιά, διαδίκτυο, ταξίδια και μετακινήσεις στην προσοχή σας αυτόν τον καιρό. Μην παραβιάζετε νόμους και κανόνες. Βεβαίως και στον έρωτα. Δοκιμάζονται σχέσεις, έρωτες και αντοχές τώρα.

Tip: Πλανεύτρα η Πανσέληνος δείχνει ότι δίνει κάτι και κάπως σαν να το παίρνει πίσω. Μεγαλύτερη εύνοια και πιο καθαρή εικόνα σε ό,τι σας προβληματίζει, Σάββατο και Κυριακή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22 Ιουνίου -22 Ιουλίου) 

Με τον Δία, τον Ουρανό, τον Ποσειδώνα, τον Άρη και τον Ερμή ευνοικούς για σας -που ακόμα και αν δεν σας έδιναν όλα τα καλά τους, τουλάχιστον δεν τους έχετε κόντρα σας -αυτό το χρονικό σημείο του καλοκαιριού μόνο άσχημο δεν φαίνεται για σας. Σταματήστε λοιπόν τις άχρηστες… βουτιές στο παρελθόν και προσγειωθείτε σωστά στο τώρα, μέσα στο οποίο μπορείτε να επιτύχετε αν όχι τα πάντα, αρκετά θετικά. Η τελευταία ημέρα του Ιουλίου μπορεί να σας κάνει ιδιαίτερα ευσυγκίνητους και ανήσυχους. Δώστε στους άλλους γύρω σας τον χώρο που τους αναλογεί και οργανωθείτε γιατί η πρώτη ημέρα του Αυγούστου έχει και μία Πανσέληνο. Αυτή θα γίνει στον Υδροχόο -άρα αφορά περισσότερο Λέοντες, Υδροχόους, Ταύρους και Σκορπιούς-και μάλλον έμμεσα μπορεί κάπως να σας επηρεάσει. Η ψυχολογία σας και τα οικονομικά σας είναι αυτά που επιβαρύνονται κάπως, γι’ αυτό κάνετε τους υπολογισμούς σας. Είναι και αυτή η Αφροδίτη ανάδρομη και έτσι ό,τι μπαίνει στην μία τσέπη, βγαίνει από την άλλη. Κάπως έτσι είναι και τα αισθηματικά. Ναι μεν αλλά. Κάτι λείπει.

Tip: Πέμπτη και Παρασκευή είναι οι πιο ευνοικές ημέρες σε αυτήν την εβδομάδα και μέσα σε αυτές θα κάνετε το τεστ στον έρωτά σας. Θα δείξει το αποτέλεσμα. Προσεκτικότερα Δευτέρα, Σάββατο και Κυριακή.

ζώδια

ΛΕΩΝ (23 Ιουλίου -22 Αυγούστου) 

Συμπρωταγωνιστές με τον Υδροχόο σε αυτήν την εβδομάδα, στο πιο σημαντικό ουράνιο φαινόμενο που είναι βέβαια η Πανσέληνος που γίνεται την 1η Αυγούστου στον δικό σας άξονα. Φυσικά και θα απαιτηθεί από την μεριά σας μια μεγαλύτερη προσοχή -ιδιαίτερα σε συνεταιρισμούς, παλιούς ή τωρινούς- σχέσεις και υγεία, αλλά πολλές φορές μπορεί να προκύψει και κάτι αναπάντεχο και μια εκκρεμότητα που δεν έχει ρυθμιστεί που θα δημιουργήσει κάποια αναστάτωση. Από την Δευτέρα το βράδυ λοιπόν και έως και την Τετάρτη να έχετε περισσότερο τον νου σας και βέβαια να μην χάνετε εύκολα την υπομονή και την ψυχραιμία σας. Επειδή και η Αφροδίτη που βρίσκεται στο ζώδιό σας και ανάδρομη μπορεί να βοηθήσει κάπως αλλά όχι απόλυτα. Ο έρωτας μπορεί να είναι κόντά αλλά τώρα δείχνει και τις ελλείψεις και τις αδυναμίες του, γι’ αυτό γάμος ή σχέση, που δεν έχουν γερό και δοκιμασμένο υπόβαθρο, μπορεί να σπάσουν.

Tip: Από την Πέμπτη και μετά μπορείτε να έχετε μια κάπως πιο καθαρή εικόνα για το πώς θα ενεργήσετε καλύτερα, αλλά είναι το Σαββατοκύριακο που κάνει την καλή διαφορά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23 Αυγούστου -22 Σεπτεμβρίου) 

Το βαρύ… ποδαρικό το έκανε πρώτος ο Άρης, που στις 11 Ιουλίου εισέβαλε κυριολεκτικά στο ζώδιό σας. Εμπρός μαρς. Το σωστό εμπρός μαρς. Όπου μαρς στα λατινικά, ο θεός του πολέμου. Να ξυπνήσει λοιπόν το πνεύμα του Άρη γιατί εδώ έχουμε… εκστρατεία. Όπλα, μπαλάσκες και φύγαμε. Νέα καθήκοντα; Με τον Κρόνο απέναντί σας είναι σαν να σας κάνουν προιστάμενο να πούμε, αλλά να μην σας δίνουν και όλο τον μισθό. Ή το άλλο. Θέλετε εθελούσια να πάτε σπίτι; Βλέπετε το ποσό που σας προτείνουν και λέτε με βαριά καρδιά… Άσε καλύτερα, θα δουλεύω ώσπου να βγάλει ο ήλιος… κέρατα. Στις 29 Ιουλίου στο ζώδιό σας ήρθε και ο Ερμής. Κινητοποίηση, μετακινήσεις, ταξίδια, χωροταξική αλλαγή και λόγια, πολλά λόγια. Βέβαια το καλό στην όλη κατάσταση στην εργασία, τον έρωτα και τις σχέσεις γενικότερα είναι ότι ο Δίας -η λύση στο όποιο πρόβλημα και βοήθεια στο παραπέντε- θα είναι στο πλευρό σας. Αποτρέπει το χειρότερο και θα προσπαθεί για το καλύτερο.

Tip: Προσεκτικότερα παντού -και στην υγεία- Τρίτη και Τετάρτη. Πιο ευνοική η Δευτέρα, 31 Ιουλίου.

ΖΥΓΟΣ (23 Σεπτεμβρίου -23 Οκτωβρίου) 

Ο Ιούλιος σας αποχαιρετάει με μια λίγο…. τσαγκαροδευτέρα -το σπίτι, χώροι, συγγενείς, ακίνητα, περιουσιακά κάτι ζητούν και κάτι δεν δίνουν- και με μια Πανσέληνο που γίνεται στην πρώτη ημέρα του νέου μήνα. Αυτή γίνεται στοξν Υδροχόο, άρα δεν σας αφορά άμεσα αλλά κάπως… ξώφαλτσα. Ο τομέας που επηρεάζεται κάπως είναι τα ερωτικά και την φιλία. Προσοχή λοιπόν μην αφήσετε τα αισθήματά σας να καλπάσουν μπερδεύοντας αυτά τα δύο. Μια άλλη εκδοχή είναι να ανακατευτείτε εσείς υπέρμετρα στα ερωτικά φιλικού σας προσώπου και αυτό στα δικά σας. Επειδή και η Αφροδίτη -κοινωνικές εκδηλώσεις, έρωτας, χρήμα- παραμένει ανάδρομη, άρα δεν παρέχει όλα τα καλά της σε μεγάλη έκταση, καλό είναι να βάλετε και κάποιο φρένο εκεί που χρειάζεται. Σε γενικές γραμμές αυτή εβδομάδα δεν είναι κάπου ιδιαίτερα δύσκολη και αυτό σημαίνει ότι ο καθένας σας με τον δικό του τρόπο μπορεί να είναι πραγωγικός, είτε εργάζεται, είτε όχι.

Tip: Ευνοικές με λίγη προσοχή και ψυχραιμία στα απρόοπτα, Τρίτη και Τετάρτη. Προσεκτικότερα και όχι με πολύ μεγάλες προσδοκίες, το Σάββατο και η Κυριακή.

ζώδια

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24 Οκτωβρίου -21 Νοεμβρίου)  

Ο Ιούλιος σας αποχαιρετάει με μια μάλλον πιο ευνοική Δευτέρα. Κατά κάποιον τρόπο αυτή η ημέρα μπορεί να δράσει και κάπως προληπτικά για θέματα και καταστάσεις που βλέπετε ότι παίρνουν μια τροπή που δεν σας αρέσει και δεν σας εξυπηρετεί. Αξιοποιείστε την λοιπόν για δύσκολες… αποστολές. Η Τρίτη και η Τετάρτη είναι οι πιο ρευστές -άρα παίζει ρόλο και το ξαφνικό και το απροσδόκητο- ημερες μέσα σε αυτήν την εβδομάδα. Την 1η Αυγούστου γίνεται στον Υδροχόο μια Πανσέληνος που σας αφορά άμεσα. Το σπίτι, χώροι, ακίνητα, συγγενείς και… οφειλές προς το κράτος και την… πατρίδα είναι από αυτά που ανησυχούν και εκνευρίζουν. Ελπίζω η… σουίτα που κλείσατε για διακοπές να μην αποδειχτεί… κοτέτσι. Στα σοβαρά όμως αυτή η εβδομάδα δοκιμάζει και την αντοχή σχέσεων. Επαγγελματικών, φιλικών, αισθηματικών. Εδώ θα φανεί ακόμα και αν υπάρξει κάποια παρανόηση ή παρεξήγηση, ποιες έχουν γερές βάσεις και αγάπη για να αντέξουν. Τώρα αν το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ανήκει σε Ταύρο, Λέοντα, Σκορπιό και Υδροχόο, τα πνεύματα μπορεί να οξυνθούν περισσότερο.

Tip: Ευνοικές η Δευτέρα, η Πέμπτη και η Παρασκευή. Προσεκτικά την Τρίτη και την Τετάρτη.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22 Νοεμβρίου -21 Δεκεμβρίου) 

Είναι ένα κάτι που σας εκνευρίζει, σας ενοχλεί και με κάποιον τρόπο σας επιβαρύνει; Μακάρι βέβαια να είναι ένα και μόνο αυτό το κάτι, αλλά δεν είμαι και σίγουρη. Παραδείγματα: Δίνεις εξετάσεις, περνάς σε μια σχολή που έχεις επιλέξει αλλά όχι στην πόλη που ζεις. Άντε να βρεις σπίτι και να ξεσπιτωθείς. Πας διακοπές με τη σχέση σου και εκεί ανακαλύπτεις ό,τι δεν έβλεπες πριν -ή δεν ήθελες να δεις- και όλες τις διαφορές στις προτιμήσεις και στη φιλοσοφία ζωής; Ψάχνετε εργασία; Αν βρείτε μία τώρα και έως τις 27 Αυγούστου δεν λέει και πολλά και οι υποσχέσεις μπορεί να μην τηρηθούν αργότερα. Πάντως μετά τις 27 έρχονται λύσεις. Βλέπετε από τις 11 Ιουλίου ξεκίνησε τις… κόντρες με το ζώδιό σας ο Άρης -πίεση, αλλαγές, ζήλεια, ανταγωνισμός, εκνευριστικές… καραμπόλες- και ήρθε και ο Ερμής από τις 29 Ιουλίου και μετά -και αυτός θα συνεχίσει για πολύ ακόμα- να κάνει πιο δύσκολη την κατάσταση. Ομμμμμμμ, προσευχή και υπομονή.

Tip: Προσέχετε περισσότερο παντού Τρίτη και Τετάρτη. Πιο δικές σας ημέρες το Σάββατο και η Κυριακή. Εδώ βρίσκονται και λύσεις στα δύσκολα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22 Δεκεμβρίου -19 Ιανουαρίου)  

Ο Ιούλιος σας λέει το αντίο με την Σελήνη στο δικό σας ζώδιο. Μια ημέρα πριν γίνει η Πανσέληνος στην 1η Αυγούστου στο ζώδιο του Υδροχόου. Γεμάτη συναισθήματα, ευαισθησίες, ευθυξίες αλλά και αισιοδοξία ότι οι ημέρες που έρχονται θα έχουν και τα θετικά της. Αυτά περιλαμβάνει η Δευτέρα 31 Ιουλίου. Η Πανσέληνος είναι αλήθεια ότι επιβαρύνει ή επιβραδύνει κάποιως οικονομικά και πάσης φύσεως συμφέροντα, αλλά από την άλλη υπάρχει και μια ευχαρίστηση, μια ικανοποίηση που λέει ότι υπάρχει και μια ανταμοιβή στο όποιο έξοδο. Οι πλανήτες -βοηθοί σας αυτή την περίοδο είναι αρκετοί και άκρως βοηθητικοί. Ο Ερμής παράγει ωραίες και πρακτικές ιδέες, επιχειρήματα, γνωριμίες, πελατεία -αν είσαστε ελεύθεροι επαγγελματίες- εύνοια σε σπουδές, ταξίδια, παιδιά, μετακομίσεις. Ο Άρης τονώνει την αποφασιστικότητα, την ζωτικότητα και το σεξ -απίλ σας. Τέλος ο Δίας -ιδιαίτερα για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου- φροντίζει για το καλύτερο και απαλλάσσει από το χειρότερο παντού. Ευχάριστες οι εκπλήξεις του Ουρανού για σας του τρίτου δεκαημέρου. Προσοχή στις σοβαρές αποφάσεις από εσάς που έχετε γεννηθεί στις δυο τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας.

Tip: Ευνοικές οι Δευτέρα, Πέμπτη και Παρασκευή. Προσεκτικότερα Σάββατο και Κυριακή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20 Ιανουαρίου -18 Φεβρουαρίου) 

Πρόκειται για μια σύνθετη εβδομάδα που το ευχάριστο συνοδεύεται από κάτι ενοχλητικό και το εύκολο με το δύσκολο. Ασφαλώς και έχετε μνήμες από γεγονότα που συνέβησαν τα περασμένα χρόνια γύρω από αυτές τις ημέρες του Αυγούστου, αφού από πάντα -και για την ακρίβεια συνήθως- τις πρώτες μέρες του Αυγούστου γίνεται μια Πανσέληνος στο ζώδιό σας. Φέτος πραγματοποιείται στην 1η Αυγούστου -επίμαχες ημέρες Τρίτη και Τετάρτη- αλλά μπορεί ένα σημαντικό γεγονός να έγινε λίγες ημέρες πριν από την Πανσέληνο, ή να γίνει λίγες ημέρες μετά. Αν μάλιστα η σχέση σας ανήκει στον Ταύρο, τον Υδροχόο, τον Λέοντα και τον Σκορπιό, προσμετρείστε το στα λόγια, τις επιλογές και τις αποφάσεις σας. Τώρα μπορεί πέραν της φυσικής κατάστασης να υπάρξει και ασυνεννοησία ή κάποιου είδους ανησυχίας ή επιβάρυνσης σε σχέσεις και συνεργασίες. Στο όποιο απρόοπτο ενεργούμε με ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση.

Tip: Οι σχεδόν ουδέτερες Τρίτη και Τετάρτη μπορεί να αποδειχτούν ποικιλοτρόπως βοηθητικές, αλλά οι πραγματικά ευνοικές είναι το Σάββατο και η Κυριακή.

ζώδια

ΙΧΘΥΕΣ (20 Φεβρουαρίου -20 Μαρτίου) 

Σε σύντομη περιγραφή σας αυτήν την περίοδο θα μπορούσαμε να φιλοτεχνήσουμε την εικόνα που δείχνει αλλού το πνεύμα, αλλού την ψυχή και αλλού το σώμα. Πάει να περάσει το ένα από αυτά καλά και δεν το αφήνει το άλλο. Με Κρόνο στο ζώδιό σας -μεγάλη η προσπάθεια, συχνά φτωχό το αποτέλεσμα και εμπόδια που δεν μπορούν εκ των πραγμάτων να ξεπεραστούν – και Ερμή και Άρη απέναντί σας, ε δεν είσαστε και υπεράνθρωποι για να τα αντέξετε όλα. Είτε στις διακοπές, είτε στην εργασία, ο στόχος δεν φαίνεται να επιτυγχάνεται στο βαθμό που θα το επιθυμούσατε. Τώρα αλλάζουν συνθήκες και μειώνονται οι σιγουριές και θα πρέπει να επιδείξετε υπομονή και ψυχραιμία. Αυτή η εβδομάδα με την Σελήνη στο ζώδιό σας, Δευτέρα και Τρίτη προσφέρονται για να στρίψετε αλλιώς το τιμόνι εκεί που δεν σας παίρνει. Στην εργασία και τον έρωτα. Πείτε όχι στις ψευδαισθήσεις, τα σχόλια και τις αναμνήσεις που μπορεί να σας παγιδεύσουν.

Tip: Με την βοήθεια του Δία, εσείς του πρώτου και του δευτέρου δεκαημέρου αποφύγετε τα χειρότερα παντού. Έξυπνες κινήσεις και λύσεις εσείς του δευτέρου. Διαίσθηση πλούσια και ποιοτική για σας του τρίτου.

Πηγή: Faysbook.gr

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet