Η Σταματίνα Τσιμτσιλή σχολίασε στο «Happy Day» την συνταρακτική εξομολόγηση της Εριέττας Κούρκουλου σχετικά με την αποβολή που είχε στο podcast της. Μπορείτε να διαβάσετε σχετικά με το θέμα εδώ. Η παρουσιάστρια προχώρησε σε μία αποκάλυψη που αφορούσε την ίδια.

«Άκουγα την εξομολόγηση της Εριέττας και σκεφτόμουν ότι όλες οι γυναίκες όταν ζούμε αυτό το πένθος της αποβολής κάνουμε τις ίδιες σκέψεις. Πρώτα αναζητούμε τις δικές μας ευθύνες, κάτι έκανα και δεν πήγε καλά, κάπου φταίω, κάπου δεν ήμουν σωστή. Μας πνίγουν οι ενοχές, αυτομαστιγωνόμαστε και θεωρούμε ότι εμείς έχουμε κάνει κάτι λάθος και δεν προχώρησε η εγκυμοσύνη» εξομολογήθηκε αρχικά η παρουσιάστρια.

«Δεν ξέρω αν γίνεται ακόμη στην Ελλάδα, όταν εγώ είχα τις δυο αποβολές το να κάνεις μοριακό καρυότυπο είναι μια πολύ εξελιγμένη εξέταση, που έστελναν τα δείγματα στο εξωτερικό και περίμενες τις απαντήσεις. Θυμάμαι είχα την αγωνία, μέχρι να με πάρουν να μου πουν τι έγινε και γιατί δεν πήγε καλά. Και σε εμάς η απάντηση ήταν μια χρωμοσωμική ανωμαλία. Είναι η επιλογή της φύσης να σταματήσει η καρδούλα ενός μωρού που θα γεννιόταν με μια χρωμοσωμική ανωμαλία. Την δεύτερη φορά που απέβαλα ήταν ισοπεδωτικό» ολοκλήρωσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Όλα όσα είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή για την Εριέττα Κούρκουλου

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet