Ένας πλούσιος, σεβαστός, αλλά αφελής απ’ ότι φαίνεται Κουβανός έμπορος καφέ, ο Λουίς Αντόνιο Βάργκας στις αρχές του 1900 έχει πετύχει τα πάντα, εκτός από την ευτυχία στην προσωπική του ζωή. Αποφασίζει να παντρευτεί την Τζούλια Ράσελ μια γυναίκα που δεν έχει γνωρίσει ποτέ από τις Ηνωμένες Πολιτείες. Προς ευχάριστη έκπληξή του, η γυναίκα από το Ντέλαγουερ αποδεικνύεται όχι μόνο όμορφη αλλά παθιασμένη και αφοσιωμένη.

Παντρεύονται την ημέρα που γνωρίζονται και σύντομα μπαίνουν σε μια παθιασμένη και ερωτική σχέση. Αλλά όσο πιο κοντά έρχεται ο Λουίς με την Τζούλια, τόσο πιο αινιγματική γίνεται.

Η Τζούλια δεν είναι το πρόσωπο που φανταζόταν. Πίσω από αυτή την ομορφιά, ένα δόλιο μυαλό λειτουργεί. Και όταν βρίσκει την επιχείρησή του ερειπωμένη, όπως και τη ζωή του και τη νέα του σύζυγο να έχει φύγει, ο Λουίς ξεκινά μια αδυσώπητη καταδίωξη για τη γυναίκα που όχι μόνο του έκλεψε τα χρήματα, αλλά και την καρδιά του… και δεν θα σταματήσει σε τίποτα. Θα φτάσει στο βάθος του μυστηριώδους παρελθόντος και των πιθανώς θανατηφόρων μυστικών της Τζούλια;

Παίζουν: Antonio Banderas, Angelina Jolie, Thomas Jane, Pedro Armendáriz Jr., Jack Thompson

 Παρασκευή 24/2 στις 00:45 στον ΑΝΤ1

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet