Σε νέες αποκαλύψεις προχώρησε στο Φως στο Τούνελ της Παρασκευής η Αγγελική Νικολούλη παρουσιάζοντας νέα στοιχεία και βγάζοντας στον αέρα μαρτυρίες που προέκυψαν από το ρεπορτάζ της εκπομπής.

Στην εκπομπή μίλησε η Άννα Μαστοράκου, πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών και αντιπρόεδρος του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου. Μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι η μητέρα των τριών κοριτσιών επικοινώνησε μαζί της λέγοντας:

«Με κάλεσε η μητέρα φανερά ενοχλημένη για την αναφορά μου στα περιστατικά, γιατί κατά την άποψή της δεν είχα σχέση και γνώση με αυτά. Μου είπε πως η εμπλοκή μου ήταν άστοχη… Μου ζήτησε να επανορθώσω για δύο θέματα. Ένα από αυτά ήταν να πω ότι εκκρεμεί μία εξέταση για τον γονιδιακό έλεγχο στην Αμερική, γιατί πιστεύει ακράδαντα πως αυτή η εξέταση θα αναδείξει το σπάνιο γενετικό αίτιο που δικαιολογεί τον θάνατο των τριών παιδιών».

Η κα Μαστοράκου αναφέρθηκε ακόμη και στην προσπάθεια ανάνηψης της Τζωρτζίνας, αλλά και στην καθυστέρηση της μητέρας να ενημερώσει τους γιατρούς.

«Οι γιατροί διαπίστωσαν μία ολιγωρία της μάνας να τους ειδοποιήσει, παρότι βρίσκονταν πολύ κοντά στο θάλαμο νοσηλείας του παιδιού. Ήταν μεγάλο σοκ για εκείνους. Οι προσπάθειες ήταν συνταρακτικές και μέχρι και σήμερα είναι συναισθηματικά φορτισμένοι. Έπεσαν όλοι πάνω στο παιδί. Το εντυπωσιακό είναι πως η ανάνηψη διήρκησε πενήντα πέντε ολόκληρα λεπτά. Στη συνέχεια η Τζωρτζίνα μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ και αυτό που προξένησε μεγάλη εντύπωση στους γιατρούς, είναι ότι η καρδιά δεν ήταν άρρωστη.»

Τα δύσκολα παιδικά χρόνια και η ανάγκη για προσοχή

Στην εκπομπή ακούστηκε και συγγενικό πρόσωπο της Ρούλας Πισπιρίγκου που αναφέρθηκε στα δύσκολα παιδικά χρόνια της μητέρας των τριών κοριτσιών, τα οποία θεωρεί ότι διαμόρφωσαν τη συμπεριφορά της. Ο μάρτυρας ανέφερε ότι οι γονείς της Ρούλας την άφηναν μόνη της τα βράδια από 8 χρονών δημιουργώντας ένα αγρίμι.

Σοκαριστική είναι και η μαρτυρία ανθρώπου που παλιότερα είχε σχέση με συγγενικό του πρόσωπο. «Μας έλεγε παραμύθια μόνο και μόνο για να κρατήσει τη σχέση με το αγόρι μας. Έλεγε ότι έχει καρκίνο και ότι είναι ετοιμοθάνατη. Όταν κατάλαβε ότι την πήραμε χαμπάρι βγήκε στην επίθεση, αλλά μέχρι εκεί που την έπαιρνε. Για να μας πείσει ότι είναι ετοιμοθάνατη και να την κρατήσουμε στην οικογένεια, δε δίστασε να εμφανίσει μέχρι και ιατρικό έγγραφο που έδειχνε ότι νοσούσε από αυτή την ανίατη ασθένεια. Την πιστέψαμε και την βοηθήσαμε. Όταν αρχίσαμε όμως να βλέπουμε κατάματα τον χαρακτήρα της και τα ψέματά της, κάναμε μία έρευνα και διαπιστώσαμε ότι το ιατρικό έγγραφο ήταν της γιαγιάς της και είχε αλλάξει κάποια βασικά στοιχεία. Μίας γιαγιάς που είχε πεθάνει από την ίδια αρρώστια…», είπε ο μάρτυρας.

Το τρίτο πρόσωπο

Ένας ακόμη μάρτυρας μίλησε το τρίτο πρόσωπο που μπήκε στη ζωή του Μάνου, γεγονός που τον οδήγησε να ανακοινώσει στη Ρούλα ότι χωρίζουν.

«Ο Μάνος ερχόταν στην Αθήνα για να δει τη νεαρή φίλη του. Έκαναν σχέδια να μείνουν μαζί. Η γυναίκα του κάποια στιγμή το κατάλαβε ότι είχε άλλη, γιατί την έψαχνε με μανία στο Facebook και προσπαθούσε να την κάνει φίλη. Εκείνος αποφάσισε να της πει, ότι χωρίζουν όταν γεννήθηκε η Ίρις. Ότι θα φύγει από το σπίτι και θα μείνει αλλού κι εκείνη συμφώνησε. Την επόμενη ημέρα ή λίγες ημέρες μετά τον πήρε τηλέφωνο και του είπε να γυρίσει σπίτι γιατί το μωρό πέθανε… Έτσι, εκείνος επέστρεψε στη γυναίκα του.»

Αναφέρθηκε μάλιστα στο γεγονός ότι ο Μάνος φοβόταν τις αντιδράσεις της γυναίκας του.

«Ο Μάνος έλεγε ότι φοβόταν να φύγει γιατί η γυναίκα του είχε κάποιες ασταθείς συμπεριφορές και ξεσπάσματα και της είχε πει ότι ανησυχούσε γιατί την είχε δει να πετάει με πάρα πολύ δύναμη το μωρό στην κούνια επειδή είχε θυμώσει. Τον απειλούσε ότι θα τον καταστρέψει και τον έβριζε πολύ άσχημα…»

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet