Ποιος να το ‘λεγε ότι θα βλέπαμε ξανά τον Κωστή Μαραβέγια στο «Σταυρό του Νότου»; Έλα ντε! Είχαν περάσει 10 χρόνια από τις τελευταίες του εμφανίσεις σε ένα χώρο όπου ήταν πολύ σημαντικός για την εξέλιξη της καριέρας του: σε εκείνα τα live κάθε Δευτέρα στο club εδραιώθηκε η φήμη του Μαραβέγια από στόμα σε στόμα -να δίνεις το έναυσμα για συζητήσεις και να τρυπώνεις στις φιλικές κουβέντες, αυτή είναι η ασφαλέστερη οδός για την επιτυχία και, σε μια εποχή χωρίς το εύκολο hype που δημιουργούν σήμερα τα social media, ένα περίπου αλάνθαστο κριτήριο για το πού και σε ποιους αξίζει να πληρώσεις εισιτήριο.

Έκτοτε, ο Μαραβέγιας, με τη δημοφιλία και την αναγνωρισιμότητά του να εκτοξεύονται, βρέθηκε και γέμισε μεγάλους χώρους που απευθύνονται (και) σε ένα κοινό άλλων πιο μεγάλων ηλικιών. Να όμως, που επέστρεψε εκεί όπου άναψε η πρώτη σπίθα, σε εκείνη τη σκηνή όπου ανέβαινε κρατώντας στα χέρια του φυτίλια, που κατέληγαν σε δυναμίτες ενθουσιασμού, αλλά και τα απαραίτητα ματζόρε.

Αντίστοιχα, ποιος να το ‘λεγε ότι θα βλέπαμε τον Μαραβέγια σταθερό κριτή σε talent show καναλιού εθνικής εμβέλειας. Έλα ντε. «Αν με ρωτούσες πριν 10 χρόνια θα το αρνιόμουν κατηγορηματικά», λέει στη συνέντευξη που έδωσε στο Provocateur.

Διάβασε περισσότερα και δες τη συνέντευξη στο Provocateur.gr

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet