Ο Πέτρος Φιλιππίδης κατηγορείται για έναν βιασμό και δυο απόπειρες βιασμού. Ο ηθοποιός μεταφέρθεηκε από τις φυλακές Τριπόλεως στον Κορυδαλλό, αφού την Παρασκευή 18 Μαρτίου ξεκίνησε η δίκη, η οποία διεκόπη για την Δευτέρα 28 Μαρτίου.

Η σύζυγος του ηθοποιού κατέθεσε για τη δεύτερη γυναίκα που κατηγορεί την Πέτρο Φιλιππίδη για απόπειρα βιασμού μέσα στο καμαρίνι του.

Η συγκεκριμένη καταγγελία αφορά περιστατικό που έγινε το 2010 στο θέατρο Μουσούρη, όπου η νεαρή ηθοποιός ισχυρίζεται ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης προσπάθησε να τη βιάσει μέσα στο καμαρίνι του. Σύμφωνα με την εκπομπή «Το Πρωινό» για την εν λόγω καταγγελία η Ελπίδα Νίνου στην κατάθεσή της ανέφερε:

«Όσον αφορά στη δεύτερη καταγγέλλουσα και στην καταγγελία εις βάρος του συζύγου μου, θέλω να αναφέρω ότι χρησιμοποιεί ένα ψέμα, για να μπει στον χώρο, δηλαδή, ότι είναι ανιψιά του δικηγόρου μεγαλομέτοχου καναλιού, καθώς επίσης ισχυρίζεται ότι ο σύζυγός μου εκμεταλλευόμενος τη σχέση του με μεγαλομέτοχο του καναλιού την έκοψε από δυο σήριαλ του εν λόγω καναλιού, στα οποία κατά τους ισχυρισμούς της, είχε επιλεγεί να εργασθεί ως ηθοποιός.

Ενώ ισχυρίζεται ότι είχε αυτόν τον συγγενικό δεσμό με τον προσωπικό δικηγόρο του μεγαλομέτοχου δε χρησιμοποίησε αυτή τη γνωριμία απευθείας για να βρει δουλειά αλλά απευθύνθηκε στον σύζυγό μου ισχυριζόμενη, όπως η ίδια αναφέρει, ότι μπήκε από την πίσω πόρτα και όχι από μπροστά».

Πέτρος Φιλιππίδης: Η σοκαριστική περιγραφή της καταγγέλουσας για την απόπειρα βιασμού στο καμαρίνι του

Η γυναίκα που καταγγέλει τον ηθοποιό για απόπειρα βιασμού στο καμαρίνι του στο θέατρο Μουσούρη, σοκάρει με την περιγραφή της.

Δείτε όλα όσα είπε στο βίντεο που ακολουθεί:

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet