Η νεαρή Κορίννα Ντουλλάαρτ είναι η πρωταγωνίστρια του Milky Way, της νέας σειράς του Mega, που φέρει την υπογραφή του Βασίλη Κεκάτου.

Η ταλαντούχα Κορίννα Ντουλλάαρτ ενσαρκώνει τη Μαρία, μια μαθήτρια Λυκείου που ζει στην επαρχεία και το μόνο που την κρατά ζωντανή είναι το όνειρό της να φύγει στην Αθήνα.

Θέλει να δραπετεύσει από τον μικρόκοσμό της, από έναν τόπο θαμμένο στο χιόνι και την πλήξη, με ίντερνετ πιο αργό και από την αργόσυρτη ζωή της, από το φτωχικό της σπίτι και τη μίζερη καθημερινότητά της και να γίνει χορεύτρια της Ελένης Φουρέιρα, της «Queen» όπως την αποκαλεί με τις φίλες της, με τις οποίες, πάνω κάτω μοιράζονται την ίδια φαντασίωση.

Μετρά αντίστροφα μέχρι να τελειώσει το Λύκειο, όταν όμως ανακαλύψει ότι είναι έγκυος, ο χρόνος θα σταματήσει απότομα και θα βρεθεί αντιμέτωπη με το δίλημμα: τι θέλουν οι άλλοι να κάνει και τι θέλει η ίδια να γίνει.

Ποια είναι η Κορίννα Ντουλλάαρτ

Η Κορίννα Ντουλλάαρτ γεννήθηκε στην Αθήνα και είναι μισή Ολλανδέζα.

Ως παιδί δεν πέρασε εύκολα, αποκαλύπτοντας στο BHMAgazino, πως υπήρξε μοναχική και κλειστή ως παιδί. «Τα παιδιά μπορούν να γίνουν σκληρά και να σου κάνουν bullying κι εγώ ήμουν μοναχική και κλειστή, ίσως και λίγο αντικοινωνική, αλλά και κάπως αγοροκόριτσο, κάτι που δεν έκανε εύκολη τη σχέση μου ειδικά με τα άλλα κορίτσια», σημειώνει χαρακτηριστικά η Κόρριννα Ντουλάαρτ.

Για να καταφέρει να βρει διέξοδο, η Κορίννα Ντουλάαρτ στράφηκε στη μουσική και τη ζωγραφική, θάβοντας μέσα της την επιθυμία της να γίνει ηθοποιός.

Διάβασε τη συνέχεια στο Hello.gr

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet