Τον τελευταίο καιρό η δημοσιογραφική έρευνα έχει ανακαλύψει όλο το παρελθόν της Ρούλας Πισπιρίγκου στο διαδίκτυο – μαζί και τα ατελείωτα χρώματα στα μαλλιά της. Είτε επειδή εκείνη το επέλεγε ποστάροντας στα social media είτε επειδή τα τοπικά μέσα της Πάτρας ασχολούνταν μαζί της.

Το τελευταίο εύρημα είναι η συνέντευξη της Ρούλας Πισπιρίγκου ως διαιτητής. Την έδωσε 5 χρόνια πριν και ακούγοντας την συνειδητοποιείς πόσο ψύχραιμη και αποφασισμένη είναι.

“Οι γυναίκες δεν έχουν κατακτήσει μόνο τους δρόμους, έχουν κατακτήσει και τα γήπεδα” είναι τα πρώτα λόγια της δημοσιογράφου παρουσιάζοντας τη Ρούλα Δασκαλάκη ως διαιτητή.

“Από πολύ μικρή ήμουν στα γήπεδα, ο παππούς μου έπαιζε σε μεγάλες κατηγορίες και ο θείος μου είναι προπονητής και γενικά ήμουν από μικρή στο χώρο του ποδοσφαίρου” λέει στο ξεκίνημα του βίντεο. Πως γίνεται κανείς διαιτητής τη ρωτάει η δημοσιογράφος. “Έδωσα γραπτές εξετάσεις και αγωνίσματα και τα πέρασα. Είχα 100% επιτυχία.” Λίγο αργότερα θα πει “Θέλω να ανέβω κατηγορία. Σταμάτησα τώρα λόγω των παιδιών μου. Θέλω να φτάσω όσο πιο ψηλά γίνεται”.

Ιδιαίτερη αίσθηση προκαλεί η αναφορά της στο Μάνο Δασκαλάκη και στις κόρες της: “Γνώρισα τον άντρα μου στο γήπεδο, κι αυτή είναι η καλύτερη στιγμή για εμένα” λέει. “Ήταν πριν 3 χρόνια σε έναν αγώνα που ήμουν διαιτητής και εκείνος τερματοφύλακας. Διαρκώς μιλούσε με εμένα. Έφαγε ένα γκολ, αλλά η ομάδα του κέρδισε 7-1, οπότε ήταν εντάξει. Δεν ξαναπαίξαμε μαζί γιατί, εφόσον υπήρξε σχέση, απαγορεύεται”.

“Η μεγάλη μου κόρη είναι τρελαμένη με τη μπάλα, οπότε τη βλέπω να γραφτεί ποδόσφαιρο. Θα επιστρέψω στο ποδόσφαιρο από τη νέα χρονιά, θέλω να μεγαλώσω λίγο τα παιδιά μου”.

Δείτε τη συνέντευξή της εδώ:

Διάβασε ακόμη: Πάτρα: Το πρωτοσέλιδο του γάμου της Ρούλας, η ιατρική χωρίς σπουδές και οι αναρτήσεις της στα social media

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet