Δεν υπάρχει μεγαλύτερη φαν από εμένα για ντοκιμαντέρ που κάνουν expose θεωρίες συνομωσίας! Είναι τα πραγματικά μυστήρια που μας περιβάλλουν και δεν έχουμε δώσει ποτέ μια σίγουρη απάντηση. Ερωτήματα που μας “τρώνε” και μας κάνουν να αναρωτιόμαστε εάν ισχύουν! Δεν θα σου προτείνω λοιπόν ούτε ταινίες ούτε σειρές αλλά τα παρακάτω ντοκιμαντέρ και πίστεψέ με δεν θα ξέρεις ποιο να διαλέξεις.

Τop Secret UFO Project: Desclassified

Παρόλο που οι ισχυρισμοί για εξωγήινη επαφή έχουν αναιρεθεί εδώ και καιρό, πολλοί πιστεύουν ότι η ύπαρξη των ΑΤΙΑ δεν είναι απλώς πιθανή, αλλά βέβαιη. Αυτό το ντοκιμαντέρ εξερευνά απόρρητα έγγραφα που έχουν διαρρεύσει, μαρτυρίες και βίντεο ανθρώπων που υποστηρίζουν πως έχουν έρθει σε επαφή με εξωγήινους.


The Mystery of Marilyn Monroe: The Unheard Tapes

Αυτό το ντοκιμαντέρ εξερευνά το μυστήριο γύρω από τον θάνατο της σταρ του κινηματογράφου, Μέριλιν Μονρόε, μέσα από ακυκλοφόρητες συνεντεύξεις του στενού της κύκλου. Αποκαλύπτει ηχητικά ντοκουμέντα που δεν ήρθαν ποτέ στο φως της δημοσιότητας και ορισμένες αθέατες στιγμές της λαμπερής ζωής της.


Vatican Girl: the disappearance of Emanuela Orlandi

Μια ζεστή νύχτα του Ιουνίου η Emanuela Orlandi εξαφανίζεται στο Βατικανό. Τότε τα πράγματα περιπλέκονται με τα λόγια του Πάπα αλλά και ένα μυστήριο τηλεφώνημα. Από τους παραγωγούς του ντοκιμαντέρ “Don’t F**k With Cats”, αυτό το ντοκιμαντέρ εξερευνά μία από τις πιο μυστήριες εξαφανίσεις στην ιστορία της Ιταλίας, την εμπλοκή του Βατικανού αλλά και τις θεωρίες γύρω από το τι μπορεί να έγινε πραγματικά.

Τhe Family

Μια αινιγματική και συντηρητική χριστιανική ομάδα, γνωστή ως “Οικογένεια”, ασκεί τεράστια επιρροή στην Ουάσινγκτον, ακολουθώντας τις φιλοδοξίες της σε παγκόσμιο επίπεδο.

Διαβάστε ακόμα: Σαββατοκύριακο με 3 ταινίες και 1 σειρά που επιβάλλεται να ξεκινήσεις στο Netflix!

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet